Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Πριν πάω σε μαγαζί βλέπω αν καπνίζουν μέσα η Όχι.ειναι τόσο απλό.αν καπνίζουν οκ θα καθίσω.αν όχι φεύγω.

Πριν μπει ο κάθε αντικαπνιστης βλέπει τι πολιτική έχει το μαγαζί για το κάπνισμα. Εφόσον βλέπει ότι μέσα καπνίζουν η θα μπει και θα το ανεχθεί η θα πάει αλλού.ειναι καθαρή επιλογή του.δεν του φταει κανένας.τα παράπονα του στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Μα δεν υπάρχει "πολιτική καταστήματος" εδώ, υπάρχει νόμος ο οποίος κάπου τηρείται και κάπου όχι. Δεν είναι επιλογή κανενός το αν θα τηρήσει τον νόμο ή όχι κι όποιου δεν του αρέσει τα παράπονα του στους νομοθέτες.

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katergaris79 είπε

Μα δεν υπάρχει "πολιτική καταστήματος" εδώ, υπάρχει νόμος ο οποίος κάπου τηρείται και κάπου όχι. Δεν είναι επιλογή κανενός το αν θα τηρήσει τον νόμο ή όχι κι όποιου δεν του αρέσει τα παράπονα του στους νομοθέτες.

Οκ δεν αντιλέγω. 

Υπάρχει λύση χωρίς φασαρίες.φωναξε τον ιδιοκτήτη και κανε παράπονα.φωναξε τα όργανα του νόμου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, katergaris79 είπε

Σαφώς. Αλλά δεν είναι πολύ πιο απλό να σεβόμαστε τους γύρω μας ώστε να μη χρειαστεί να καταφύγουμε σε τέτοιες λύσεις;

Σαφώς και είναι απλό αυτό που ζητάς

Ακόμα πιο απλό βέβαια είναι απλά να μην πηγαίνεις (και προφανώς συνεπαγωγικά να μην ακουμπάς λεφτά) σε μαγαζιά που δε σε σέβονται σαν πελάτη 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Σαφώς. Αλλά δεν είναι πολύ πιο απλό να σεβόμαστε τους γύρω μας ώστε να μη χρειαστεί να καταφύγουμε σε τέτοιες λύσεις;

Όχι να πάμε. Αφού έχεις παράπονα πρέπει να λυθούν κόσμια πάντα.τι πιο απλό από αυτό που λέω για όλους εμάς τους νομοταγείς πολίτες.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Εγώ δεν το λέω για αντεπιχείρημα αυτό, άμα διαβάσεις μερικά μυνήματα πριν θα δεις την άποψη μου για το τσιγαρο. Είμαι 100% υπέρ να απαγορευτεί παντού κιόλας να τελειώνει η κοινωνία από αυτο.

Το αναφέρω γιατί βλέπω μια ειρωνία ενώ είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα υγείας το θέμα με την μόλυνση στις πολεις, σοβαρότερο από το τσιγάρο, ειδικά ντίζελ Nox. Τέλος πάντως δεν έχει σχέση με τοπικ αυτό.

Το θεμα ειναι οτι το τσιγαρο ειναι ξεκαθαρα μονο για ευχαριστηση και δεν παρχει τιποτα αλλο.

Το αυτοκινητο πλεον ειναι σχεδον ειδος πρωτης αναγκης, αλλα μαντεψε, γινεται προσπαθεια να μειωθουν οι ρυποι συνεχεια, και απο την εξελιξη των κεκ, και απο την εισαγωγη αυτοκινητων με ηλεκτρικο κινητηρα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σαφώς και είναι απλό αυτό που ζητάς

Ακόμα πιο απλό βέβαια είναι απλά να μην πηγαίνεις (και προφανώς συνεπαγωγικά να μην ακουμπάς λεφτά) σε μαγαζιά που δε σε σέβονται σαν πελάτη 

Προσωπικά έχω ρίξει πολλά άκυρα σε μαγαζιά γι' αυτό και μόνο τον λόγο.

Μόλις τώρα, mp123 είπε

Όχι να πάμε. Αφού έχεις παράπονα πρέπει να λυθούν κόσμια πάντα.τι πιο απλό από αυτό που λέω για όλους εμάς τους νομοταγείς πολίτες.

Δηλαδή μου λες ότι για να εφαρμόσεις νόμο του κράτους πρέπει να φας πρώτα 2-3 πρόστιμα εσύ ως καπνιστής και το μαγαζί ως επιχείρηση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Έβαλα αυτόματη ορθογραφία. Τώρα αυτο με κανει καλύτερο άνθρωπο ;

Οι γνώσεις του καθενός δεν κρίνονται μόνο από την ορθογραφία. Δόξα τον θεό σπούδασα έχω μια καλή δουλειά δεν την λέω στον άλλο για τέτοια μικροπράγματα. Εχω επίπεδο.

Fb δεν εχω ουτε ποτε πρόκειται .

Lap top έχω από το 2002 IBM.

Ας μιλάμε καλύτερα χωρίς να υποτιμάμε  τον συνομιλητή μας γιατι δεν ξέρουμε ποιος είναι και τι μόρφωση έχει.

Σέβομαι που δεν καπνίζεις και δεν θα κάτσω κοντα σου στο μαγαζί .σεβασου και εμένα και πήγαινε πιο μακριά μου να μην ενοχλείσε. Για όλα υπάρχουν λύσεις.καλη καρδιά .

Καλημέρα σε όλους.παω να πιω το εσπρεσακι μου στο μπαλκόνι και να κάνω κανένα τσιγαράκι.δεν πιστεύω να ενοχλώ κανέναν.

Οχι, ο αυτοματος ορθογραφος δεν σε κανει ουτε καλυτερο ανθρωπο, ουτε πιο εξυπνο. Γιατι ακομα και τωρα δεν καταλαβες τι εγραψα ουτε τον λογο που το εγραψα ετσι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joe-4 είπε

Να υπάρχουν και καφετέριες/μπαρ που να το επιτρέπουν. Παράλογο έ? Αδιανόητο θα έλεγα!

Συμφωνω μαζι σου,αδιανοητο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Προσωπικά έχω ρίξει πολλά άκυρα σε μαγαζιά γι' αυτό και μόνο τον λόγο.

Δηλαδή μου λες ότι για να εφαρμόσεις νόμο του κράτους πρέπει να φας πρώτα 2-3 πρόστιμα εσύ ως καπνιστής και το μαγαζί ως επιχείρηση;

Εφόσον το μαγαζί επιτρέπει το κάπνισμα αρα έχει γνώση για το τι συνέπειες έχει .

αν έρθει και μου πει απαγορεύετε θα φύγω.αν πάρω πρόστιμο οκ θα το πληρώσω. Δεν έχω θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Στην Ελλάδα φαίνεται πως αυτό ισχύει. Μπορούμε να το δούμε παντού. Αν δεν υπάρχει αστυνόμευση 24/7, δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεις νόμο να τηρείται. Τα πιο εύκολα παραδείγματα που μου έρχονται έχουν να κάνουν με τον ΚΟΚ, παράνομη στάθμευση σε ράμπες και διαβάσεις, κόκκινοι σηματοδότες, αντίθετη κίνηση σε μονόδρομους, μηχανάκια σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια.

Για να περάσει στο πετσί του Έλληνα, πρέπει πρώτα να υπάρξει κυνήγι για χρόνια ολόκληρα.  

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εφόσον το μαγαζί επιτρέπει το κάπνισμα αρα έχει γνώση για το τι συνέπειες έχει .

αν έρθει και μου πει απαγορεύετε θα φύγω.αν πάρω πρόστιμο οκ θα το πληρώσω. Δεν έχω θέμα.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ότι αν δεν έχουν πέσει τα πρόστιμα βροχή, οφείλεται στην ανοχή που δείχνουν όσοι δε σέβεσαι, έτσι;

Επεξ/σία από katergaris79
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ότι αν δεν έχουν πέσει τα πρόστιμα βροχή, οφείλεται στην ανοχή που δείχνουν όσοι δε σέβεσαι, έτσι;

Όχι τόσο, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Εδώ ο δήμαρχος δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα κάνει τα στραβά μάτια για να μην κάνει κακό στα καταστήματα αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή... Οπότε και καταγγελία να κάνεις, τσάκια θα πάρεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οχι, ο αυτοματος ορθογραφος δεν σε κανει ουτε καλυτερο ανθρωπο, ουτε πιο εξυπνο. Γιατι ακομα και τωρα δεν καταλαβες τι εγραψα ουτε τον λογο που το εγραψα ετσι.

Οκ δεν καταλαβα.το είπες με καλο σκοπό.ευχαριστω.

13 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Δεν έχω θέμα να πέσουν πρόστιμα.να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα προσαρμοστούμε.δεν θα πηγαίνουμε για καφε η ποτό.

Εχεις σκεφτεί πόσοι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους γιατι στο κάτω κάτω ενας καφές μας μένει να απολαύσουμε.πατε να μας τον βγάλετε ξυνο.ελεος.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εχεις σκεφτεί πόσοι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους γιατι στο κάτω κάτω ενας καφές μας μένει να απολαύσουμε.πατε να μας τον βγάλετε ξυνο.ελεος.

Quoted για να μη χάνονται τέτοια μαργαριτάρια.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...