Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ακομη κοσμος που παει σε "μεγάλα" ονόματα εκεινη την νυχτα να σκασει ενα 200αρι το λιγότερο?

τύπε, εκεινη την νυχτα οχι, καραδοκει η οικογενεια αλλα όλες τις άλλες μερες ναι, αρκεί να εχει καλές κριτικές και πλούσιο"προγραμμα" η κορασίδα

Δημοσ.

τύπε, εκεινη την νυχτα οχι, καραδοκει η οικογενεια αλλα όλες τις άλλες μερες ναι, αρκεί να εχει καλές κριτικές και πλούσιο"προγραμμα" η κορασίδα

Εχεις χαλασει ολη τη μαγεια της λεξης "τυπε". 

Κοψε.

Δημοσ.

Αυτό το "τύπε" όντως, αδέλφια είστε όσοι το λέτε; Γιατί παλιά ήταν μόνο ο opcorca, τώρα γίνατε κάμποσοι... :huh:

• Like 6
Δημοσ.

Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους . Αυτο το τυπε από το bourdela.com δεν ξεκίνησε να γράφεται ευρεως η κάνω λάθος ..Όσοι δεν γνωρίζετε την συγκεκριμένη σελίδα επισκεφτείτε την ..Απειρο γέλιο. Στα του θέματος αραγμσ μέσα ουίσκακι κ κάνα ψιλό χαρτάκι για το καλό ..η τελευταία χρόνια που βγήκα ήταν το μακρινό 2008 με κράτηση στο ball room τoυ hilton . Από εκείνη την χρονιά καταλάβα ότι παραμονή Χριστουγέννων κ Πρωτοχρονιάς δεν βγαίνεις βράδυ θα στριμωχτεις θα πληρώσεις λεφτά αδικαιολόγητα κ στην τελική δεν θα διασκεδάσεις οπότε σπίτι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το "τύπε" όντως, αδέλφια είστε όσοι το λέτε; Γιατί παλιά ήταν μόνο ο opcorca, τώρα γίνατε κάμποσοι... :huh:

"Τυπε", "τιμες και προγραμμα", "πυρφορος", αποτελουν κατατεθεντα σηματα συγκεκριμενου ιστοτοπου με θεμα το κλασσικο μπαλετο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να είμαι και στο μαιευτήριο :D

Εμάς μας ήρθε η μικρή 22/12 και εχθές Χριστούγεννα την φέραμε σπίτι.

Οπότε Πρωτοχρονιά θα ξενυχτήσουμε με κλάματα και αγκαλίτσες, όπως κάναμε και εχθές :-D :-D :-D :-D

Καλώς να τα δεχτείς zio10 και καλό κουράγιο!

• Like 8
Δημοσ.

Εμάς μας ήρθε η μικρή 22/12 και εχθές Χριστούγεννα την φέραμε σπίτι.

Οπότε Πρωτοχρονιά θα ξενυχτήσουμε με κλάματα και αγκαλίτσες, όπως κάναμε και εχθές :-D :-D :-D :-D

Καλώς να τα δεχτείς zio10 και καλό κουράγιο!

Σ'ευχαριστώ πολύ! Να σας ζήσει, να τη χαίρεστε! :)

• Like 4
Δημοσ.

Στο καπνιστηριο του βαποριου με τους υπολοιπους μπαρκαρουτσους βλεποντας σπυρο παπαδοπουλο ΚΛΑΣΣΙΚΑ και σκεπτομενος ποσο μου λειπει η γυναικα μου και τα 2 μου μωρακια!

Παιδια να σας ζησουν τα νεα μελη!!! Και zio με το καλο να σας ερθει ο μπεμπης!!!

• Like 3
Δημοσ.

Ότι -δυστυχώς- κάνω κάθε χρόνο τέτοιες μέρες (παραμονή, πρωτοχρονιά και συνήθως και χριστούγεννα).
Θα δουλεύω :P

• Like 1
Δημοσ.

Κινηση, να μην βρισκω parking, να στριμωχνομαι καπου ωστε καποια που διαρκως τσιριζει στ'αυτι μου "ειναι τελεια" να χορευει θρασυτατα τουρκοτσιφτεντελια και να πληρωνω τα διπλα.

Οχι

μιζερε τυπε, i like you :D

εχεις δικαιο τυπε :fear: :wacko:

"Τυπε", "τιμες και προγραμμα", "πυρφορος", αποτελουν κατατεθεντα σηματα συγκεκριμενου ιστοτοπου με θεμα το κλασσικο μπαλετο

και τα "μπαχαλακηδες τυπε" :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...