greengr21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, IOSIF SALEM είπε Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ιδέα όπως θες.Είτε για να κάνεις καλό,είτε για γκομενοδουλειά. Η γκομενοδουλειά έχει μεγάλο ρίσκο,γιατί μέσα απο έντονα βιώματα συνάπτονται ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί και αν σου κάτσει η στραβή ο πόνος είναι αδυσώπητος.Αν σταθείς τυχερός,τότε θα νιώθεις πως έπιασες το τζακ ποτ στο τζόκερ. Αν επιθυμείτε να δεθείτε με κάποιον άνθρωπο (άνδρα ή γυναίκα) κυνηγήστε μαζί του/της τις έντονες καταστάσεις που εμπεριέχουν προσπάθεια για επιβίωση. Ευκαιρία,λοιπόν,να δείτε την ταινία "The Mountain Between Us (2017)" Θα πάει στην ογκολογικη πτέρυγα για να ζήσει έντονα βιωματα με γκομενα;και αν την βγάλει ζωντανή έπιασε το Τζόκερ; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από greengr21
IOSIF SALEM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, greengr21 είπε Θα πάει στην ογκολογικη πτέρυγα για να ζήσει έντονα βιωματα με γκομενα;και αν την βγάλει ζωντανή έπιασε το Τζόκερ; Αν ποτέ ζήσεις με κάποιον άνθρωπο ανεξαρτήτου φύλου βίωμα που εμπεριέχει έντονη προσπάθεια για επιβίωση μόνο τότε θα με καταλάβεις. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή δες την ταινία The Mountain Between Us (2017). Μην κολλάτε στον όρο "γκομενοδουλειά".Μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και όχι για σεξ.Η διαφορά με την ταινία είναι οτι το γεγονός προκύπτει τυχαία,ενώ στην π.χ. στην περιπτωσή μας είναι στοχευμένο και προμελετημένο. Μην προσπαθείτε να αποδόσετε με την ψυχρή ρομποτοειδή λογική σας,την ανθρώπινη- ψυχοσυναισθηματική πινελιά του καλλιτέχνη στον καμβά της ζωής. Ασχολειθείτε με τα μακαρόνια και τα γάλατα που θα προσφέρατε στους φτωχούς και αφήστε τα τριαντάφυλλα στην άκρη και το πόσες πτυχές κρύβει η εφαρμογή της καλλιτεχνικής ιδέας και αν αυτές είναι μια μπούρδα ή όχι
kage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1879695078941633&id=1724164271161382
papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στα περισσότερα ιδρύματα - οργανώσεις που κάνουν κοινωνικό έργο με ξένα χρήματα.Σε όλα υπάρχει στην τελική κάποιος ή κάποιοι (συνήθως οικονομικά ανεξάρτητοι) που παίρνουν όλη τη δόξα εκμεταλευόμενοι τα έσοδα με τρόπο που αυτοί επιλέγουν και τους βολεύει. Έριχνα και εγώ αρκετές φορές τρόφιμα σε καλάθι γνωστού s/m μέχρι τότε που έμαθα ότι μεγάλο μέρος από αυτά καταλήγει πριν την καταγραφή τους σε ράφι τροφίμων κάποιων που είναι επιφορτισμένοι για τη συλλογή τους . Προτείνω αν κάποιος έχει να διαθέσει κάποιο ποσό καλίτερα να μην το δώσει κάπου σε χρήματα γιατί θα πάει σε λάθος τσέπες , αλλά να βρει κάποιους που έχουν ανάγκη και να τους πάει τρόφιμα ρούχα ή να τους πληρώσει κάποιο λογαριασμό.
DrLo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, milf fronter είπε κοινωνικο μερισμα; αν ναι, γνωρίζω έναν συμφορουμιτη που κράτησε χαμηλους τόνους επι του θέματος αλλα το έχασε στο τσακ, οποτε κάνε την καλή ΧΑ ΧΑ , έχει γούστο ... Τι ειρωνεία να θεωρείς τον εαυτό σου κάτι καλύτερο από αυτόν που κάνει κάτι με λεφτά που του έχει δωρισει άλλος και εσύ να ψάχνεις τι θα κάνεις τα λεφτά που εχεις πρακτικά κλέψει.
christopher0016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Εγω θα τα εδινα σε 10 αστεγους .θεωρώ ο αστεγος είναι στην χειρότερη μοίρα ουτε στέγη ούτε περίθαλψη ούτε τίποτα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 γνώμη μου είναι πως οπουδήποτε τα δώσεις εκτός από την οικογένειά σου χαμένα θα πάνε. επειδή έχω βρεθεί σε ανάγκη και εννοώ πραγματική ανάγκη κανείς δε γύρισε να βοηθήσει. ακόμη και άτομα που βοήθησα εγώ στο παρελθόν και συνέχιζαν να μου ζητάνε βοήθεια χωρίς ποτέ να ζητήσω πίσω τίποτα ή να πιέσω κανένα να μου δώσει. ούτε γνωστοί αλλά ούτε και ξένοι. οπότε καλύτερα να κάνεις μια δωρεά στην οικογένειά σου στα παιδιά σου αν έχεις φυσικά ή στον εαυτό σου παρά σε κάποιον άστεγο κάποιο ίδρυμα κλπ γιατί όσες ευχές και να σου δώσουν όλοι στο τέλος στην υγειά του μαλάκα θα τα φάνε. αν ψάχνεις αξιλέωση δεν πρόκειτε να τη βρεις εκεί. και πείτε οι υπόλοιποι πόσο άδικο έχω αλλά αν ποτέ δε βρεθείς σε μια κατάσταση δε μπορείς να ξέρεις. οπότε αν δεν έχεις γνώση για κάτι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να έχεις και γνώμη. εκ του ασφαλούς όλοι λέμε ότι θέλουμε κρίνοντας από αυτά που νομίζουμε ότι βλέπουμε και όχι από αυτά που ζούμε..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ρώτα και μάθε για καμία οικογένεια που έχει ανάγκη. Οχι σε ΜΚΟ, όχι σε γνωστούς αγνώστους οργανισμούς. Και όχι στην Εκκλησία φυσικά. Σίγουρα θα βρεις κάποια οικογένεια που αποδεδειγμένα τα έχει ανάγκη. Και μην πας μέσω τρίτων ..δηλαδή οργανώσεων που βοηθούν οικογένειες. Γιατί θα σου πουν δώσε τα σε εμάς και θα τακτοποιήσουμε την κατάσταση...
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Τελικά έκανες κάτι ή απλά θα γεμίσουν καμία 25αρια σελίδες και απλά θα μιλάνε όλοι κ θα πετάνε ιδεες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις