papoys1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Κοινοποίηση σε όλα τα μέσα του διαδικτύου.Μόνο αυτό φοβούνται και τους κοστίζει. Καταγγελία δεν λέει τίποτε.Απλά ταλαιπωρία για τον καταγγέλοντα και στο τέλος μπορεί να πάει και στο καλάθι και των αχρήστων γιατί οι δυνατοί κάνουν ότι θέλουν σε χώρες ειδικά σαν την Ελλάδα που λαδώνεται οποιοσδήποτε δημόσιος λειτουργός.
giorgosvet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Κοινοποιηστε το παντου μπας και γλιτωσουμε και κανεναν αλλον.Εξαλλου για το παιδι που εφαγε λαδια δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα πλεον το κακο εγινε.Για οσους λενε οτι δεν αγοραζουμε απο το jumbo ας περασουν σημερα και το σ/κ απο τα παρκινγκ τους να δουν ποσο κοσμο εχει καθε μερα.Δρυος πεσουσις πας ανηρ ξυλευεται.
DrLo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, buuren είπε δεν λεω ψεματα σε τιποτα, το οτι η συσκευη βγαζει γρασσα ειναι ενα γεγονος το οποιο αν μπορω και εχω τη διαθεση να το τρεξω θα το κανω. Προτείνεις να πάρει μια άλλη συσκευή η οποία μπορεί να βγάλει ή να μη βγάλει γρασσα και να πει ψέματα οτι τάχα έφαγε 100 φορές κλπ. Εν το μεταξύ είναι τόσο χαζό το πλάνο σου που προτεινεις που τάχα αυτός που κινδύνεψε πήγε και ξαναπήρε το ίδιο προβληματικό προϊόν όταν προηγουμενως είχε απειλήσει το μαγαζί ότι θα το κάνει ρόμπα. 1
gdriver Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 για ένα τέτοιο θέμα , δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις καταγγελία και στον εφετ , προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο και να προβεί στην απόσυρση του προϊόντος. Το ότι τα υπόλοιπα μπλέντερ ενδεχομένως , δε βγάζουν όλη τη μαυρίλα , και το τρόφικο φαίνεται καθαρό, δε σημαίνει πως η μηχανή αυτή δε συνεχίζει να βγάζει γράσσα , λάδια ή ότιδήποτε άλλο απλώς σε πολύ μικρότερες συγκεντρώσεις. Για τον εφετ , με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω ποιός δημόσιος ελεγκτικός φορέας υπάρχει για ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας. Αν υπάρχει κάποιος. Αλλά ένα τηλέφωνο μπορείς να κάνεις να ρωτήσεις.
nvel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 το ότι ένα μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων έχει λιπαντικά για να λειτουργεί και αυτά μπαίνουν στην τροφή δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα γιατί υπάρχουν λιπαντικά κατάλληλα για τροφές που όλοι σας τα τρώτε διαρκώς, φυσικά ένα noname φθηνό μηχάνημα είναι πιο ύποπτο να μην χρησιμοποιεί κατάλληλα λιπαντικά από ένα επώνυμο αλλά αυτό πρέπει να ελεγχθεί για να αποδειχθεί
giorgosvet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Βρηκα τη γενικη γραμματεια καταναλωτη 1520.Μαλλον εκει πρεπει να κανω καταγγελεια.Ισως εμπλεκεται και ο εφετ.Nvel λες να ηταν παρθενο ελαιολαδο?.Δεν νομιζω.Αν γνωριζεις τετοιο λιπαντικο καταλληλο για τροφιμα γραψτο να ανακουφιστω κι εγω που με εχει φαει το αγχος μην επαθε κατι το παιδι.
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει "λιπαντικο"στα προσθετα τροφιμων. Τι εννοεις Edit ok Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από margaritagr
nvel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Βρηκα τη γενικη γραμματεια καταναλωτη 1520.Μαλλον εκει πρεπει να κανω καταγγελεια.Ισως εμπλεκεται και ο εφετ.Nvel λες να ηταν παρθενο ελαιολαδο?.Δεν νομιζω.Αν γνωριζεις τετοιο λιπαντικο καταλληλο για τροφιμα γραψτο να ανακουφιστω κι εγω που με εχει φαει το αγχος μην επαθε κατι το παιδι. δεν ξέρω τι ήταν αλλά ούτε και εσύ, το ότι υπάρχουν ασφαλή λιπαντικά που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία τροφίμων δεν σημαίνει και ότι αυτό που αγόρασες τα χρησιμοποιούσε. Μόνο μια ανάλυση θα το πει 1
orck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Το παιδί αποκλείεται να έχει πάθει κάτι. Ότι πάθει θα φανεί σε 20-30 χρόνια σε μορφή πάθησης. Εντάξει μην αγχωνεσαι, θα φάει και χωμα σε λίγο καιρό
alexioannou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Για να πηγαίνουν υγρά του μοτέρ μέσα στο καδο μήπως δεν έχεις σφίξει καλά τα ψαλιδια? Τα προϊόντα τζάμπο κατασκευάζονται από γ διάλογης εταιρίες στην κινα με χαμηλή ποιότητα στα πάντα...... Όμως η ίδια χώρα κατασκευάζει άριστης ποιότητας προιοντα,όχι τα επώνυμα που φτιάχνονται εκεί,αλλά φυσικά η τιμή τους δεν συμφερει το κάθε τζάμπο. Προσωπικά ήταν να πάρω πολυκοφτη μικρό από Σκλαβενίτη στα 10€,τελικά έδωσα 20€ για επώνυμο στα.....πρακτικερ.
theoritikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αυτή τη μάρκα δεν τη φέρνει μόνο το jumbo , υπάρχει σε πολλά μαγαζιά με κουζινικά
3DJIN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) που να δειτε τι γρασο εχετε φαει απο τα μιξερ των ζαχαροπλαστειων,φυσικα και δεν ειναι προβλημα για οσους γνωριζουν... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από 3DJIN
gdriver Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nvel είπε δεν ξέρω τι ήταν αλλά ούτε και εσύ, το ότι υπάρχουν ασφαλή λιπαντικά που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία τροφίμων δεν σημαίνει και ότι αυτό που αγόρασες τα χρησιμοποιούσε. Μόνο μια ανάλυση θα το πει ναι όντως. έχω γράσσο σπίτι nlgi 1.5 , που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων. το γράφει και πάνω food safe.
k_w_t Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε που να δειτε τι γρασο εχετε φαει απο τα μιξερ των ζαχαροπλαστειων,φυσικα και δεν ειναι προβλημα για οσους γνωριζουν... Δεν θυμάσαι τον Σταθη Ψάλτη που φωναζε τον θειο τον ζαχαροπλάστη (Νικο Ριζο ) γρασσαδώρο ???? 2
JimasGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Γιωργο εγω στην θεση σου θα το κυνηγουσα. Ειναι κριμα και το μωρο,τοσο μικρο. Μην το αφησεις ετσι με τα 5-10€ που σε εδωσαν και "ολα καλα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα