UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ποιος ξέρει. Ίσως όλα τα κλεμμένα που κυκλοφορούν στην black market, να είναι απ αυτούς Εγώ τους λυπάμαι πάντως.
MikeJ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω είναι , πόσο μεγάλο είναι το ζήτημα των κλοπών, ειδικά όταν μιλάμε για μαγαζιά που πουλάνε προϊόντα σχετικά ευτελούς αξίας όπως τα gallerie με τις μάσκαρες ή ξέρω γω ο τεζένης με τα σώβρακα κλπ (που έχουν πάντα σεκιουριτα μέσα). Είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα οι κλοπές που τους συμφέρει τόσο μικρά καταστήματα να έχουν μονίμως σεκιουριτά μέσα ; Φαντάζομαι οι υπηρεσίες security ανά κατάστημα τους κοστίζουν λογικά πάνω από χιλιάρικο (αν σκεφτείς ότι πληρώνουν μια εταιρεία που έχει να δώσει μισθό, ασφάλεια,φόρους κλπ και να βγάλει και κέρδος για την ίδια κλπ). Δηλαδή χωρίς τον σεκιουριτά θα τους κλέβανε σε ένα μήνα προϊόντα αξίας πάνω από χίλια ευρώ ώστε να αξίζει να πληρώνεις σεκιουριτά αντί να έχουν λίγο το νου τους όσο μπορούν οι πωλητές. Θα τους έπαιρναν δηλαδή πάνω από 200 μανό για τα νύχια πχ Α και βασικά μπερδεύτηκα πριν που ανέφερα τα gallerie, τα sephora εννοούσα στη καλλιθέα., (πάντα τα μπερδεύω όλα αυτά)
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Φαντάζομαι ότι με τους security δεν αποτρέπουν απλά επίδοξους κλέφτες μικροαντικειμένων, αλλά γενικότερα κλέφτες που θα μπουκάρουν για το ταμείο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αφενως αφου το κανουν τους συμφερει,αφετερου ισως να εινα και υποχρεωμένοι για τους σεκιουριταδες σε μεγαλα μαγαζια σε εμπορικα σημεια...Δεν το γνωρίζω βεβαια...Αλλα δεν μου φαινεται και παραλογο.Ειδικα εκει με τα καλλιντικα μπορουν ευκολα να κλεψουν πολλα και να τα χωσουν στην τσαντα
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ποσο χαιρομαι που το 90% των αγορων μου τις κανω Online 4 2
tzelen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Και φυσικά δεν είναι μόνο στα Kaizer! Τα πιο πρόσφατα προσωπικά παραδείγματα που έχω είναι σε υποκατάστημα των Galerie de Beaute, όπου αφού έριξα άκυρο στις 3 πωλήτριες που ζητούσαν να με βοηθήσουν μετά με ακολουθούσε ο σεκιουριτάς. Απλά ΕΛΕΟΣ. Δλδ επειδή δεν ήθελα την βοήθειά τους [χειρότερα με μπερδεύουν] σημαίνει ότι έχω πάει για κλεψιά; Και άλλο περιστατικό πάλι σε μαγαζί καλλυντικών αυτή τη φορά στο Γαλάτσι, όπου μπήκα για να αγοράσω δώρο και εκεί που χάζευα, σε κάθε μου βήμα με ακολουθούσαν 2 πωλήτριες, τέρμα εκνευριστικό και προσβλητικό. Αν με θεωρούσαν πια τόσο ύποπτη φάτσα ας με παρακολουθούσαν διακριτικά απ'τις οθόνες που είχαν στο ταμείο. Κάτι τέτοια σκηνικά λοιπόν και σαν το κάιζερ που αναφέρατε πιο πάνω με βοηθούν να βάζω πιο εύκολα ορισμένα μαγαζιά σε black list. Αποκλείεις δηλαδή να σε πήραν από πίσω (sic) γιατί σε γουστέρνανε τόσο οι πωλήτριες, όσο και οι σεκιούριτι;
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ποσο χαιρομαι που το 90% των αγορων μου τις κανω Online Κ εγώ το ίδιο Αλλά καποια πράγματα δυστυχώς πρέπει να τα δοκιμάσεις από κοντά (ρούχα,παπούτσια,καλλυντικά,κολωνιες και διάφορα άλλα) Αλλιώς και εγώ όχι το 90% αλλά το 100% online θα τις έκανα 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα. Στις τράπεζες δεν μας θεωρούν εν δυνάμει κλέφτες; Στα αεροδρόμια εν δυνάμει τρομοκράτες; Εκεί γιατί δεν μας πειράζει; Έτσι όπως τα κάναμε ας τα λουστούμε τώρα. 4
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα. Στις τράπεζες δεν μας θεωρούν εν δυνάμει κλέφτες; Στα αεροδρόμια εν δυνάμει τρομοκράτες; Εκεί γιατί δεν μας πειράζει; Έτσι όπως τα κάναμε ας τα λουστούμε τώρα. Απλά δεν είναι το ίδιο Στο αεροδρόμιο πχ γίνεται έλεγχος για βόμβες,όπλα,και διάφορα τέτοια σοβαρά που σίγουρα θα κινδυνεύσουν όλοι αν γίνει κάτι. Τώρα αν είσαι στο κατάστημα με τα καλλυντικά και να σ φερονται λες και είσαι πχ σεσημασμενος για κλοπες, ε εντάξει παραπαει και εκνευρίζει. Στην τελική ας βάλουν σε όλα τα ατνικειμενα επάνω αντικλεπτικο κάπως ώστε αν σουφρωσει κάνεις κάτι να χτυπήσει όταν πάει να βγει κ τέλος. Ούτε κατασκοπεία ούτε να κάνουν οι πωλητές τους μυστικους αστυνομικούς. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 1
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Νταξ ναι τώρα, είναι κάποιοι που ως καταναλωτές έχουν ένα τρομερό τουπέ, ότι «στα ακουμπάω και θέλω να μου κάνεις και αέρα». 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Τώρα αν είσαι στο κατάστημα με τα καλλυντικά και να σ φερονται λες και είσαι πχ σεσημασμενος για κλοπες, ε εντάξει παραπαει και εκνευρίζει. Προσδιόρισε το «σ φερονται λες και είσαι πχ σεσημασμενος για κλοπες». Γιατί κάτι μου λέει, ότι και ευγενικότατα να σου ζητηθεί π.χ. να αφήσεις την τσάντα σου σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, πάλι θα ξινίσεις. 1
MikeJ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εντωμεταξύ εκείνα τα μηχανήματα που έχουν στις πόρτες για να χτυπάνε αν βγάλεις κάποιο προϊόν διακοσμητικά είναι ; Συνήθως χτυπάνε μόνο σε άκυρες στιγμές. Θυμάμαι μια μέρα σε 5 διαφορετικά μαγαζιά σε όλα χτυπούσε φεύγοντας και δε μπορούσα να καταλάβω τι απ όλα τα πράγματα που είχα ήταν διαφορετικό σε σχέση με άλλες φορές που έμπαινα με τα ίδια ρούχα κλπ και δε χτυπούσε. Κατέληξα ότι μάλλον ήταν η ομπρέλα μου καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο με το οποίο να μην είχα "φορέσει" σε βόλτα στα μαγαζιά. (βέβαια μπορεί να ήταν και τα πράγματα που είχα μόλις κλέψει αλλά δε νομίζω ) Επίσης 2 φορές μου έχει τύχει να πληρώσω κάτι και μόλις γυρίσω σπίτι να καταλάβω ότι δεν είχαν βγάλει το αντικλεπτικό και έπρεπε να ξαναπάω για να το αφαιρέσουν. (άρα όντως πιο πολύ διακοσμητικά είναι.)
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, phanispal είπε Νταξ ναι τώρα, είναι κάποιοι που ως καταναλωτές έχουν ένα τρομερό τουπέ, ότι «στα ακουμπάω και θέλω να μου κάνεις και αέρα». Προσδιόρισε το «σ φερονται λες και είσαι πχ σεσημασμενος για κλοπες». Γιατί κάτι μου λέει, ότι και ευγενικότατα να σου ζητηθεί π.χ. να αφήσεις την τσάντα σου σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, πάλι θα ξινίσεις. Όχι δεν ισχύει αυτό. Αν στο πουν ευγενικά και χωρίς τουπε κ ύφος αυταρχικό οκ. Άλλο να είναι ευγενικός ο άλλος και άλλο να στο επιβάλει με "περίεργο" τρόπο Εντάξει δεν είμαστε και 17 χρονων,ξέρουμε να ξεχωρίζουμε συμπεριφορες,ούτε είμαστε τίποτα ψώνια να ξυνισουμε αν μας πουν άσε την τσάντα σου πχ εκεί. 1
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ωραία, και ξαναλέω, ότι προσωπικά εγώ, δεν αντιλήφθηκα ανάρμοστη συμπεριφορά ή/και αντιεπαγγελματισμό στο αρχικό post. 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Νταξ ναι τώρα, είναι κάποιοι που ως καταναλωτές έχουν ένα τρομερό τουπέ, ότι «στα ακουμπάω και θέλω να μου κάνεις και αέρα». Προσδιόρισε το «σ φερονται λες και είσαι πχ σεσημασμενος για κλοπες». Γιατί κάτι μου λέει, ότι και ευγενικότατα να σου ζητηθεί π.χ. να αφήσεις την τσάντα σου σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο, πάλι θα ξινίσεις. Εγω θα ξινισω, γιατι δε βρισκω το λογο να αφησω τη τσαντα μου. Αν το περιεχομενο της τσαντας μου κλαπει ποιος θα με αποζημιωσει?
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλο αυτό, και άλλο να ξινίσεις επειδή θα θεωρήσεις ότι εκείνοι θεωρούν (sic) πως είσαι εν δυνάμει κλέφτης, και έχεις την εντύπωση ότι είναι υποχρεωμένοι να σου φέρονται με το σις και με το σας. Αν ξινίσεις επειδή απλά δε θέλεις να αποχωριστείς την τσάντα σου, μεταβολή «και σ' άλλη παραλία», αφού δε συμφωνείς με την πολιτική της εταιρείας. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα