Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

μένω σε οικία 20 περίπου τετραγωνικών και ψάχνω τρόπο για θέρμανση.

Κλιματιστικό τοίχου δε βάζω γιατί το σπίτι δεν είναι δικό μου.

Τζάκι δε χωράει.

Σόμπα πέλετ όχι γιατί δεν έχω καπνοδόχο.

Έχετε να προτείνετε κάτι ενεργειακά αποδοτικό και παράλληλα οικονομικό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

20 τετραγωνικα δεν λεγεται οικια,ενα δωμα ειναι.με τα δεδομενα που θετεις,με ενα καλοριφερ λαδιου,θα την βολεψεις.γυρω στο 50αρικο.απο καταναλωση,για αυτο το δωμα,αντε,να δινεις κανα 50αρι τον μηνα στο ρευμα,αν εργαζεσαι και λειπεις απο το σπιτι την μιση μερα,και την υπολοιπη εχεις τον θερμοστατη στους 20-21 βαθιμους

Δημοσ.

20 τετραγωνικά όντως είναι πολύ μικρό, ίσα με ένα δωμάτιο 4*5.

Αφού θα ζεσταθείς με ρεύμα (εκτός A/C) ότι και να διαλέξεις το ίδιο είναι από θέμα απόδοσης-κατανάλωσης. Όλα απόδοση 1/1 έχουν. Για κάθε 1 kw/h ρεύμα αποδίδουν 1 kw σε θέρμανση. Είτε καλοριφέρ λαδιού διαλέξεις, είτε αλογόνου, είτε αερόθερμο, είτε πάνελ στο τέλος το ίδιο θα πληρώσεις σε ρεύμα.

Και με το μάτι της κουζίνας δηλαδή να ζεσταθείς στο τέλος τα ίδια θα πληρώσεις σε ρεύμα.

Δημοσ.

φορητο κλιματιστικο;το δοκιμασες και το προτεινεις;

όχι άπλα του πα να το κοιτάξει ίσως τον καλύπτει

Δημοσ.

Με το φορητο κλιματιστικο πρεπει καπου να βγαλει την εξαγωγη αερα του συμπιεστη.Πρεπει να ανοιξει τρυπα σε τοιχο, η τζαμι.

Δημοσ.

Σόμπα πετρογκάζ, 13-20Ευρώ το γέμισμα. Με 5 φιάλες (το πολύ) βγάζεις όλο το χειμώνα.

5-10 λεπτά να το ανάψεις γίνεται το δωμάτιο φούρνος :-D Ειδικά για 20 τμ.

• Like 2
Δημοσ.

Σόμπα πετρογκάζ, 13-20Ευρώ το γέμισμα. Με 5 φιάλες (το πολύ) βγάζεις όλο το χειμώνα.

5-10 λεπτά να το ανάψεις γίνεται το δωμάτιο φούρνος :-D Ειδικά για 20 τμ.

Η καλύτερη λύση! Έχω και εγώ τέτοια και ζεσταίνει πάρα πολύ καλά, ειδικά αν έχεις και τις 3 εστίες αναμμένες. Για τον χώρο σου με 1 θα είσαι πένα. Και αν πάρεις κάποια καλή δεν μυρίζει καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.

Άσε τι λένε και εγώ έχω 2 υγραερίου.

Αν έχεις γνωστό πρατηριούχο να σου τις γεμίζει είναι η πιο οικονομική θέρμανση.15 ευρώ 21 λίτρα.

Αν δεν έχει δε συμφέρει με 20 ευρώ τα 17 λίτρα.Πήγαινε σε άλλη λύση.

Δημοσ.

Και εγω υπερ της σομπας υγραεριου. Αν τηρεις τους κανονρς ασφαλειας δεν εχεις θεμα.Επισης αποφευγεις να γεμιζεις την φυαλη στα πρατηρια απλα αντικαθιστας την κενη φυαλη με γεματη η οποια ειναι σφραγισμένη!

Το χειμωνα λογω της βλαβης στο φυσικο αεριο μας εβγαλε ασπροπροσωπους και ξυλιασαμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...