Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μα, ο λόγος που δεν κάνουν καμία καμπάνια είναι ότι δεν έχουν τίποτε να πουν. Συγγνώμη, κιόλας, καμπάνια να κάνουν για ποιο πράγμα; Να μην πίνουμε κόκα-κόλα; Επειδή είναι μια "κακιά πολυεθνική"; Όποιος δεν γουστάρει τις πρακτικές της κόκα-κόλα και της όποιας κόκα-κόλα ΔΕΝ αγοράζει κόκα-κόλα. Δεν χρειαζόμαστε τον κάθε αυτόκλητο Ρομπέν του Κώλου, να ισχυριστεί πως δηλητηρίασε αναψυκτικά και γάλατα, για να μην αγοράσουμε. Δεν αγοράζουμε από μόνοι μας. Κι αυτός που θέλει να αγοράσει, θα αγοράσει. Βρίσκουν στην τύχη εκεί δυο-τρεις άσχετους, για να μην καρφωθούν μόνο με την κόκα-κόλα, και τάχα μου κάνουν "αντίσταση". Αξία στις θλιβερές ζωούλες τους προσπαθούν να προσδώσουν, ταλαιπωρόντας τον κόσμο, και κυρίως τους δύστυχους μεροκαματιάρηδες που θα αναγκαστούν να φορτώσουν τις παρτίδες για να σταλούν πίσω, και μετά να ξεφορτώσουν τις καινούργιες. Σιγά τη ζημιά που κάνουν στις εταιρίες. Τα αφεντικά είναι ήδη στις Μπαχάμες και λιάζονται ή στο Άσπεν και σκαρώνουν χιονάνθρωπους. Έθιμο έγινε κι αυτό, σαν τις καταλήψεις ένα πράγμα στα σχολεία, πριν το Πάσχα και τα Χριστούγεννα εμφανίζονται οι Επαναστάτες της Φακής και "δηλητηριάζουν" την πάριζα. Γελοίοι. 12
LongTom Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Lol, τώρα το είδα. Δηλαδή για να καταλάβω, η "αντίσταση και πάλι - γκροθιά στο γκαντεστημένο" είναι το τηλεφώνημα ότι φαρμάκεψαν τα φαγιά από τις κακές εταιρείες - σούπερ μάρκετ; Έχω δει παπαριές και παπαριές, αλλά αυτή είναι σίγουρα στο τοπ 10... Άσε που εάν ήταν αλήθεια, το μόνο αποτέλεσμα θα ήταν να στείλουν κάποιον δύσμοιρο στο νοσοκομείο χριστουγεννιάτικα. 2
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Φαίνεται πολύ εύκολο όντως Είναι σαν τα τηλεφώνημα για βόμβα που ξέρεις ότι 99.9% είναι φάρσα αλλά πρέπει να κάνεις κι αυτά που προβλέπονται... Γελοίοι, έχω απορία πώς ζουν αυτοί. Που βρίσκουν λεφτά δηλαδή. 1
duende Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ναι, λες και οι αρχες δε ξερουν ποιοι ειναι πισω απο αυτο και τις αναρτησεις στο indymedia (το οποιο επισης ξερουν που φιλοξενειται και ποιοι το κουμανταρουν) οπως και τοσα αλλα τετοια καμμενα γκρουπακια "δικα μας παιδια" ειναι ολα, και προκειμενου να μη καψουν παλι την αθηνα, κανουν τα στραβα ματια, διαχρονικα 3
redhotstef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η αιτια ειναι τα βασανιστηρια των ζωων. Πες το ζαμπον οκ, πες το γαλα οκ., η κοκα κολα που κολλαει;;; Διανοητικα καθυστερημενοι ειναι;; 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ναι. Είμαι σε σχεδόν καθημερινή επαφή με τέτοια άτομα λόγω δουλειάς. Οι περισσότεροι είναι, ναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ναι είναι καθυστερημένοι! Στην συγκεκριμένη περίπτωση γι' αυτούς coca cola = καπιταλισμός. Μια από τις παλαιότερες πολυεθνικές, σύμβολο του καπιταλισμού. Νομίζουν ότι έτσι θα καταρεύσει το σύστημα. Εν τω μεταξύ το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι η coca cola θεωρείται καλός εργοδότης.
Moderators Kercyn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν θέλω παριζάκι ή κοακόλα για τα Χριστούγεννα και δω αυτή την ανακοίνωση, δεν θα τα πάρω 18 ή 19 επειδή... ??
redhotstef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παντως δειχνει οτι στοχευουν σε συγκεκρινες εταιριες. Ιδεες δεν δινω αλλα αν ημουν στη θεση τους θα μποικοταρα ολα τα προιοντα που κυκλοφορουν απο τα πιο γνωστα εως τα νο name των πιο υποβαθμισμενων ισως προιοντων.Γιατι να θαψεις την υφαντης και οχι τη νικας, ειναι καλο; βλεπεις..Θα ηθελα καποιος αναρχικος (τετοιου συγκεκριμενου τυπου που δηλητηριαζει προιοντα) καποτε να μου πει τις σκεψεις του.Εκτος βεβαια και αν επαιξε κληρωση και επιλεχθηκαν τα συγκεκριμενα προιοντα.
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 είναι ένα ελεεινό φιλοζωικό χορτοφάγο "κίνημα" που με φασιστικό τρόπο κάνοντας ζημιές μέχρι και σε καταστήματα που δεν ανήκουν σε κάποια αλυσίδα, ακόμα και προκαλώντας κίνδυνο για την δημόσια υγεία, προσπαθούν να επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω. προσωπικά αν με οποιοδήποτε τόπο έρθω σε επαφή με τέτοιο άνθρωπο, έχει φάει μπουκέτο. κάτι μου λέει οτι στους επόμενους μήνες θα βλέπουμε όλο και περισσότερους σεκιουριτάδες στα καταστήματα. Αν είναι όντως από αυτούς τους κομπλεξικούς, αν και είμαι κατά της βίας και της προώθησης αυτής, πρέπει να φαν βρομόξυλο. Έχω ρίξει ξύλο σε χορτοφάγο, που ήρθε ενώ έτρωγα με την παρέα μου, και πέταξε στάχτη στα σουβλάκια. Έπειτα έφτυσε φίλο, και πήγε να γίνει λαγός. Για κακή του τύχη, ήμουν πιο γρήγορος. Όσο για τους σεκιουριτάδες μακάρι. Ας είναι και ένοπλοι. Ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει λίγα σε μάρκετ. Από μεθυσμένους, μέχρι τοξικομανείς και ληστές. 3
redhotstef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Οι σεκιουρικι εμαθα θα αντικατασταθουν απο αστυνομικους στα μετρο. Στα σουπερμαρκετς υπαρχουν σε καποια σεκιουριτι αλλα δεν μπορουν ουτε να κυνηγησουν τον κλεφτη. Αν παθει κατι ο κλεφτης πχ σκονταψει στο δρομο ο σεκιουριτι μπαινει σε μπελαδες. Επισης ουτε σωματικη ερευνα επιτρεπεται σε ατομα αντιθετου φυλου. Υπαρχουν αναρχικοι και αναρχικοι. Δεν θα πιασω συζητηση με τετοιους που καθε κυριακη την βγαζουν στις θυρες των γηπεδων χωρις εισητηριο. Οι αυθεντικοι αναρχικοι δεν κανουν κακο ουτε σε συνανθρωπους ουτε στον ευατο τους (πχ αλκοολισμος κλπ) ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Επισης ουτε σωματικη ερευνα επιτρεπεται σε ατομα αντιθετου φυλου. Ούτε στου ίδιου... 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι όντως από αυτούς τους κομπλεξικούς, αν και είμαι κατά της βίας και της προώθησης αυτής, πρέπει να φαν βρομόξυλο. Έχω ρίξει ξύλο σε χορτοφάγο, που ήρθε ενώ έτρωγα με την παρέα μου, και πέταξε στάχτη στα σουβλάκια. Έπειτα έφτυσε φίλο, και πήγε να γίνει λαγός. Για κακή του τύχη, ήμουν πιο γρήγορος. :shock: έλεος! γυριστή κλωτσιά στην καρωτίδα με πέδιλο του σκι !!!
saleit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 :shock: έλεος! γυριστή κλωτσιά στην καρωτίδα με πέδιλο του σκι !!! κανονικά έπρεπε, αλλά λόγω ότι του έριχνα και 10 χρόνια, τη γλίτωσε με λίγες μπουνιές. Ντάξει, και λίγες βρισιές. Ούτε στου ίδιου... Και αφού δεν έχουν δικαίωμα, ούτε να σταματήσουν, ούτε να ελέγξουν, τί υπάρχουν; Για βιτρίνα;
MikeJ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το έγκλημα της 3Ε ποιο ήταν ; Ότι αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας πως θα ήταν προς όφελος την επιχείρησης να μεταφερθεί η παραγωγή σε χώρες με χαμηλότερη φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές ώστε να αυξηθεί η κερδοφορία της ; Μη πιεις κοκα κόλα και μη τρως παριζάκι γιατί διατροφικά αποτελούν σκουπίδια, όχι για τις επιχειρηματικές αποφάσεις της διοίκησης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα