gdriver Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 αν είχες κάνει κόπο να διαβάσεις το νήμα για ποδήλατα , το άν έχω ασχοληθεί και πόσο, καλλίτερα να μασάς παρά να μιλάς. Και το τί ποδήλατα έχω εγώ και που τα χρησιμοποιώ δε σε αφορά και δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο να μπω κάν στον κόπω να απαντήσω σε κάποια σαν και εσένα. αλλά μπορείς να κατέβεις στους αγώνες τριάθλου και τετράθλου μόνο εξωτερικό και θα καταλάβεις μία χαρά.
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δε σ ενδιαφερει να μπεις στον κοπο ν απαντησεις αλλα απαντας
dpolal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Στις 6/2/2018 στις 10:30 ΠΜ, margaritagr είπε Αντε κανε ποδηλατο αντρας σε σελα praktiker/carrefour και να δεις μετα απο καποια χρηση πως θα ναι η περιοχη εκει κατω. Selle Italia X1 είναι του πεταματού έέέ ;;;; Κοίτα να δείς τί μαθαίνουμε.
GeorgeHellas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, dpolal είπε Selle Italia X1 είναι του πεταματού έέέ ;;;; Κοίτα να δείς τί μαθαίνουμε. Προσωπικα επειδή την εχω την συγκεκριμένη (ideal stage 2014), είναι το μονο πραγμα που θα αλλαζα στο ποδήλατο... Για τα γουστα μου είναι πολυ σκληρή. Αλλά για να παρεις καλή σέλα θελεις κανενα κατοστάρικο. Οποτε δεν την άλλαξα ποτε..
dpolal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Προσωπικα επειδή την εχω την συγκεκριμένη (ideal stage 2014), είναι το μονο πραγμα που θα αλλαζα στο ποδήλατο... Για τα γουστα μου είναι πολυ σκληρή. Αλλά για να παρεις καλή σέλα θελεις κανενα κατοστάρικο. Οποτε δεν την άλλαξα ποτε.. Το θέμα της σέλλας είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και σίγουρα δεν παίζει ρόλο τόσο το κόστος όσο το «ταίριασμα» με την κάτω περιοχή. Εγώ έχω την Q-qik της ίδιας ετιαρείας και με έχει βολέψει 4 χρόνια τώρα. 1
kanesaxo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Παιδες διαβαζω με προσοχή το νήμα κι έχω τις ενστάσεις μου. Αφού κάποιοι γνωρίζετε 5 πράματα, δε χρειάζεται να ειστε αφοριστικοί ή να μηδενίζετε πράγματα και καταστάσεις. Στο ποδήλατο του πρακτικερ. Εφοσον ειναι "ideal" καμουφλαρισμένο, είναι ένα ΄τιμιο ποδήλατο. Τίμιο! δεν ειπε κανείς οτι ειναι κάρμπον, οτι ειναι αερο, οτι ειναι αναβασιάρικο και παει λεγοντας. Για τα χρηματα του, ειναι ντάξει. Αλλο αν πας σε 600-700ε παιρνεις καποιο περισσοτερο vfm. Το θέμα για τι δουλεια το θέλει ο άνθρωπος. Για να του ειναι άνετο. Η ιστορία εχει δειξει οτι και με λάθος ποδήλατο, μπορείς να προπονηθείς. (ασχετως αν δν ειναι σωστο). Γνωριζω ατομο που εχει ΤΡΕΚΙΝΓΚ της σειράς και κανει 100-120χλμ ασφαλτο με 2000 υψομετρικά. Οσο για τη σέλα...οι απόλυτες παπατζες. Εχω σέλα νορμαλ του ποδηλάτου, μια specialized toupe ετσι κι ετσι. Πήρα μια φιλου των 300 παρά ευρώ SMP. Δε με βολεύει (υποτίθεται ιδιο μέγεθος). Καβαλάω σέλλα άλλου φιλου που την εβγαλε ως αχρηστη απ'το ποδήλατο του, μια selle italia της σειράς απ'το de rosa του, και μου ταιριάζει... Οπως λενε φιλοι που ασχολούνται χρονια με το αθλημα "μπορεις να δωσεις 300ε για σελλα και να κλαψεις κ να δωσεις 40ε και να χαίρεσαι". 2
episkeptis100 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μιας που μιλάμε για ideal θα μου επιτρέψετε να βγω λίγο εκτός θέματος. Βρήκα σε σάιτ γνωστού ποδηλατικού καταστήματος to ideal stage του 2013, full carbon, με σειρά ultegra και ηλεκτρονική αλλαγή ταχυτητων. Η τιμή του είναι στα 1600 ευρώ. Μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία αν και σίγουρα δε θα έχει πληθώρα μεγεθών μιας και ειναι μοντέο πενταετίας. Αντε να εχει ξεμείνει στο κατάστημα κάποιο για ποδηλάτες που είναι δύο μετρα υψος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αν ρωτάς αν αξίζει όχι.
episkeptis100 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 8/2/2018 στις 6:06 ΜΜ, Spect~ είπε Αν ρωτάς αν αξίζει όχι. Γιατί το λες αυτό; Καλοπροαίρετα το λέω. θες να μου αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου; Φαντάζομαι η σειρά ultegra είναι ίδια είτε είναι τοποθετημένη σε ιντεάλ είτε σε ποδήλατο των 10000 ευρώ. Ποια είναι η ένσταση σου; Στην ποιότητα του carbon σκελετού?
kanesaxo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, episkeptis100 είπε Γιατί το λες αυτό; Καλοπροαίρετα το λέω. θες να μου αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου; Φαντάζομαι η σειρά ultegra είναι ίδια είτε είναι τοποθετημένη σε ιντεάλ είτε σε ποδήλατο των 10000 ευρώ. Ποια είναι η ένσταση σου; Στην ποιότητα του carbon σκελετού? Φαντάζομαι εννοεί πως λόγω παλαιότητας θα ναι πολύ ακριβό σχετικά με την αρχική τιμή του. Επίσης, το οτι δεν το εχει καβαλήσει κανείς, δε παει να πει πως ειναι και καλό...Εξηγώ τι εννοώ. Πχ ο σχεδιασμός του σκελετού, μπορει να είναι παρωχημένος πλεον. Οχι πως σημαίνει πως θα ναι για πε΄ταμα, αλλά με 1600ε μπορεις να πάρεις ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τούμπανο με ουλτέγκρα επισης. Ακομη, 5 χρονια πριν δύσκολο να εχει τη κοινή ουλτεγκρα (κοινή λεω την 6800), λογικα κάποια παλιοτερη. Α σόρρυ, ειδα πως εχει την ηλεκτρονική πάνω, νταξει, παλια΄θα μου πεις σειρα αλλα ηλεκτρονική. ΑΝ εχεις να διαθεσεις 1600 πας και παιρνεις ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Canyon Endurance και εχεις ποδηλατο για "μια ζωή". 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/8/2018 στις 5:25 ΜΜ, episkeptis100 είπε Μιας που μιλάμε για ideal θα μου επιτρέψετε να βγω λίγο εκτός θέματος. Βρήκα σε σάιτ γνωστού ποδηλατικού καταστήματος to ideal stage του 2013, full carbon, με σειρά ultegra και ηλεκτρονική αλλαγή ταχυτητων. Η τιμή του είναι στα 1600 ευρώ. Μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία αν και σίγουρα δε θα έχει πληθώρα μεγεθών μιας και ειναι μοντέο πενταετίας. Αντε να εχει ξεμείνει στο κατάστημα κάποιο για ποδηλάτες που είναι δύο μετρα υψος. Με περιπου 1400€ πηρα Mekk 2018 μοντελο full carbon (δηλαδη και ζαντες carbon) με ultegra 11αρα του κουτιου! Και πριν ειχα παρει στα ιδια λεφτα ενα Giant Aero το οποιο δυστυχως το εσπασαν στη μεταφορα (για αυτο πηρα το Mekk). Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τοσο ευκαιρία οσο νομιζεις. 1
kanesaxo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Spect~ είπε Με περιπου 1400€ πηρα Mekk 2018 μοντελο full carbon (δηλαδη και ζαντες carbon) με ultegra 11αρα του κουτιου! Και πριν ειχα παρει στα ιδια λεφτα ενα Giant Aero το οποιο δυστυχως το εσπασαν στη μεταφορα (για αυτο πηρα το Mekk). Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τοσο ευκαιρία οσο νομιζεις. Αυτη τη μάρκα δε τη γνωρίζω... 1400ε φουλ καρμπον/ ουλτέγκρα 11αρα/ καρμπον τροχους;;; αν βγάλω δηλ τη σειρά 500-600e, 700ρι για σετακι τροχους καρμπον, τι μένει για το πλαίσιο; (ναι οκ, η σειρά δε κοστιζει τοσο οταν παει με ενα καινουργιο ποδήλατο σετ, αλλα και πάλι...)
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Αυτη τη μάρκα δε τη γνωρίζω... 1400ε φουλ καρμπον/ ουλτέγκρα 11αρα/ καρμπον τροχους;;; αν βγάλω δηλ τη σειρά 500-600e, 700ρι για σετακι τροχους καρμπον, τι μένει για το πλαίσιο; (ναι οκ, η σειρά δε κοστιζει τοσο οταν παει με ενα καινουργιο ποδήλατο σετ, αλλα και πάλι...) Αρχικη τιμή είναι 2950 οπότε υπολόγισε τα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Spect~
georgeboo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Αρχικη τιμή είναι 2950 οπότε υπολόγισε τα. τι μαρκα ειναι οι τροχοι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, georgeboo είπε τι μαρκα ειναι οι τροχοι; http://saturae.com/product/c50/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα