Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλεις πλακάκι ίσως;

Δεν διατίθεμαι να μπω σε τέτοιες διαδικασίες (και είναι και αντιαισθητικό).

Κάνεις άγαρμπο ντους;

Γιατί σε γενικές γραμμές αν προσέχεις με το τηλέφωνο, το πολύ κάτι πιτσιλιές να φτάσουν στο ταβάνι.

Απ' ότι καταλαβαίνω έχει πατάρι πάνω απ' το μπάνιο, οπότε αφού λες ότι είσαι ψηλός δε θα σε βολέψει μια κεφαλή ντους.

Δεν ξέρω αν είμαι άγαρμπος ή είναι θέμα ύψους αλλά και να είμαι άγαρμπος δεν θέλω να προσπαθήσω να μην είμαι.

Τόση καταπίεση τρώμε, δεν θα καταπιεζόμαστε και στο μπάνιο.

Είναι και οι υδρατμοί βασικά...

Η καλύτερη λύση είναι: Σκούπισμα μ' ενα βετέξ ή χαρτί υγείας και άνοιγμα του παραθύρου/εξαερισμού.

(ιδανικό και για τα πλακάκια για να μην πιάνουν άλατα και μαυρίζουν κι οι αρμοί)

Ε αυτά βαριέμαι.

Φυσικά κάνουν αλλά εδώ λέει οτι στάζει κλπ. Σκέψου οτι περίμενα να δω οτι έσπασε θερμοσίφωνας...

Ε όχι δεν μιλάμε για τεράστια ποσά νερού, μερικές σταγόνες μόνο αλλά με τον καιρό στην μούχλα θα καταλήξω.

Περίμενα πως θα είναι πολυ πιο common πρόβλημα.

Αυτό με τα ειδικά χρώματα έχει μια άποψη αλλά πρέπει να βάφεις. Θα μου πείτε δεν γίνεται να μην κάνω τίποτα και να λυθεί.

Τον αφυγραντήρα τον βρίσκω πολύ ακριβή λύση και χωρίς νόημα.

Επίσης το μπάνιο δεν έχει παράθυρο αλλά εξαεριστήρα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

O άντρας μου έχει το ίδιο πρόβλημα από αγαρμποσύνη. Η λύση είναι η βαφή που λένε, με την οποία βέβαια θα μαυρίσει κάποια στιγμή και τότε θα το καθαρίσεις με χλωρίνη να γλιτωσεις την παντόφλα.

Εγώ πρέπει να έχω κάνει πολύ καλή δουλειά γιάτι ούτε που είπα τίποτα μόλις μαύρισε και το βρήκα καθαρό την άλλη μέρα.

Δημοσ.

O άντρας μου έχει το ίδιο πρόβλημα από αγαρμποσύνη. Η λύση είναι η βαφή που λένε, με την οποία βέβαια θα μαυρίσει κάποια στιγμή και τότε θα το καθαρίσεις με χλωρίνη να γλιτωσεις την παντόφλα.

Εγώ πρέπει να έχω κάνει πολύ καλή δουλειά γιάτι ούτε που είπα τίποτα μόλις μαύρισε και το βρήκα καθαρό την άλλη μέρα.

σιγα μη σκισεις κανενα καλσον

Δημοσ.

Μ' αυτά και μ' αυτά, μ' ενα μυκητοκτόνο-αντιμουχλικό και άνοιγμα παραθύρου θα 'σαι κομπλέ τότε.

Δημοσ.

Εγώ κάνω ντους πάντα με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή, γιατί το χειμώνα αν κλείσω την πόρτα γεμίζει υδρατμούς.

Το άνοιγμα παραθύρου την ώρα που κάνεις ντους δεν είμαι σίγουρος ότι βοηθάει τελικά.

Δημοσ.

Περίμενα πως θα είναι πολυ πιο common πρόβλημα.

Ε κοίτα είναι συνηθισμένο το πρόβλημα, αλλά θέλει και κάποια δράση εκ μέρους σου... Βλέπω τσινάς σε ό,τι σου προτάθηκε.

Μετά ξέρεις, περνάμε στο κλασικό ελληνικό τρόπο "λύσης", δηλαδή το αφήνω πρώτα να γίνει χάλια και αααν κάποια στιγμή ασχοληθώ, θα βρω τότε κάαααποιο τρόπο κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.  Δηλαδή μούφα, θα μάθεις να ζεις με τη μούχλα :D

• Like 1
Δημοσ.

Κοροϊδεύεις εσύ αλλά η παντόφλα είναι αληθινή και συμβαίνει γυρω μας, πριν κάτι μερες σε ενα βενζιναδικο πετυχα μια που σχεδον εδειρε τον αντρα της οσο ηταν εκει. Δεν καταλαβα γιατι επειδη ηταν Αλβανοι και τα βρισιδια στα αλβανικα αλλα κάτι θα είχε λερώσει μάλλον αυτος. Τη φωλιά του ίσως? Δεν ξερω.

• Like 2
Δημοσ.

Κοροϊδεύεις εσύ αλλά η παντόφλα είναι αληθινή και συμβαίνει γυρω μας, πριν κάτι μερες σε ενα βενζιναδικο πετυχα μια που σχεδον εδειρε τον αντρα της οσο ηταν εκει. Δεν καταλαβα γιατι επειδη ηταν Αλβανοι και τα βρισιδια στα αλβανικα αλλα κάτι θα είχε λερώσει μάλλον αυτος. Τη φωλιά του ίσως? Δεν ξερω.

Good thing I don't have to answer all that, I wouldn't know how

Δημοσ.

Παππου λέγε τωρα τι κσνεις μες στο συτικινητο και θολωνουνε τα τζαμια

Έστω οτι εχω κοινό χρωμα στο ταβάνι τι διαδικασία θελει να περασω το αντιμουχλικο;

α) σεξ   :P

β) αν δεν έχει ξεφλουδίσει το παλιό τίποτε.Ένα καθάρισμα με στεγνό πανί και πέρασμα με το ειδικό για μπάνιο δύο χέρια.

Αν έχει ξεφλουδίσει θέλει καλό καθάρισμα με σπάτουλα να φύγουν όλα τα σαθρά καλό αστάρωμα με αστάρι νερού

πρώτα και μετά πέρασμα με το είδικό πλαστικό.Εγώ είχα πρόβλημα το έκανα έτσι και δεν ξαναξεφλούδισε παρά μόνο σε μικρά    σημεία που δεν είχα ξύσει καλά το παλιό χρώμα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Κοροϊδεύεις εσύ αλλά [..............................................................................................................................................................]

Good thing I don't have to answer all that, I wouldn't know how

παιδια αφου ειστε αντρογυνο, γιατι δεν γραφετε με εναν λογαριασμο?

λογικά θα τσακώνεστε ποιός θα μπει πρώτος στο διπλό όνομα :shock:

παππού αν εχει ξεφλουδίσει σε 4-5 σημεία  θα τρίψω μόνο εκεί δλδ;

Δημοσ.

παιδια αφου ειστε αντρογυνο, γιατι δεν γραφετε με εναν λογαριασμο?

δεν γνωριζομαστε καν

παππού αν εχει ξεφλουδίσει σε 4-5 σημεία  θα τρίψω μόνο εκεί δλδ;

Για το ταβανι λες η τιποτα αλλο;

Δημοσ.

Θα τρίψεις παντού όπου το βλέπεις να ξεκολάει.

Το καλίτερο είναι να φύγει τελείως το παλιό χρώμα αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό.Όπως έγραψα παραπάνω σε 2-3 σημεία που δεν έξυσα καλά πάει να ξεκολήσει το παλιό αλλά το υπόλοιπο είναι τέλειο και δεν είναι εκείνο το χάλι όπως παλιά που μετά από ένα χρόνο με το απλό πλαστικό στο μπάνιο ήταν σαν να χιόνιζε το ταβάνι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...