coyote2 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, koostas2001 είπε ηλεκτρολογο μηχανολογο του απθ ☺️😁 υγ σοβαρα δεν ξερω την ειδικοτητα... παντως θεσσαλονικη ειναι ενας νεαρος για τα byd για την ωρα... δεν ξερω αν ηταν απο παλια στον ομιλο ή τωρα τον προσελαβε Άρα 65 ετών με 70
QuantumWanderer Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 10 ώρες πριν, jimmy1966 είπε Βροχιδης-Χατζης Σε νέο χώρο ανατολικά ή άλλου;
jimmy1966 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 4 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε Σε νέο χώρο ανατολικά ή άλλου; Στις ομαδα για Tesla ,λενε θα εχει και το servise εκτος απο την φανοποιεια,στον ιδιο χωρο μαλλον. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία υποστήριξης του Mobile Service της Tesla, στην ελληνική επικράτεια εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης; Δηλαδή να το κάλεσε και να ήρθε;
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Tesla Model 3: 410.000 km με την ίδια μπαταρία και μοτέρ https://www.drive.gr/news/tesla-model-3-410000-km-me-tin-idia-mpataria-kai-moter 1
koostas2001 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου γνωστη μου, οπως μου αναφερε, εβαλε μετα την αγορα το 2022 ενα γνωστο aftermarket προιον (αγορασμενο μεσω ιντερνετ) με φυσικα κουμπια κατω απ την οθονη του τεσλα 3 και το εγκατεστησε φιλος της ηλεκτρολογος πριν λιγο καιρο η οθονη εμφανισε δυσλειτουργια (σβηνει ξξαφνικα- στο πατημα των φυσικων κουμπιων εκτελουνται αλλες εντολες- οι λειτουργιες αφης κολλανε) και η τεσλα της αναφερε γραπτως οτι ειναι εκτος εγγυησης λογω της επεμβασης που εκανε παρα την αφαιρεση των φυσικων κουμπιων το προβλημα στην οθονη δυστυχως παραμενει
sndev Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, koostas2001 said: γνωστη μου, οπως μου αναφερε, εβαλε μετα την αγορα το 2022 ενα γνωστο aftermarket προιον (αγορασμενο μεσω ιντερνετ) με φυσικα κουμπια κατω απ την οθονη του τεσλα 3 και το εγκατεστησε φιλος της ηλεκτρολογος πριν λιγο καιρο η οθονη εμφανισε δυσλειτουργια (σβηνει ξξαφνικα- στο πατημα των φυσικων κουμπιων εκτελουνται αλλες εντολες- οι λειτουργιες αφης κολλανε) και η τεσλα της αναφερε γραπτως οτι ειναι εκτος εγγυησης λογω της επεμβασης που εκανε παρα την αφαιρεση των φυσικων κουμπιων το προβλημα στην οθονη δυστυχως παραμενει Δεν εχει αναφερθεί ποτε να βγαίνει εκτος εγγύησης με τα s3xy κ ξερω πανω απο 10 άτομα που έχουν βαλει 🥹 https://www.facebook.com/groups/teslaownersgr για μπες κ συζητησε το εδω Επεξ/σία 18 Αυγούστου από sndev
koostas2001 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 ώρα πριν, sndev είπε Δεν εχει αναφερθεί ποτε να βγαίνει εκτος εγγύησης με τα s3xy κ ξερω πανω απο 10 άτομα που έχουν βαλει 🥹 https://www.facebook.com/groups/teslaownersgr για μπες κ συζητησε το εδω σιγουρα θα το ψαξει αλλα σε κανεναν δεν εχει βγαλει προβλημα η οθονη ωστε να τεθει θεμα εγγυησης εγω ειμαι με την τεσλα εδω.. εφοσον πειραχτηκαν τα ηλεκτρικα , λογικο δεν ειναι να σου πουνε ειναι εκτος εγγυησης? τωρα αμα κινηθεις δικαστικα, μαλλον θα δικαιωθει
sndev Δημοσ. Τρίτη στις 01:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:21 πμ 8 hours ago, koostas2001 said: σιγουρα θα το ψαξει αλλα σε κανεναν δεν εχει βγαλει προβλημα η οθονη ωστε να τεθει θεμα εγγυησης εγω ειμαι με την τεσλα εδω.. εφοσον πειραχτηκαν τα ηλεκτρικα , λογικο δεν ειναι να σου πουνε ειναι εκτος εγγυησης? τωρα αμα κινηθεις δικαστικα, μαλλον θα Όχι δεν είναι λογικό.. Δεν κάνουν write στο σύστημα η οθονη μπορει να χαλασε για οποιοδήποτε αλλο λογο
Vagosman Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:42 πμ Τα σέξι επειδή δίνουν εντολές στα υποσυστήματα κάνουν ενδεχομένως και κάποιο write/command και όχι μόνο read. Δεν έχω ακούσει κ εγώ για θέματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η Τέσλα είναι οκ.
koostas2001 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:24 μμ https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Tesla-Model-3-Epistrefei-o-paradosiakos-moxlos-flas_276259.asp Τουλάχιστον αναγνωρισαν το λαθος τους 1
QuantumWanderer Δημοσ. Πέμπτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:19 μμ Με τα χρόνια θα επιστρέψουν και άλλα κουμπιά πιστεύω. Η Tesla αργεί στο κομμάτι της επαναφοράς από την πλήρη απουσία. Σε κάθε μοντέλο θα επιστρέφουν και από ένα μοχλό, για να δίνουν κίνητρο να αλλάξεις το προηγούμενο μοντέλο. 🤓
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα