Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1) που κάνουμε καταγγελία για κακή λειτουργία ανελκυστήρα (ο διαχειριστής με τον ιδιοκτήτης όσες φορές και να ανέφερα το πρόβλημά πετάνε χαρταετό)?

2) έχουν κάνει παρέμβασή στην υδρορροή της πολυκατοικίας με αποτέλεσμά και πλημμυρίζει το διαμέρισμά που νοικιάζω όταν βρέχει ( και δω πάλι έχουμε πέταμα χαρταετού απ όλους) που κάνω καταγγελία και γιαυτό?

3) μπορώ να μην πληρώνω κοινόχρηστα και ενοίκιο μέχρι να φτιαχτούν? 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες ότι νοικιάζεις. Στην θέση σου θα μίλαγα πρώτα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, πρώτα με καλά λόγια και αν το πρόβλημα δεν λυθεί τότε του ξαναμιλάς με την απειλή ότι θα ξενοικιάσεις. Εξάλλου το σπίτι είναι δικό του και αν έχει προβλήματα τότε τον ενδιαφέρει.

Εγώ προσωπικά πάντως σε σπίτι που νοίκιαζα και είχα παρόμοια προβλήματα, κυρίως με νερά που τρέχαν όλη την ώρα και υγρασία, ενημέρωσα τον ιδιοκτήτη και του είπα με καλά λόγια και ήρεμα να το φτιάξει. Πέρασε ένας μήνα χωρίς να κάνει τίποτα και του ξαναείπα ότι μετά το τέλος της εξεταστικής αν δεν το έχει φτιάξει τότε θα ψάξω για νέο σπίτι. Η εξεταστική θα τελείωνε σε 1.5 μήνα περίπου, δηλαδή του έδινα διορία 1.5 μήνα συν το χρόνο που θα χρειαζόμουν για να βρω νέο σπίτι.

Τελικά ΔΕΝ το έφτιαξε και έφυγα χωρίς πολλά πολλά. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης με το που τον ενημέρωσα μερικές μέρες πριν φύγω ότι βρήκα νέο σπίτι και ότι σε 1 εβδομάδα μετακομίζω, είχε το θράσος να μου ζητήσει και τα υπόλοιπα ενοίκια μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Έβγαλα φωτογραφίες με τις υγρασίες και την υδρορροή που έτρεχε όλη την ώρα για να τις έχω για απόδειξη, του τις έδειξα και του είπα ότι αν θέλει μπορεί να μιλήσει με δικηγόρο για να πάρει τα υπόλοιπα νοίκια. Με άφησε ήσυχο.

Επίσης, σχετικά με το #3, εσύ θα είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου και στις πληρωμές σου για να μην μπορεί ο άλλος να πατήσει πάνω σε αυτό και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Αν και λες ότι έχεις μιλήσει ήδη με κάποιους και δεν έχουν κάνει τίποτα, εγώ θα είχα φύγει από χθες.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε και πες το πρωτο παει στο καλο αν δεν υπαρχει ανθρωπος με προβληματα,το δευτερο δεν παιζει δλδ τον ιδιο δεν τον συγκινει που πλημμυριζει η περιουσια του?

Δημοσ.

Λες ότι νοικιάζεις. Στην θέση σου θα μίλαγα πρώτα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, πρώτα με καλά λόγια και αν το πρόβλημα δεν λυθεί τότε του ξαναμιλάς με την απειλή ότι θα ξενοικιάσεις. Εξάλλου το σπίτι είναι δικό του και αν έχει προβλήματα τότε τον ενδιαφέρει.

Εγώ προσωπικά πάντως σε σπίτι που νοίκιαζα και είχα παρόμοια προβλήματα, κυρίως με νερά που τρέχαν όλη την ώρα και υγρασία, ενημέρωσα τον ιδιοκτήτη και του είπα με καλά λόγια και ήρεμα να το φτιάξει. Πέρασε ένας μήνα χωρίς να κάνει τίποτα και του ξαναείπα ότι μετά το τέλος της εξεταστικής αν δεν το έχει φτιάξει τότε θα ψάξω για νέο σπίτι. Η εξεταστική θα τελείωνε σε 1.5 μήνα περίπου, δηλαδή του έδινα διορία 1.5 μήνα συν το χρόνο που θα χρειαζόμουν για να βρω νέο σπίτι.

Τελικά ΔΕΝ το έφτιαξε και έφυγα χωρίς πολλά πολλά. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης με το που τον ενημέρωσα μερικές μέρες πριν φύγω ότι βρήκα νέο σπίτι και ότι σε 1 εβδομάδα μετακομίζω, είχε το θράσος να μου ζητήσει και τα υπόλοιπα ενοίκια μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Έβγαλα φωτογραφίες με τις υγρασίες και την υδρορροή που έτρεχε όλη την ώρα για να τις έχω για απόδειξη, του τις έδειξα και του είπα ότι αν θέλει μπορεί να μιλήσει με δικηγόρο για να πάρει τα υπόλοιπα νοίκια. Με άφησε ήσυχο.

Επίσης, σχετικά με το #3, εσύ θα είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου και στις πληρωμές σου για να μην μπορεί ο άλλος να πατήσει πάνω σε αυτό και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Αν και λες ότι έχεις μιλήσει ήδη με κάποιους και δεν έχουν κάνει τίποτα, εγώ θα είχα φύγει από χθες.

Βέβαια ως φοιτητής φαντάζομαι σου είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια για ψύλλου πήδημα, δεν είναι όλοι σε αντίστοιχη θέση με εσένα ;)

Δημοσ.

Αντε και πες το πρωτο παει στο καλο αν δεν υπαρχει ανθρωπος με προβληματα,το δευτερο δεν παιζει δλδ τον ιδιο δεν τον συγκινει που πλημμυριζει η περιουσια του?

η δίκια μου περιουσία πλημμυρίζει καθώς το ένα μέρος του σπιτιού το χρησιμοποιώ ως εργαστήρι για επισκευές και στην πλημμύρα βράχηκαν 2 λάπτοπ πελατών και αχρηστεύτηκαν μαζί με τις μοκέτες, έπιπλά, εργαλεία οτιδήποτε είχε επαφή με το πάτωμά

Βέβαια ως φοιτητής φαντάζομαι σου είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια για ψύλλου πήδημα, δεν είναι όλοι σε αντίστοιχη θέση με εσένα ;)

ακριβώς αν έχεις γυναίκα, παιδιά, σκυλιά, έπιπλά, συσκευές, εργαλεία και δεν συμμαζεύεται, η διαδικασία τις μετακόμισης θα στοιχίσει αρκετά χρήματά και χρόνο ... μόνο το τρέξιμο στις εφορίες, σφραγίδες, μπλοκ φτάνει :shock:

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά δεν ήμουν μόνο φοιτητής, δούλευα κιόλας. Το σπίτι που είχε το πρόβλημα το είχα ψάξει και το είχα βρει σε τέτοιο σημείο ώστε να μπορώ να μετακινούμαι εύκολα μεταξύ σχολής και δουλειάς. Οπότε ούτε εμένα ήταν εύκολο να μετακομίσω σε άλλο σπίτι έτσι απλά.

η δίκια μου περιουσία πλημμυρίζει καθώς το ένα μέρος του σπιτιού το χρησιμοποιώ ως εργαστήρι για επισκευές και στην πλημμύρα βράχηκαν 2 λάπτοπ πελατών και αχρηστεύτηκαν μαζί με τις μοκέτες, έπιπλά, εργαλεία οτιδήποτε είχε επαφή με το πάτωμά

ακριβώς αν έχεις γυναίκα, παιδιά, σκυλιά, έπιπλά, συσκευές, εργαλεία και δεν συμμαζεύεται, η διαδικασία τις μετακόμισης θα στοιχίσει αρκετά χρήματά και χρόνο ... μόνο το τρέξιμο στις εφορίες, σφραγίδες, μπλοκ φτάνει :shock:

Αν είναι έτσι αλλάζει το θέμα, αλλά πραγματικά θες να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία και να έχεις και πρόβλημα με την δουλειά σου; Η διαδικασία της μετακόμισης θα γίνει μια φορά, αλλά το πρόβλημα θα το έχεις πάντα αν δεν κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Κακή λειτουργία του ασανσέρ.

Δηλαδή τι κάνουν;

κάνει απίστευτο θόρυβο που ξεσηκώνει τους πάντες 

Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά δεν ήμουν μόνο φοιτητής, δούλευα κιόλας. Το σπίτι που είχε το πρόβλημα το είχα ψάξει και το είχα βρει σε τέτοιο σημείο ώστε να μπορώ να μετακινούμαι εύκολα μεταξύ σχολής και δουλειάς. Οπότε ούτε εμένα ήταν εύκολο να μετακομίσω σε άλλο σπίτι έτσι απλά.

Αν είναι έτσι αλλάζει το θέμα, αλλά πραγματικά θες να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία και να έχεις και πρόβλημα με την δουλειά σου; Η διαδικασία της μετακόμισης θα γίνει μια φορά, αλλά το πρόβλημα θα το έχεις πάντα.

για να μετακομίσω πρέπει να βρω και κατάλληλο διαμέρισμά μέχρι τότε δεν γίνετε να ζω με τον φόβο ότι θα ξανάπλημμυρίσω ή πέσει το ασανσέρ πάνω στο κεφάλι μου... γιαυτό ρωτάω που μπορώ να κάνω καταγγελία για να σφραγίσουν το ασανσέρ ή να έρθουν να το ελέγξουν... όπως και τα υδραυλικά που έγινε τροποποίησή απ τους από κάτω ή διαχείρισή χωρίς σχετική άδειά-μελέτη

Δημοσ.

Το ασανσέρ είναι άλλο θέμα και δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα, αλλά θα ξαναρωτήσω, με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος έχεις μιλήσει για το πρόβλημα που υπάρχει; Αν το σπίτι έχει λειτουργικό πρόβλημα σίγουρα θα τον ενδιαφέρει, ιδιοκτησία του είναι εξάλλου.

Δημοσ.

Το ασανσέρ είναι άλλο θέμα και δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα, αλλά θα ξαναρωτήσω, με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος έχεις μιλήσει για το πρόβλημα που υπάρχει; Αν το σπίτι έχει λειτουργικό πρόβλημα σίγουρα θα τον ενδιαφέρει, ιδιοκτησία του είναι εξάλλου.

εννοείται πως έχω μιλήσει και όχι μια φορά δεν κάνει τπτ απ το να αναφέρει το πρόβλημά στον διαχειριστή με το οποίο δεν θέλει να χαλάσει σχέσεις ... μου λέει παραπάνω δεν μπορεί να κάνει κάτι  γιατί δεν είναι πρόβλημά του διαμερίσματος άλλα πολυκατοικίας

Δημοσ.

Για το ανσασερ παντα παιζει βεβαιωση συντηρισης .Αν τεχνικος βεβαιωνει, τι νομιζει καθενας δεν μετρα .Αν υπαρχει απορια ρωτας και αλλον

Δημοσ.

εννοείται πως έχω μιλήσει και όχι μια φορά δεν κάνει τπτ απ το να αναφέρει το πρόβλημά στον διαχειριστή με το οποίο δεν θέλει να χαλάσει σχέσεις ... μου λέει παραπάνω δεν μπορεί να κάνει κάτι  γιατί δεν είναι πρόβλημά του διαμερίσματος άλλα πολυκατοικίας

Μπορεί να είναι πρόβλημα της πολυκατοικίας, αλλά με κάποιο τρόπο επηρεάζει και το διαμέρισμά του, πίεσε τον περισσότερο. Πρέπει να είναι πολύ βλάκας για να μην τον ενδιαφέρει τι γίνεται στο διαμέρισμά του. Αν τώρα και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται και τόσο, δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις επιπλέον, εκτός αν το παίζει επίτηδες "βλάκας" και αν γίνει σοβαρή ζημιά στο σπίτι του μετά να τα φορτώσει σε σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης με το που τον ενημέρωσα μερικές μέρες πριν φύγω ότι βρήκα νέο σπίτι και ότι σε 1 εβδομάδα μετακομίζω, είχε το θράσος να μου ζητήσει και τα υπόλοιπα ενοίκια μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Έβγαλα φωτογραφίες με τις υγρασίες και την υδρορροή που έτρεχε όλη την ώρα για να τις έχω για απόδειξη, του τις έδειξα και του είπα ότι αν θέλει μπορεί να μιλήσει με δικηγόρο για να πάρει τα υπόλοιπα νοίκια. Με άφησε ήσυχο.

Κανενα θρασος,απο οσο εχουμε συζητησει εδω μεσα σε αλλα ιδια θεματα ζητησε τα νομιμα.

Εαν σε πηγαινε δικαστικως θα επρεπε να πληρωσεις.

Δημοσ.

Κανενα θρασος,απο οσο εχουμε συζητησει εδω μεσα σε αλλα ιδια θεματα ζητησε τα νομιμα.

Εαν σε πηγαινε δικαστικως θα επρεπε να πληρωσεις.

Μα το σπίτι είχε υγρασία και δεν έκανε τίποτα να το διορθώσει ενώ εγώ ήμουν τυπικός στις υποχρεώσεις μου, του έσκαγα τα ενοίκια κανονικά την 1η μέρα κάθε μήνα ότι μέρα και να ήταν, ακόμη και Σαββατοκύριακο ή αργίες που ήταν κλειστά η τράπεζες, και χρέη δεν του είχα αφήσει τίποτα. Είχα προσφερθεί κιόλας να μου πάρει αυτός τις μπογιές (ειδικές για την υγρασία) και να το βάψω μόνος μου για να μην πληρώσει και το μεροκάματο. Μιλάμε για σπίτι με ένα υπνοδωματιάκι, μια κουζινούλα και μια τουαλέτα με ντους, σιγά την μπογιά που θα χάλαγε. Η υγρασία ήταν τέτοια που κάθε πρωί ξύπναγα με πονοκεφάλους και με βουλωμένη μύτη, ειδικά τον χειμώνα, 2 φορές είχα πάει σε γιατρό τον ένα χρόνο που έμεινα σε αυτό το σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...