MistoklaS26 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) To normal το δικό του είναι το easy και το hard το νορμάλ! 🤣 Ότι να ναι αλλά το έχω ξαναδεί! Τώρα από αυτά που πρόσεχα εγώ είναι άμα δεις σε κάθε μέρος υπάρχουν πολλοί εχθροί, που μερικοί από αυτούς κόβουν βόλτες! Εγώ προσπαθούσα να φάω με silent πιστόλια αυτούς πρώτα και μετά έμπαινα σε μάχες 3vs3 ή 3vs4 που και πάλι έχεις πλεονέκτημα άμα το παίξεις σωστά! Άμα υπάρχουν εχθροί κοντά και κάνεις μάχη χωρίς να τους έχεις σκοτώσει θα τους φωνάξουν και θα έχεις σίγουρα μια δύσκολη μάχη! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από MistoklaS26 1
NickTG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 hours ago, SPANK said: Μιάς και πήρα το παιχνίδι υπάρχει κανένα guide να διαβάσω ή να δω γενικότερα πως λειτουργεί το game τι πρέπει να προσέχω κτλπ , έχω παίξει 2 3 packs 8 lvl είμαι τώρα Να προσέχεις για αρχή να σκοτώνεις ήσυχα όσους μπορείς. Αναβάθμισε 3 silent όπλα ώστε να έχει ένα ο κάθε χαρακτήρας. 2
devil-ji Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μου αρεσε πολυ το ambush κομματι του παιχνιδιου. Επιπλεον, μετα τα attributes που σου δινουν crit σε stealth attacks (ειχε φτασει η παπια 100% crit ), θα επικεντρωνομουν σε attributes που σου δινουν τη δυνατοτητα να τελειωνεις γρηγορα τη μαχη (πχ κανεις 2 επιθεσεις σε ενα turn) 1
panagiotis54 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) το τερματισα και εγω μιας και το εδινε τζαμπα το egs....μια χαρα παιχνιδι ηταν...δεν ηταν xcom 2 οκ ηταν πιο λιτο απο το xcom...αλλα μια χαρα πολυ καλο....σιγουρα το ambush ηταν οουπη ας φακ αλλα οκ δεν με πειραξε τοσο...πιο πολυ μου την εσπασε που δεν μπορουσα να πουλησω τις αχρηστες μολοτοφ...ηλπιζα να ειχε λιγο κατι παραπανω με τον ελντερ στο τελος αλλα οκ η αστεια γραφη του απο τα ωραια κομματια του παιχνιδιου επισης overall θα το αγοραζα στο steam σε καποια προσφορα Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από panagiotis54 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Guys καμιά βοήθεια; Είμαι λίγο μετά από εκεί που βρίσκεις την τύπισσα. Έχω ψάξει παντού για "λεφτά", έχω κάνει όσες αναβαθμίσεις μπόρεσα αλλά πάντα σε ένα σημείο χάνω συνεχώς. Είναι δεκάδες εχθροί, χαμηλά level αλλά δεκάδες. Και είναι και ο σπαστικός ο healer που τους ανασταίνει, φαύλος κύκλος. Στην ουσία μόνο με την πάπια μπορείς να πας stealth που έχει την βαλλίστρα και δεν ακούγεται. Αλλά και πάλι αν δεν σκοτώσεις τον άλλον με μία βολή σε βλέπει. Αρχίζει και το άλλο το, μην πω, με την ντουντούκα και φωνάζει άλλους 4-5. Τι να κάνεις με τρία άτομα. Είμαι εκεί που πρέπει να "investigate the crash site"..
antbyron Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Guys καμιά βοήθεια; Είμαι λίγο μετά από εκεί που βρίσκεις την τύπισσα. Έχω ψάξει παντού για "λεφτά", έχω κάνει όσες αναβαθμίσεις μπόρεσα αλλά πάντα σε ένα σημείο χάνω συνεχώς. Είναι δεκάδες εχθροί, χαμηλά level αλλά δεκάδες. Και είναι και ο σπαστικός ο healer που τους ανασταίνει, φαύλος κύκλος. Στην ουσία μόνο με την πάπια μπορείς να πας stealth που έχει την βαλλίστρα και δεν ακούγεται. Αλλά και πάλι αν δεν σκοτώσεις τον άλλον με μία βολή σε βλέπει. Αρχίζει και το άλλο το, μην πω, με την ντουντούκα και φωνάζει άλλους 4-5. Τι να κάνεις με τρία άτομα. Είμαι εκεί που πρέπει να "investigate the crash site".. Δεν το θυμάμαι ακριβώς γιατί έχει περάσει κάποιο διάστημα. Μήπως χρειάζεται να τους προσπεράσεις μέχρι να αποκτήσεις και άλλα silent guns; Αυτός είναι ο σκοπός αρχικά, να αποκτήσεις 3 silent guns και το παιχνίδι σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν δεν μπορείς να βγάλεις ένα site, τότε πας παρακάτω σε πιο εύκολα site. Επίσης μέχρι να αποκτήσεις 3 silent, χρησιμοποιείς και τις ικανότητες που έχεις αποκτήσει. Πχ το γουρούνι έχει την ικανότητα να ρίχνει off έναν εχθρό για δύο γύρους. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από antbyron
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, antbyron είπε Δεν το θυμάμαι ακριβώς γιατί έχει περάσει κάποιο διάστημα. Μήπως χρειάζεται να τους προσπεράσεις μέχρι να αποκτήσεις και άλλα silent guns; Αυτός είναι ο σκοπός αρχικά, να αποκτήσεις 3 silent guns και το παιχνίδι σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν δεν μπορείς να βγάλεις ένα site, τότε πας παρακάτω σε πιο εύκολα site. Μα τα εύκολα τα έχω κάνει όλα και έχω πάει σε όλους τους εναλλακτικούς δρόμους. Είναι δύο σημεία σε δύο διαφορετικά sites που έχουν πολλούς εχθρούς. Ειδικά ο healer με μαμάει, γιατί κάνεις όλη την δουλειά από την αρχή, και δεν σκοτώνεται κιόλας ο φούστης εύκολα, έχει πολύ ζωή. Άσε που σε ένα γύρο κάνει 15 χιλιόμετρα και πάει τέρμα μακριά..
panagiotis54 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 φιλε αυτο το σημειο ειναι μακραν το πιο δυσκολο ολου του παιχνιδιου για μενα...αφου το ειχα το παιχνιδι απο τον θειο...το σταματησα σε εκεινο το σημειο γιατι μου την εσπαγε που δεν healαρωνται οι παιχτες και το ξαναπηρα μετα.... τεσπα...πως το περασα εγω...αφου ετοιμαστεις και βρεις τις σωστες θεσεις...focusareis στην τυπισσα που φερνει ενισχυσεις....αυτη πρεπει να φυγει 1η...εαν δεν εχεις παει πισω στην βαση να ανεβασεις οπλα καντο, φυσικα abilities....το 2ο ειναι να βαρεσεις οχι με τα silent μικρα αλλα κατευθειαν με τα μεγαλα πανω της...αν παρεις το surprise...μπορεις να κινηθεις πρωτα...να πας κοντα να παρεις το 100% hit chance και να την βαρεσεις.... ειμαι αρκετα σιγουρος επισης πως στα δεξια υπαρχει περιθωριο να φας το botaki αθορυβα....αν θυμαμαι καλα εκει υπηρχε και ενα κουτι για να παρεις καποιο καπελο κατι τετοιο...πρεπει το ρομποτακι αν στηθεις καλα με τα silent οπλα να το εχεις...ελπιζω να μην το μπερδευω με καποιο επομενο...παντως σιγουρα την τυπισσα που φερνει κοσμο την βαρας 1η και πρεπει να την σκοτωσεις στον 1ο γυρο ή να την ακινητοποιησεις με το γουρουνι...πετα και βομβες πανω της αν χρειαστει αν τα οπλα σου δεν κανουν αρκετη ζημια σε σχεση με την χειροβομβιδα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Τελικά το άρχισα από την αρχή με πολύ προσοχή στο πως θα φτιάξω τα abilities. Αγόρασα και ένα όπλο με μεγάλο range, του έβαλα και ένα αντικείμενο που το αυξάνει ακόμη περισσότερο και το έδωσα στην τύπισσα, οπότε ρίχνει σχεδόν από παντού. Πολύ σημαντική ability αυτή που έχει το γουρούνι για μια επιπλέον κίνηση, επεμβαίνεις γρήγορα αν κάποιος τα βρει σκούρα. Ξεκόλλησα από εκείνο το σημείο. Είναι λίγο πώρωση πάντως το παιχνιδάκι..
antbyron Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τελικά το άρχισα από την αρχή με πολύ προσοχή στο πως θα φτιάξω τα abilities. Αγόρασα και ένα όπλο με μεγάλο range, του έβαλα και ένα αντικείμενο που το αυξάνει ακόμη περισσότερο και το έδωσα στην τύπισσα, οπότε ρίχνει σχεδόν από παντού. Πολύ σημαντική ability αυτή που έχει το γουρούνι για μια επιπλέον κίνηση, επεμβαίνεις γρήγορα αν κάποιος τα βρει σκούρα. Ξεκόλλησα από εκείνο το σημείο. Είναι λίγο πώρωση πάντως το παιχνιδάκι.. Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, και εγώ είχα πωρωθεί και έπαιζα μέχρι τα ξημερώματα θυμάμαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 @antbyron Ισχύει, είναι από το είδος που κολλάς επί ώρες. Είχα ρίξει κάτι ξημερώματα με το Civ V άλλο πράμα
chek2fire Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μια και το τελευταίο διάστημα έχω βρει χρόνο και ασχολούμαι με το game να γράψω τις εντυπώσεις μου καθώς έχω φάει και εγώ το κόλλημα μου με το συγκεκριμένο. Είναι σαδιστικά δύσκολο αλλά είναι από τα game που η δυσκολία του δεν έχει να κάνει με σπασμένους μηχανισμούς αλλά με πάντα με λανθασμένες επιλογές που θα κάνεις κυρίως στο πως θα στήσεις την ομάδα στον χώρο και τι επιλογές θα κάνεις κατά την διάρκεια της μάχης. Κάθε λάθος απόφαση εδώ τιμωρείτε και μέχρι στιγμής που το έχω προχωρήσει αρκετά πάντα μα πάντα όταν μου πέφτει όλη η ομάδα είναι από λάθη που έχω κάνει. Το βασικότερο κομμάτι πάντως είναι στο πως θα στήσεις την ομάδα σου και πως θα εκμεταλευτείς τον χάρτη και φυσικά το τι mutants έχουν οι χαρακτήρες σου. Για μένα από τα must mutants είναι αυτό με κλαδιά που βγαίνουν και καθηλώνουν για κάποιους γύρους τους αντιπάλους 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 *** μάγο με το τουρμπάνι στο κεφάλι πως τον σκοτώνουμε; Καλημέρα!!
Xvipes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Το πήρα και εγώ πριν 2 εβδομάδες περίπου και κοντεύω να το τερματίσω στο hard χωρίς ιδιαίτερο κάψιμο (1-2 ώρες τι μέρα). Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά νιώθω ότι μετά από λίγο είναι ψιλό επαναλαμβανόμενο. Είδα ότι βγάλανε και expansion αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω. Τα mutations ωραία αλλά όχι και ιδιαίτερα χρήσιμα. Αν καθαρίζεις κάθε περιοχή θα είσαι μπροστά στα levels που χρειάζεται και όταν βάλεις 3 Rambino καθαρίζεις άνετα packs από 4-5 άτομα. Το γενικό rotation για κάθε πίστα είναι να την εξερευνήσω όλη, να φάω ότι μπορώ από patrol με silent weapons και μετά να βρω ένα καβατζομέρος ψηλά και να ξεκινήσω τη μάχη. Ξεκινάω συνήθως πρώτα από τον shaman και μετά τους pyros. Κάτι που το κατάλαβα μετά τα μέσα του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να φας patrols χωρίς να σε ακούσουν και με τα κανονικά σου όπλα αρκεί να είσαι λίγο μακριά από τους άλλους. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πιο είναι το range που ακούνε οι άλλοι το όπλο αλλά νομίζω αν δεν φαίνεται δεν ακούει. Save μετά από κάθε μάχη. Κάτι που ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που υπάρχει είναι το hide. Γιατί να κάνω hide κάποιον ήρωα? Που/πως το usarete? 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε *** μάγο με το τουρμπάνι στο κεφάλι πως τον σκοτώνουμε; Καλημέρα!! Ποιον λες, σε ποια πίστα?
chek2fire Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 μάλλον για τον μάγο θα αναφέρει στην πίστα που τον βρίσκεις για πρώτη φορά που και για μένα ήταν το ποιο δύσκολο κομμάτι αυτό. Εγώ πάντως έσπασα την ομάδα στα τρία και σε διαφορετικά σημεία και αρχικά τον έκανα stuck του έριξα και μια molotov και μετά χτύπαγα μόνο αυτόν μέχρι να πέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα