Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν ξινίσεις επειδή απλά δε θέλεις να αποχωριστείς την τσάντα σου, μεταβολή «και σ' άλλη παραλία», αφού δε συμφωνείς με την πολιτική της εταιρείας.

Σωστό. Παράλληλα το σχολιάζει όμως. Έχει το δικαίωμα. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

ούτε είμαστε τίποτα ψώνια να ξυνισουμε αν μας πουν άσε την τσάντα σου πχ εκεί.

Οχι μωρε,δεν ειμαστε.Μιλας για τον ελληνα,που φωναζει τον υπευθυνο επειδη το φρεντοκαπουτσινογλυκο του δεν ειχε κανελλα..Που του κανεις παρατηρηση στο αστικο και σου πεταει το "ξερεις ποιος ειμαι 'γω"? Ποιος να'σαι ρε φιλε πρωι πρωι μεσα στο αστικο;?

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εγω θα ξινισω, γιατι δε βρισκω το λογο να αφησω τη τσαντα μου.

Αν το περιεχομενο της τσαντας μου κλαπει ποιος θα με αποζημιωσει?

Άσχετο, αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα την πρακτική να αφήνεις την τσάντα σου στην είσοδο του μαγαζιού ήταν σε ένα Media Markt στις Βρυξέλλες πριν από καμιά δεκαετία. Τότε μάλιστα πλήρωνες (!!) και 20 λεπτά για την φύλαξη σε ειδικό κουτί και την έπαιρνες όταν έβγαινες από το κατάστημα...

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, webparts είπε

Οχι μωρε,δεν ειμαστε.Μιλας για τον ελληνα,που φωναζει τον υπευθυνο επειδη το φρεντοκαπουτσινογλυκο του δεν ειχε κανελλα..Που του κανεις παρατηρηση στο αστικο και σου πεταει το "ξερεις ποιος ειμαι 'γω"? Ποιος να'σαι ρε φιλε πρωι πρωι μεσα στο αστικο;?

Καλά ναι υπάρχουν κ τετοια νούμερα.

Αλλά υπάρχουν κ εξαιρέσεις :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Απλά δεν είναι το ίδιο

Στο αεροδρόμιο πχ γίνεται έλεγχος για βόμβες,όπλα,και διάφορα τέτοια σοβαρά που σίγουρα θα κινδυνεύσουν όλοι αν γίνει κάτι.

Τώρα αν είσαι στο κατάστημα με τα καλλυντικά και να σ φερονται λες και είσαι πχ σεσημασμενος για κλοπες, ε εντάξει παραπαει και εκνευρίζει.

Στην τελική ας βάλουν σε όλα τα ατνικειμενα επάνω αντικλεπτικο κάπως ώστε αν σουφρωσει κάνεις κάτι να χτυπήσει όταν πάει να βγει κ τέλος.

Ούτε κατασκοπεία ούτε να κάνουν οι πωλητές τους μυστικους αστυνομικούς.

Κατά βάση είναι το ίδιο. Όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο να είναι αρκετά πιθανή η κλοπή ή η τρομοκρατική ενέργεια στο αεροδρόμιο τότε λαμβάνονται μέτρα. 

Στη μια περίπτωση για τη δημόσια ασφάλεια, στην άλλη για την ασφάλεια της περιουσίας του. 

Και το σωστό είναι αυτά τα μετρά να εφαρμόζονται για ολους, άσχετα αν έγω κι εσύ δεν θα βάζαμε βόμβα σε αεροπλάνο ούτε θα κλέβαμε από ένα μαγαζί.

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνεται με ευγένεια όμως εφόσον δεν δίνει δικαίωμα ο άλλος.

(Στα ΙΚΕΑ επίσης δεν μπαίνεις με τσάντα, αλλά έχουν ντουλαπάκια που κλειδώνουν, το καλύτερο σύστημα νομίζω. Μόνο στα ελληνικά ΙΚΕΑ είναι αυτό; )

• Like 2
Δημοσ.

Πουλάνε αρκετά μικροπράγματα :)

Το σύστημα με τα αντικλεπτικά που έχουν κάποια μεγάλα μαγαζιά επίσης είναι καλό αν δουλεύουν σωστά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speculoos είπε

Άσχετο, αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα την πρακτική να αφήνεις την τσάντα σου στην είσοδο του μαγαζιού ήταν σε ένα Media Markt στις Βρυξέλλες πριν από καμιά δεκαετία. Τότε μάλιστα πλήρωνες (!!) και 20 λεπτά για την φύλαξη σε ειδικό κουτί και την έπαιρνες όταν έβγαινες από το κατάστημα...

Το έκανε κάποτε το Πλαίσιο αυτό.
Προσωπικά δεν το δέχομαι. Ο λόγος που δεν το δέχομαι είναι ότι μου ζητάει να αφήσω την τσάντα μου σε ντουλαπάκι επειδή δεν με εμπιστεύεται (και καλά κάνει), αφού μπορεί να κλέψω. Γιατί να τον εμπιστευτώ εγώ και να του δώσω την τσάντα μου; Μπορεί να μου κλέψει πράγματα από μέσα. 
Μάλιστα εγώ δεν έχω κάμερες για να μπορέσω να το ελέγξω, ενώ εκείνος έχει.

• Like 6
Δημοσ.

Πελατες στην Ομονοια=πιθανοι κλεφτες.. που ειναι το προβλημα?

Εδω στο ινσομνια 

Καινουρια μελη/παραξενα ερωτηματα= τρολ και ban!

Παντου υπαρχει καχυποψια.

Παντως μου φαινεται κουλο για μια οθονη προστασιας - που ποσο κανουν αυτες, 0.3€; να φοβουνται για κλοπη. Δεν ζητησε να πιασει κινητο πχ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, redhotstef είπε

Πελατες στην Ομονοια=πιθανοι κλεφτες.. που ειναι το προβλημα?

Εδω στο ινσομνια 

Καινουρια μελη/παραξενα ερωτηματα= τρολ και ban!

Παντου υπαρχει καχυποψια.

Παντως μου φαινεται κουλο για μια οθονη προστασιας - που ποσο κανουν αυτες, 0.3€; να φοβουνται για κλοπη. Δεν ζητησε να πιασει κινητο πχ..

Υποθετω οτι εχουν αυτη την πολιτικη για να αποφυγουν τα χειροτερα.
Διαδιδεται δλδ η ολη ιστορια και ετσι αποτρεπονται οι μελλοντικοι κλεφτες απο το να μπουν,αφου ειναι δεδομενο οτι θα γινει μπλεξιμο.
Εγω παντως ξαναλεω,πορτα με χρονοκαθυστερηση και ολα καλα.
Αλλιως κλειστε το παιδια,δε βοηθαει κανεναν αυτη η κατασταση.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Ntinaras said:

Αμφιβαλλω αν η πολιτικη μιας εταιριας μπορει να υπερισχυσει απο τους νομους του κρατους.

Τι εννοείς? Ότι δεν υπερισχύει η πολιτική μου σκοτώνω όποιον θέλω και να μην πηγαίνω φυλακή?

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...