_chris_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ανοίγω θέμα για ένα φαινόμενο που πίστευα είχε εκλείψει... αποφασίζουμε με την παρέα μου να βγούμε βράδυ σ ένα μαγαζί. το μαγαζί έξω από την πόλη, στην άκρη του δρόμου, με ένα μεγάλο χώρο μπροστά (χωράφι) με χώμα, σαν χώρο πάρκινγ. δε χρειάζεται νομίζω να αναφέρω όνομα. μπαίνω στο χωματόδρομο και πλησιάζω την είσοδο.σταματημένα αυτοκίνητα μπροστά μου, σταματώ κι εγώ κι ακούω από άτομο του καταστήματος να λέει να δώσουμε τα κλειδιά να μας παρκάρει τα αυτοκίνητα. Αγνοώ και συνεχίζω να παρκάρω μόνος μου. μάλιστα πήγα λίγο πιο πίσω και κάνω μανούβρα να παρκάρω ανάμεσα σε άλλα 2. εμφανίζεται τρέχοντας ένας τύπος και μου λέει ή θα του δώσω τα κλειδιά να μου το παρκάρει ή αν θέλω θα το παρκάρω μόνος μου αλλά στην άλλη πλευρά της αλάνας. στην ουσία 2 σειρές αυτοκίνητα ποιο κάτω. λίγα μέτρα απόσταση δηλαδή. κανένα πρόβλημα του λέω και παρκάρω εκεί μου είπε. το αστείο είναι ότι την ώρα που πήγα, τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν στην πλευρά όπου αναλάμβανε το κατάστημα. και ερωτώ τώρα.. με άριστα το 10. πόσο μα πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να δίνει κλειδιά του αυτοκινήτου του στον κάθε τυχαίο γύφτο για να του το παρκάρει; και με ποια λογική δηλαδή μου ζητάει ο άλλος τα κλειδιά για να παρκάρει το αυτοκίνητο μου 20 μέτρα από εκεί που το αφήνω. εγώ δε μπορώ να το κάνω; γνωρίζω ότι ήταν τακτική σε νυχτερινά καταστήματα το παρκάρισμα, όπου σου ζητούσαν και 5€ στο τέλος. απλά πίστευα ότι μετά από όλα αυτά και με την κρίση, ο έλληνας θα έβαζε μυαλό και θα διαολόστελνε τέτοια λαμόγια. δε ξέρω αν το συγκεκριμένο κατάστημα ζητούσε χρήματα στο τέλος (πιθανόν να ζητούσε) αλλά και δωρεάν να ήταν. με ποια λογική ρε να δώσω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου στον κάθε τυχαίο; ρε παιδιά αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν ακόμα; κυκλοφορούν τόσοι μαλάκες γύρω μας; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από _chris_ 5 1
gaius germanicus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 εγω νομιζα οτι με την κριση σταματησε και το φαινομενο των κλαρινογαμπρων-σκυλαδικων αλλα φευ. 4
evoracing Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στα πιο κυριλέ μαγαζιά γίνεται αυτό ακόμα ναι.. Ούτε εγώ θα έκανα κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μετά από την τελευταία φορά που το παλικάρι δεν ήξερε τι πάει να πει immobilizer και μίζαρε μισή ώρα με αποτέλεσμα να πάω εγώ να το πάρω τελικά αφού άκουγα την μίζα να φωνάζει. Γενικά ο κώλ..ς του Έλληνα το θέλει αυτό αλλά όταν ακούνε για μπουρμπουαρ σφυράνε κλέφτικα.
_chris_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 δε συχνάζω σε κυριλέ μαγαζιά οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει. και σε αυτό πήγαμε τυχαία να δούμε τι είναι. απλά μου έκανε εντύπωση, γι αυτό άνοιξα και το θέμα. βασικά περισσότερο εντύπωση μου έκανε πως υπήρχε χώρος όπου μπορούσες να παρκάρεις μόνος σου, λίγα βήματα μακριά, αλλά όταν πήγαμε ήταν άδειος και τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν μπροστά στο κατάστημα, εκεί που απαιτούσαν να τα παρκάρουν αυτοί. σε όλα αυτά τα μαγαζιά φαντάζομαι ζητάνε και κανενα 5ευρο στο τέλος. με ποια λογική δίνετε τα αυτοκίνητα σας να τα παρκάρουν; θυμάμαι παλαίοτερα είχα ακούσει ότι είχε γίνει θέμα σε ένα τέτοιο μαγαζί όπου οι παρκαδόροι τα βάζανε όπου μπορούσανε, φτάσανε οι μπάτσοι και πέσανε κλήσεις. δε ξέρω ποιος πλήρωσε όμως
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Περνούσε η αστυνομία, έβαζε την κλήση και μετά όταν σε έφερναν το αυτοκίνητο την έπαιρναν οι παρκαδοροι και την έσκιζαν.μια ωραία μέρα έρχονταν το ραβασάκι να πληρώσεις.Επίσης, έπεφτε ψαχουλεμα σε ντουλαπάκι κτλπ, ότι ψιλό υπήρχε έκανε φτερά.έχω τύχει σε σκηνικό να λείπουν πιο σοβαρά πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν.συμφοιτητή μου που τον έδιωξαν από αυτή τη δουλειά γιατί έκλεβε το οτιδήποτε, μέχρι και ζελέ 888 έχει κλέψει,σπούδασε γιατρός στην Βουλγαρία και έχει διοριστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.τα βλέπω αυτά και ψάχνω ντουβαρι να χτυπήσω το κεφάλι μου 1 1
keravnos21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να εισαι σιγουρος οτι αν παρκαρει ο καθενας απο μονος του σε αυτην την αλανα αντι για 100 αυτοκινητα που εχει χωρητικοτητα ( εβαλα ενα ενδεικτικο νουμερο ) θα εμπαιναν τα μισα ισως και λιγοτερα γιατι υπαρχουν ανθρωποι που πιανουν 3 θεσεις για να παρκαρουν, πηγαινε σε κανενα πολυκαταστημα με μεγαλο παρκινγκ και θα καταλαβεις τι σου λεω,θα μπορουσε βεβαια να υπαρχει παρκαδορος αλλα σε στυλ ferry boat που σε βοηθανε να παρκαρεις για να μην πιανεις πολυ χωρο αλλα δεν σου παιρνουν αυτοι το αμαξι να στο παρκαρουν. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από keravnos21 3 1
opcorsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 κι εγω αισθανομαι αβολα οταν μου περνουν το αμαξι... σε ενα παρκινγκ που πηγα και πληρωσα προχθες οχι μονο μου το παρκαραν, αλλα μου πηραν και τα κλειδια και τα ξανα ειδα οταν γυρισα... μερικοι το εχουν πολιτικη τους
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δε δινω κλειδια και να παρκαρουν το αμαξι για κανενα λόγο... το μονο μερος που τα αφηνω ειναι στο πλυντηριο αυτοκινητων που παω και ειναι εμπιστοσύνης! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από paylidis 1
haris_216 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δεν έχει να κάνει με τον τύπο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που έχω (δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα έμπαινε στην διαδικασία να του ρίξει έστω και δεύτερη ματιά ) αλλά σαν άποψη τα κλειδιά μου δεν τα δίνω σε κανένα, με μόνη εξαίρεση κάποιες σπάνιες (αφού τα περισσότερα τα κάνω μόνος μου) επισκέψεις στο συνεργείο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Πριν απο χρονια σε τετοιο παρανομο parking ξενυχταδικου ειχε αφησει η κορη μου το δικο μου αμαξι και περασε η Δημοτικη Αστυνομια και μεζεψε πινακιδες . Ηρθε το πρωι σπιτι πηγα στην Δημοτικη Αστυνομια Αθηνας στην Αθηνάς πληρωσα την κλιση και τις πηρα πισω . Προς...τιμη του ξενυχταδικου με ατομο δικο τους μας εφεραν τα λεφτα της κλισης στο σπιτι . 1 1
Ntinaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε δε δινω κλειδια και να παρκαρουν το αμαξι για κανενα λόγο... το μονο μερος που τα αφηνω ειναι στο πλυντηριο αυτοκινητων που παω και ειναι εμπιστοσύνης! Εγω μονο στο κτεο, και αυτο επειδη τους βλεπω απο τη τζαμαρια 1
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω μονο στο κτεο, και αυτο επειδη τους βλεπω απο τη τζαμαρια βασικα εμενα εχει λειτουργία παρκαδόρου (μπορώ να βγαλω το κλειδι-καρτα βασικά, και να το βάλω μπροστά και να το δωσω μεχρι να το παρκάρουν ή για 30', μονο μια αναφλεξη παντως)... τους το εχω κανει μια φορά και πηγαν να παθουν εγκεφαλικό νομιζαν οτι παιρνει χωρις κλειδι μεχρι που τους ειπα ξαναβαλτε το μπροστα αν μπορείτε
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλα αμαξια εχουν ιδιαιτεροτητες για να παρουν εμπρος . Ειχα βαλει στοιχoιμα και τo εχασε φιλος γνωστης της αυτοκινησης να βαλει εμπρος ενα Honda Civic του 2007 1800 κυβικα που ειχα με αυτοματο κιβωτιο . Δεν τα καταφερε ... Ηθελε να εχει νεκρα στο κιβωτιο , γυρισμενo τελειως τον διακοπτη στη μιζα , να πατας φρενο και μετα το start button. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε πάρκινγκ, κτεο και συνεργείο τα έχω δώσει, σε μαγαζί δε θυμάμαι. Επειδή το έχω κάνει κι από την ανάποδη πάντως οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν κλειδιά και με πολύ ακριβά αυτοκίνητα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από zio10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα