mylo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν κληθεί κάποιος να πάει για εργασία σε 8μηνο αλλά αρνηθεί, υπάρχουν κυρώσεις του τύπου δεν μπορεί να κάνει αίτηση στο επόμενο πρόγραμμα, ή χάνεις την ανεργία;
tsioulak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν κληθεί κάποιος να πάει για εργασία σε 8μηνο αλλά αρνηθεί, υπάρχουν κυρώσεις του τύπου δεν μπορεί να κάνει αίτηση στο επόμενο πρόγραμμα, ή χάνεις την ανεργία; Χάνεις σίγουρα το ΚΕΑ, κατα τα αλλα δεν ξέρω.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν κληθεί κάποιος να πάει για εργασία σε 8μηνο αλλά αρνηθεί, υπάρχουν κυρώσεις του τύπου δεν μπορεί να κάνει αίτηση στο επόμενο πρόγραμμα, ή χάνεις την ανεργία; Καταρχήν, θα πρέπει να διαβάσεις το ΦΕΚ της κοινωφελής, δεν αποκλείεται να αναφέρει τι συμβαίνει σε περίπτωση που αρνηθείς να πας. Εγώ το 2014 είχα μπει σε μια κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ και μας είχαν πει, επίσημα, ότι αν μας πάρουν και αρνηθούμε να πάμε, τότε μας κόβεται η κάρτα ανεργίας με ότι συνεπάγεται αυτό. Φυσικά όποιος ήθελε μπορούσε να βγάλει εκ νέου κάρτα, αλλά φυσικά θα έχανε τυχόν μόρια που είχε μαζέψει με την προηγούμενη κάρτα. Για τα επιδόματα δεν γνωρίζω αν χάνεις κάτι, αλλά η λογική λέει ότι τα χάνεις.
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Πώς ακριβώς σε καλούν να πας, σου στέλνουν mail;
mylo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Πώς ακριβώς σε καλούν να πας, σου στέλνουν mail;τηλέφωνο Χάνεις σίγουρα το ΚΕΑ, κατα τα αλλα δεν ξέρω.Ετσι και αλλιώς ο ενδιαφερόμενος δεν το δικαιούται. Απλά με ενδιαφέρει αν υπάρχουν κυρώσεις του τύπου χάνεις την κάρτα ανεργίας. Στον οαεδ του είπαν ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε επόμενη προκήρυξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα