joker myrddin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ότι οι τράπεζες έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση φυσικά και έχουν. Όπως και όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κράτος στηρίζεται πάνω στις τράπεζες δυστυχώς ή ευτυχώς. Και τα λεφτά που δώσαμε όπως λες εμείς στις τράπεζες δεν είναι όλα όσα έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια. Για οικονομική βοήθεια μιλάω. Δόθηκαν λεφτά για να αποπληρωθεί ένα ποσοστό των κρατικών δανείων που υπάρχει, έγινε αναγκαστική αγορά μετοχών από το κράτος(μετοχών που ξανά αγοράστηκε πίσω από την πλειοψηφία των μεγάλων τραπεζών),Και ένα πολύ μεγάλο ποσό είναι για την ρύθμιση του νόμου Κατσέλη. Οι τράπεζες πλέον έχουν πάρει τον ρόλο του μπαμπούλα στην Ελλάδα σωστά ή λάθος.
HALF EVIL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ σωστά. Αυτή είναι η "δουλειά" της. Και αφού είπαμε για το ποια είναι η δουλειά της ας πούμε και για το ότι η τράπεζα είναι μια επιχείρηση (αφού έχει αντικείμενο και πληρώνεται γι' αυτό). Γιατί όμως πριν κάποια χρόνια την πλήρωσα αυτή την "επιχείρηση" (κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι) όταν δεν πήγε καλά η "δουλειά" της ενώ δεν έκανα το ίδιο για το ψιλικατζίδικο του κυρ Φάνη στη γωνία; Τί θέλω να πω με αυτό; Οι τράπεζες είναι όντως τελείως ιδιαίτερη ιστορία αλλά δεν μπορεί όταν είναι να καλύψουμε τα "σπασμένα" τους να τις αντιμετωπίζουμε σαν κάτι διαφορετικό αλλά όταν είναι να δικαιολογήσουμε χρεώσεις, προμήθειες, κλπ να τις ερμηνεύουμε με υπεραπλουστευτικούς όρους αγοράς. Για αυτό απευθυνθείτε στις κυβερνήσεις, ο Θεός να τις κάνει. Οι Τράπεζες γενικά δεν είχαν πρόβλημα ρευστότητας, κομματικά δεκανίκια ήταν με δοτές διοικήσεις και συνδικαλιστές.
_chris_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα που έχει ανοίξει ο aristos12. εν έτη 2017 αν είναι τόσο βλάκας ο άλλος να στήνεται σε ουρές για να πληρώσει λογαριασμούς, το 1,5€ είναι ψίχουλα. κανονικά περισσότερα έπρεπε να πληρώνουν. κάτι που είχε γραφτεί και παλαιότερα: να πηγαίνεις για δουλειά που γίνεται μόνο μέσω του γκισέ και να έχεις ένα τσούρμο χασομέρηδες να σε καθυστερούν με κάτι που μπορούν να το κάνουν με άλλον τρόπο, ευκολότερο και οικονομικότερο γι αυτούς. σου έρχεται να τους σκοτώσεις όλους. και μην ακούσω τη γνωστή-ηλίθια ατάκα: δε ξέρουν όλοι. να μάθουν. κι εγώ δε τα ήξερα αλλά τα έμαθα. από τη στιγμή που υπάρχει εναλλακτική λύση που είναι οικονομικότερη και γρηγορότερη δε βρίσκω λόγο ύπαρξης του θέματος. σα να υπάρχει η εθνική οδός χωρίς διόδια και να διαμαρτύρεται ο άλλος γιατί ο παράδρομος-χωματόδρομος έχει διόδια 3
παπι Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ασε γμσε τα. Πριν κατι μερεε πηγα να ανοιξω κατι λογαριασμούς, βλεπω τυπο να παει γραφείο, να ακουμπάει αι φον και να δίνει το βιβλιάριο για ενημέρωση. Πραγματικά, ποσο γκασμας πρεπει νασαι οταν εχεις αιφον και βιβλιάριο μαζι; Ποσο; Επρεπε να χρεώνουν 10€. 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα που έχει ανοίξει ο aristos12. εν έτη 2017 αν είναι τόσο βλάκας ο άλλος.. Αρχηγε οπως το λες εν ετη 2017.. αλλα και το δικο μας κρατος που ειναι και στην Ευρωπη βαδιζει σαν 2017??? Τι προσφερεi το κρατος για να κανει μοκο ο καθε aristos12??? Το μοντελο εχει βγει σ αυτη τη χωρα ¨Κλεψε για να εχεις-αρπαξε για να φας¨
HALF EVIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αρχηγε οπως το λες εν ετη 2017.. αλλα και το δικο μας κρατος που ειναι και στην Ευρωπη βαδιζει σαν 2017??? Τι προσφερεi το κρατος για να κανει μοκο ο καθε aristos12??? Το μοντελο εχει βγει σ αυτη τη χωρα ¨Κλεψε για να εχεις-αρπαξε για να φας¨ Think and do something about it σύντροφε.
skrape1636 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 μπορω να πληρωσω το σημα μεσω καρτας... χωρις ebanking?(δεν εχω για αυτην τη καρτα ebanking) ###SORRY Το βρηκα παιδια για την εθνικη ειναι το www.simplepay.gr
papoys1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα που έχει ανοίξει ο aristos12. εν έτη 2017 αν είναι τόσο βλάκας ο άλλος να στήνεται σε ουρές για να πληρώσει λογαριασμούς, το 1,5€ είναι ψίχουλα. κανονικά περισσότερα έπρεπε να πληρώνουν. κάτι που είχε γραφτεί και παλαιότερα: να πηγαίνεις για δουλειά που γίνεται μόνο μέσω του γκισέ και να έχεις ένα τσούρμο χασομέρηδες να σε καθυστερούν με κάτι που μπορούν να το κάνουν με άλλον τρόπο, ευκολότερο και οικονομικότερο γι αυτούς. σου έρχεται να τους σκοτώσεις όλους. και μην ακούσω τη γνωστή-ηλίθια ατάκα: δε ξέρουν όλοι. να μάθουν. κι εγώ δε τα ήξερα αλλά τα έμαθα. Φίλε εσύ έμαθες και μπράβο σου. Υπάρχουν όμως και 60άρηδες και 70'αρηδες και 80άρηδες που δεν μπορούν να μάθουν και για να πληρώσουν πρέπει να πάνε στο γκισέ.Σε αυτούς μπορεί να είναι ο πατέρας σου ο δικός σου ή του καθενός ο παππούς σου και οποιοσδήποτε άλλος που για τον άλφα ή β λόγο δεν μπορεί να μάθει. Και μη μου πεις θα το κάνεις π.χ. εσύ για τον πατέρα και τον παππού σου γιατί ο κάθε πατέρας και ο κάθε παππούς δεν θέλει να ζαλίζει το παιδί του ή το εγγόνι του για ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ για μία ασφάλεια αυτοκινήτου για έναν ΕΝΦΙΑ,ούτε θεωρεί τον εαυτό του άχρηστο ότι δεν μπορεί να πληρώσει ένα λογαριασμό. Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί την κάθε Τράπεζα την οποία έφτιαξε αυτή που είναι ο κάθε πατέρας και ο κάθε παππούς να αυθαιρετεί και να ζητάει από τον παππού 2 ευρώ για μία απλή πληρωμή τελών κυκλοφορίας (τόσα θέλει η Alpha με μετρητά) ας πούμε. Σίγουρα μπορεί ο Αρίστος να βάζει πηγαίους και φανταχτερούς τίτλους για τους οποίους και εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου ,αλλά αν έβαζε π.χ. "νομιμοποιείται η χ τράπεζα να ζητάει 2 ευρώ για μία απλή πληρωμή τελών κυκλοφορίας" θα συμφωνούσες ή θα έπαιρνες και πάλι το μέρος των τραπεζών;;; οφτόπιτς αλλά μη φτάσουμε να εφαρμόσουμε και Νόμο Καιάδα όπως οι Σπαρτιάτες. 1
gdriver Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 ακόμη και να μη μπορεί κάποιος να μάθει να κάνει τις συναλλαγές μέσω e-banking , υπάρχει και το υπεραπλούστατο aps μηχάνημα μέσα σε κατάστημα. εκεί δεν παίζει θέμα «δεν το ξέρω» αλλά του «δεν βλέπω». Κ χωρίς προμήθεια. Τουλάχιστον στην Πειραιώς.
Zus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τέρμα ανενημέρωτοι είστε και κράζετε ορισμένοι, πραγματικά δεν απορώ καθόλου πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε πλέον. Έχει γίνει καραμέλα αυτό με τους ηλικιωμένους και όχι από τους ίδιους ηλικιωμένους αλλά από τεχνολογικά αναλφάβητους που θέλουν να στριμώχνονται στις τράπεζες επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Για να μην μιλήσω για όσους άθλιους απευθύνονται σε ΕΛΤΑ για να πληρώσουν λογαριασμούς και περιμένω 1+ ώρα για να παραλάβω δέμα. Ιδού ποιοι εξαιρούνται από την προμήθεια στις συναλλαγές των τραπεζών, με την επίδειξη των απαιτούμενων δικαιολογητικών: 3
jakegate7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε εσύ έμαθες και μπράβο σου. Υπάρχουν όμως και 60άρηδες και 70'αρηδες και 80άρηδες που δεν μπορούν να μάθουν και για να πληρώσουν πρέπει να πάνε στο γκισέ.Σε αυτούς μπορεί να είναι ο πατέρας σου ο δικός σου ή του καθενός ο παππούς σου και οποιοσδήποτε άλλος που για τον άλφα ή β λόγο δεν μπορεί να μάθει. Και μη μου πεις θα το κάνεις π.χ. εσύ για τον πατέρα και τον παππού σου γιατί ο κάθε πατέρας και ο κάθε παππούς δεν θέλει να ζαλίζει το παιδί του ή το εγγόνι του για ένα λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ για μία ασφάλεια αυτοκινήτου για έναν ΕΝΦΙΑ,ούτε θεωρεί τον εαυτό του άχρηστο ότι δεν μπορεί να πληρώσει ένα λογαριασμό. Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί την κάθε Τράπεζα την οποία έφτιαξε αυτή που είναι ο κάθε πατέρας και ο κάθε παππούς να αυθαιρετεί και να ζητάει από τον παππού 2 ευρώ για μία απλή πληρωμή τελών κυκλοφορίας (τόσα θέλει η Alpha με μετρητά) ας πούμε. Σίγουρα μπορεί ο Αρίστος να βάζει πηγαίους και φανταχτερούς τίτλους για τους οποίους και εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου ,αλλά αν έβαζε π.χ. "νομιμοποιείται η χ τράπεζα να ζητάει 2 ευρώ για μία απλή πληρωμή τελών κυκλοφορίας" θα συμφωνούσες ή θα έπαιρνες και πάλι το μέρος των τραπεζών;;; οφτόπιτς αλλά μη φτάσουμε να εφαρμόσουμε και Νόμο Καιάδα όπως οι Σπαρτιάτες. η τραπεζα ΠΑΝΤΑ ειχε προμηθεια, η κυβερνηση αποφασισε να μην καλυπτει πλεον την προμηθεια μεσω γκισε ... Και οπως πολυ σωστα γραφει ο απο πανω υπαρχουν συγκεκριμενες ομαδες που δεν πληρωνουν προμηθεια ουτε στον γκισε.
christakos07 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τέρμα ανενημέρωτοι είστε και κράζετε ορισμένοι, πραγματικά δεν απορώ καθόλου πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε πλέον. Έχει γίνει καραμέλα αυτό με τους ηλικιωμένους και όχι από τους ίδιους ηλικιωμένους αλλά από τεχνολογικά αναλφάβητους που θέλουν να στριμώχνονται στις τράπεζες επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Για να μην μιλήσω για όσους άθλιους απευθύνονται σε ΕΛΤΑ για να πληρώσουν λογαριασμούς και περιμένω 1+ ώρα για να παραλάβω δέμα. Ιδού ποιοι εξαιρούνται από την προμήθεια στις συναλλαγές των τραπεζών, με την επίδειξη των απαιτούμενων δικαιολογητικών: Βάσει του παραπάνω αν πληρώσεις με μετρητά και διαθέτεις τραπεζικό λογαριασμό,δεν πληρώνεις προμήθεια. Από την άλλη αν διαθέτεις λογαριασμό και πληρωσεις μέσω αυτού χρεώνεσαι. Για άλλη μια φορά τρολλαρει ο νομοθέτης.?
AristidisZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Βάσει του παραπάνω αν πληρώσεις με μετρητά και διαθέτεις τραπεζικό λογαριασμό,δεν πληρώνεις προμήθεια. Από την άλλη αν διαθέτεις λογαριασμό και πληρωσεις μέσω αυτού χρεώνεσαι. Για άλλη μια φορά τρολλαρει ο νομοθέτης. Δεν το λες καλά... Είτε έχεις είτε δεν έχεις λογαριασμό, αν πληρώνεις με μετρητά έχει προμήθεια
christakos07 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Που ακριβώς διευκρινίζει την περίπτωση αυτή; Στο πρωτο σενάριο αναφέρει πληρωμή με μετρητά και μη διατήρηση λογαριασμού.
AristidisZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εννοεί ότι είτε στα τραβήξουν από το λογαριασμό (αν έχεις λογαριασμό) είτε τα δώσεις από τη τσέπη σου (αν δεν έχεις) και στις 2 περιπτώσεις έχει προμήθεια Εσύ λες αν έχεις λογαριασμό και πας με μετρητά τι γίνεται ; Λογικά εμπίπτεις στη περίπτωση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα