Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταστήματα όπως Πλαίσιο, Voi Noi, Τηνιακός, με έχουν ταράξει σήμερα στα μηνύματα για εκπτώσεις. Καλά ο Τηνιακός ειδικά......με 10% μου πήρε τα μυαλά, δεν το συζητώ!

• Like 3
Δημοσ.

Πως γίνεται ρε παιδιά όλες οι μεγάλες αλυσίδες στα ίδια προϊόντα να έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές/προσφορές; Public, Media Markt, Πλαίσιο, Κοτσόβολος, όλα ακριβώς τις ίδιες τιμές. Τι σόι βλακ φράινταϊς είναι αυτές;

Δημοσ.

Ας μετονομάσουν την Μαύρη Παρασκευή σε (ένα ακόμα) ΓΕΛΟΙΟ 10ήμερο εκπτώσεων για να μαστε μέσα.

Βέβαια με τόσους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που κυκλοφορούν γύρω μας καλά κάνουν. Και όταν εννοώ ηλίθιους δεν εννοώ καταναλωτικά, εννοώ στούρνους, κουτούς, γκαγκά :lol:

Θα μπορούσε δε η Πέμπτη πριν την Μαύρη Παρασκευή να εορτάζεται σαν Idiotsgiving day στην Ελλάδα. Για τα κουτορνίθια που θα πάνε αύριο να πάρουν 1-2-5-10 πράγματα.....στην fixed ή overpriced τιμή τους και θα το λένε με καμάρι.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καταστήματα όπως Πλαίσιο, Voi Noi, Τηνιακός, με έχουν ταράξει σήμερα στα μηνύματα για εκπτώσεις. Καλά ο Τηνιακός ειδικά......με 10% μου πήρε τα μυαλά, δεν το συζητώ!

Μπες στο site της Dominos, έχει background Black Friday. Θα φάμε σαν να μην υπάρχει (μεθ)αύριο!

• Like 4
Δημοσ.

Γατάκι, σε έχω 

Δες email για Black Friday 

AfymtY8.jpg

:D :D :D 

• Like 2
Δημοσ.

Και για του λογου το αληθές...

Τιμή για παραγγελία που έκανα προχθες και απο κάτω η τιμή για το ιδιο προϊον σήμερα... 60 ευρώ πανω :P

Και συ βρε χαζέ γιατί έκανες παραγγελία ενώ ήξερες ότι θα έχει έκπτωση την Black Friday;;; :D :D :D :D

Έχει άλλη ομορφιά να βλέπεις το ταμπελάκι στο προϊόν να γράφει από 359-> 309 γιατί κάτι μου λέει ότι 299 δεν θα πάει.

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι το black friday της dominos θα είναι 1+1 όπως κάθε Τρίτη  ή όπως κάθε μέρα για όποιον έχει cu. 

Είναι αστείο όμως που μέχρι και το μπακάλικο της γειτονιάς (που λέει ο λόγος) σου κόβει 10 cent και διαφημίζει black friday.

Πάντως σε γενικές γραμμές σαν ένα 5ήμερο προσφορών θεωρώ έχει πάει καλά νομίζω το αδικείται κάποιοι. Κάποιος που ήθελε να πάρει τηλεόραση, κινητό, xbox, σκληρό δίσκο έπαιξαν κάποιες αρκετά καλές προσφορές που δεν τις βλέπουμε τον υπόλοιπο χρόνο οπότε αν είναι να ψωνίζουμε σε καλές τιμές ας το βαφτίζουν και Pancake Tuesday δε με νοιάζει. Τα πέρι σύγκρισης με ΗΠΑ τα είπαμε στις πρώτες σελίδες.

2 tb σκληρό που χτύπησα με 48 ευρώ δεν έχω ξαναδεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...