episkeptis100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι σε αναζήτηση εργασίας και πολλες φορες το μάτι μου πέφτει πάνω σε αγγελίες υπαλλήλου Γραφείου ή διοικητικού υπαλλήλου. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι ακριβώς εννοούν οταν λένε να ξέρεις καλό word, excel ή outlook; φανταζομαι θα εννοουν κατι πολύ περισσοτερο από το να γράφεις στο word και να κάνεις bold τα γράμματα. Έχει καποιος εμπειρία; Σίγουρα παίζει ρόλο ακριβώς το πόστο για το οποίο σε προορίζουν αλλά γενικά ποιες πρέπει να είναι οι ειδικές γνώσεις σε word, excel ή outlook που πρέπει να έχεις για τέτοιες θέσεις;
techm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ένα πτυχίο ECDL ή αντίστοιχης πιστοποίησης,θα ήταν στα υπέρ σου και σίγουρα θα μετρούσε στο βιογραφικό σου.
tsioulak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κειμενογράφο και λογιστικά φύλλα θελουν οι περισσότεροι, υπάρχουν ακομη μερικοί (ελάχιστοι) που θέλουν access αλλα ειναι παρα πολυ δύσκολο να πέσεις πανω σε τέτοια περίπτωση.
episkeptis100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχήν καλησπέρα σας και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Απέκτησα το ecdl πριν από 10 χρόνια αλλά στις ημέρες αυτό ελάχιστη σημασία έχει καθώς από τότε εχω να χρησιμοποιησω εφαρμογές όπως το excel ή το access. Οσον αφορά το word, γνωρίζω τα βασικά όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς. Εννοείται πως θα κανω μια επανάληψη σε όλο το office, αλλά πού να επικεντρωθώ; Κατά τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας ποιες λειτουργίες του excel/word πρεπει να γνωρίζει κάποιος καλά ως υπάλληλος γραφείου; Πχ γράφημα; Γραφικά; Επιστολοχαρτα; Υποσελιδα; Συγχώνευση αλληλογραφίας;Χρήση συναρτήσεων; (Υπόψιν πως οι θέσεις εργασίας που κοιτάω δεν εχουν να κανουν με λογιστικά/οικονονικά).
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κατά τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας ποιες λειτουργίες του excel/word πρεπει να γνωρίζει κάποιος καλά ως υπάλληλος γραφείου; Ολα αυτα που αναφερεις, πρεπει να εχεις πληρη γνωση των λειτουργιων του Office ωστε να κανεις οτιδηποτε σου ζητηθει γρηγορα. Το τι θα σου ζητηθει διαφερει αναλογα με την περισταση
Manjaro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχήν καλησπέρα σας και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Απέκτησα το ecdl πριν από 10 χρόνια αλλά στις ημέρες αυτό ελάχιστη σημασία μηδενική έχει γιατί έχει λήξει πρέπει να ξαναδώσεις δεν έχει καμία απολύτως σημασία ή ισχύ το χαρτί που έχεις (όχι ότι έχει μεγάλη το έγκυρο αλλά το ληγμένο έχει σίγουρα μικρότερη )
txcellas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το cambdrige έχω εγώ. Νομίζω ότι μας είχαν πει ότι δεν θέλει ανανέωση. Ισχύει; (10 χρόνια και εγώ)
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι σε αναζήτηση εργασίας και πολλες φορες το μάτι μου πέφτει πάνω σε αγγελίες υπαλλήλου Γραφείου ή διοικητικού υπαλλήλου. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι ακριβώς εννοούν οταν λένε να ξέρεις καλό word, excel ή outlook; φανταζομαι θα εννοουν κατι πολύ περισσοτερο από το να γράφεις στο word και να κάνεις bold τα γράμματα. Έχει καποιος εμπειρία; Σίγουρα παίζει ρόλο ακριβώς το πόστο για το οποίο σε προορίζουν αλλά γενικά ποιες πρέπει να είναι οι ειδικές γνώσεις σε word, excel ή outlook που πρέπει να έχεις για τέτοιες θέσεις; Που μπαίνεις και ψάχνεις για αγγελίες; βασικά που βρήκες αγγελία που να ζητάνε να ξέρει κάποιος office μονό; μήπως εγώ ζω κάπου αλλού γιατί όπου και να πήγα σαν υπάλληλος γραφείου ζητούσαν κοριτσάκια και οι υπόλοιποι ήθελαν παιδιά πανεπιστιμιου και προϋπηρεσία μήπως ψάχνω λάθος τίποτα 1
idomeneas7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να ξέρω όλοι τι θέλουν αλλά όπου έχω πάει η ουσία είναι να ξέρεις να χρησιμοποιείς PC με άνεση. Στο word ισως να πρέπει να γράφεις δελτία τύπου, επιστολές, αιτήσεις κλπ και στο excel να κάνεις λίστες με αγορές, συμβάντα, νεους πελατες, εξοδα κλπ. Αυτά ειναι των "γενικών καθηκόντων".
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ένα πτυχίο ECDL ή αντίστοιχης πιστοποίησης,θα ήταν στα υπέρ σου και σίγουρα θα μετρούσε στο βιογραφικό σου. Μην είσαι και σίγουρος ότι ένα πτυχίο ecdl εξασφαλίζει γνώσεις. Η άλλη που προσλήφθηκε σε διαγωνισμό μέσω ΟΑΕΔ σε δημόσια Υπηρεσία με βασικό δικαιολογητικό ecdl και την έβαλαν σε υπολογιστή να γράψει κάτι όταν της είπαν γράψε με Caps Look ρωτούσε τι είναι αυτό. Ναι είναι αλήθεια αλλά δεν θα σας πω που. 1
DrLo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Η άλλη που προσλήφθηκε σε διαγωνισμό μέσω ΟΑΕΔ σε δημόσια Υπηρεσία με βασικό δικαιολογητικό ecdl και την έβαλαν σε υπολογιστή να γράψει κάτι όταν της είπαν γράψε με Caps Look ρωτούσε τι είναι αυτό. Ναι είναι αλήθεια αλλά δεν θα σας πω που. Τι είναι το Caps Look ? Να πληκτρολογείς φορώντας καπέλα? 2
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μα είναι λογικό ολο αυτο χωρις να θέλω να πω κατι κακο για το παιδί άλλα οι θέσεις ειναι απο γνωστους ο φιλος του φιλου, ετσι παει, και πουθενα σε εμενα δεν με ζητησαν μονο το office παρα μονο πρυηπηρεσια και οι αλλοι κοπελιτσες να μην πω τι της θέλουνε 1
Manjaro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το cambdrige έχω εγώ. Νομίζω ότι μας είχαν πει ότι δεν θέλει ανανέωση. Ισχύει; (10 χρόνια και εγώ) αλλο το ECDL άλλο το lower (που υποθέτω πως εννοείς πως έχεις) το ένα είναι πιστοποιητικό γνώσεων εφαρμογών γραφείου MS το άλλο πιστοποιητικό γλώσσας... ίσως διαβάζοντας ECDL μπερδεύτηκες με το IELTS που και αυτό ειναι πιστοποιητικό γλώσσας. Όσο αφορά την περίπτωση σου δεν λήγει (για την Ελλάδα) στο εξωτερικό όμως δεν θα το δουν με καλό μάτι αν δεν έχεις κάποιο άλλο πιο πρόσφατο πιστοποιητικό ή έστω απόδειξη πως ζούσες/δούλευες σε μια αγγλόφωνη χώρα τελευταία...
episkeptis100 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Καλά Χριστούγεννα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα