Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Απαγορευεται να παιζεις χαρτια με λεφτα ακομα και στο σπιτι σου απλα στο σπιτι ειναι πιο δυσκολο να γινει καρφωτη και επισης δεν μπορει να μπει σπιτι σου η αστυνομια οσο ευκολα 1
randomcat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Παράνομο είναι. Αλλά τι σε νοιάζει; Ό,τι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ό,τι παράνομο δεν είναι και ανήθικο. Λογική + ηθική > νόμοι Το να παίξεις μαζί με άλλους στο σπίτι σου με τα χρήματά σας είναι ηθικότατο όπως και το να πληρώσεις κάποιον επειδή το θέλεις και επειδή π.χ. βάλατε ένα στοίχημα μεταξύ σας και το έχασες. Και ας λέει ο νόμος ό,τι θέλει περί καταβολής φόρου, περί φορολογία δωρεών κ.λπ. π*πες. Δεν χρειάζεται να νιώσεις καν άσχημα ότι "κλέβεις" ή - καλύτερα και πιο σωστά - ότι στερείς χρήματα από το κράτος. Το κράτος λαμβάνει υπεραρκετούς φόρους από παντού. Τόσους που θα έπρεπε να είμαστε όλη η χώρα Ντουμπάι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται πάνε σε μαύρη τρύπα αυτά τα χρήματα και ούτε μια πρωτεύουσα της προκοπής δεν έχουμε από τις 3-4 μεγάλες πόλεις που έχει η χώρα για να φροντίσουν. Καλό πόκερ αγαπητέ. Περιόρισέ το σε κλειστό σου / σας κύκλο. 1
christopher0016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, defacer είπε Μπορείτε να έρθετε σπίτι μου να παίξουμε αλλά επειδή βάζω το σπίτι και τα σνακ θα αφήσετε και κάτι παιδιά ΟΚ; Τώρα ποιά είναι η διαφορά; μεγαλη η διαφορα. λεσχη = χωρος οργανομενος για χαρτοπαιγνια φρουτακια κτλπ χωρις της νομιμες διαδικασιες αρα ειναι ενα μαγαζι παρανομο. σπιτι φιλικο =διασκεδαση μαζευονται 5 φιλοι και παιζουν για την πλακα τους. τωρα εαν ο τυπος που εχει το σπιτι το εχει κανει λεσχη και παιρνει φραγκα. αλλαζει το στορυ . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από christopher0016
HALF EVIL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, randomcat είπε Παράνομο είναι. Αλλά τι σε νοιάζει; Ό,τι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ό,τι παράνομο δεν είναι και ανήθικο. Λογική + ηθική > νόμοι Το να παίξεις μαζί με άλλους στο σπίτι σου με τα χρήματά σας είναι ηθικότατο όπως και το να πληρώσεις κάποιον επειδή το θέλεις και επειδή π.χ. βάλατε ένα στοίχημα μεταξύ σας και το έχασες. Και ας λέει ο νόμος ό,τι θέλει περί καταβολής φόρου, περί φορολογία δωρεών κ.λπ. π*πες. Δεν χρειάζεται να νιώσεις καν άσχημα ότι "κλέβεις" ή - καλύτερα και πιο σωστά - ότι στερείς χρήματα από το κράτος. Το κράτος λαμβάνει υπεραρκετούς φόρους από παντού. Τόσους που θα έπρεπε να είμαστε όλη η χώρα Ντουμπάι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται πάνε σε μαύρη τρύπα αυτά τα χρήματα και ούτε μια πρωτεύουσα της προκοπής δεν έχουμε από τις 3-4 μεγάλες πόλεις που έχει η χώρα για να φροντίσουν. Καλό πόκερ αγαπητέ. Περιόρισέ το σε κλειστό σου / σας κύκλο. Δεν πιστεύω να αντιλεγει κάποιος. Το ερώτημα αφορούσε το παράνομο ή μη, όχι το ηθικό ή μη. 3
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε σπιτι φιλικο =διασκεδαση μαζευονται 5 φιλοι και παιζουν για την πλακα τους. Ναι αλλά παιχνίδι για την πλάκα και παιχνίδι με λεφτά είναι πράγματα ασύμβατα. 1
aris1986 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια, μολις ξυπνησα Καλη Σαρακοστη να εχουμε! Αχ ωραια αργια! 5 ώρες πριν, slk200gr είπε Εγω θα σε συμβουλευα να αφησεις αυτο το σπορ ,μετα το σπιτι ερχετε η λεσχη και το καζινο και μετα η απολυτη κατάρα της ζωης σου που παρα πολυ δύσκολα θα διορθωσεις ,αυτα απο εναν με εμπειρια πανω στο θεμα κατα τα αλλα οπως προειπε ο βασιλης 29 αφου ειναι κλειστος ο κυκλος δεν τρεχει κατι σε φαση καταγγελιας ναι ειναι παρανομο και στο σπιτι να παιζεις με λεφτα Δεν παιζω συχνα και μονο με φιλους κολλητους. Δεν εχω επιπεδο για να κηνυγαω λεσχες και καζινο. πιο πολυ για την παρεα παω 2-3 φορες τον χρονο και σε σπιτια φιλων ή στο δικο μου. Μαζευομαστε 5-6 ατομα συνηθως. 3 ώρες πριν, mylo είπε Κέρδισες; Εγινα chip leader για 2 ωρες, εφυγα με παραπανω λεφτα εννοειται απο αυτα που μπηκα. 1 ώρα πριν, oris_z είπε και στις δύο περιπτώσεις είναι τυχερά παιχνίδια με ΧΡΗΜΑΤΑ. Καμία ισοπέδωση. Ο ts ρώτησε αν είναι παράνομο και απάντηση είναι πως ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Δεν υπάρχει λίγο παράνομο ή πολύ παράνομο σαν απάντηση σε αυτό που ρώτησε. δεν μιλάμε για φασόλια ή κουμπιά , ε ? για χρήματα πάντα. Παίξαμε με μαρκες αλλα τα λεφτα ηταν στο βαλιτσακι με τις μαρκες μεσα. Αληθεια αν σε περιπτωση "ντου" αστυνομιας μας επιανε στην τραπεζαρια να παιζαμε με μαρκες που εμεις τις ειχαμε δωσει συγκεκριμενη χρηματικη αξια αναλογα με το χρωμα, αλλα λεγαμε οτι παιζουμε για πλακα τι θα γινόταν;;; 11 λεπτά πριν, randomcat είπε Παράνομο είναι. Αλλά τι σε νοιάζει; Ό,τι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ό,τι παράνομο δεν είναι και ανήθικο. Λογική + ηθική > νόμοι Το να παίξεις μαζί με άλλους στο σπίτι σου με τα χρήματά σας είναι ηθικότατο όπως και το να πληρώσεις κάποιον επειδή το θέλεις και επειδή π.χ. βάλατε ένα στοίχημα μεταξύ σας και το έχασες. Και ας λέει ο νόμος ό,τι θέλει περί καταβολής φόρου, περί φορολογία δωρεών κ.λπ. π*πες. Δεν χρειάζεται να νιώσεις καν άσχημα ότι "κλέβεις" ή - καλύτερα και πιο σωστά - ότι στερείς χρήματα από το κράτος. Το κράτος λαμβάνει υπεραρκετούς φόρους από παντού. Τόσους που θα έπρεπε να είμαστε όλη η χώρα Ντουμπάι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται πάνε σε μαύρη τρύπα αυτά τα χρήματα και ούτε μια πρωτεύουσα της προκοπής δεν έχουμε από τις 3-4 μεγάλες πόλεις που έχει η χώρα για να φροντίσουν. Καλό πόκερ αγαπητέ. Περιόρισέ το σε κλειστό σου / σας κύκλο. Ειναι λεπτες οι ισοροππιες καταλαβαινω, απο την μια ειναι χρηματα μου και οτι θελω τα κανω, απο την αλλη υπαρχουν οι λεσχες με συνδρομες και δεν ξερω εγω τι, οποτε εκει παιζνονται παρανομα λεφτα κατα κορον, χωρις φορους κτλπ. Για μενα εχει διαφορα το να πας σπιτι ενος κολλητου και εκει που πινετε ενα ουισκακι και μιλατε ξαφνικα να στρωσετε μια τσοχα και να παιξετε ετσι για το καλο ή για πλακα. Απλα το ποκερ χρειαζεται λεφτα αλλιως ολοι θα πετουσαν τις μαρκες all in ή τρελα raise αφου δεν θα εχαναν τιποτα. Πρεπει να εχεις αισθηση κινδυνου για να κηνυγας ή να πηγαινεις πασο. Τωρα οι λεσχες περνας απο καμερες, πορτες, φουσκωτους, μεσα εχει σερβιτορες νταλαβερτζουδες, φρουτακια, σαλονια, κολπα κτλπ. Εκει ναι. Αλλα επειδη μπορει να κανει ο καθενας exploit, γιατι λεσχη και "σπιτι" γινονται το ενα και αυτο σε μια στιγμη , τοτε ο νομος το απαγορευει δυστηχως για ολους. 1
randomcat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ναι αλλά παιχνίδι για την πλάκα και παιχνίδι με λεφτά είναι πράγματα ασύμβατα. Παιχνίδι με χρήματα => μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες για να νικήσουν => μεγαλύτερη προσπάθεια και ανταγωνισμός => περισσότερη πλάκα 1 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, randomcat είπε Παιχνίδι με χρήματα => μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες για να νικήσουν => μεγαλύτερη προσπάθεια και ανταγωνισμός => περισσότερη πλάκα Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει πλάκα. 1
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Αν τα λεφτα ειναι λιγα τοτε ναι εχει πλακα και περναει η ωρα αν οχι και χαθει το οριο μπορει να γινουν μεγαλη τσακομοι και να χαλασουν φιλιες , εμεις σαν φοιτητες παιζαμε με 5 -10 λεπτα και ηταν μια χαρα το πολυ πολυ να εχανες μεχρι 10 ευρω οσο να πας για ενα ποτο, ξερω ομως ατομα πχ ο αδερφος μου που παιζουν 1-2 ευρω εκει τα ποσα ξεφευγουν και μπορει να πεσει και ξυλο 2
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Και στο σπίτι παράνομο είναι. Αν θέλεις όμως σώνει και καλά να παίξεις (προσωπικά δεν παίζω ούτε ΤΖΟΚΕΡ) όχι σε σπίτι γιατί όσο πιο κλειστός είναι κύκλος τόσο πιο εύκολα στήνεται το παιχνίδι και σίγουρα θα χάσεις αν δεν είσαι μέσα στο κύκλωμα που στήνει το παιχνίδι. 1
slk200gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, defacer είπε Όταν κάνω τέτοιες ερωτήσεις, δε θέλω απάντηση για τον εαυτό μου, καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά όπως την καταλαβαίνουν και οι αρχές και γι' αυτό δεν έρχονται να μας πιάσουν στα πράσα όταν παίζουμε πόκα την πρωτοχρονιά. Η ερώτηση που τέθηκε είναι "είναι παράνομο;". Η απάντηση λοιπόν έχει νόημα αν έχει ουσία νομικά. Εσύ τι πιστεύεις, είναι αναγκαίο να μπορεί να αποδειχτεί πως έχει κέρδος "η λέσχη" για να μπορεί ανα διωχτεί ως λέσχη; Γιατί δε νομίζω να κόβουν αποδείξεις. Δεν έρχονται γιατι θελει ενταλμα κατι που δεν βγαινει ευκολα,αμα γινει καταγγελία με μαρτυρα ερχονται βολίδα
aris1986 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και στο σπίτι παράνομο είναι. Αν θέλεις όμως σώνει και καλά να παίξεις (προσωπικά δεν παίζω ούτε ΤΖΟΚΕΡ) όχι σε σπίτι γιατί όσο πιο κλειστός είναι κύκλος τόσο πιο εύκολα στήνεται το παιχνίδι και σίγουρα θα χάσεις αν δεν είσαι μέσα στο κύκλωμα που στήνει το παιχνίδι. Να στηθεί το παιχνίδι που ένας ανακατεύει ο διπλανός κόβει και πάει κυκλικά το μοίρασμα κάθε φορά (δυο διαφορετικοί στον ρόλο αυτό) είναι δύσκολο. Ειδικά με άτομα που ξέρω 17 χρόνια και είμαστε κολλητοί. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από aris1986
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, aris1986 είπε Να στηθεί το παιχνίδι που ένας ανακατεύει ο διπλανός κόβει και πάει κυκλικά το μοίρασμα κάθε φορά (δυο διαφορετικοί στον ρόλο αυτό) είναι δύσκολο. Ειδικά με άτομα που ξέρω 17 χρόνια και είμαστε κολλητοί. Μακριά από τζόγο.Δεν έχει ούτε φιλίες ούτε συγγένειες. Πέραν από την οικονομική χασούρα σίγουρα θα χάσεις και κάποιους φίλους,εκτός και παίζεται για πλάκα 1-2-5 ευρώ και στο τέλος αυτός που θα κερδίσει βάλει το κέρδος και πάτε να το φάτε. Όταν αυτός που κερδίζει απλά τα βάζει στη τσέπη πάνε περίπατο οι φιλίες. 2
aris1986 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μακριά από τζόγο.Δεν έχει ούτε φιλίες ούτε συγγένειες. Πέραν από την οικονομική χασούρα σίγουρα θα χάσεις και κάποιους φίλους,εκτός και παίζεται για πλάκα 1-2-5 ευρώ και στο τέλος αυτός που θα κερδίσει βάλει το κέρδος και πάτε να το φάτε. Όταν αυτός που κερδίζει απλά τα βάζει στη τσέπη πάνε περίπατο οι φιλίες. Ούτε καν. Έχεις παίξει πόκερ ή ο,τι έχεις δει σε ταινίες; 20€ Buy in είχαμε και 2 έκαναν ξανά buy in κοντά στα 35 σύνολο. Ούτε φωνές ούτε φασαρίες ουτε τσακωμοί. Πέρα από τον τζέρτζελο και τον χαβαλέ μεταξύ μας. Ποκερ παίζεις και με το μυαλό του άλλου. Σιγα μην κάτσω να τσακωθώ αμα μου τα πήρε ο άλλος με μπλόφα ή είχε φύλλο και δεν μου το έδειξε στο τέλος επειδή έκανε raise και διεκδίκησε το pot. Οποίος κάνει φασαρίες και τέτοια διαφορά όχι μόνο σε κολλητούς αλλά και σε αγνώστους τότε δεν είναι για πόκερ. Γενικά για παιχνίδια δεν είναι, ούτε για 5x5 ποδόσφαιρο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα