Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει νόημα να κάνει ο καθένας τη διάγνωσή του online... Αυτού του είδους τα "προβλήματα" χρειάζονται έναν καλό και ...σύγχρονο γιατρό που θα μπορέσει να εντοπίσει την αιτία. Δεν είναι εύκολο μιας και δεν είναι κάποια συγκεκριμένη πάθηση με σαφείς ενδείξεις κλπ. Οπότε χαλαρά και σταθερά ξεκινάς να παίρνεις γνώμες από διάφορες ειδικότητες μέχρι κάποιος να εντοπίσει την "πηγή"... 1
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το βάζω σε spoiler γιατί είμαστε off topic. Εσυ τι λες πως θα πρεπε να γίνεται? Αν δε γίνει εξέταση και όλη η φάση είναι όπως όταν πάμε και ρωτάμε σε ένα γκισέ αν ορθώς στεκόμαστε στην ουρά ή πρέπει ν' απευθυνθούμε αλλού, φαντάζομαι ότι το κλασικό πλέον πενηντάρικο είναι κάπως υπερβολή, για μια ερώτηση και μια απάντηση τέτοιου τύπου, και διάρκειας λίγων δευτερολέπτων. Είναι σα να πάω το αμάξι μου στον ηλεκτρολόγο για μια βλάβη κι εκείνος να μου πει επί τόπου (μετά από μια γρήγορη ματιά) ότι πρέπει να το πάω σε συνεργείο. Τι, πρέπει να του σκάσω την πενηντάρα απλά επειδή έχει την εμπειρία να μου πει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα και μου έδωσε μια πληροφορία; Δε λέω ότι δεν αξίζει τίποτα η γνώση και ότι δεν πρέπει να πληρώνεται, απλά είναι και θέμα ανθρωπιάς από ένα σημείο και μετά.
TEOKOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τι εξετάσεις έχεις κάνει; Ποιες ήταν οι τιμές του σακχάρου σου,της φεριτίνης του Tsh και του ελεύθερου t4; Αυτό με τις σοκολάτες που όταν ανεβαίνει ο γλυκαιμικός δείκτης σε πιάνει το τρέμουλο είναι ύποπτο. Το έχεις πει αυτό στον γιατρό ; (Έχω μια υποψία ότι δεν έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.) 1
xgol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το βάζω σε spoiler γιατί είμαστε off topic. Αν δε γίνει εξέταση και όλη η φάση είναι όπως όταν πάμε και ρωτάμε σε ένα γκισέ αν ορθώς στεκόμαστε στην ουρά ή πρέπει ν' απευθυνθούμε αλλού, φαντάζομαι ότι το κλασικό πλέον πενηντάρικο είναι κάπως υπερβολή, για μια ερώτηση και μια απάντηση τέτοιου τύπου, και διάρκειας λίγων δευτερολέπτων. Είναι σα να πάω το αμάξι μου στον ηλεκτρολόγο για μια βλάβη κι εκείνος να μου πει επί τόπου (μετά από μια γρήγορη ματιά) ότι πρέπει να το πάω σε συνεργείο. Τι, πρέπει να του σκάσω την πενηντάρα απλά επειδή έχει την εμπειρία να μου πει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα και μου έδωσε μια πληροφορία; Δε λέω ότι δεν αξίζει τίποτα η γνώση και ότι δεν πρέπει να πληρώνεται, απλά είναι και θέμα ανθρωπιάς από ένα σημείο και μετά. Xωρις καμία ειρωνεία, αλλά επειδή στο κατώφλι του 2018 θεωρουσα πως κάποια πράγματα είναι πλέον αυτονόητα: Επειδη συγκρίνεις την "πληροφορία" απο έναν γιατρό, με την πληροφορία σ ένα γκισε και τον ιατρό με έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων: Δεν έχεις ακούσει πως ο ιατρός δε μπορεί να μυρίσει τα νύχια του ούτε να βγάλει διάγνωση με τη ματιά για να καταλάβει, και πως πρέπει να προχωρήσει σε λεπτομερέστατη κλινική εξέταση και λήψη ιστορικού για να καταλάβει: 1) Αν μπορεί ο ίδιος να θεραπεύσει τον ασθενή. 2) Αν υπάρχει κάποια άλλη ειδικότητα που μπορεί να έχει περισσότερη εξειδίκευση για τη συγκεκριμένη πάθηση. 3) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΘΗΣΗ. 4) Αν συνυπάρχει επιπρόσθετη παθολογία. Όλα τα παραπάνω θα διαρκέσουν χαλαρά μία ώρα, σε έναν σοβαρό ιατρό. Και θα αμειφθεί επίσκεψη ιατρείου, δηλαδή απο 10-20 ευρώ (προς το 10 οι περισσότεροι). Οπότε, αφού τα κάνει όλα αυτά, θα σου πει κύριε Χ-Ψ, έχετε την τάδε πάθηση, κάντε και αυτές τις εξετάσεις για να έχουμε μια συμπληρωματική εικόνα, αλλά θεωρώ πως χρειάζεστε την τάδε ειδικότητα που έχει περισσότερη εμπειρία. Δε σας χρεώνω 10 ευρώ, γιατί δεν εργάστηκα για όλο αυτό την προηγούμενη ώρα, είμαι φιλάνθρωπος εξάλλου και ασκώ την ιατρική απο χόμπυ, δουλεύω τσάμπα και θα φάω τα ντουβάρια του ιατρείου μου για να ζήσω!! Όλα τα παραπάνω είναι η αιτία που δε μπορεί κάποιος να βγάλει διάγνωση απο το φόρουμ ή απο σκόρπιες πληροφορίες στο ίντερνετ. Προσωπικά, θεωρώ πως αν έλεγες κάτι τέτοιο στο ιατρό, θα όφειλε να μη σε χρεώσει τίποτα και να σε παρακαλέσει ευγενικά να μην ξαναπατήσεις στο ιατρείο του.
vairass Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Χαλασμένο δόντι υπάρχει; φρονιμίτης; από εκεί προέρχονται συχνά αυτά.
johnbond Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Να πας σε ένα ενδοκρινολόγο και να του πεις να σου γράψει περισσότερες εξετάσεις. πχ μπορεί να οφείλεται σε υπογλυκαιμία αφού λες οτι σχετίζεται και με τις τροφές. Αν ο ενδοκρινολόγος σου πει οτι όλα είναι εντάξει μπορεί να είναι και κάτι ψυχοσωματικό. Εμένα με έπιανε κρύο το βράδυ που κοιμόμουν και ξύπναγα ταραγμένος και έτρεμα. Όλα ήταν νορμάλ και ποτέ δε βρήκα τι έφταιγε αλλά με τον καιρό και με καλύτερη διατροφή μου πέρασε. Αν βεβαιωθείς οτι δεν είναι κάτι σοβαρό τότε μπορείς να δοκιμάσεις και συμπληρώματα βιταμινών που μπορεί να βοηθήσουν.
NiaUu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πςιδια δε μου ηρθε καθολου ειδοποιηση για τις απαντησεις σας και τις ειδα μολις τωρα! Ευχαριστω που ασχολειστε. Τα διαβασα ολα τα μνματα. Εχω κανει εξετασεις ζαχαρου, φεριτινης,σιδηρου, αιματοκριτη και φυλλικου οξεος, TSH και υπερηχογραφημα θυροειδη (και οχι μονο, εχω κανει κι αλλες). Ισχυει οτι με πιανει με τις σοκολατες (οχι παντα εκτος αν φαω τα δημητριακα που ειχα αναφερει που με πιανει παντα) αλλα με πιανει και στο ακυρο οταν δεν εχω φαει γλυκα κλπ. Γενικα δεν εχω συμπτωματα ζαχαρου και παθαινω υπογλυκαιμιες μονο οταν καθομαι πολλες ωρες νηστικη. Η ενδοκρινολογος που χω παει ειναι πολυ καλη και ψαχνει τα πραγματα αλλα οταν της ειπα γι αυτο μου λεει οτι δεν εχει ιδεα το ιδιο και μια αλλη ενδοκρινολογος καθως και οι 2 παθολογοι. Δεν ξερουν καν που να με παραπεμψουν. Η μια ενδοκρινολογος μου ειπε μονο οτι ισως να εκανα κανενα τριπλεξ ποδιων αλλα το πε σε φαση "ξερω γω.. αυτο μου κατεβηκε στο μυαλο αυτο σου λεω.." Δεν εχω κι εγω ιδεα γιτι δεν το εχω ξανακουσει απο καπου αλλου. Ξεχασα να ναφερω πως εχω κανει και εξετασεις για βταμινη B12 και D. Η Β12 ειναι μια χαρα και η D ειναι πιο κατω κι απο τον πατο. Το ιδιο ομως χαλι εχει κ η μανα μου με τη D και δεν εχει τετοια συμπτωματα. Τα κιλα κ η ασκηση δεν εχουν αλλαξει. Εχω προβλημα με τον υπνο μεγαλο και ειναι χρονιο. Οι περισσοτεροι μου λενε οτι απλως δεν καθομαι να κοιμηθω αλλα δεν ξερουν τι τραβαω μ αυτον τον υπνο.. Τον φτιχνω για μια βδομαδα κ κοιναμαι βραδυ κ ξυπναω πρωι και μετα ξαφνικα ενα βραδυ δε νυσταζω καθολου και με πιανει ο υπνος στις 8 το πρωι. Και φροντιζω να μην τρωω καφεινοειδη ουτε ξηρους καρπους ουτε παγωμενα για να μη με "ξεσηκωνουν" ετσι ωστε να κοιμηθω σαν πουλακι. Βαλεριανες και ζεστα γαλατακια τα χω πιει με το κιλο. Επισης εχω παρατησησει οτι οσο πιο πολυ κινουμαι τοσο το χειροτερο κατι που μου κανει πολυ εντυπωση αφου περιμενα το αντιθετο. Εγω αντι να νυσταζω οτν κουραζομαι τοτε ειναι που κοιμαμαι και λιγοτερο. Οταν για μια βδομαδα ειχα τρεχαματα με χαρτια και πηγαινα απο δω κι απο κει εκεινη τη βδομαδα και λιγες μερες αργοτερα δεν μπορουσα να κοιμηθω πνω απο 3ωρο ενω τα ματια μου τα χαν φτυσει απο τη νυστα νιωθω οτι το σωμα μου εχει υπεερβολικη ενεργεια κ δε συμβιβαζεται με τον εγκεφαλο μου που νυσταζει. Εχω προσπαθησει τοσο πολυ μ αυτον τν υπνο μου δηλαδη δεν ξερω τι να κανω μονο υπνωτικα δεν εχω παρει και αυτο μονο ν και μονο επειδη λενε οτι τα συνηθιζει ο οργανισμος κ δεν σε πιανουν μετα απο καποιο διαστημα. Ξεφυγα ομως λιγο Ενω εχω παρατηρησει οτι με πιανει καοιες φορες οταν εχω φαει σοκολατες δεν με πιανει παντα και επισης με ποανει σε πολλες ασχετες φασεις που φαινεται να μην υπαρχει λογος (υπνος, κουραση, φαι, αδιαθεσια). Γι αυτο και με ανησυχει. Χαλασμένο δόντι υπάρχει; φρονιμίτης; από εκεί προέρχονται συχνά αυτά. Ρωτη φορα το ακουω και δεν το χω σκεφτει/διαβασει καπου. Δε νομιζω οτι εχω λογικα θα ειχα καποιο αλλο συμπτωμα οπως ας πουμε κακοσμια ή κποιον πονο σωστα? Να πας σε ένα ενδοκρινολόγο και να του πεις να σου γράψει περισσότερες εξετάσεις. πχ μπορεί να οφείλεται σε υπογλυκαιμία αφού λες οτι σχετίζεται και με τις τροφές. Αν ο ενδοκρινολόγος σου πει οτι όλα είναι εντάξει μπορεί να είναι και κάτι ψυχοσωματικό. Εμένα με έπιανε κρύο το βράδυ που κοιμόμουν και ξύπναγα ταραγμένος και έτρεμα. Όλα ήταν νορμάλ και ποτέ δε βρήκα τι έφταιγε αλλά με τον καιρό και με καλύτερη διατροφή μου πέρασε. Αν βεβαιωθείς οτι δεν είναι κάτι σοβαρό τότε μπορείς να δοκιμάσεις και συμπληρώματα βιταμινών που μπορεί να βοηθήσουν. Σε επιανε δηλαδη τρεμουλο κυριολεκτικα? Μου πε και μια κοπελα οτι παθαινε αυτο με το κρυο κ μαλλον ηταν λογο ανοσοποιητικου και πηρε κι εκεινη πολυβιταμινες και δεν το χρι ξαναπαθει αλλα εχει περασει κανας χρονος μονο. Οταμ παθαινω υπογλυκαιμιες εχω πολυ διαφορετικα συμπτωματα και οτνα λεω παθαινω υπογλυκαιμια δεν το λεω ετσι παο το μυαλο μου επειδη μου ρθε μια λιγουρα για γλυκο, πεφτει το ζαχαρο μου στο 60 αν και αρχιζω και νιωθω χαλια απο οταν παει στο 70.. μια φορα που το μετρησα κι ενιωθα να σβηνω ηταν που ηταν στο 59. Αλλα τα συμπτωματα μου εκτος απο το οτι ζαλιζομαι κ με κοβει κρυος ιδρωτας ειναι οτι νιωθω να καιγονται οι μυες των ποδιων μου οχι απο ζεστη αλλα αν σας εχει τυχει να το παρακανεται με τη γυμναστικη καμια φορα σε σημειο που να καιει καποιος μυς σας ακομη κ ωρα μετα απο την παυση της γυμναστικης.. ε αυτο ακριβως νιωθω αλλα χωρις να εχουν ζοριστει οι μυες μου. Κρυο ομως δε νιωθω. Επισης και κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν εμ πιανουν τα τρεμουλα (ριγη οπως σωστα πρεπει να ειπε καποος στα σχολια) ακομη και οταν ειμαι νηστικη για ωρες μου περνανε αν πιω ζεστο γαλα αλλα πρεπει να πιω κατι καυτο γι ανα συνελθω γρηγορα (πιο παλια που περιμενα απο σομπες κ κουβερτες μου κραταγαν πολυ ωρα τα συμπτωματα). Αλλα το αοκλειω γιατι τα συμπτωματα της υπογλυκαιμιας ειναι πολυ συγκεκριμενα και το καταλαβαινω αμεσως. Καθως κι οταν με πιανουν τα τρεμουλα ακομα κ νηστικη που εχεο τυχει να ειμαι συνερχομαι με το καυτο γαλα χωρις να τρωω κατι γλυκο.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 λιγη ασκηση και απωλεια καποιων παραπανω κιλων μπορει να βοηθησουν και σε θεματα υπνου
NiaUu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 να αλλαξε κατι με διατροφη.μηπως συγκεκριμενες τροφες το προκαλουν η κατι που μπορει να πινεις μηπως παλια πχ ησουν πιο fit απο τωρα και αλλαξες κατι σε θεμα γυμναστικης οτι και να ηταν αυτοεπισης το κρυο που νιωθεις ειναι το ιδιο οου θα ενιωθες πχ το χειμωνα που θα αρχισουν να κρυωνουν χερια ποδια και μετα εσυ η πχ κρυο σε στυλ ης αδυναμιας οπως οταν πχ καποιος ειναι αρρωστος η αδυναμος; Πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις ατομο πιο ανεκτικο στο κρυο απο μενα τουλαχιστον σε χωρες με τετοιες θερμοκρασιες οπως τις δικες μας. Οταν ολοι κουκουλωνονταν εγω φορουσα ενα ζακετακι και κοντομανικο ας πουμε. Δεν ειναι οτι δεν ενιωθα καθολου κρυο ειναι οτι το αντεχα ανετα και δεν μ αρεσει να νιωθω περιορισμενη (κατι που νιωθω και οταν ας πουμε φοραω πολλα ρουχα που με κλεινουν). Και λεγοντας σου αυτο τωρα μολις θυμηθηκα οτι εχω περιπου 4 χρονια που χω γινει μυγιαγγιχτη με τις θερμοκρασιες. Ποτε δεν μ αρεσε η ζεστη αλλα δν με ενοιαζε και να ελιωνα, δεν ενιωθα δυσφορια ή ζαλαδα ή οτι πνιγομαι απο τη ζεστη οπως τωρα. Που με κανει να σκεφτομαι ακομα πιο πολυ το κυκλοφοριακο αφου δεν αντεχω τη ζεστη σε σημειο που το χειμωνα ξεκιναω με χλυαρο νερο και καταληγω στο παγωμενο γιατι δεν αντεχω.. Μεχρι που πηρα χαμπαρι οτι ζαλιζομουν σταδιακα οταν εκανα μπανιο λογο του χλυαρου νερου και αυτη την ατμοσφαιρα που σε μπουκωνει το μπανιο επειδη ειναι κλειστο.. ειχα λιποθυμησει 2 φορες και καμποσες αλλες ημουν στο παρατσακ. Η λεξη κλειδι εδω ομως ειναι οτι το νερο ειναι χλυαρο δεν θεωρειται καν ζεστο ειδικα για χειμωνα κι ειδκα αν σκεφτεις οτι δν εχουμε θερμανση περ απο κατι σομπες που σε ζεσταινουν αν καθεσαι μπροστα τους. Οταν κανω μπανιο πια μολις αρχιζω και νιωθω αυτη τη ζαλη, αδυναμια και ταση για εμετο ριχνω κρυο νερο σε κεφαλι κ σωμα και συνερχομαι στο πι κ φι.. Ασε που νιωθω αλλο ανθρωπος σα να ανανεωνομαι ολοκληρη. λιγη ασκηση και απωλεια καποιων παραπανω κιλων μπορει να βοηθησουν και σε θεματα υπνου Σιγουρα θα ειναι καλο να χασω κιλα (ασκουμαι καθημερινα ετσι κ αλλιως) αλλα και αυτο με τον υπνο ειχε ξεκινησει πριν παχυνω.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γνώμη μου είναι, πήγαινε σε μια κλινική ύπνου να δεις τι παίζει με τον ύπνο σου. Πιστεύω ότι από εκεί πηγάζουν όλα. Όταν ένα σώμα δεν ξεκουράζεται στον ύπνο, κάνει 1002 κουλά κ δε μπορεί κανείς εύκολα να βρει τι παίζει.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις ατομο πιο ανεκτικο στο κρυο απο μενα τουλαχιστον σε χωρες με τετοιες θερμοκρασιες οπως τις δικες μας. Οταν ολοι κουκουλωνονταν εγω φορουσα ενα ζακετακι και κοντομανικο ας πουμε. Δεν ειναι οτι δεν ενιωθα καθολου κρυο ειναι οτι το αντεχα ανετα και δεν μ αρεσει να νιωθω περιορισμενη (κατι που νιωθω και οταν ας πουμε φοραω πολλα ρουχα που με κλεινουν). Και λεγοντας σου αυτο τωρα μολις θυμηθηκα οτι εχω περιπου 4 χρονια που χω γινει μυγιαγγιχτη με τις θερμοκρασιες. Ποτε δεν μ αρεσε η ζεστη αλλα δν με ενοιαζε και να ελιωνα, δεν ενιωθα δυσφορια ή ζαλαδα ή οτι πνιγομαι απο τη ζεστη οπως τωρα. Που με κανει να σκεφτομαι ακομα πιο πολυ το κυκλοφοριακο αφου δεν αντεχω τη ζεστη σε σημειο που το χειμωνα ξεκιναω με χλυαρο νερο και καταληγω στο παγωμενο γιατι δεν αντεχω.. Μεχρι που πηρα χαμπαρι οτι ζαλιζομουν σταδιακα οταν εκανα μπανιο λογο του χλυαρου νερου και αυτη την ατμοσφαιρα που σε μπουκωνει το μπανιο επειδη ειναι κλειστο.. ειχα λιποθυμησει 2 φορες και καμποσες αλλες ημουν στο παρατσακ. Η λεξη κλειδι εδω ομως ειναι οτι το νερο ειναι χλυαρο δεν θεωρειται καν ζεστο ειδικα για χειμωνα κι ειδκα αν σκεφτεις οτι δν εχουμε θερμανση περ απο κατι σομπες που σε ζεσταινουν αν καθεσαι μπροστα τους. Οταν κανω μπανιο πια μολις αρχιζω και νιωθω αυτη τη ζαλη, αδυναμια και ταση για εμετο ριχνω κρυο νερο σε κεφαλι κ σωμα και συνερχομαι στο πι κ φι.. Ασε που νιωθω αλλο ανθρωπος σα να ανανεωνομαι ολοκληρη. Σιγουρα θα ειναι καλο να χασω κιλα (ασκουμαι καθημερινα ετσι κ αλλιως) αλλα και αυτο με τον υπνο ειχε ξεκινησει πριν παχυνω. ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος στις αντοχες.συνηθως η θα βρεις ατομα να αντεχουν στο πολυ κρυο η στην πολυ ζεστη.δεν εχω δει ατομα να κανουν και τα δυο.ειμαι απο τα ατομα που απλα εχω πονοκεφαλους απο την ζεστη.δεν κρυωνω ευκολα εκτος αν εχω κουραστει πολυ η ειμαι αρρωστος η ειμαι με λιγο υπνο.επισης η ελλειψη υπνου μπορει να κανει πολλα θεματα.οποτε μηπως να ξεκινησεις αναποδα να δεις τι φταιει με τον υπνο και μετα αν συνεχισει να δεις αυτο με το κρυο;
Curtis76 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παντως μεσα απο φορουμ σιγουρα θα χειροτερεψεις. Πηγαινε σε εναν παθολογο να σε καθοδηγησει οπως σου ειπαν και αλλοι παραπανω. Οταν μαθεις τι παιζει, στειλε μας ενα μηνυμα.
NiaUu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω παιδια πραγματικα, σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε. Δε σας ζηταω να γινεται γιατροι προς θεου απλα ηθελα να παρω γνωμες μηπως καποιος εχει περασει κατι παρομοιο να ξεκινησω κι εγω να το ψαχνω απο κει να δω αν ειναι το ιδιο ή οχι και μετα το εαν φερνεο τ αλλο.. εχω ταλαιπωρηθει πολυ απο γιατρους και μου φαινονται πολυ οτι να ναι, σπανια βρισκω καποιον που να νοιαζεται εστω, ολοι εχουν αυτο το υφακι τυπου δεν εχεις τιποτα παρε ποδι γιατι βαριεμαι να κανω τη δουλεια μου κι αντε γεια 2
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 παντα υπαρχουν γιατροι οτι νανε παντα υπαρχουν ασθενεις που δεν κανουν αυτα που πρεπει και παντα υπαρχουν επισης ασθενεις που δεν εξηγουν ολο το προβλημα ειτε γιατι δεν θελουν ειτε γιατι δεν μπορουν.μπορει πχ να ξεχασεις να πεις αυτο για τον υπνο και ολα να ξεκινανε απο εκει.παθον και εγω στο παρελθον με καποια θεματακια που τελικα ηταν απο ελλειψη υπνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα