Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω βρει τη λυση για αυτό... της παιρνω κατι δώρο μαζι με την οποια μπουρδα θα αγοράσω για να την παραπλανησω και μετα ολα καλα...

που να δεις οταν συναρμολογουσα τον geeetech i3 τι εγινε στο σπιτι απο κομματακια και βιδες... Μου κοστισε κατι παραπάνω......

Εγώ την ρώτησα που να το βάλουμε και μου είπε στον κώλο μου. Οπότε over and out...

• Like 20
Δημοσ.

Ο cr-10 κανει πολυ θορυβο την ωρα της εκτυπωσης;

κάνει αρκετό θόρυβό, αλλά με 30 ευρώ τον κάνεις αθόρυβο.

έβαλα 2 ανεμιστήρες της Noctua και ησύχασε κατά πολύ, και με 2 dampeners στα μοτέρ (κόστος 5 ευρώ) σχεδόν αθόρυβος.

το επίπεδο θορύβου πλέον κυμαίνεται, σαν τα παλιά pc 10ετίας under load

• Like 1
Δημοσ.

375 έχει πάει ο cr10, βάζετε κουπόνι ή ανέβηκε η τιμή του?

292,57 (με μεταφορικα) με το κουπονι EUCR10JK αποθηκη eu5 μολις το ξανα τσεκαρα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες που ασχολείστε, πείτε και για μας τους άσχετους, από αντ/κα και αναλώσιμα τι παίζει.

Δηλάδη αν χαλάσει κάτι θα βρούμε αντ/κα εύκολα; Αναλώσιμο θεωρείται κάτι άλλο πέραν απ'το προφανές (το filament);

ΥΓ: Εχώ ψηθεί άσχημα, όταν είχα δει παλιά για 3d printers ήταν πανάκριβοι και με μικρό όγκο εκτύπωσης, ο CR10 είναι θηρίο...

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά ανταλλακτικά υπάρχουν και στην Ελλάδα σε σχετικά νορμαλ τιμές. Κάποια δεν αξίζει να τα πάρεις από έξω ενώ σε αλλά η διαφορά είναι μεγάλη και ψωνίζεις από ευρωπαϊκές αποθήκες.

Από αναλώσιμα μόνο νήμα το οποίο προσωπικά προτιμώ επώνυμο και από Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες που ασχολείστε, πείτε και για μας τους άσχετους, από αντ/κα και αναλώσιμα τι παίζει.

Δηλάδη αν χαλάσει κάτι θα βρούμε αντ/κα εύκολα; Αναλώσιμο θεωρείται κάτι άλλο πέραν απ'το προφανές (το filament);

ΥΓ: Εχώ ψηθεί άσχημα, όταν είχα δει παλιά για 3d printers ήταν πανάκριβοι και με μικρό όγκο εκτύπωσης, ο CR10 είναι θηρίο...

Τα μόνα που δε μπορείς να βρεις Ελλάδα είναι τα aluminium extrusions για τον σκελετό που τα πιο πολλά είναι δεν ειναι custom αλλά δε τα βρίσκεις και ανταλλακτικές πλακέτες (υπάρχουν αρκετές και πας σε ηλεκτρονικό και στις φτιάχνει) αλλά κανένα από τα παραπάνω δε χαλάει εύκολα.

Γενικά δε χαλάνε εύκολα και ειδικά αν τυπώσεις modifications βγάζεις καλό αποτέλεσμα. Επίσης επένδυσε σε καλή ψύξη με αλλαγή ανεμιστήρων και για λόγους θορύβου.

Επίσης υπάρχουν καλύτερα bearings και άλλα motors ίδιων χαρακτηριστικών στην αγορά αλλά δεν αξίζει. Μόνο αν χαλάσει κάτι που δε χαλάει εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Τί χρήση κάνετε; Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια χρησιμότητα.

Εγώ θέλω να δοκιμάσω κάποια cable management / case mods που θα μου βγάζαν την πίστη αλλιώς, καθώς και 2-3 πραγματάκια οργάνωσης γραφείου σε πρώτη φάση. Μετά το όριο είναι η φαντασία (και ο χρόνος) :P

Δημοσ.

Μην αφήνετε στην απέξω τον anet a8..

Είναι μάχιμος.. Τον έχω ένα 8μηνο..

Το μόνο του κακο ειναι οτι ειναι λιγο αργός στα 70 με 90mm/s δουλευει αρκετά καλα..

Δημοσ.

Μην αφήνετε στην απέξω τον anet a8..

Είναι μάχιμος.. Τον έχω ένα 8μηνο..

Το μόνο του κακο ειναι οτι ειναι λιγο αργός στα 70 με 90mm/s δουλευει αρκετά καλα..

Καλος ο Α8 αλλά όταν ο tevo κόστιζε λιγότερα απο αυτον δεν μπορείς να τον επιλέξεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...