Προς το περιεχόμενο

Οι James Cameron και Robert Rodriguez φέρνουν στη μεγάλη οθόνη το Alita: Battle Angel


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια, σχεδόν μία δεκαετία, ο James Cameron φλερτάρει με την ιδέα να μεταφέρει στον κινηματογράφο το Alita: Battle Angel που βασίζεται στη σειρά manga, “Gunnm” του Ιάπωνα καλλιτέχνη, Yukito Kishiro.

Πρόσφατα, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του anime οπότε πλέον αποτελεί μία πραγματικότητα και δεν πρόκειται για μύθο. Στη ταινία ένας επιστήμονας, o Ido –τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Christoph Waltz- ανακαλύπτει στα σκουπίδια και επισκευάζει ένα cyborg, την Alita (που ενσαρκώνει η Rose Salazar), η οποία δεν θυμάται το παραμικρό για το παρελθόν της, ωστόσο φαίνεται να είναι μία… πολεμική μηχανή.

 

O James Cameron αναλαμβάνει το ρόλο του παραγωγού πάντως (μαζί με τον Jon Landau) και δεν σκηνοθετεί τη ταινία –φαίνεται πως δεν έχει χρόνο παρά μόνο για τις συνέχειες του Avatar που ετοιμάζει. Τον συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε ο Robert Rodriguez, ο οποίος φαίνεται, από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από το τρέιλερ, να έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά.

 

Το σενάριο της ταινίας επιστημονικής φαντασίας έχουν γράψει οι James Cameron (έγραψε 186 σελίδες ενώ είχε και 600 σελίδες με σημειώσεις), Robert Rodriguez και Laeta Kalogridis (ανέλαβαν διορθώσεις και το επιμελήθηκαν για να είναι έτοιμο για τα γυρίσματα). Εκτός από τους Christoph Walt και Rosa Salazar στην ταινία παίζουν οι Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Ed Skrein και Michelle Rodriguez. Το Alita:Battle Angel θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου του 2018.

 

 

Link.png Site: Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλοί λένε ότι τα μεγάλα μάτια της ηρωίδας τους κάνουν να νιώθουν αμήχανα, καθώς αυτό που βλέπουν είναι εξόθφαλμα (συγγνώμη για το λογοπαίγνιο...) αφύσικο. Νομίζω ότι ακριβώς αυτός ήταν ο σκοπός των δημιουργών της ταινίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμήχανα δεν νομίζω, απλά φαίνεται αστεία με αυτά τα μάτια. Σίγουρα κάτι ήθελαν να πετύχουν με το εφέ αυτό, τώρα αν το πέτυχαν δεν ξέρω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο εφε σκίζει (ως σηνήθως σε τέτοιες ταινιες)... απλά ήθελαν να είναι πιστοί στο Anime, και τις έκαναν μεγάλα μάτια... σε Live Action όμως δείχνει λιγο...κάπως.

 

 Εκτός και αν υπάρχει κάποια εξήγηση μεσα στην ταινία γιατί ένα android έχει ανάγκη να έχει τόσο μεγάλα μάτια.

Η μόνη εξήγηση που βλέπω ειναι, οτι ειναι Made in Japan  :-D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι δεν πάει καλά, τα manga δεν φημίζονται μόνο για τα μεγάλα μάτια και το μικρό στόμα... Είμαι σίγουρος πως κάτι ξεχάσαν.

 

Παρόλα αυτά όμως το τρέιλερ είναι όλα τα λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλειο το μανγκα, αξιοπρεπές το anime, για να δούμε η ταινία.

 

Ένα σοκ με τα μάτια το έπαθα την πρώτη φορά που είδα το τρέιλερ, πλέον συνήθισα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...