Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχει παρατηρήσει κάνεις 2-3 μέρες τώρα πρόβλημα με την ποιότητα εικόνας? Εμένα συγκεκριμένα δεν ανεβάζει πάνω από 480p σε πολλές σειρές με τπτ. Σε άλλες πάει μέχρι 720p και πάλι πέφτει. Μίλησα και με τον παροχο μου και η γραμμή είναι οκ. Κατεβάζω να δω πόσο πάει η γραμμή και πιάνω άνετα 10-12.

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ.

Εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα, μια χαρά λειτουργεί.

Έχω κολλήματα ότι δεν ανεβαίνει η ανάλυση από browser μερικές φορές, αλλά πάντα είχα τέτοια θέματα. Από κινητό και tv box όμως λειτουργεί άψογα το apk.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ βλέπω μέσω ps3, μέχρι προχθές ήταν όλα καλά. Για αυτό λέω μήπως είναι κάποιο πρόβλημα της υπηρεσίας και το αντιμετωπίζει και άλλος. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως την ώρα που παρακολουθείς κάτι, εσύ ή κάποιος άλλος χρησιμοποιεί παράλληλα την γραμμή για να κάνει κάτι άλλο;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Η ποιότητα ρυθμίζεται αυτόματα αναλογα με το bandwidth της γραμμής. Οσο εχει "τράτο" δινει ποιότητα, οσο στριμώχνεται ρίχνει την ποιότητα για να μη διακόπτεται η προβολή.

Αν τώρα στο ίδιο δίκτυο παιζει και άλλος (άνθρωπος ή μηχάνημα) που τραβά internet θα βλέπεις εναλλαγες. Παραδειγμα ανθρώπου που ανοιγει youtube και βλέπει βιντεο σε full ποιότητα. Παραδειγμα μηχανηματος ειναι αυτόματο update/backup απο/προς server.

Βέβαια μια φορά διαπιστωσα οτι ειχα προβλημα που οφείλονταν στο ιδιο το netflix. Εβλεπα μια σειρα, πηγα να κάνω backward και κολλησε το ποσοστό. Βγαίνω, βάζω μια αλλη τυχαία ταινία και δουλευε αερα (μπρος-πίσω). Βαζω πάλι την ίδια σειρα, ιδιο επεισόδιο, πάλι κολληματα. Βαζω αλλη σειρα, πέταγε. Βαζω παλι προβληματικη σειρα, πάλι κολληματα και μετα απο λιγο μήνυμα στην οθόνη του τυπου "εχουμε προσωρινό προβλημα με το συγκεκριμένο επεισόδιο, δειτε κατι αλλο"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

51 λεπτά πριν, isay είπε

Η ποιότητα ρυθμίζεται αυτόματα αναλογα με το bandwidth της γραμμής. Οσο εχει "τράτο" δινει ποιότητα, οσο στριμώχνεται ρίχνει την ποιότητα για να μη διακόπτεται η προβολή.

Αν τώρα στο ίδιο δίκτυο παιζει και άλλος (άνθρωπος ή μηχάνημα) που τραβά internet θα βλέπεις εναλλαγες. Παραδειγμα ανθρώπου που ανοιγει youtube και βλέπει βιντεο σε full ποιότητα. Παραδειγμα μηχανηματος ειναι αυτόματο update/backup απο/προς server.

Βέβαια μια φορά διαπιστωσα οτι ειχα προβλημα που οφείλονταν στο ιδιο το netflix. Εβλεπα μια σειρα, πηγα να κάνω backward και κολλησε το ποσοστό. Βγαίνω, βάζω μια αλλη τυχαία ταινία και δουλευε αερα (μπρος-πίσω). Βαζω πάλι την ίδια σειρα, ιδιο επεισόδιο, πάλι κολληματα. Βαζω αλλη σειρα, πέταγε. Βαζω παλι προβληματικη σειρα, πάλι κολληματα και μετα απο λιγο μήνυμα στην οθόνη του τυπου "εχουμε προσωρινό προβλημα με το συγκεκριμένο επεισόδιο, δειτε κατι αλλο"

Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει και με εμένα, ειδικά το top of the lake που προσπαθώ να δω έχει θέμα, βάζω άλλη και ανεβάζει ποιότητα. Εννοείται όσο βλέπω netflix δεν χρησιμοποιώ τη γραμμή για κατέβασμα ή YouTube πχ. 

Επεξ/σία από tsiro7
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε δίκιο....Εγώ έχω καθαρή κατοσταρα και μέχρι προχτές με το που άνοιγε η οποία ταινία έπιανε κατευθείαν 2160p. Στο μενού του Netflix στη λήψη βοήθειας μου φέρνει στη τηλεόραση 94mbps. Άρα δεν είναι από τη σύνδεση μου για κανένα λόγο. Παίρνω λοιπόν τηλ από το application στο Netflix και ήμουν πάνω από μια ώρα και με δούλευαν με το να μου λένε βάλε αυτή τη ταινία βάλε την άλλη ταινία κτλ. Και καλά για να τσεκάρει τεχνικός από Αμερική τι γίνεται. Τελικά σου λένε φταίει το ίντερνετ οι απατεώνες. Όλες οι ταινίες πλέον μου πάνε μέχρι 720p. Ότι τεστ κάνανε στη γραμμή μου , έφερνε πάνω από 85mbps.τσεκαρε τε το. Κάτι αλλάξανε στους σέρβερ τους 

Επεξ/σία από alkisopc
Δημοσ.

Παιδια στην web εκδοση,πως θα δω τι ποιοτητα stremαρει;

Εχω windows 7 και δεν μπορω να βρω καπου ενα exe να βαλω,οποτε βλεπω απο τον chrome.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gioiliop7 είπε

Παιδια στην web εκδοση,πως θα δω τι ποιοτητα stremαρει;

Εχω windows 7 και δεν μπορω να βρω καπου ενα exe να βαλω,οποτε βλεπω απο τον chrome.

Σε windows 7 δεν μπορεις να δεις πανω απο 720p. Προγραμμα netflix για win7 δεν υπαρχει, σε ολους τους φυλλομετρητες πλην του edge παιζει 720p και edge δεν μπορεις να βαλεις στα win7.

Εχω και εγω το ιδιο θεμα αλλα ετσι και αλλιως η συνδεση μου δεν θα μπορουσε να σηκωσει 1080p, εδω τωρα παιζει μια 720 και μια 480 (πεφτει που και που πιο κατω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντος δεν έχω κανένα θέμα με 2160p 15.26 Mbps bitrate σε house of cards και haunting of hill house.ΟΤΕ έχω 50άρα από KV.

Δοκίμασες speedtest από fast.com ;

Επεξ/σία από user2163

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...