Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας, μόις μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της Wind και μου είπαν ότι έχουν μπλοκάρει τη προσβαση σε site οπως το συγκεκριμένο βάση απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών. Στο άλλο σπίτι που έχω Cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα και εισέρχομαι κανονικά.Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Μιας και ο σταθερός υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο σταθερό της Wind .
kormos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Androidimitris είπε Καλησπέρα σας, μόις μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της Wind και μου είπαν ότι έχουν μπλοκάρει τη προσβαση σε site οπως το συγκεκριμένο βάση απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών. Στο άλλο σπίτι που έχω Cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα και εισέρχομαι κανονικά.Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Μιας και ο σταθερός υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο σταθερό της Wind . Η λύση έχει δοθεί πολλάκις φορές εδώ μέσα... Άλλαξε τα dns
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Έχεις κάποιο λινκ με τη λύση εδώ μέσα; Ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, Androidimitris είπε Έχεις κάποιο λινκ με τη λύση εδώ μέσα; Ευχαριστώ Βάλε dns (OTE) 195.170.0.1 195.170.2.2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ θα το φτιάξω το πρωί και επανέρχομαι
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Προσπάθησα να βαλω τις διευθυνσεις αλλά μου βγαζει error οταν παω να κάνω reload.
Zaytsev Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Εκεί που λάει "Use the following Static DNS...", το επιλέγεις και μετά βάζεις στα δύο πεδία, τα δύο αντίστοιχα που σου έδωσαν παραπάνω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Εκεί που λάει "Use the following Static DNS...", το επιλέγεις και μετά βάζεις στα δύο πεδία, τα δύο αντίστοιχα που σου έδωσαν παραπάνω. This site can’t be reached www.greek-team.cc’s server IP address could not be found. Try: Checking the proxy, firewall, and DNS configuration Running Windows Network Diagnostics Εβαλα και στα 2 DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG
kormos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Androidimitris είπε Προσπάθησα να βαλω τις διευθυνσεις αλλά μου βγαζει error οταν παω να κάνω reload. Τοπικά στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου θα βάλεις τα dns. Όχι στο "ρούτερ" σου.
kormos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Androidimitris είπε Που ακριβώς είναι αυτό; Δες εδώ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 To εκανα αλλά τίποτα.... Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο;
Σελήνη Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 αν έχει κανείς διάθεση να μας βοηθήσει αναλυτικά για το πως θα μπούμε στο site ας το κάνει, ως τώρα αυτά που έχετε πει δε βοηθάνε παιδιά.
Σελήνη Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 λοιπόν με to dns benchmark ψάχνουμε το καλύτερο server για τη σύνδεσή μας και δε βάζουμε τις ip που δόθηκαν γιατί σε εμένα κόπηκε το ιντερνετ τελείως με αυτούς της cosmote. ευτυχώς μπήκα greek-team
kormos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, Androidimitris είπε To εκανα αλλά τίποτα.... Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο; Σίγουρα δεν τα κάνεις σωστά, παρ αυτά δοκίμασε τους DNS 8.8.8.8 / 8.8.4.4 3 ώρες πριν, Σελήνη είπε αν έχει κανείς διάθεση να μας βοηθήσει αναλυτικά για το πως θα μπούμε στο site ας το κάνει, ως τώρα αυτά που έχετε πει δε βοηθάνε παιδιά. Προφανώς υπάρχει έλλειψη γνώσεων. Οι απαντήσεις είναι αυτές που δίνουν τη λύση στο πρόβλημά σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις