firewalker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, paredwse είπε Δηλαδή ο δικηγόρος, αν δεν βασιστεί στα λεγόμενα του πελάτη του (ο οποίος συνήθως δεν λέει την αλήθεια ούτε στον δικηγόρο του) σε ποιανού τα λεγόμενα πρέπει να βασιστεί; Του γείτονα; Του περιπτερά; Του αγοριού απέναντι; Να κάνει έρευνα!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν δεν έχεις δει Law & Order και Law & Order SVU, πιο πολύ για γραμματειακή υποστήριξη σε κόβω... Αφού το είπε ο άνθρωπος. Διαγνώσεις σε νοσοκομεία κάνει. Μη δείτε άνθρωπο με επίπεδο, αμέσως να τον ρίξετε /sarcasm 8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τώρα σε κανένα μισάωρο που θα σου έρθει το εξώδικο θα δεις Σε σένα θα στείλει εξώδικο για απόπειρα δυσφήμισης του επαγγέλματος του
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Τώρα που αναφερθήκατε στους νομικούς να πούμε ότι στην Αμερική έχουν ήδη πρόβλημα λόγω της λειτουργίας της τεχνητής νοημοσύνης που δίνει αυτή νομικές συμβουλές. 33 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τώρα σε κανένα μισάωρο που θα σου έρθει το εξώδικο θα δεις Τι είναι το εξώδικο;
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, skiabox είπε Τι είναι το εξώδικο; https://el.m.wikipedia.org/wiki/Εξώδικο
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε https://el.m.wikipedia.org/wiki/Εξώδικο Ο οργανισμός μου αρνείται να διαβάσει γραφειοκρατικά κείμενα. Ξερνάω μιλάμε. Βάλε και ότι η γραφειοκρατεία κατέστρεψε για καμιά 100ή χρόνια (τουλάχιστον) την πατρίδα μου οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο "άνθρωπος" έκανε ένα σωρό δευτερεύοντα εγκλήματα προκειμένου να καλύψει το πρώτο και μεγαλύτερο και χρειάστηκε αρκετός χρόνος μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια για το πρώτο. Αλήθεια έχετε την εντύπωση ότι ο συνήγορος του είπε να βγάλει το πτώμα σε κάδο σκουπιδιών από το Νοσοκομείο,ο συνήγορος του είπε να το πετάξει γυμνό στο ρέμα,ο συνήγορος του είπε να πλύνει το αμάξι τρεις φορές ,ο συνήγορος του είπε να ανοίξει παρτίδες με το θύμα από το facebook και τόσα άλλα που έκανε αμέσως και πριν το έγκλημα;;;;;;;;;;; Πιστεύω πως αν είχε επικοινωνήσει με το συνήγορο αμέσως μετά το έγκλημα θα τον είχε σώσει από όλες αυτές τις βλακείες οι οποίες σίγουρα θα είναι πάρα πολύ επιβαρυντικές για την επιμέτρηση της ποινής του Απλά έπρεπε να πει ένα ακόμη ψέμα το οποίο κατά τον ίδιο δικαιολογεί την όλη αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα , αλλά το οποίο ενδεχομένως να επιβαρύνει τη θέση του για μία ακόμη φορά,γιατί οι δικαστές δεν είναι όπως εμείς που μπορεί να χάψουμε ένα καλά ειπωμένο παραμύθι.Και το ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος ανοίγει διάλογο με τους συγγενείς του θύματος δείχνει για μία ακόμη φορά το χαρακτήρα του. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από papoys1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου να έχει δικηγόρο που να ψάχνει ελαφρυντικά όσο βαρύ αδίκημα κι αν έχει κάνει. Αλλά η προσπάθεια κάποιων δικηγόρων να μας παρουσιάσουν τους θύτες σαν θύματα είναι απαράδεκτη. Έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις ειδικά από μεγαλοδικηγόρους.
Yperaspisths Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ενα άλλο παράδειγμα. Η Χίλαρυ Kλίντον περηφανευόταν οτι είχε αθωώσει εναν βιαστή 12χρονου κοριτσιου. Κατάφερε να τον αθωώσει με δικηγορικά τερτίπια . Μάλιστα γέλαγε και υποστήριξε οτι έχασε την εμπιστοσύνη της στα τεστ αλήθειας ,γιατί ο βιαστής τα πέρασε. Και θα μου πει κάποιος. Μα ζητιάνοι θα γίνουν οι δικηγόροι; Συγχωρήστε με ,αλλά τι σκατά κοινωνία φτιάχνουμε αν αθωώνουμε βιαστές και δολοφόνους; Αν επικρατεί αυτός που λέει τα καλύτερα ψέμματα , ας επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας που επικρατεί ο πιο δυνατός. 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου να έχει δικηγόρο που να ψάχνει ελαφρυντικά όσο βαρύ αδίκημα κι αν έχει κάνει. Αλλά η προσπάθεια κάποιων δικηγόρων να μας παρουσιάσουν τους θύτες σαν θύματα είναι απαράδεκτη. Έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις ειδικά από μεγαλοδικηγόρους. Απο την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ο δικηγόρος αν είναι αθώος ο πελάτης του. Αν περπατά σαν παπια και αμα κάνει κουακ κουακ τοτε είναι πάπια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θυμαμαι καποιο μεγαλοδικηγορο που προσπαθουσε να πεισει τι το θυμα επεσε πανω στο μαχαιρι και οχι το μαχαίρι στο θυμα.. Ισως θυμούντε καποιοι την μονομαχια των δυο Α. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
Zazula Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 2:54 ΜΜ, Yperaspisths είπε Ενα άλλο παράδειγμα. Η Χίλαρυ Kλίντον περηφανευόταν οτι είχε αθωώσει εναν βιαστή 12χρονου κοριτσιου. Κατάφερε να τον αθωώσει με δικηγορικά τερτίπια . Μάλιστα γέλαγε και υποστήριξε οτι έχασε την εμπιστοσύνη της στα τεστ αλήθειας ,γιατί ο βιαστής τα πέρασε. Και θα μου πει κάποιος. Μα ζητιάνοι θα γίνουν οι δικηγόροι; Συγχωρήστε με ,αλλά τι σκατά κοινωνία φτιάχνουμε αν αθωώνουμε βιαστές και δολοφόνους; Αν επικρατεί αυτός που λέει τα καλύτερα ψέμματα , ας επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας που επικρατεί ο πιο δυνατός. Κάποιος κατηγορεί συλλήβδην τους δικηγόρους ότι λένε ψέματα για να κάνουν τη δουλειά τους, και ιδού τι κάνει ο ίδιος για να υπερασπιστεί τις δικές του θέσεις: https://www.snopes.com/fact-check/hillary-clinton-freed-child-rapist-laughed-about-it/
Yperaspisths Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Zazula είπε Κάποιος κατηγορεί συλλήβδην τους δικηγόρους ότι λένε ψέματα για να κάνουν τη δουλειά τους, και ιδού τι κάνει ο ίδιος για να υπερασπιστεί τις δικές του θέσεις: https://www.snopes.com/fact-check/hillary-clinton-freed-child-rapist-laughed-about-it/ Ακουσε το βίντεο και βγάλε συμπέρασμα. Έχεις το ηχητικό μπροστά σου και μου λες να μπω σε site που μπορεί να υποστηρίζει την Χιλαρυ?
Zazula Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Yperaspisths είπε Έχεις το ηχητικό μπροστά σου και μου λες να μπω σε site που μπορεί να υποστηρίζει την Χιλαρυ? Καλά, ό,τι νά 'ναι. 3
Tragic! Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 31/3/2018 στις 6:50 ΜΜ, paredwse είπε Όχι, αλλά έχω δει όλα τα επεισόδια Good Wife, Boston Legal, Suits. Επίσης έχω δει όλο τον House, MD και στον ελεύθερό μου χρόνο (όταν δηλαδή δεν βλέπω σειρές) κάνω διαγνώσεις σε νοσοκομεία. *Καθαρα χιουμοριστικο ηταν νομικε
l337 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Yperaspisths είπε Ακουσε το βίντεο και βγάλε συμπέρασμα. Έχεις το ηχητικό μπροστά σου και μου λες να μπω σε site που μπορεί να υποστηρίζει την Χιλαρυ? 3 πουλάκια κάθονται. Πραγματικά.
NT1G Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Zazula είπε Καλά, ό,τι νά 'ναι. 48 λεπτά πριν, l337 είπε 3 πουλάκια κάθονται. Πραγματικά. Και μετά αναρωτιέσαι πως μπορεί να υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στην επίπεδη γη, στους σαυροανθρώπους κ.τ.λ... Ε κοιτάς τα θέματα του μπλα μπλα και παίρνεις μια ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα