Hal9000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Η Google με την HTC ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας η οποία όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, φέρει την ομάδα ανάπτυξης των Pixel smartphones να μετακινείται πλέον στη Google, μια κίνηση η οποία δείχνει τα σοβαρότερα σχέδια της εταιρείας στην ανάπτυξη των δικών της smartphone, δίνοντας τέλος στην εξάρτηση από τρίτους κατασκευαστές. Έτσι η εταιρεία συνεχίζει την περαιτέρω στελέχωση του τμήματος hardware το οποίο δημιούργησε το 2016 κάτω από της οδηγίες του πρώην CEO της Motorola, Rick Osterloh, με τα μοντέλα Pixel, Pixel XL και Pixel 2 να είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας με το αντίστοιχο τμήμα της HTC το οποίο αποτελούνταν από 2.000 εργαζομένους. Εκτός από την HTC, φέτος η Google στηρίχθηκε και σε δεύτερο κατασκευαστή, την LG, για τη δημιουργία του Pixel 2 XL το οποίο όμως παρουσίασε σημαντικά προβλήματα. Το ύψος της συμφωνίας έφτασε το 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια, με την HTC να δηλώνει και πάλι ότι τίποτα δεν αλλάζει σε ότι αφορά την παρουσία της εταιρείας στην κατηγορία των smartphones, όπου θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τα δικά της μοντέλα παράλληλα με τα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας Vive, μια κατηγορία όπου διακρίνεται. Μάλιστα η HTC υπόσχεται περισσότερες καινοτομίες γύρω από τις τεχνολογίες της τεχνητής νοημοσύνης, της επαυξημένης πραγματικότητας καθώς και των IoT συσκευών. Από την πλευρά της η Google μπορεί πλέον να αναπτύσσει εσωτερικά νέα smartphones, και στη συνέχεια να απευθύνεται όπως η Apple σε εργοστάσια όπως αυτό της Foxconn για την κατασκευή τους. Engadget Δείτε ολόκληρο το άρθρο
citelis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Θα μπορεί να ανταγωνιστεί καλύτερα την Apple όταν οι ναυαρχίδες πλησιάζουν τα 3000€
ziaba Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 αναμενόμενο, LG και χωρίς προβλήματά δεν γίνετε 5
AlienTechGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Συσκευάρες τα Pixel και σε θέμα software και σε θέμα κάμερας, αλλά υπερβολικά ακριβά κατά την γνώμη. 1
dimips Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μόνο και μόνο από το που το έφτασαν το android και το τι κατάφεραν να κάνουν στο software της κάμερας των pixel τα παλικάρια, πιστεύω πως άμα πάρουν στα χέρια τους και το κομμάτι του hardware θα απογειώσουν το αποτέλεσμα. Μάλλον θα αναγκαστεί και η Samsung να απογειώσει τα επόμενα τηλέφωνα της. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε αναμενόμενο, LG και χωρίς προβλήματά δεν γίνετε Απ'ολο το αρθρο,εσυ αυτο κρατησες.... Δηλωμενος απο καιρο εναντια στην lg... Ισως με το δικαιο σου...g4... Χολη για τα iphone Samsung και Huawei εχεις;;;. Μην τα πεις αλανθαστα... Θα σε διαψευσω.... 5
redcom7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 HTC... Ίσως οι καλύτερες συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου.. Λειτουργικό smooth Ποιότητα κατασκευής όλα φοβερά.. Αυτό που με χάλασε και δεν έχω πλέον είναι η έλλειψη σοβαρού service στην Ελλάδα
snakething Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, redcom7 είπε HTC... Ίσως οι καλύτερες συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου.. Λειτουργικό smooth Ποιότητα κατασκευής όλα φοβερά.. Αυτό που με χάλασε και δεν έχω πλέον είναι η έλλειψη σοβαρού service στην Ελλάδα Αυτό που λείπει είναι μια σοβαρή Ελλάδα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 σε 3 χρονια απο τωρα δε θα υπαρχει htc....it's been a good ride!
ziaba Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Απ'ολο το αρθρο,εσυ αυτο κρατησες.... Δηλωμενος απο καιρο εναντια στην lg... Ισως με το δικαιο σου...g4... Χολη για τα iphone Samsung και Huawei εχεις;;;. Μην τα πεις αλανθαστα... Θα σε διαψευσω.... Γιατί έχω άδικο απ τις 10 συσκευές που χει βγάλει τελευταία οι 8 είναι προβλήματικες g3, flex 2, g4, v10, g5, g5se, 5x, xl2 και είναι αυτές που θυμάμαι τώρα ή μήπως έχω άδικο δεν δεν παθαίνουν bootloop, οθόνες, μικρόφωνα, ράγισματα στο έτσι ? 1 1
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε Γιατί έχω άδικο απ τις 10 συσκευές που χει βγάλει τελευταία οι 8 είναι προβλήματικες g3, flex 2, g4, v10, g5, g5se, 5x, xl2 και είναι αυτές που θυμάμαι τώρα ή μήπως έχω άδικο δεν δεν παθαίνουν bootloop, οθόνες, μικρόφωνα, ράγισματα στο έτσι ? Αν και εχουμε βγει οφφτοπικ,το g4 ηταν που εκανε την ζημια. Ισως και το 5χ. Τα υπολοιπα εκτος του χλ2 που δεν γνωριζω,νομιζω οτι τα προβληματα τους ηταν μεσα στα αποδεκτα ορια. Στα ορια που αν γκουγκλαρεις π.χ s7 bootloops ή burn in, θα δεις οτι υπαρχουν παραπλησια αποτελεσματα. Το ρεζουμε:ξερουμε ολοι εδω μεσα οτι εισαι δηλωμενος αντι-lgακιας,οπως εγω ειμαι lgακιας. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι σε καθε ευκαιρια κανεις αυτο το πραγμα. Ειχε θεμα σοβαρο η σαμσουνγκ με μπαταριες στο νοτε. Η αππλε με τα λογισμικα και τις αποδοσεις.... Και αλλα πολλα παρομοια. Αλλα δεν αντιδρας το ιδιο
YMIB Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Αν και εχουμε βγει οφφτοπικ,το g4 ηταν που εκανε την ζημια. Ισως και το 5χ. Τα υπολοιπα εκτος του χλ2 που δεν γνωριζω,νομιζω οτι τα προβληματα τους ηταν μεσα στα αποδεκτα ορια. Στα ορια που αν γκουγκλαρεις π.χ s7 bootloops ή burn in, θα δεις οτι υπαρχουν παραπλησια αποτελεσματα. Το ρεζουμε:ξερουμε ολοι εδω μεσα οτι εισαι δηλωμενος αντι-lgακιας,οπως εγω ειμαι lgακιας. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι σε καθε ευκαιρια κανεις αυτο το πραγμα. Ειχε θεμα σοβαρο η σαμσουνγκ με μπαταριες στο νοτε. Η αππλε με τα λογισμικα και τις αποδοσεις.... Και αλλα πολλα παρομοια. Αλλα δεν αντιδρας το ιδιο Επειδή λες πως δεν γνωρίζεις, όχι δεν ήταν μέσα στα αποδεκτά όρια. Όλες οι εταιρείες έχουν αστοχίες αλλά εδώ μιλάμε για Βατερλώ. Δείχνεις άσχετος οπότε καλύτερα να μην εκφέρεις γνώμη. Ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι. 1
nectons Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μόνο αν χαμηλώσει τιμές θα γίνει ανταγωνιστική η google. Οκ. Έκανε το πείραμα της. Είδε πως την αντιμετωπίζει ο αγοραστής. Φτάνει τώρα. Πάμε σοβαρά.. Μόνο με λογισμικό δεν αρκεί να κάνει την διαφορά. Πρέπει να βάλει και καλύτερους αισθητήρες πρέπει να ρίξει λίγο την τιμή και τότε θα μιλάμε για σοβαρά εργαλεία και ανταγωνισμό σωστό. Τώρα το 5Τ μου βγάζει καλύτερη φωτογραφία με το gcam mod και κοστίζει τα μισά χρήματα. Λιγότερο από τα μισά για την ακρίβεια και έχει και καλύτερα σπεκς. Όσο για την LG επειδή είχα και εγώ κακές εμπειρίες είναι ίσως το νούμερο ένα σε προβληματική φύρα συσκευών από όλες τις γνωστές μάρκες οπότε ο φίλος ποιο πάνω έχει τα δίκια του που έχει αποθημένα. Όπως και να το κάνουμε όταν σκας 700 ευρώ για κινητό (LG V10 όταν ήταν ακυκλοφόρητο Ελλάδα) και σου πέφτει από τα 10 εκατοστά με θήκη και γίνεται ΘΡΥΨΑΛΑ η οθόνη του και κατόπιν διαβάζεις στα διάφορα φόρουμ ότι οι δυο μεταλλικές μπάρες αριστερά δεξιά είναι παράλογα σφιγμένες και ζορίζουν την οθόνη ε... τι να λέμε τώρα... λάθος σχεδιασμός... βάλε και την κακιά προϊστορία.. .την πολύ κακή υποστήριξη σε λογισμικό... σε κάνουν να μην θέλεις να πλησιάσεις καμία συσκευή της... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, YMIB είπε Επειδή λες πως δεν γνωρίζεις, όχι δεν ήταν μέσα στα αποδεκτά όρια. Όλες οι εταιρείες έχουν αστοχίες αλλά εδώ μιλάμε για Βατερλώ. Δείχνεις άσχετος οπότε καλύτερα να μην εκφέρεις γνώμη. Ακούγεται σκληρό αλλά έτσι είναι. Ασχετος;;;. Πες με βλακα,ηλιθιο,χαζο ,ο.τι θες εκτος απο ασχετο. Δεν με γνωριζεις,οποτε δεν γνωριζεις και το ποσα γνωριζω. Επισης,να σου θυμησω οτι γραφουμε σε φορουμ,και την γνωμη μου θα την εκφερω οσο και να χαλιεσαι. Βατερλω επαθε και το νοτε με την μπαταρια του,αλλα ποτε δεν συνεστησα σε καποιον να μην παρει σαμσουνγκ ή να την διασυρω. Εξυπνος φαινεσαι,ελπιζω καταλαβαινεις τι λεω 1
dextermosser Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Όσον αφορά τις εξωπραγματικες πλέον τιμές, πιστεύω είναι απορια τής εισροής κινεζικών εταιριών στη ροή κατηγορία των flagsgip κινητών καθώς και σε midrange τα οποία βλέπουν κατάματα πολλά flagship. Τώρα τι γίνεται ακριβώς.. Όταν ένας σε εισαγωγικά υποδιαιστερος αντίπαλος παίρνει μερίδιο από την αγορά σου με εξίσου ποιοτικό προϊόν αλλά χαμηλότερη τιμή λόγω κόστους τι κάνεις;;;. Η πρώτη σκέψη που έρχεται εύκολα στο μυαλό κάποιων είναι να μειώσεις τις τιμές σου για να είσαι ανταγωνιστικος...Λάθος. Γιατί πολύ απλά στην ουσία ότι και να κάνεις με τον καιρό έχεις χάσει την κατηγορία και έχει πάρει ο άλλος τα ηνία. Στην περίπτωση αυτή έχοντας τις περγαμηνές και την μπραντα της Σούπερ εταιρίας δημιουργείς μια νέα κατηγορία. Την σούπερ πανάκριβη κατηγορία την οποία ο αντίπαλος δεν μπορεί να υποστηρίξει, όχι γιατί δεν είναι άξιο το προϊόν του αλλά γιατί δεν έχει το όνομα και την υπόσταση στην συνείδηση του καταναλωτή για τόσο υψηλές τιμές. Άρα οι εταιρίες παράλληλα με την αύξηση των τιμών τους βλέπε Google μπαίνουν αυτόματα στην συνείδηση του καταναλωτή σαν εταιρίες με τέλεια ποιοτικά προϊόντα πράγμα που δεν ισχύει πραγματικά,και παράλληλα κρατάν την απόσταση και διαφοροποιουνται από τον ανταγωνισμό. Ανεβάζουν τον πήχη κάθε φορά που τους φτάνει ο αντίπαλος τουλάχιστον στην τιμή. Στο ίδιο άρμα έχει ανέβει για να σας προλάβω και η Huawei. Δεν είναι δυνατόν το pixel 2 xl να έχει 1100 ευρώ και με τα ίδια χρήματα να παίρνεις 2 oneplus 5t. Η ένα oneplus 5t και μια dslr κάμερα για να προλάβω κάποιους που θα πουν ότι το pixel έχει την καλύτερη κάμερα του ανταγωνισμού. Ότι καλύτερο και να έχει το pixel δεν δικαιολογητε η διαφορά την τιμής πέραν των λόγων που πιστεύω και προανέφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα