phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε άντε τράβα βρες δουλειά στην οποία θα ξεκινάς κατά τις 22:30, και συνδύασέ τη και με τις πρωινές βάρδιες στο Lidl. Oύτε delivery. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από phanispal
Ihavetheanswers Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το έχω ψήσει και εγώ για κάποιο 4ωρο σούπερ μάρκετ, αν ξέρετε να μου λύσετε κάποιες απορίες όμως... Με ενδιαφέρει η δέσμευση κυρίως, δηλαδή γίνεται να με προσλάβουν για 9 μήνες ή ακόμα και για 4 μήνες; Οι προσλήψεις γίνονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή αορίστου; Αν εγώ φύγω μετά από κάποιους μήνες θα μπορέσω να εργαστώ πάλι εκεί τον επόμενο χρόνο; Θα μετρήσει θετικά η προϋπηρεσία μου; Άλλο σημείο που με ενδιαφέρει είναι το τι γίνεται με τις άδειες, δηλαδή πόσες μέρες και ανά πόσο χρονικό διάστημα μπορούμε να λείψουμε απ' την δουλειά. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μαζέψω αρκετές μέρες ώστε να φεύγω για λίγο στις γιορτές αν είναι δυνατόν. Μισθοί, υπερωρίες και περιγραφές εργασίας με ενδιαφέρουν λιγότερο (όσο τηρούνται τα νόμιμα δηλαδή).
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εσύ ψάχνεις για χαρτζιλίκι, όχι για δουλειά.
opcorsa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Το έχω ψήσει και εγώ για κάποιο 4ωρο σούπερ μάρκετ, αν ξέρετε να μου λύσετε κάποιες απορίες όμως... Με ενδιαφέρει η δέσμευση κυρίως, δηλαδή γίνεται να με προσλάβουν για 9 μήνες ή ακόμα και για 4 μήνες; Οι προσλήψεις γίνονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή αορίστου; Αν εγώ φύγω μετά από κάποιους μήνες θα μπορέσω να εργαστώ πάλι εκεί τον επόμενο χρόνο; Θα μετρήσει θετικά η προϋπηρεσία μου; Άλλο σημείο που με ενδιαφέρει είναι το τι γίνεται με τις άδειες, δηλαδή πόσες μέρες και ανά πόσο χρονικό διάστημα μπορούμε να λείψουμε απ' την δουλειά. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μαζέψω αρκετές μέρες ώστε να φεύγω για λίγο στις γιορτές αν είναι δυνατόν. Μισθοί, υπερωρίες και περιγραφές εργασίας με ενδιαφέρουν λιγότερο (όσο τηρούνται τα νόμιμα δηλαδή). χαχα καλο τυπε
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, top904 είπε μπορει να βαλεις και απο την τσεπη σου λεφτα για καποια προιοντα που δεν εχουν πωληθει δεν επιστρεφονται και ληγουν Το εξηγεις λιγο αυτο?
Ihavetheanswers Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εσύ ψάχνεις για χαρτζιλίκι, όχι για δουλειά. Πες το και έτσι, δεν περιμένω με 200 ή 300 ευρώ να βγάλω τα πάντα διατροφή, λογαριασμούς, ενοίκια κλπ. Μόνο ως έξτρα εισόδημα. 1 ώρα πριν, opcorsa είπε χαχα καλο τυπε Δεν παίζει, ε;
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Ihavetheanswers είπε Το έχω ψήσει και εγώ για κάποιο 4ωρο σούπερ μάρκετ, αν ξέρετε να μου λύσετε κάποιες απορίες όμως... Με ενδιαφέρει η δέσμευση κυρίως, δηλαδή γίνεται να με προσλάβουν για 9 μήνες ή ακόμα και για 4 μήνες; Οι προσλήψεις γίνονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή αορίστου; Αν εγώ φύγω μετά από κάποιους μήνες θα μπορέσω να εργαστώ πάλι εκεί τον επόμενο χρόνο; Θα μετρήσει θετικά η προϋπηρεσία μου; Άλλο σημείο που με ενδιαφέρει είναι το τι γίνεται με τις άδειες, δηλαδή πόσες μέρες και ανά πόσο χρονικό διάστημα μπορούμε να λείψουμε απ' την δουλειά. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μαζέψω αρκετές μέρες ώστε να φεύγω για λίγο στις γιορτές αν είναι δυνατόν. Μισθοί, υπερωρίες και περιγραφές εργασίας με ενδιαφέρουν λιγότερο (όσο τηρούνται τα νόμιμα δηλαδή). Αυτό μονο στο δημοσιο ισως Επισης σε οσα εχω παει για συνεντευξη μου ειπαν αρχικα συμβαση ενα μηνα που μετα (αν τους κανω μου κανουν) θ ανανεωνεται για 3 μηνα ( για δύο ή τρεις φορες ) και μετα αοριστου . Στα πιο πολλα μαρκετ ετσι μου ειπαν εμενα.... 1
orck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Υπαρχει περιπτωση να ζητανε κοσμο μονο για απογευμα μεχρι το κλεισιμο; Που να ξερετε βεβαια, εχω γινει και εγω σαν τις μανουλες του facebook, αντι να ρωτησω αυτους που πρεπει ρωταω εδω
Ihavetheanswers Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, panosno1com είπε Αυτό μονο στο δημοσιο ισως Επισης σε οσα εχω παει για συνεντευξη μου ειπαν αρχικα συμβαση ενα μηνα που μετα (αν τους κανω μου κανουν) θ ανανεωνεται για 3 μηνα ( για δύο ή τρεις φορες ) και μετα αοριστου . Στα πιο πολλα μαρκετ ετσι μου ειπαν εμενα.... Έστω για λίγες μέρες δεν λέω για 2 βδομάδες. Με βολεύει αυτό που λες πάντως για το είδος της σύμβασης! Τελικά σε αυτές τις συνεντεύξεις δεν σε πήραν; 30 λεπτά πριν, orck είπε Υπαρχει περιπτωση να ζητανε κοσμο μονο για απογευμα μεχρι το κλεισιμο; Που να ξερετε βεβαια, εχω γινει και εγω σαν τις μανουλες του facebook, αντι να ρωτησω αυτους που πρεπει ρωταω εδω Για Lidl συγκεκριμένα; Εγώ ξέρω δύο άτομα που εργάζονται/εργάζονταν σε δύο άλλα σούπερ μάρκετ, το ένα άτομο μόνο βράδυ όπως λες (4ωρο). Το άλλο άτομο με βάρδιες. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Ihavetheanswers
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, orck είπε Υπαρχει περιπτωση να ζητανε κοσμο μονο για απογευμα μεχρι το κλεισιμο; Που να ξερετε βεβαια, εχω γινει και εγω σαν τις μανουλες του facebook, αντι να ρωτησω αυτους που πρεπει ρωταω εδω Υπάρχει (κατά την άποψή μου) αν είναι κάποιο μεγάλο μαρκετ οπως πχ το "πορτοκαλί" στο Κερατσινι ας πουμε ..! 6 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Έστω για λίγες μέρες δεν λέω για 2 βδομάδες. Με βολεύει αυτό που λες πάντως για το είδος της σύμβασης! Τελικά σε αυτές τις συνεντεύξεις δεν σε πήραν; Για Lidl συγκεκριμένα; Εγώ ξέρω δύο άτομα που εργάζονται/εργάζονταν σε δύο άλλα σούπερ μάρκετ, το ένα άτομο μόνο βράδυ όπως λες (4ωρο). Το άλλο άτομο με βάρδιες. οχι :/ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από panosno1com 1
arsenal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Έστειλα βιογραφικό και μου ήρθε η εξής απάντηση: Αναφορά σε κείμενο Αξιότιμε κύριε ....., Έχουμε λάβει το βιογραφικό σας σημείωμα και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη προς την εταιρία μας. Η αίτησή σας θα αξιολογηθεί και θα λάβετε το συντομότερο μία θετική ή αρνητική απάντηση. Μπλα μπλα Όντως απαντούν αρνητικά ή θετικα? Αν το κάνουν μπράβο τους... Επίσης βλέπω στο σαιτ τους "Ιδιωτική ασφάλιση και επιπρόσθετες παροχές" τι σημαίνει το δεύτερο? 1
Fotia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Τυποποιημένο μήνυμα είναι πολλές απαντήσεις .Το κάνουν πολλές εταιρίες,για να μην τους ενοχλούν συνέχεια .Το Ιδιωτική ασφάλιση είναι ομαδικά συμβόλαια για βασικές εξετάσεις υγείας.Συνήθως μια φορά τον χρόνο .
michael18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ρε παιδια πηγα σε συνεντευξη εδω στην Κρητη ψαχνουν 4ωρο ορισμενου χρονου.Μου ειπαν μικτα 450 και προσαυξανεται με πτυχιο, υπερωριες κυριακες κτλ Γενικα μου ειπαν περιπου 600-650 ΤΟ 4ΩΡΟ 5θημερο?????!!!! Wtf?
tsioulak Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, michael18 είπε Ρε παιδια πηγα σε συνεντευξη εδω στην Κρητη ψαχνουν 4ωρο ορισμενου χρονου.Μου ειπαν μικτα 450 και προσαυξανεται με πτυχιο, υπερωριες κυριακες κτλ Γενικα μου ειπαν περιπου 600-650 ΤΟ 4ΩΡΟ 5θημερο?????!!!! Wtf? Σε είπαν όντως για 20 ώρες την εβδομάδα τοσα λεφτά; Ρωτάω επειδή τοσα λεφτά έδιναν σε 4ωρους (25 ωρες την εβδομάδα συνήθως) πριν την κρίση (αντε και λιγο στην αρχή της).
michael18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, tsioulak είπε Σε είπαν όντως για 20 ώρες την εβδομάδα τοσα λεφτά; Ρωτάω επειδή τοσα λεφτά έδιναν σε 4ωρους (25 ωρες την εβδομάδα συνήθως) πριν την κρίση (αντε και λιγο στην αρχή της). Ναι και εγω δε το πιστευα, περα απο αναγνωριση πτυχιου εχει μεσα βεβαια κυριακες,καποια νθχτερινα κτλ.Το πτυχιο προ κρισης τι παραπανω εδινε στην μιαθοδοσια
Προτεινόμενες αναρτήσεις