Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη χρονια σε ολους

αν μαθαινατε οτι δεν εχετε κ πολυ χρονο γενικα κ το ειχατε αποδεχθει,τι θα θελατε να κανετε?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή χρονιά! Τι ερώτηση είναι αυτή; Ο καθένας θα αντιδρούσε διαφορετικά σε κάτι τέτοιο. Είναι ανάλογα τον χαρακτήρα. Άλλος θα προσπαθούσε να διορθώσει κάποια πράγματα άλλος να φτιάξει τις σχέσεις του με κάποιους ανθρώπους, άλλος θα είχε κλειστεί στον εαυτό του  κτλ. Εγώ ας πούμε δεν θα έκανα τίποτα απολύτως. Θα συνέχιζα κανονικά όπως πριν. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλή χρονιά και σε σενα.

Δυσκολη ερώτηση. Μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? Τις περισσοτερες φορες γινονται λαθος υπολογισμοι, ο χρονος κυλαει και δε κανουμε τιποτα.

Παντως η θεωρια απο την πραξη διαφερει πολυ στο συγκεκριμενο ζητημα.

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lek88 είπε

Καλή χρονιά! Τι ερώτηση είναι αυτή; Ο καθένας θα αντιδρούσε διαφορετικά σε κάτι τέτοιο. Είναι ανάλογα τον χαρακτήρα. Άλλος θα προσπαθούσε να διορθώσει κάποια πράγματα άλλος να φτιάξει τις σχέσεις του με κάποιους ανθρώπους, άλλος θα είχε κλειστεί στον εαυτό του  κτλ. Εγώ ας πούμε δεν θα έκανα τίποτα απολύτως. Θα συνέχιζα κανονικά όπως πριν. 

δλδ εχεις 4-5 μηνες κ θα εκανες οτι κ τωρα?θα πηγαινες δουλεια πχ?

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα ένα δάνειο από την τράπεζα και θα περνούσα όσο ποιο καλά θα μπορούσα. Εφόσον θα πέθαινα δεν θα με ενδιέφερε να το ξεπληρώσω, και δεν έχω περιουσία για να την κληρονομήσω μαζί με το χρέος. Πιθανώς να τα χάλαγα σε ταξίδια και γυναίκες.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, volos27 είπε

δλδ εχεις 4-5 μηνες κ θα εκανες οτι κ τωρα?θα πηγαινες δουλεια πχ?

Ίσως σταματαγα μόνο την δουλειά. Τίποτα άλλο. 

Δημοσ.

Λιγοι ειναι 4-5 μηνες λιγα ειναι 10-20 χρονια. Η απαντηση εξαρταται και οπως ειπαμε η θεωρια διαφερει απο τη πραξη. Δωσε μερικες πληροφοριες.

Εγω μαλλον θα εψαχνα να βρω παρομοιες περιπτωσεις και να κουβεντιαζα με αυτους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, volos27 είπε

εγω σκεφτομαι οτι σου δινεται η ευκαιρια για απολυτη ελευθερια

Πόσο απόλυτη; Σχετικό είναι κ αυτό! Η απόλυτη ελευθερία δεν κάνει πάντοτε καλό. Μέχρι κ εκεί χρειάζονται όρια. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θα τον πούλαγα και θα αγοραζα χρημα, γιατι ο χρονος ειναι χρήμα:P

Γέροντα μας έκαψες! Χαχαχαχα 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lek88 είπε

Πόσο απόλυτη; Σχετικό είναι κ αυτό! Η απόλυτη ελευθερία δεν κάνει πάντοτε καλό. Μέχρι κ εκεί χρειάζονται όρια. 

δεν θα εχεις ορια γιατι δεν σε νοιαζει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, volos27 είπε

δεν θα εχεις ορια γιατι δεν σε νοιαζει

Δηλαδή μέσα σε αυτή την απόλυτη ελευθερία σου θα μπορείς να βλαψεις κάποιον άλλο; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...