Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, paploa είπε

Το γελάς; Έχει κάτι raspberry ταμπλέτες στο Amazon που με 80 ευρουλάκια παίζεις όλα τα παιχνίδια μέχρι και τα xbox 360, ps3!

Το 2ds xl έχει 160 ευρώ φίλε μου και αρκετά χρόνια και τίτλους πίσω. Δεν είπα πως δεν θα βρει το κοινό του, απλά πιστεύω, εγώ τουλάχιστον, πως το ευρύ κοινό θα περιμένει περισσότερα από το switch προτού το αγοράσει σε αυτά τα χρήματα. Μακάρι να πέσει η τιμή πάντως να το πάρω κι εγώ. 

Σοβαρά υπάρχει τέτοιο πράγμα; Κανένα link;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Ρωτάς στα σοβαρά ας πούμε;

Σχεδόν όχι, αλλά έτσι όπως το έγραψε είχα μια ελπίδα! :lol:

Ένα φορητό 360 να βγάζανε πλάκα πλάκα θα πούλαγε καλά πιστεύω! Ή ps3!

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.
13 ώρες πριν, elenit24 είπε

Τα pokemon που υπάρχουν στις οικιακές κονσόλες είναι μόνο για μάχες. Δεν έχουν story οπώς στα DS.

"Story"

Δημοσ.

Έκανα το βήμα μετά απο πάρα πολλά χρόνια και τα Χριστούγεννα το αγόρασα με Mario και Zelda. Το γεγονός οτι η συσκευή είναι portable αλλά μπορώ να το βάλω και στην τηλεόραση ήταν ο λόγος που το έκανα. Όταν το αγοράσεις τότε το καταλαβαίνεις αυτό στο έπακρο.  Game of the year games έτσι απλά δεν βγάζει κανείς άλλος, μόνο η Nintendo.

Βαρέθηκα τα microtransactions και τα χαζά βαρετά games που δίνω 70 ευρώ και πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να έχω ολόκληρο game. Αντί να γίνονται σχόλια για το ποια είναι καλύτερη κονσόλα, καλό θα ήταν οι gamers να ξεκινήσουν να προσέχουν που δίνουν τα λεφτά τους και να σταματήσουν να κάνουν support developers που πουλάνε 70 games βασισμένα σε microtransactions και την τσέπη μας.

Παίξε Mario και Zelda και έλα μετά να μου πεις για τα 12χρονα. Είμαι 35 και τα games ήταν απλά φανταστικά, πανέξυπνα και ατελείωτα. 

Για το φίλο που είπε πιο πάνω οτι θέλεις 4k για να πάρεις gaming pc, απλά μάλλον έχει πολλά χρόνια να ανοίξει σκρουτζ ή το ιντερνετ γενικά να δει με πόσα πλεον μπορείς να φτιάξεις gaming PC. Είμαι professional 3D Artist και το PC που έφτιαξα για δουλειά δεν ξεπέρασε τα 3k και πίστεψέ με είναι overkill για gaming. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, a_pascal είπε

Δεν νομίζω ότι η επιτυχία του οφείλεται αποκλειστικά στα Zelda+Mario, αλλά στο format του. 

Προσωπικά γλυκοκοιτάζω ένα Switch για τον εξής απλούστατο λόγο: Γυρίζω σπίτι, η γυναίκα βλέπει τηλεόραση, εγώ μπορώ να πάρω το Switch και να παίξω καμιά ωρίτσα στο σαλόνι, χωρίς ούτε την τηλεόραση να καταλαμβάνω αλλά ούτε και να κλειστώ σε ένα άλλο δωμάτιο/ χώρο μπροστά σε μια οθόνη PC...

Αυτό ισχύει και για μένα σε μεγάλο βαθμό αλλά ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην επιλογή του Switch πέρα απο την γυναίκα έπαιξε το παιδί.

Έχοντας ενα μικρό (στην περίπτωση μου ~2,5 ετών) παιδί, που λόγω ηλικίας είναι μέσα στην περιέργεια, στο σπίτι έχουμε αναγκαστέι και έχουμε αδειάσει το έπιπλο της τηλεόρασης απο τα πάντα (κονσόλες, ηλεκτρονικες συσκευές, ψηφιακές κορνίζες κλπ.) γιατί διαρκώς τα πείραζε η τα τραβούσε να τα δει, πράγμα επικίνδυνο και γι αυτό αλλά και για τις συσκευές.

Πλέον κάτω απο την TV είναι (χωρίς κανένα άγχος) μόνο το Switch dock στο οποίο δεν δίνει καμία σημασία ο μικρός μιας και δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, ούτε έχει ledakia και τέτοια, και η κονσόλα στη θήκη της χωριστά και ασφαλής. Το βραδάκι ανοίγω την θήκη και παίζουμε docked με την γυναίκα ή μόνος handheld (χμμ.. ακούγεται κάπως αυτή η τελευταία πρόταση :shock:) και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, cheez said:

Για το φίλο που είπε πιο πάνω οτι θέλεις 4k για να πάρεις gaming pc, απλά μάλλον έχει πολλά χρόνια να ανοίξει σκρουτζ ή το ιντερνετ γενικά να δει με πόσα πλεον μπορείς να φτιάξεις gaming PC. Είμαι professional 3D Artist και το PC που έφτιαξα για δουλειά δεν ξεπέρασε τα 3k και πίστεψέ με είναι overkill για gaming. 

Προφανώς ήταν ειρωνικό το μήνυμα μου.

Δημοσ.

Μέχρι 360, ps3 εννοώ, όχι ΚΑΙ 360, ps3. Raspberry pi ντυμένα σαν μικρές κονσόλες με οθόνες. Σαν emulators είναι και τα σπάνε. Έχουν μέσα της Παναγιάς τα μάτια από παλιά παιχνίδια. Υπάρχει emulator για N64! Ψάξτε λίγο στον γουγλή είναι εύκολο μη θεωρηθεί πως κάνω και διαφήμιση τσάμπα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να μη με τρελλαινει 100% αλλά η κονσόλα και μόνο σαν υβριδική και με αυτά που δίνει είναι μόνη της system seller

• Like 1
Δημοσ.

Και, εν αντιθέσει με τα δύο προηγούμενα συστήματα της Nintendo, το Switch έχει κάτι που εκείνα δεν είχαν: third-parties. Τα αξιόλογα third-party games του Switch μέσα σε 10-12 μήνες, παίζει να 'ναι περισσότερα απ' ότι για το Wii U σε πέντε χρόνια -που λέει ο λόγος.

Δημοσ.

Μου αρέσει η υποστήριξη που βλέπω από την Nintendo, ανακοινώνει τον έναν τίτλο μετά τον άλλον, προσωπικά με ενδιαφέρει για κάποια στιγμή στο μέλλον κυρίως για το Zelda το οποίο πρέπει να είναι όντως κορυφή. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω προβεί σε αγορά ακόμα, συν την τιμή των παιχνιδιών της Nintendo που είναι πολύ ψηλή και δεν πέφτει και ποτέ. Άμα είναι να αγοράζεις το Zelda και το Μario και να φτάνεις το 50% της τιμής της κονσόλας δεν κάνουμε δουλειά.

Για το πόσο ακόμα θα συνεχίσει αυτήν την πορεία, μέχρι να σταματήσει να το υποστηρίζει με γερά exclusive η nintendo. Γιατί εκεί είναι το ζουμί, τα 3rd party τα θεωρώ μόνο άσχημα Port και φυσικά προτιμάω να τα παίξω στο Ps4. Όπως και οι περισσότεροι είμαι σίγουρος. 

• Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, paploa είπε

Μέχρι 360, ps3 εννοώ, όχι ΚΑΙ 360, ps3. Raspberry pi ντυμένα σαν μικρές κονσόλες με οθόνες. Σαν emulators είναι και τα σπάνε. Έχουν μέσα της Παναγιάς τα μάτια από παλιά παιχνίδια. Υπάρχει emulator για N64! Ψάξτε λίγο στον γουγλή είναι εύκολο μη θεωρηθεί πως κάνω και διαφήμιση τσάμπα. 

Οκ τέτοια έχει και android...

• Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, BlueBlade said:

Για το πόσο ακόμα θα συνεχίσει αυτήν την πορεία, μέχρι να σταματήσει να το υποστηρίζει με γερά exclusive η nintendo. Γιατί εκεί είναι το ζουμί, τα 3rd party τα θεωρώ μόνο άσχημα Port και φυσικά προτιμάω να τα παίξω στο Ps4. Όπως και οι περισσότεροι είμαι σίγουρος. 

Στο 3DS πάντως, 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εξακολουθεί να βγάζει exclusives, με τελευταίο το Pokemon Crystal για παράδειγμα.

To bold που γράφεις δεν ισχύει, αν μη τι άλλο οι πωλήσεις του 3DS που είναι όσες και οι πωλήσεις του PS4 σε διαψεύδουν. Προφανώς υπάρχει μεγάλη μερίδα του κοινού που ενδιαφέρεται να παίζει τα games του on-the-go και επομένως υπάρχει και κόσμος που συμβιβάζεται να θυσιάσει γραφικά για φορητότητα. Οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος.

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, cheez είπε

Έκανα το βήμα μετά απο πάρα πολλά χρόνια και τα Χριστούγεννα το αγόρασα με Mario και Zelda. Το γεγονός οτι η συσκευή είναι portable αλλά μπορώ να το βάλω και στην τηλεόραση ήταν ο λόγος που το έκανα. Όταν το αγοράσεις τότε το καταλαβαίνεις αυτό στο έπακρο.  Game of the year games έτσι απλά δεν βγάζει κανείς άλλος, μόνο η Nintendo.

Βαρέθηκα τα microtransactions και τα χαζά βαρετά games που δίνω 70 ευρώ και πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να έχω ολόκληρο game. Αντί να γίνονται σχόλια για το ποια είναι καλύτερη κονσόλα, καλό θα ήταν οι gamers να ξεκινήσουν να προσέχουν που δίνουν τα λεφτά τους και να σταματήσουν να κάνουν support developers που πουλάνε 70 games βασισμένα σε microtransactions και την τσέπη μας.

Παίξε Mario και Zelda και έλα μετά να μου πεις για τα 12χρονα. Είμαι 35 και τα games ήταν απλά φανταστικά, πανέξυπνα και ατελείωτα. 

Πάντως ενώ όλοι ξέρουμε ότι τα παιχνίδια της nintendo κρατάνε την αρχική τους τιμή για πολλά πολλά χρόνια και θεωρητικά είναι η ακριβότερη στο κομμάτι αυτό εν τέλη με τις άλλες προτάσεις με microtransactions και loot boxes και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο το κάθε παιχνίδι βγαίνει πολύ ακριβότερα από οτιδήποτε έχει να σου δείξει η nintendo καθώς η βασική έκδοση των παιχνιδιών της είναι υπερπλήρης και τα DLC είναι πράγματι συμπληρωματικό περιεχόμενο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...