sanaeriko Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εχω βαρεθεί να βλέπω αστραγάλους.. Πότε και πώς προέκυψε αυτή η μόδα; Και πες εντάξει το καλοκαίρι, αλλά και μέσα στην παγωνιά;; Οκ θυμάμαι από παλιά τα κάπρι η ψαράδικα η όπως λεγόντουσαν αλλά δεν ήταν σύνηθες ενδυμασία. Πότε το βλέπετε να περνάει; Και τι βλέπετε να έρχεται; 4
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μερικές φορέςΠως αντέχουν; Αυτό και οι κοπέλες με την κοιλιά έξω στο καταχείμωνο! 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) akyro Η κ@υλ@ νεαρέ μου είναι παντός καιρού και εποχών.Και σου μιλάει ένας 35χρονος χρηματιστής bitcoin.To τι γλέντια κάνουμε με ξανθιες συναδέλφους στο κυλικείο ...δεν περιγράφεται! (το ζητησε η nenya) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2017 από Ιάσωνbitc 1
idomeneas7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Οι νέοι δεν κρυώνουν, βλέπω την κόρη μου που περπαταει ξυπόλητη στα πλακάκια και θυμάμαι εμένα που φόραγα ξώκοιλα και ξώπλατα το χειμώνα. Η μόδα εικάζω πως προέκυψε από τα παντελόνια για κοντές, αποφάσισαν να τα προωθήσουν και σε ψηλές για να μην τους μείνουν απούλητα. 6
randomcat Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει να ξαναγυρίσει αυτή η αρχαία γυναικεία μόδα από την Κρήτη... 11
*nenya* Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 akyro Έλα ρε συ, γιατί το άλλαξες το ωραίο μήνυμα; τστστστστς Φοβόσουν μην γίνει χαμός από γκομενάκια στα pm ε; [όπου θα σου ζητούσαν συμβουλές για bitcoin] 2
bluesattack Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μερικές φορέςΠως αντέχουν; Αυτό και οι κοπέλες με την κοιλιά έξω στο καταχείμωνο! Απα πα πα.Δεν ειναι μονο οτι προκαλουν , αλλα θα πιουντιασουν κιολας.Ασε τα μπουτακια , χωρις καλσον.Τα βλεπω και το πρωτο που μου ερχεται να πω ειναι....ντυσου κοπελα μου , αμαν πχια 2
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Οι νέοι δεν κρυώνουν, βλέπω την κόρη μου που περπαταει ξυπόλητη στα πλακάκια και θυμάμαι εμένα που φόραγα ξώκοιλα και ξώπλατα το χειμώνα. Η μόδα εικάζω πως προέκυψε από τα παντελόνια για κοντές, αποφάσισαν να τα προωθήσουν και σε ψηλές για να μην τους μείνουν απούλητα. Δεν ισχύει Βλέπω καθημερινά πάμπολλα χόμπιτ να φοράνε τέτοια κοντά παντελόνια Αυτά από που είχαν ξεμείνει, από τα βρεφικά ; 2
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Οι νέοι δεν κρυώνουν Eίμαι νέος και ξέρω 3
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Πάει χάλασε ο κόσμος, αφήστε να δούμε κανα μπουτάκι και τον χειμώνα βρε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αστραγαλο ειπε και φτασαμε κιολας σε μπουτακι. Μαλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις