soupsouraV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει ακομη κοσμος που παει σε "μεγάλα" ονόματα εκεινη την νυχτα να σκασει ενα 200αρι το λιγότερο? τύπε, εκεινη την νυχτα οχι, καραδοκει η οικογενεια αλλα όλες τις άλλες μερες ναι, αρκεί να εχει καλές κριτικές και πλούσιο"προγραμμα" η κορασίδα
webparts Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 τύπε, εκεινη την νυχτα οχι, καραδοκει η οικογενεια αλλα όλες τις άλλες μερες ναι, αρκεί να εχει καλές κριτικές και πλούσιο"προγραμμα" η κορασίδα Εχεις χαλασει ολη τη μαγεια της λεξης "τυπε". Κοψε.
soupsouraV Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις χαλασει ολη τη μαγεια της λεξης "τυπε". Κοψε. αιμοβορικος ο τύπος
sargio01 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το "τύπε" όντως, αδέλφια είστε όσοι το λέτε; Γιατί παλιά ήταν μόνο ο opcorca, τώρα γίνατε κάμποσοι... 6
vargas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους . Αυτο το τυπε από το bourdela.com δεν ξεκίνησε να γράφεται ευρεως η κάνω λάθος ..Όσοι δεν γνωρίζετε την συγκεκριμένη σελίδα επισκεφτείτε την ..Απειρο γέλιο. Στα του θέματος αραγμσ μέσα ουίσκακι κ κάνα ψιλό χαρτάκι για το καλό ..η τελευταία χρόνια που βγήκα ήταν το μακρινό 2008 με κράτηση στο ball room τoυ hilton . Από εκείνη την χρονιά καταλάβα ότι παραμονή Χριστουγέννων κ Πρωτοχρονιάς δεν βγαίνεις βράδυ θα στριμωχτεις θα πληρώσεις λεφτά αδικαιολόγητα κ στην τελική δεν θα διασκεδάσεις οπότε σπίτι .
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό το "τύπε" όντως, αδέλφια είστε όσοι το λέτε; Γιατί παλιά ήταν μόνο ο opcorca, τώρα γίνατε κάμποσοι... "Τυπε", "τιμες και προγραμμα", "πυρφορος", αποτελουν κατατεθεντα σηματα συγκεκριμενου ιστοτοπου με θεμα το κλασσικο μπαλετο Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
panther_512 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να είμαι και στο μαιευτήριο Εμάς μας ήρθε η μικρή 22/12 και εχθές Χριστούγεννα την φέραμε σπίτι. Οπότε Πρωτοχρονιά θα ξενυχτήσουμε με κλάματα και αγκαλίτσες, όπως κάναμε και εχθές :-D :-D Καλώς να τα δεχτείς zio10 και καλό κουράγιο! 8
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εμάς μας ήρθε η μικρή 22/12 και εχθές Χριστούγεννα την φέραμε σπίτι. Οπότε Πρωτοχρονιά θα ξενυχτήσουμε με κλάματα και αγκαλίτσες, όπως κάναμε και εχθές :-D :-D Καλώς να τα δεχτείς zio10 και καλό κουράγιο! Σ'ευχαριστώ πολύ! Να σας ζήσει, να τη χαίρεστε! 4
Iamthagod Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Στο καπνιστηριο του βαποριου με τους υπολοιπους μπαρκαρουτσους βλεποντας σπυρο παπαδοπουλο ΚΛΑΣΣΙΚΑ και σκεπτομενος ποσο μου λειπει η γυναικα μου και τα 2 μου μωρακια! Παιδια να σας ζησουν τα νεα μελη!!! Και zio με το καλο να σας ερθει ο μπεμπης!!! 3
l337 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ότι -δυστυχώς- κάνω κάθε χρόνο τέτοιες μέρες (παραμονή, πρωτοχρονιά και συνήθως και χριστούγεννα).Θα δουλεύω 1
opcorsa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κινηση, να μην βρισκω parking, να στριμωχνομαι καπου ωστε καποια που διαρκως τσιριζει στ'αυτι μου "ειναι τελεια" να χορευει θρασυτατα τουρκοτσιφτεντελια και να πληρωνω τα διπλα. Οχι μιζερε τυπε, i like you Αυτό το "τύπε" όντως, αδέλφια είστε όσοι το λέτε; Γιατί παλιά ήταν μόνο ο opcorca, τώρα γίνατε κάμποσοι... εχεις δικαιο τυπε "Τυπε", "τιμες και προγραμμα", "πυρφορος", αποτελουν κατατεθεντα σηματα συγκεκριμενου ιστοτοπου με θεμα το κλασσικο μπαλετο και τα "μπαχαλακηδες τυπε" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα