Προς το περιεχόμενο

Γαλλία: Απαγόρευση της χρήσης smartphone στα σχολεία από μαθητές έως 15 ετών


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ απόλυτα, προφανώς και δεν εννοώ να είναι κάποιος με το μαστίγιο από πάνω, ομως στην πόλη που ζω και φαντάζομαι πως είναι η ίδια με την δικιά σου πολλές φορές πάμε στο άλλο άκρο και δεν γίνεται κανένας έλεγχος , σίγουρα βεβαια πρέπει και εμείς σαν πολίτες να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι. Βασικά συμφωνώ σε ότι έγραψες , το αυστηρά το πρόσθεσα σαν μέτρο υπερβολής .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Eιμαι σιγουρος οτι τους επιασε ο πονος για την εκπαιδευση , την κοινωνικοποιηση και την..ενσυναισθηση.  :-D

 

Για αυτο και κανουν την εργασια ελαστικη .Για να χρησιμοποιησεις αργοτερα τις δεξιοτητες που απεκτησες στο σχολειο , δουλευοντας 15 ωρες την ημερα 


Πω , πω θα λενε οι Γαλλοι.Κοιτα πως φροντιζει τα παιδουλια μας ο Μακρον  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τα απαγορέψουν και στους δημόσιους χώρους και πόντους να ησυχάσουμε .

Βασικά παντού - και στο σπίτι. Έτσι θα επιστρέψουν όλοι στη ζεστή αγκαλιά του desktop, άντε και στο laptop για καμιά καναπεδοκατάσταστη.

 

Mobile και σαχλαμάρες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά ειναι συμπτώματα κοινωνίας που δεν εχει αγραφους και ηθικους κανονες που να τους εφαρμόζει απο μόνη της χωρίς να χρειάζεται μπαμπουλα. Δυστυχώς (και τονίζω το δυστυχώς) πρεπει να μας βάζουν απαγορευσεις για να μην γίνονται οι κοινωνίες μπουρδέλο. Π.χ. η απαγορευση να οδηγάς και να μιλάς στο κινητό δεν εφαρμοστηκε γιατί το γ@@κρατος θέλει να σου βαλει απαγορευσεις. Μπήκε γιατί ο κάθε ενας μιλουσε στο κινητό και ειχε καταντησει μπουρδέλο απο τα ατυχήματα και τους θανατους. 

 

Να έλεγες οτι κάποιες απο τις απαγορευσεις εφαρμοζονται για άλλους σκοπους, θα συμφωνουσα μαζί σου. Π.χ. η απαγορευση εισαγωγής ειδων ηλεκτρονικου τσιγάρου δεν γινεται για το κοινό καλό, αλλά για εισπρακτικους λόγους. 

Να συμπληρώσω όμως, ότι όσες απαγορεύσεις και να επιβληθούν από το κράτος δεν πρόκειται να αποδώσουν, αν λείπει η παιδεία από τον κόσμο.

 

Χθες ήμουν σε φανάρι και στο διπλανό αυτοκίνητο ήταν ενας πατέρας, με τσιγάρο στο ένα χέρι, κινητό στο άλλο χέρι και στα πίσω καθίσματα τα παιδιά του φυσικά χωρίς ζώνη. 

Τι να του πουν αυτουνού του στόκου όλες οι απαγορεύσεις του κόσμου.

 

Πάντα η καλύτερη λύση είναι να προλαβαίνεις ενα πρόβλημα πριν εμφανιστεί, όχι να προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις μετά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...