txcellas Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 62 σελίδες τι μπορεί να λέτε για τις σακούλες; 2
alfeios Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Ανθρώπινο λάθος το να σου πει ότι και η σακούλα απ'το μανάβικο χρεώνεται; Εμένα περισσότερο μου μοιάζει γι'αλλαγή πολιτικής... Όχι
bsp Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλο ειναι να πουμε οτι σε πολλες χωρες της ευρωπης και στην Αμερικη(εδω και 30 χρονια), ναι μεν μπορει να χρεωνουν την πλαστικη σακουλα, αλλα δινουν δωρεαν μεγαλες χαρτινες απο ανακυκλωμενο χαρτι σακουλες. Οποτε για ποια οικολογικη συνειδηση μιλαμε, αλλο ενα εισπρακτικο μετρο ειναι.... Και για ποια οικολογικη συνειδηση, οταν τον δρομο το εχουμε για ενα απεραντο τασακι..... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από bsp 1
JimasGR Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Η ειρωνια ειναι οτι χρησιμοποιουσα τις σακουλες των σουπερμαρκετ για τον καδο απορριματων που εχω στην κουζινα. Ακομα και οι σακουλες απο τα ραφια εξακολουθουν να ειναι πιο ακριβες απο το 0,04ε/τεμαχιο που εχει η του σουπερμαρκετ οποτε εξακολουθω να τις αγοραζω απλα πλεον τις πληρωνω... Γενικα παντως μονο για οικολογικο σκοπο δεν μπηκε το περιβαλλοντικο τελος... 4 1
bsp Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Υπαρχουν μαγαζακια στις γειτονιες, με χαρτικα απορρυπαντικα που πουλαν σακουλες με το κιλο, σε διαφορα μεγεθη, θα σου ερθει πιο φτηνα απο τις σακουλες στο σουπερ μαρκετ
ObeyWario! Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, JimasGR είπε Η ειρωνια ειναι οτι χρησιμοποιουσα τις σακουλες των σουπερμαρκετ για τον καδο απορριματων που εχω στην κουζινα. Εσύ και άλλα 10 εκατομμύρια Έλληνες 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μια ζωή το έλεγα, όποιος αγοράζει από κάτι που έχει πολλούς εργαζόμενους, φώτα, εφέ, περιποίηση, καλημέρα με το που μπεις, πάρκινγκ κτλπ κτλπ βλέπε MEDIA MARKT και PUBLIC.gr με κάθε ένα προϊόν ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. Απλά αγοράζοντας από αποθήκη θα έχεις το 1/3 της τιμής, πόσο μάλλον αν στείλεις τα λεφτουδάκια σου σε άλλη ήπειρο να γουστάρεις. Κανείς δεν το έχει νιώσει το παραπάνω που γράφω.. ..ΟΛΟΥΣ τους μάρανε η σακούλα. Ούτε 1 στο 1.000.000 δεν θα πάει αυτός ο διαβολικός τους νους πως είναι σαν να συμπεριλαμβάνεται το κόστος τις σακουλίτσας στην γενική τιμολόγηση των προϊόντων τους. υ.γ. : και ναι, μου αρέσει που ψηφήστηκε και για το ecofriendly που παίζει ΑΜΕΣΟ ρόλο αλλά και επειδή θέλω να γνωρίζω πόσοι εβραίοι σώθηκαν από αυτόν τον απαίσιο άνθρωπο με το μουστάκι. :'D
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, dhmak είπε Τα mymarket χρεώνουνε και την σακούλα μαναβικής (που δεν εμπίπτει στο τέλος). Όταν λες "σακούλες μαναβικής" τι ακριβώς εννοείς? Η νομοθεσία πάντως δεν λέει πως οι σακούλες μαναβικής(ότι και να εννοείς με αυτό) εξαιρούνται από τη χρέωση, αυτές που εξαιρούνται είναι αυτές για τις οποίες ισχύουν συνδυαστικά τα παρακάτω: 1. Έχουν πάχος μικρότερο από 15 μικρόμετρα 2. Απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύμα (χύδην) τροφίμων.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υ.Γ.2 : Η άλλη η νυχού μας έλεγε τσι προάλλες πως αγόρασε κινητό από την COSMOTE το κατάστημα! Απ' τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αν αγόραζε το ίδιο μοντέλο στο οικονομικότερο του skroutz, θα είχε λεφτά για περίπου 1.350 σακούλες καλής ποιότητας. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από JiovanniGeorgeo 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Υ.Γ.2 : Η άλλη η νυχού μας έλεγε τσι προάλλες πως αγόρασε κινητό από την COSMOTE το κατάστημα! Απ' τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δηλαδή τι ακριβώς σου φάνηκε αστείο? 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ Είσαι εδώ μέσα για τα cent των σακουλών εν τω μεταξύ.. Γι' αυτό σας λέω, ξεκινήστε βήμα - βήμα και φτάστε και στις σακούλες. 1
orck Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η νομοθεσία πάντως δεν λέει πως οι σακούλες μαναβικής(ότι και να εννοείς με αυτό) εξαιρούνται από τη χρέωση,....... 2. Απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύμα (χύδην) τροφίμων. Κατι δεν κολλάει εδω. Οι σακούλες μαναβικής είναι για προϊόντα μαναβικής (μήλα, πατατες, αχλαδια, λάχανα κλπ) αυτά είναι προϊόντα που είναι κατεξοχήν χύμα. Ακόμη και κρεμμύδια ή πατάτες να είναι σε διχτακι πάλι θέλει σακούλα γιατί θα μαδάνε παντού χώμα και φλουδιτσες.
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, orck είπε Κατι δεν κολλάει εδω. Οι σακούλες μαναβικής είναι για προϊόντα μαναβικής (μήλα, πατατες, αχλαδια, λάχανα κλπ) αυτά είναι προϊόντα που είναι κατεξοχήν χύμα. Ακόμη και κρεμμύδια ή πατάτες να είναι σε διχτακι πάλι θέλει σακούλα γιατί θα μαδάνε παντού χώμα και φλουδιτσες. Το θέμα μας δεν είναι πως μπορείς να μεταφέρεις πατάτες και κρεμμύδια χωρίς να λερώσεις, το θέμα μας είναι σε ποιες ακριβώς περιπτώσεις δεν επιβάλλεται περιβαλλοντολογικό τέλος. Εγώ έκανα τον κόπο και παρέθεσα τις προϋποθέσεις, αν δεν σου κολλάει κάτι είναι επειδή απομόνωσες από τα γραφόμενα μου όχι μόνο κομμάτια αλλά και ολόκληρες προτάσεις.
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Οι σακούλες μαναβικής είναι οι λεπτές σακούλες που έχουν τα σούπερ μάρκετ στο τμήμα μαναβικής και δεν έχω δει να τις χρεώνουν σε κάποιο. Έχουν διαφορά με αυτές που δίνουν στα ταμεία με χρέωση. 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ Είσαι εδώ μέσα για τα cent των σακουλών εν τω μεταξύ.. Γι' αυτό σας λέω, ξεκινήστε βήμα - βήμα και φτάστε και στις σακούλες. Οι περισσότεροι από τέτοια μαγαζιά ψωνίζουν, αλλιώς θα είχαν κλείσει όλα με τέτοια λειτουργικά έξοδα που έχουν!
bsp Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τέλος θα αυξηθεί σε 0,09 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2019. Πηγή: www.lifo.gr Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από bsp
Προτεινόμενες αναρτήσεις