3DJIN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 εστιατορια ξενοδοχειων αν το μπατζετ ειναι υψηλο
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε εστιατορια ξενοδοχειων αν το μπατζετ ειναι υψηλο Είπαμε να φάμε κανένα μεζεδάκι και κανένα χύμα κρασί, όχι να θέλουμε δάνειο για να βγούμε ένα Σάββατο
3DJIN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 αν σας παει παντως απο 30 το ατομο τοτε καλυτερα ξενοδοχειο,ολα σχεδον τα μεγαλα βλεπουν φατσα καρτα ακροπολη απο το εστιατοριο
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε αν σας παει παντως απο 30 το ατομο τοτε καλυτερα ξενοδοχειο,ολα σχεδον τα μεγαλα βλεπουν φατσα καρτα ακροπολη απο το εστιατοριο Άσε, αν αρχίσω τώρα ξαφνικά να πηγαίνω τη γυναίκα σε κυριλέ ξενοδοχεία με θέα την Ακρόπολη θα είναι σίγουρη ότι της τα "φοράω" και ότι το κάνω για να της ρίξω στάχτη στα μάτια . Πέρα από την πλάκα, την Πρωτοχρονιά ο καπνός ήταν ένας από τους λόγους που δεν κλείσαμε πουθενά έξω. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από vasilk
ge-lyk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κρέας, το base grill στο Μπουρναζι(μέχρι πρότινος τουλάχιστον). Από τιμές "πονάει" βέβαια, αλλά το αξίζει Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από ge-lyk 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Από την εμπειρία μου εως τώρα έχω να πω πως όσο ανεβαίνει η κατηγορία του εστιατορίου τόσο τηρείται ο αντικαπνιστικός νόμος όπως πρέπει. Δυστυχώς οι μεγαλύτερες παραβάσεις και τα "στραβά μάτια" γίνονται σε μικρά ταβερνάκια και γενικότερα low cost μέρη στα οποία συχνάζουν άτομα μικρής σχετικά ηλικίας. Στα πιο ακριβά εστιατόρια δεν διανοείται κανείς να ανάψει τσιγάρο, ακόμη κι αν έχει στην τσέπη του πούρα των εκατοντάδων ευρώ... Σε σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος πήγε να το τολμήσει, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού του το ξέκοψαν αμέσως. 3
Πανος999 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 pastabar.. Στη Φιλαδελφεια ειναι..Πολυ ωραιο μαγαζι,μπορεις να μπεις σε κανα tripadvisor για φωτο κ γνωμες.. Εγω δν εχω βρει μεχρι τωρα αλλο μαγαζι που δν καπνιζουν μεσα.. Καλο ειναι να μεινει ontopic το θεμα,γιατι μ ενδιαφερουν κ εμενα τετοια μαγαζια! 2
tsioulak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στην Θεσσαλονίκη εχει τα ελιά λεμόνι, μέσα δεν επιτρέπει το κάπνισμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στο New York Sandwiches (του Συντάγματος) τηρούσαν αυστηρά την απαγόρευση στους εσωτερικούς χώρους, πάντως. 2
Constant1ne Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στα εστιατόρια γενικότερα κάτι γίνεται με την εφαρμογή του νόμου. Στις καφετέριες είναι δύσκολα τα πράγματα και στα μπαρ δεν υπάρχει ελπίδα. Συνήθως αυτοί που εφαρμόζουν το νόμο είναι πολυεθνικές και αλυσίδες. Οι καπνιστές πάντως δε νομίζω πως είναι περισσότεροι και υπάρχει μία μείωση, σίγουρα όχι όσο στον πολιτισμένο κόσμο όπου οι νέες γενιές καπνίζουν ελάχιστα. Δε χρειάζεται πάνω από 1 στους 4 να καπνίζει σε μία παρέα για να γίνει ένα μαγαζί ντουμάνι. Για να προσθέσω κι εγώ κάτι, το Lazy Bulldog είναι Pub και τηρείται η απαγόρευση του καπνίσματος. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, Constant1ne said: Για να προσθέσω κι εγώ κάτι, το Lazy Bulldog είναι Pub και τηρείται η απαγόρευση του καπνίσματος. Indeed κι ασφαλώς εξαιρετική επιλογή κι αυτό για μπύρες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ωπ, πρέπει να το δοκιμάσω αυτό Εντωμεταξύ, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ άλλα μαγαζιά που συχνάζω και εφαρμόζουν το νόμο, αλλά...
adi32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Επίσης πιο πολύ για γλυκό υπάρχει αυτό που έχει ξεχωριστή αίθουσα για μη καπνιστές http://www.capcap.gr
Vaguras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Το μόνο σίγουρο που έχω είναι το Avocado, Νίκης στο Σύνταγμα, αλλά είναι vegetarian, vegan (έχει και κάποιες συνταγές με τυρί, κάποιες μακαρονάδες και πίτσες). Τα υλικά του είναι βιολογικά, θα φας κάτι διαφορετικό. Βέβαια είναι μικρό, αλλά στον πάνω χώρο έχει τραπέζια για 4-6 άτομα, τα οποία είναι χαμηλά σαν πάγκοι και κάθεσαι κάτω σε αναπαυτικές μεγάλες μαξιλάρες. Πραγματικά το περιβάλλον είναι πολύ χαλαρωτικό. Εδώ που τα λέμε και εγώ δυσκολεύομαι να βρω μαγαζί άκαπνο και καταλήγω στη ιστορία ντελίβερυ, ή συνάντηση στο σπίτι για μαγείρεμα και χαβαλέ.
cumulus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Αγοραστος στο Χαλανδρι,dos hermanos Κηφισια,Kozy Μελισσια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα