Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους. Σκοπός του thread δεν είναι ούτε η διαφήμιση ούτε η προβολή του συγκεκριμένου καταστήματος (Κοτσοβολος) καθώς δεν έχω καμία σχέση. Απλά το ξεκαθαρίζω για να μην υπάρχουν θέματα, ανοίγω το thread γιατί μου άρεσε πολύ αυτό που έμαθα και το θεωρώ όμορφο τέτοιες μέρες.

Είχα πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα για να ρωτήσω κάτι για ένα smartphone που με ενδιαφέρει και οσο περίμενα στην αναμονή, ακουσα ένα ηχογραφημένο το οποίο έλεγε πως οποία συσκευή δεν χρειαζεσαι, σε όποια κατάσταση και να είναι, ο Κοτσοβολος έρχεται σπίτι σου, το παίρνει, το φτιάχνει και το δίνει σε κάποια οικογένεια που το έχει ανάγκη. Εσύ δε πληρώνεις τίποτα, απλά δίνεις τη συσκευή σου. Δε θυμάμαι αν είναι μόνο για κινητά να σας πω την αλήθεια γιατί δε το έψαξα παραπάνω, αλλά το θεωρώ μια όμορφη κίνηση στην περίπτωση που κάποιος έχει ξεχασμένα στο συρτάρι κάποια τηλέφωνα είτε οκ λειτουργικά είτε χαλασμένα να τα χαρίσει για κάποιον που δεν μπορεί να έχει.

Έχει κάποιος παραπάνω πληροφορίες? Αν όντως δηλαδή φτάνουν οι συσκευές στις οικογένειες ας πούμε ή κάποια άλλη πληροφορία?

Αν υπάρχει και κάποια άλλη ανάλογη κίνηση απο άλλες αλυσίδες ας αναφερθεί. Εγώ λέω να δώσω αυτό που έχω τώρα αφού θα πάρω άλλο.

Υπάρχει βέβαια και ανάλογο thread εδώ, όπου χαρίζεις πράγματα απλά σκέφτηκα ότι αξίζει να αναφερθεί εφόσον τα επισκευάζουν κιόλας. :)

• Like 3
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εεε ναι σιγουρα, το κινητο ειναι ειδος πρώτης αναγκης , αν δεν εχεις κινητο τι να κανεις το φαγητο, τα ρουχα, τη ζεστασια. Μαλλον σου αρεσε η ιδεα γιατι το βρηκες ως δικαιολογια για να αλλαξεις κινητό, και ο κωτσοβολος επισης να σε πεισει να αλλάξεις για να σου πουλήσει καινουριο.

Κινητο βρισκεις και με 20€-30€. Το προβλημα ομως ειναι που θα βρισκεις τα ευρω μετα για να αγοραζεις χρονο ομιλιας ή μηπως ειναι προτιμοτερο να αγορασεις ενα ψωμι να φας? Επισης πως θα το φορτιζεις αν σου εχουν κοψει το ρευμα?????

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος για αυτό το ποστ. Αλλά όχι και πρώτο.

Πρώτον, αν δεν ξέρεις τον άλλον μην τον προσβάλεις. Το αν το βρίσκω σαν δικαιολογία άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.

Από το μικρό σου μυαλό όμως ίσως δε περνάει η ιδέα ότι μπορείς κάποιος να έχει για τα βασικά και όχι για τα παραπάνω ε? Και είναι τόσο κακό κάποιος να δίνει κατι που δεν χρειάζεται ε?

Επίσης εξυπνακο, δεν έχει καμία σχέση η αγορά νέου κινητού. Δε σου λέει σου κόβουμε λεφτά αν το δώσεις σε εμάς. Ούτε κερδίζεις κάτι. Αλλά απλά ανοίγεις το στόμα σου και πετάς βλακείες

Δε πειράζει, προφανώς εσένα δε σου λείπει κάτι και δε μπορείς να το εκτιμήσεις. Και εύχομαι, όσο σκατοψυχο και να είναι το σχόλιο σου να μη σου λείψει ποτε τίποτα ούτε να βρεθείς σε αυτή τη θέση ποτε.

Και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να "μετρησεις" κάτι που ίσως δώσει χαρά σε κάποιον που έχει για τα βασικά αλλά όχι για κάτι παραπάνω δείχνει τι είσαι. Αν είχες ποτέ προσφέρει κάτι σε κάποιον που έχει ανάγκη, θα ήξερες ότι ακόμα και μια τσίχλα θα τον έκανε χαρούμενο, γιατί δε μετράει πάντα το υλικό ή το αγαθό που θα προσφέρεις αλλά η κίνηση, που θα του δείξει ότι κάποιος τον σκέφτεται. Δε πειράζει αδερφέ, εύχομαι και πάλι να μη φτάσεις σε αυτό το σημείο ποτέ. Καλή σου χρονια

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη κανει οτι και η εκκλησία, προσπαθει να δειξει καλο εαυτό με τις προσφορες αλλων δρώντας σαν ενδιάμεσος. Γιατι αυτο το κανει καλο καταστημα?

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί ποιος έγραψε ότι είναι καλό κατάστημα? Δε είναι η ουσία εδω. Για την κίνηση λέω εγώ. Ούτε η εκκλησία είναι καλό "κατάστημα" (για μένα), τουλάχιστον το κάνει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί ποιος έγραψε ότι είναι καλό κατάστημα? Δε είναι η ουσία εδω. Για την κίνηση λέω εγώ. Ούτε η εκκλησία είναι καλό "κατάστημα" (για μένα), τουλάχιστον το κάνει.

Οπως και να το δεις δεν κανει τιποτα παραπανω απο το διαμεσολαβητή και αυτο παιζει οποτε δεν ειναι τιποτα περα απο μια μαλακια για να δειξουν καλο προσωπο στους ανυποψιαστους

μην παιρνεις και ορκο

http://www.documentonews.gr/article/h-ekklhsia-episkeyazei-naoys-me-xrhmata-poy-mazepsan-omogeneis-gia-toys-seismoplhktoys-ths-mytilhnhs

Η Εκκλησία επισκευάζει ναούς με χρήματα που μάζεψαν ομογενείς για τους σεισμόπληκτους της Μυτιλήνης!

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν διαφωνώ σε κάτι με αυτό που λες. Αυτό ακριβώς εννοώ για μένα δεν είναι καλό καταστημα η εκκλησία και άλλα παραδείγματα. Από την άλλη δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι βοηθάει όσο και να μην τους πηγαίνω.. Ελπίζω να κατάλαβες τι λέω

• Moderators
Δημοσ.

H ολη ιστορια κρυβεται στο αστερακι το οποιοσε μεταφραση σημαινει οτι ο,τι δεν επισκευάζεται θα γινεται ανταλλακτικά που θα τα χρεώνουμε οταν μας φέρετε το δικό σας προιόν για επισκευή.

post-224460-0-12660900-1514303690_thumb.png

• Like 4
Δημοσ.

Ναι αλλά τι ορίζουν αυτοι ως " Δεν επισκευάζεται"? Αυτό δε μπορώ να το ξέρω εγώ. Τέλος πάντων, προφανώς δεν είναι όλα τέλεια για αυτό και έχω γράψει στο αρχικό ποστ, αν όντως πηγαίνουν σε κάποιον που το χρειάζεται, ίσως τα κρατάνε και τα πουλάνε ή κρατάνε ανταλλακτικά. Αυτό δυστυχώς δε το ξέρουμε

• Moderators
Δημοσ.

Και επισης ποια ειναι τα κριτήρια για να εισαι απο αυτους που το "χρειαζεται".? Το θεμα μπαζει απο παντου

• Like 3
Δημοσ.

Η πρωτοβουλία «Second Home» της Κωτσόβολος θα ξεκινήσει πιλοτικά με συνεργάτες τέσσερις Δήμους της Ελλάδος και τις δομές κοινωνικής τους στήριξης: το Δήμο Αθηναίων, το Δήμο Θεσσαλονίκης, το Δήμο Κομοτηνής και το Δήμο Ιωαννίνων. Με την αρωγή αυτών των Δήμων και των αντίστοιχων δομών τους, το πρόγραμμα της Κωτσόβολος θα έχει ως αποδέκτες τις οικογένειες αυτών των Δήμων, βάσει των στοιχείων που διατηρούνται, και έχουν ανάγκη για ηλεκτρικές συσκευές

Δημοσ.

Την παίρνουμε από εσένα

Την ελενχουμε

Την επισκευάζουμε

Ευχαριστουμε που μας χάρισες κινητακι :)

(αν είναι πολύ παλιο η χρεπι το χαρίζουμε σε κανένα φουκαρα)

(Μου θυμίζει ένδοξες μέρες σε κατάστημα Γερμανός της περιοχης μου, που πέταγαν πολίτες στην ανακύκλωση χαλασμένα-σπασμενα iphone και άλλα smartphone,και στο κλείσιμο τα έπαιρναν υπάλληλοι,έκαναν επισκευή και επιτόπου πώληση σε χρυσή ευκαιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Και επισης ποια ειναι τα κριτήρια για να εισαι απο αυτους που το "χρειαζεται".? Το θεμα μπαζει απο παντου

30" δεν διεθεσες αλλα μπαζει http://corporate.kotsovolos.gr/gr/press-centre/deltia-tupou/deltio-tupou/2nd-home/

H ολη ιστορια κρυβεται στο αστερακι το οποιο σε μεταφραση σημαινει οτι ο,τι δεν επισκευάζεται θα γινεται ανταλλακτικά που θα τα χρεώνουμε οταν μας φέρετε το δικό σας προιόν για επισκευή.

Δικη σου μεταφραση, τυπικα καλοπροαιρετη

Δημοσ.

Όταν υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν για ένα κινητό 1200 και 1400 ευρώ σίγουρα έχουν αν όχι ένα περισσότερα κινητά φτηνά τα οποία έχουν πεταμένα σε κάποιο κουτί η ντουλάπα και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν.

Το ίδιο υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν μία παλιά σκούπα, ένα παλιό ψυγείο μία παλιά τηλεόραση, έναν παλιό υπολογιστή,ή πλυντήριο κ.λ.π. λειτουργικά μεν αλλά θέλουν να τα ξεφορτωθούν γιατί αγόρασαν νέα ή γιατί θέλουν να αγοράσουν.

Γιατί αυτά προκειμένου να πάνε στην ανακύκλωση να μην πάνε σε κάποιον που δεν έχει και δεν έχει και τη δυνατότητα να τα αποκτήσει;

Όσο για τυχόν χαλασμένα.Σιγά μην περιμένει ο Κωτσόβολος από το ΝΟΚΙΑ ή το ψυγείο ή το πλυντήριο 10ετίας να βγάλει ανταλακτικά για να επισκευάσει άλλα.Στην ανακύκλωση θα πάνε όπου θα πήγαιναν αν τα δίναμε και εμείς.

Σίγουρα και ο Κωτσόβολος δεν το κάνει για την ψυχή του.

Έμεση διαφήμιση είναι αλλά μήπως δεν ζούμε και στην εποχή της ολοκληρωτικής διαφήμισης όταν η μισή Ελλάδα έχει αγοράσει τη σόμπα KUMTEL γιατί έχει την εντύπωση (κούνια που τον κούναγε) ότι θα του ζεστάνει τζάμπα το σπίτι;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...