Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη πολλα γινονται, κι ο πιτσιρικας του παλιαντζη, δεν ξερεις τι μπορει να κανει παρα περα φιλτατε....

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, λες σε κανα καλο φιλαρακι(γι αυτο ειναι οι φιλοι, για τα δυσκολα! Οχι μονο για τα καλα!) πως εχει η κατασταση, οτι δηλαδη δεν θες να βαλεις ξενους στο σπιτι κτλ κτλ κτλ και οτι το βραδυ θα τον τραπεζωσεις ετσι για το ευχαριστω!Ειτε πιτογυρα ειτε μιαααααα πιτσουλα..... μιαααααα πιτσουλα! :-D Απ την ειλικρινια και την πραγματικη φιλια δεν εχασε κανενας ποτε... :-)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, αλλά δε νομίζω να έρθουν για 20-30€! Δεν είναι και ακριβώς η δουλειά τους, μπορεί να μην έρθουν καν...

αν τελικα φερω μεταφορικη ε θα δωσω κατι παραπανω αλλα θα τους δωσω να πεταξουν και αλλα μιας και θα ερθουν.

οι εταιρειες που μαζεουν μπαζα λες να ασχολουνται με τετοια ?

Να τον πεις τον μαστορα οτι πρεπει να φυγει σαβουρα, οι μαστορες ειναι μαστορες δεν κουβαλανε γενικα. Αν τον πεις για εινα 20ρικακι θα φερει κανεναν εργατη μαζι για το κουβαλημα.

κοιτα οσες φορες εχω φερει μαστορα μια χαρα κουβαλαγε πχ οταν ειχα θεμα με το μπανιο και εκαψε και μαζεψε και πεταγε τα μπαζα εξαλλου μεσα στην τιμη ειναι και οι αποκομιδη του παλιου θερφωσιφωνα οποτε θα κανει λιγο εξτρα δουλια την οποια θα πλρωθει.

οπως ειπα θα ειναι 2 ατομα οποτε δεν θα χρειασθει τροτο ατομο.

Επειδη πολλα γινονται, κι ο πιτσιρικας του παλιαντζη, δεν ξερεις τι μπορει να κανει παρα περα φιλτατε....

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, λες σε κανα καλο φιλαρακι(γι αυτο ειναι οι φιλοι, για τα δυσκολα! Οχι μονο για τα καλα!) πως εχει η κατασταση, οτι δηλαδη δεν θες να βαλεις ξενους στο σπιτι κτλ κτλ κτλ και οτι το βραδυ θα τον τραπεζωσεις ετσι για το ευχαριστω!Ειτε πιτογυρα ειτε μιαααααα πιτσουλα..... μιαααααα πιτσουλα! :-D Απ την ειλικρινια και την πραγματικη φιλια δεν εχασε κανενας ποτε... :-)

σιγουρα δεν του εχω εμπιστοσυνη για αυτο και το σκεφτομαι σαν εσχατη λυση.

οπως ειπα οι φιλοι μου δουλευουν οποτε δεν μπορω να τους τραβαω στα ρεπο τους ασε που ειμαι και ενοχικός και δεν θελω να τους χώνω.

Δημοσ.

να παρω καποιον παλιατση ή καποιον που κανει μεταφορες δηλαδη ?

Τι πράγματα είναι; Παλιατζής μπορεί να στο κάνει και τζάμπα. Ή αν ξέρεις κανέναν στη γειτονιά να ψάχνει κανένα μεροκάματο.

Μη σου πω και αγγελία να βάλεις εδώ θα βρεις! :)

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ :-)

Στην περιοχή μου υπάρχει σημείο στο οποίο κάνουν πιάτσα πρωϊνές ώρες Αλβανοί για μεροκάματο και πιστεύω πως με ένα 30άριθα χοροπηδούσαν.

φοβαμαι να ρωτησω πανω σε τι θα χοροπηδουσαν :huh:

ts αν δεν ειναι κατι πολυ βαρυ να μου φυγει η μεση και εισαι εντος αθηνων, στο κανω εγω τζαμπα

μονη ανταμοιβη που θα δεχομουν θα ητανε να με βοηθησει ο παππους να βαλω τα πλατοκαθισματα λιντλ στο αμαξι, με εχουνε παιδεψει τα ατιμα :unsure:

εχω κανει προπονηση με το χαλι στο δικο μας παταρι :shock:

Δημοσ.

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ :-)

φοβαμαι να ρωτησω πανω σε τι θα χοροπηδουσαν :huh:

ts αν δεν ειναι κατι πολυ βαρυ να μου φυγει η μεση και εισαι εντος αθηνων, στο κανω εγω τζαμπα

μονη ανταμοιβη που θα δεχομουν θα ητανε να με βοηθησει ο παππους να βαλω τα πλατοκαθισματα λιντλ στο αμαξι, με εχουνε παιδεψει τα ατιμα :unsure:

εχω κανει προπονηση με το χαλι στο δικο μας παταρι :shock:

οχι δεν ειναι κατι πολυ βαρη απλα ειναι πολλα μικρα 5-10 το καθενα πχ

Δημοσ.

οχι δεν ειναι κατι πολυ βαρη απλα ειναι πολλα μικρα 5-10 το καθενα πχ

Γιατι να τα παρατησει αραγε ο προηγουμενος; Γενικα γιατι να παρατησεις πραγματα που δεν τα θες σε ξενο σπιτι; Μηπως θα στα ζητησει καποτε πισω;

Δημοσ.

Γιατι να τα παρατησει αραγε ο προηγουμενος; Γενικα γιατι να παρατησεις πραγματα που δεν τα θες σε ξενο σπιτι; Μηπως θα στα ζητησει καποτε πισω;

γιατι εφυγε νύκτα και μου αφησε χρέος 1000 ευρω δεν με πειραξε το χρεος αλλα το οτι εφυγε νυκτα και εγω του ειχα φερθει πολυ καλα.

εχουν περασει 2+ χρονια απο τοτε ρε εσυ δεν θα τα ζηταγε εξαλλου το επαιρνα και τηλεφωνο γιατι του ερχονται και γραμματα ακομα εδω να ερθει να τα παρει και δεν το σηκωνει.

Δημοσ.

Καλα μην νομιζεις,με συναδελφο που μιλουσα,μου ειπε οτι οταν ηταν φοιτητης αφησε στο παλιο του σπιτι 1 καναπε και 1 γραφειο,της κακιας ωρας βεβαια,και κατι χαλια.Γενικα ο κοσμος πεταει,ειδικα αμα ειναι και σαβουρες.Αντιθετα εγω επειδη με νευριασε ο σπιτονοικοκυρης μου,(εγω ημουν απολυτα συνεπης,πανω απο 60 μηνες,και δεν εκανα και ζημιες,ειδε μια μικροζημια αν θυμαμαι καλα σε ντουλαπι η κατι τετοιο,μου ζητησε να του βαλω 30 ευρω για να το φτιαξει λεει)δεν του αφησα ουτε κρεμαστρα.Ενω αμα ζητουσε τις οικοσυσκευες μου θα του τις αφηνα μιση τιμη για να γλιτωσω και την μετακομιση.

γιατι εφυγε νύκτα και μου αφησε χρέος 1000 ευρω δεν με πειραξε το χρεος αλλα το οτι εφυγε νυκτα και εγω του ειχα φερθει πολυ καλα.

εχουν περασει 2+ χρονια απο τοτε ρε εσυ δεν θα τα ζηταγε εξαλλου το επαιρνα και τηλεφωνο γιατι του ερχονται και γραμματα ακομα εδω να ερθει να τα παρει και δεν το σηκωνει.

Με ενα χιλιαρικο φεσι,το μονο που μπορουσε να ζητησει ηταν κανα κλωτσο.Ειναι πολυ δυσκολα να νοικιαζεις σημερα.Ενας θειος μου μονιμος κατοικος εξωτερικου νοικιαζε ενα σπιτι εδω και του αφησαν 2000 ευρω χρεος δεη,συν τα απληρωτα ενοικια.

Δημοσ.

Καλα μην νομιζεις,με συναδελφο που μιλουσα,μου ειπε οτι οταν ηταν φοιτητης αφησε στο παλιο του σπιτι 1 καναπε και 1 γραφειο,της κακιας ωρας βεβαια,και κατι χαλια.Γενικα ο κοσμος πεταει,ειδικα αμα ειναι και σαβουρες.Αντιθετα εγω επειδη με νευριασε ο σπιτονοικοκυρης μου,(εγω ημουν απολυτα συνεπης,πανω απο 60 μηνες,και δεν εκανα και ζημιες,ειδε μια μικροζημια αν θυμαμαι καλα σε ντουλαπι η κατι τετοιο,μου ζητησε να του βαλω 30 ευρω για να το φτιαξει λεει)δεν του αφησα ουτε κρεμαστρα.Ενω αμα ζητουσε τις οικοσυσκευες μου θα του τις αφηνα μιση τιμη για να γλιτωσω και την μετακομιση.

Με ενα χιλιαρικο φεσι,το μονο που μπορουσε να ζητησει ηταν κανα κλωτσο.Ειναι πολυ δυσκολα να νοικιαζεις σημερα.Ενας θειος μου μονιμος κατοικος εξωτερικου νοικιαζε ενα σπιτι εδω και του αφησαν 2000 ευρω χρεος δεη,συν τα απληρωτα ενοικια.

καλα πολυ αφηνουν πραγματα εγω παντως οταν εφυγα απο το σπιτι που ημουν για να ερθω στο δικο μου τα ζηλωσα ολα ειχα καποια πραγματα τα οποια δεν ηθελα και ειπα να τα χαρισω στον ιδιοκτητη (κλιματιστικο και μια ντολαπα εξωτερικη μασιφ ξυλο) γιατι δεν χωραγε στο σπιτι αλλα δεν τα ηθελε.

μωρε δεν με πειραξε το φεσι αλλα το οτι εφυγε νυκτα και εδωσε τα κλειδια σε τριτο χωρις να με ρωτησει, αν μου ελεγε ξερεις δυσκολεύομαι δεν εχω να στα δωσω τωρα η δεν εχω γενικα δεν θα με πειραζε τοσο 

αν είσαι Αθήνα έρχομαι εγώ να στα κατεβάσω και στα πετάω κιόλας

οκ θα σε εχω στα υποψιν

Δημοσ.
Εκτος απο τα λεφτα για την εργασια που θα κανει λεω να του δωσω και 30-40 ευρω εξτρα για την παραπανω δουλια που θα κανει να αδιασει το παταρι.

Με πήγες καμιά 20αριά χρόνια πίσω ρε φίλε

Παλιές, καλές, πασοκοεποχές

Πάρε έναν φίλο να στα κατεβάσει και κέρνα καμιά πίτσα όπως είπε στην αρχή κάποιος.

Πάνω απο μισή ώρα δεν θα του πάρει.

Σε καμιά περίπτωση μη δώσεις πάνω απο 20Ε! 30-40Ε παίρνουν άλλοι για να μετακομίσουν ολόκληρο σπίτι!

Δημοσ.

Με πήγες καμιά 20αριά χρόνια πίσω ρε φίλε

Παλιές, καλές, πασοκοεποχές

Πάρε έναν φίλο να στα κατεβάσει και κέρνα καμιά πίτσα όπως είπε στην αρχή κάποιος.

Πάνω απο μισή ώρα δεν θα του πάρει.

Σε καμιά περίπτωση μη δώσεις πάνω απο 20Ε! 30-40Ε παίρνουν άλλοι για να μετακομίσουν ολόκληρο σπίτι!

μην το βλεπεις ετσι τοτε ετρωγαν λεφτα που δεν τους ανηκαν τωρα μιλαμε για αμοιβη σε καποιον που  θα δουλεψει, οταν εγω θελω να βρω μια δουλια και να αμείβομαι για αυτο που προσφερω και να μην με εκμεταλλευονται δεν μπορω να δινω στον αλλο ψιχουλα.

κοιτα πριν 3 χρονια που μετακομισα ειχα δωσει 120 ευρω ηταν 3 ατομα οποτε και τοτε μου βγηκε 40 το ατομο.

Δημοσ.

Γενικα πολυ ξηγημενο σε βρισκω παντως. σ ωραιος!

ενταξει μωρε εχω αλλα κουσουρια απλα στο θεμα αυτο δεν ειμαι της εκμεταλλευσης, να φανταστεις παλιοτερα που αγοραζαμε σιντι απο πλανοδιους δεν εκανα ποτε παζαρια και πολλοι με κραζαν σε φαση καλα ρε εσυ εδωσες 5 ευρω στον μαυρο εγω θα το επαιρνα για 2 ευρω κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...