Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 10:42 ΠΜ, Silverage είπε

Τελικά δεν άντεξα και πήρα και εγώ τον CR10. Για να δούμε.

Χρονια πολλα !

Με τι κουπόνι, απο ποια αποθήκη και τι τιμη ;

Πρίν λίγο που κοίταξα το κουπόνι είχε λήξει και η τιμή πήγε στα 449

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, twingo είπε

Χρονια πολλα !

Με τι κουπόνι, απο ποια αποθήκη και τι τιμη ;

Πρίν λίγο που κοίταξα το κουπόνι είχε λήξει και η τιμή πήγε στα 449

Με το κουπόνι που λέει στην πρώτη σελίδα. Τον είχε προσφορά όμως τώρα τελείωσε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Silverage είπε

Με το κουπόνι που λέει στην πρώτη σελίδα. Τον είχε προσφορά όμως τώρα τελείωσε.

Ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα σε ολους....εχω πελαγωσει λιγο με τους εκτυπωτες...δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο και θελω να ξεκινησω...αυτο που με ενδιαφερει κυριως, ειναι αξιοπρεπης ποιοτητα τυπωσης, και εκτυπωση με ναιλον για πρωτοτυπα, που με ενδιαφερει να εχουν μεγαλη μηχανικη αντοχη...

τι να κανω? τι υπαρχει απο ευρωπη που να μπορω να παρω? ο cr10 Υπαρχει ευρωπη με καποιο κουπονι ισως? αξιζει να δωσω τα παραπανω λεφτα, δεδομενου οτι μαλλον δε θα χρησιμοποιησω τον μεγαλυτερο ογκο εκτυπωσης του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, hakunamatata είπε

παιδια καλησπερα σε ολους....εχω πελαγωσει λιγο με τους εκτυπωτες...δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο και θελω να ξεκινησω...αυτο που με ενδιαφερει κυριως, ειναι αξιοπρεπης ποιοτητα τυπωσης, και εκτυπωση με ναιλον για πρωτοτυπα, που με ενδιαφερει να εχουν μεγαλη μηχανικη αντοχη...

τι να κανω? τι υπαρχει απο ευρωπη που να μπορω να παρω? ο cr10 Υπαρχει ευρωπη με καποιο κουπονι ισως? αξιζει να δωσω τα παραπανω λεφτα, δεδομενου οτι μαλλον δε θα χρησιμοποιησω τον μεγαλυτερο ογκο εκτυπωσης του?

Δυστυχώς από Ευρώπη θα ανέβεις χρηματικά πολύ. Καλύτερα από Κίνα με τριγωνική αποστολή, δεν πληρώνεις κάτι επιπλέον έτσι.

Δες τον Tevo Tornado καλύτερα. Είναι σαν βελτιωμένος CR-10 και κοστίζει το ίδιο και λιγότερο, χωρίς καν κουπόνια. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα με εκτύπωση σε Nylon, κι εγώ για πρωτότυπα για επιστημονικά πειράματα τον πήρα κι έβγαλε καλά αποτελέσματα. Μπορείς να βρεις και νήματια από ανθρακονημάτινα μίγματα για αυτόν, για ακόμη μεγαλύτερες μηχανικές αντοχές, εφόσον απαιτείται (κοστίζουν).

Μόνο που, να ξέρεις, όσο μεγαλώνεις την ταχύτητα εκτύπωσης, τόσο μικραίνεις και την ακρίβεια, αλλά και την μηχανική αντοχή του αντικειμένου. Αναλόγως τις απαιτήσεις σου, αν καταλαβαίνω από τα λεγομενά σου, μάλλον θα πας σε πολύ υψηλή πλήρωση και θα χρειαστείς το πολύ μικρομεσαίες ταχύτητες. Μιλάμε για ώρες επί ωρών, ακόμα και για αντικείμενα λίγων εκατοστών αν είναι γεωμετρικά πολύπλοκα. Αυτό ισχύει για οτιδήποτε πάρεις. Επειδή μπορεί να πάει κάποιος πιο γρήγορα, δεν πάει να πει πως θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Μην σε ξεγελά αυτό. Για ταχύτητα, μόνο εκτυπωτής τύπου Δέλτα αντί Καρτεσιανού βοηθάει, αλλά ανεβαίνεις τρομακτικά και σε τιμή αλλά και σε όγκο.

Αν δεν σε νοιάζει ο όγκος και θέλεις κάτι DIY να ασχοληθείς, έχω ακούσει πως και με τον απλό Anet A8 έχουν καλά αποτελέσματα με Nylon, αλλά μπλέκει λίγο το θέμα με το πως θα κάνεις την εκτύπωση να κολλήσει στην επιφάνεια. Θα χρειαστείς κόλλα και αρκετά custom πράγματα.

ΥΓ. Για nylon θα πρέπει να του φτιάξεις κουτί/ντουλάπι ακόμη και του Tornado, αλλιώς θα σου "διπλώνει".

Επεξ/σία από God
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω τον "Anet A8 Plus" στα  134,82€ από την Γερμανική αποθήκη του cafago.

https://www.cafago.com/en/p-os2178eu.html

Μάλλον η χαμηλότερη τιμή για αυτόν τον 3d εκτυπωτή. 

Μόνο που δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι το κατάστημα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, anivas11 είπε

Βλέπω τον "Anet A8 Plus" στα  134,82€ από την Γερμανική αποθήκη του cafago.

https://www.cafago.com/en/p-os2178eu.html

Μάλλον η χαμηλότερη τιμή για αυτόν τον 3d εκτυπωτή. 

Μόνο που δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι το κατάστημα. 

φαίνεται καλή περίπτωση, αν δεν είχα πάρει θα τον χτύπαγα. Έχει πολύ μεγαλύτερου μεγέθους 300χ300 αντί του συνηθισμένου 200χ200.

Στη φωτό μπερδεύει λίγο γιατί νομίζεις ότι είναι σούπερ τακτοποιημένος αλλά δε φαίνονται τα καλώδια που πάνε στον extruder.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τιμη αυτη δεν υπαρχει!!!!

δες reviews στο youtube. δεν ειναι κακος εκτυπωτης.

το μεταλικο πλαισιο το εμπιστευομαι περισοτερο απτις πλαστικουρες ;)

Επεξ/σία από pcos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...