volos27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 καλη χρονια σε ολους αν μαθαινατε οτι δεν εχετε κ πολυ χρονο γενικα κ το ειχατε αποδεχθει,τι θα θελατε να κανετε?
lek88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά! Τι ερώτηση είναι αυτή; Ο καθένας θα αντιδρούσε διαφορετικά σε κάτι τέτοιο. Είναι ανάλογα τον χαρακτήρα. Άλλος θα προσπαθούσε να διορθώσει κάποια πράγματα άλλος να φτιάξει τις σχέσεις του με κάποιους ανθρώπους, άλλος θα είχε κλειστεί στον εαυτό του κτλ. Εγώ ας πούμε δεν θα έκανα τίποτα απολύτως. Θα συνέχιζα κανονικά όπως πριν. 2
Curtis76 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά και σε σενα. Δυσκολη ερώτηση. Μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? Τις περισσοτερες φορες γινονται λαθος υπολογισμοι, ο χρονος κυλαει και δε κανουμε τιποτα. Παντως η θεωρια απο την πραξη διαφερει πολυ στο συγκεκριμενο ζητημα. 3
volos27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, lek88 είπε Καλή χρονιά! Τι ερώτηση είναι αυτή; Ο καθένας θα αντιδρούσε διαφορετικά σε κάτι τέτοιο. Είναι ανάλογα τον χαρακτήρα. Άλλος θα προσπαθούσε να διορθώσει κάποια πράγματα άλλος να φτιάξει τις σχέσεις του με κάποιους ανθρώπους, άλλος θα είχε κλειστεί στον εαυτό του κτλ. Εγώ ας πούμε δεν θα έκανα τίποτα απολύτως. Θα συνέχιζα κανονικά όπως πριν. δλδ εχεις 4-5 μηνες κ θα εκανες οτι κ τωρα?θα πηγαινες δουλεια πχ?
gokuthelegend Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα έπαιρνα ένα δάνειο από την τράπεζα και θα περνούσα όσο ποιο καλά θα μπορούσα. Εφόσον θα πέθαινα δεν θα με ενδιέφερε να το ξεπληρώσω, και δεν έχω περιουσία για να την κληρονομήσω μαζί με το χρέος. Πιθανώς να τα χάλαγα σε ταξίδια και γυναίκες. 1
lek88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, volos27 είπε δλδ εχεις 4-5 μηνες κ θα εκανες οτι κ τωρα?θα πηγαινες δουλεια πχ? Ίσως σταματαγα μόνο την δουλειά. Τίποτα άλλο.
Curtis76 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Λιγοι ειναι 4-5 μηνες λιγα ειναι 10-20 χρονια. Η απαντηση εξαρταται και οπως ειπαμε η θεωρια διαφερει απο τη πραξη. Δωσε μερικες πληροφοριες. Εγω μαλλον θα εψαχνα να βρω παρομοιες περιπτωσεις και να κουβεντιαζα με αυτους.
volos27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 εγω σκεφτομαι οτι σου δινεται η ευκαιρια για απολυτη ελευθερια
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Θα τον πούλαγα και θα αγοραζα χρημα, γιατι ο χρονος ειναι χρήμα 1
lek88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, volos27 είπε εγω σκεφτομαι οτι σου δινεται η ευκαιρια για απολυτη ελευθερια Πόσο απόλυτη; Σχετικό είναι κ αυτό! Η απόλυτη ελευθερία δεν κάνει πάντοτε καλό. Μέχρι κ εκεί χρειάζονται όρια. 1
lek88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Θα τον πούλαγα και θα αγοραζα χρημα, γιατι ο χρονος ειναι χρήμα Γέροντα μας έκαψες! Χαχαχαχα
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Θα έκλεινα ανοικτούς λογαριασμούς. Μια για πάντα. 3
volos27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, lek88 είπε Πόσο απόλυτη; Σχετικό είναι κ αυτό! Η απόλυτη ελευθερία δεν κάνει πάντοτε καλό. Μέχρι κ εκεί χρειάζονται όρια. δεν θα εχεις ορια γιατι δεν σε νοιαζει
lek88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, volos27 είπε δεν θα εχεις ορια γιατι δεν σε νοιαζει Δηλαδή μέσα σε αυτή την απόλυτη ελευθερία σου θα μπορείς να βλαψεις κάποιον άλλο; 1
volos27 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 θα κανεις πραγματα που θες,δεν θα γινεις εγκληματιας,εκτος αν θες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις