Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, papp0us said:

H πλάκα ειναι να είναι απο καναν επαγγελματία, και να διαβάζουμε αύριο στις εφημερίδες "νέος γραφίστας βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του, με ένα καλώδιο ποντικιού, και το νέο λογότυπο του insomnia σε γιγαντοαφίσα πίσω του."

Και πιστεύετε ας πούμε τώρα στα σοβαρά πως θα υπήρχε περίπτωση να έχει μόνο θετικά σχόλια και να αρέσει σε όλους ένα λογότυπο? Όποιος κι αν το σχεδίαζε... B)

Δημοσ.

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο εώς τώρα feedback των χρηστών,για να έχει την ίδια δυναμική το site..

Oι ιστορίες του pcmag.gr και του theLab δεν ήταν σύμπτωση και είχαν κοινή αιτία.

• Like 6
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Coul είπε

Σαν παππούδια σε καφενείο κάνετε.

Με γειά το νέο θέμα. Σιγά σιγά με αλλαγές και βελτιώσεις θα γίνει όπως πρέπει.

Νομίζω πως οι παρατηρήσεις και το feedback γενικότερα, μόνο καλό κάνουν.. 

ε όχι και παππούδια!

:)

• Like 2
Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους...

Και εγώ χάθηκα ...

Δεν είναι αντίσταση στην αλλαγή. Περίμενα με αγωνία το νέο site. Αλλά χάθηκα.

Χαοτικό. Αλλά θα παραμείνω γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ακουστεί ο κόσμος και θα γίνουν βελτιώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και πιστεύετε ας πούμε τώρα στα σοβαρά πως θα υπήρχε περίπτωση να έχει μόνο θετικά σχόλια και να αρέσει σε όλους ένα λογότυπο? Όποιος κι αν το σχεδίαζε... B)

Αυτό λέω και εγώ, γιατι πολύ μαζεμένοι επαγγελματίες του είδους πέσαμε, και κρίνουμε δουλειές αβέρτα. Ειδικά το Design αγόρια και κορίτσια είναι εντελώς υποκειμενικό. Αλλο αν σας αρέσει, άλλο αν είναι λειτουργικό. Και πέραν ορισμένων προβλημάτων, εγώ το βρίσκω άκρως λειτουργικό(ντάξει, η αρχική ειναι οτι να'ναι, αλλα το link του bill-apple-danos φτιάχνει αρκετά τα πράγματα, τουλάχιστον στην περίτπωση μου

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ειλικρινα δεν νομιζω οτι υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ (που εχει σωας τα φρενας) που να του αρεσει το νεο logo. Μια ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ δλδ, γιατι logo δεν ειναι. Αν υπαρχει κανεις γραφιστας και διαβαζει, ας με σχολιασει. Ειναι μια ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ουσιαστικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι όπως είναι η νέα μορφή του forum, δεν θα ταίριαζε το παλιό έτσι κι αλλιώς...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, QuitLife said:

Ειλικρινα δεν νομιζω οτι υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ (που εχει σωας τα φρενας) που να του αρεσει το νεο logo. Μια ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ δλδ, γιατι logo δεν ειναι. Αν υπαρχει κανεις γραφιστας και διαβαζει, ας με σχολιασει. Ειναι μια ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ουσιαστικα.

:rolleyes:

Screen Shot 2018-01-02 at 15.22.39.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Αυτό λέω και εγώ, γιατι πολύ μαζεμένοι επαγγελματίες του είδους πέσαμε, και κρίνουμε δουλειές αβέρτα. Ειδικά το Design αγόρια και κορίτσια είναι εντελώς υποκειμενικό. Αλλο αν σας αρέσει, άλλο αν είναι λειτουργικό. Και πέραν ορισμένων προβλημάτων, εγώ το βρίσκω άκρως λειτουργικό(ντάξει, η αρχική ειναι οτι να'ναι, αλλα το link του bill-apple-danos φτιάχνει αρκετά τα πράγματα, τουλάχιστον στην περίτπωση μου

Χαρακτηρισμοι παλι .... και παλι.

Το Design σαφως ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποκειμενικο. Ουτε το Interface. Αυτες ειναι αποψεις απο ανθρωπους που απλα δεν γνωριζουν. Δεν πανα ειναι ενα SITE ΠΥΡΑΥΛΟΣ και ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, αν ειναι εικαστικα αποτρεπτικο και δειχνει προχειρο (οπως τωρα το Insomnia) και δυσκολοχρηστο, αντε γεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από το άσπρο που μας τυφλώσατε, το site σέρνεται σε iPad Pro 2017. Η σελίδα κολάει/παγώνει πολύ συχνά στο scroll πάνω-κάτω και αυτό είναι on your side (vdsl δεν το έχω σε κανένα άλλο site αυτο)

Επεξ/σία από qwerty99
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, aris1986 said:

Εμένα αυτο με ανησυχει!

rdfgh.png

Τόσα χρόνια έτσι ήταν. Αν δεις το πρώτο post του topic, θα προσέξεις ότι θα μπει HTTPS σύντομα...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

:rolleyes:

Screen Shot 2018-01-02 at 15.22.39.png

Ok, καταλαβα το σκεπτικο. Το Insomia is toooo big to fail και επισης αφου η Google το κανει, το κανουμε και εμεις.

Τι αλλο να πω. Ελπιζω να επικρατησει η λογικη και οχι αποψεις σαν αυτες.

Δημοσ.

Το αισθητικό κομμάτι είναι αδιάφορο για μένα καθότι -όπως και ήδη έγινε- βρέθηκε ένας τσάκαλος και είμαι με σκούρο background.

Αλλού είναι τα προβλήματα:

1. (Ακόμη) δεν βλέπουμε τα θέματα στα οποία συμμετείχαμε που ήταν και ο βασικός τρόπος αλληλεπίδρασης με το φόρουμ μέχρι σήμερα. Βλέπουμε δυστυχώς στο "νέο περιεχόμενο" μόνο τα νέα θέματα που έχουν δημιουργηθεί με την αναβάθμιση του site.
  2. Η συζήτηση στις αγγελίες είναι μια τραγωδία. Είναι copy paste από το διπλανό site και δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αγοραπωλησίες. 
  3. Οι διαμόρφωση των αγγελιών έχει χάσει την (πολύ καλή) ταξινόμηση που είχε. Έχει 6-7 γενικές κατηγορίες που δεν φαίνονται και δεν χωρίζονται σωστά.
  4. Η πρώτη σελίδα των αγγελιών (που είναι η πραγματική βιτρίνα του insomnia) έχει γεμίσει επικίνδυνα πολύ με τεράστιες φωτογραφίες γεγονός που χάνει την ουσία. Θυμίζει ιαπωνέζικο/κινέζικο site προ 15ετίας.
  5. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις στα email μας από κομμάτια του φόρουμ που έχουμε εγγραφεί. Ιδιαιτέρως στις προσφορές που λογικά έχουνε και πάρα πολλές συνδρομές με αποτέλεσμα το site να χάνει σε κόσμο. Μην νομίζετε ότι έρχονται όλοι και γράφουν στο φόρουμ και θα περιμένουν να ξαναγραφτούν.

Αυτά στα πεταχτά είναι κραυγαλέες προβληματικές που δεν έχουν να κάνουν με την αισθητική και το μέγεθος της γραμματοσειράς.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...