Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως ξερεις οτι ειναι κινητο λοιπον αφου ειναι 9ψηφιο? ειναι του τυπου 69*******?

Το πιο απλο ειναι να το googlαρεις

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tragic! είπε

το οποιο σε καλει και δε μπορεις να καλεσεις πισω. Τι παιζει; 

Το ξέρω σε τρώει η περιέργεια, αλλά δεν καλούμε ποτέ, μα ποτέ, νούμερα που δε γνωρίζουμε. Αν κάποιος πραγματικά θέλει να σου μιλήσει, θα σε ξαναπάρει ο ίδιος από μόνος του..

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Το ξέρω σε τρώει η περιέργεια, αλλά δεν καλούμε ποτέ, μα ποτέ, νούμερα που δε γνωρίζουμε. Αν κάποιος πραγματικά θέλει να σου μιλήσει, θα σε ξαναπάρει ο ίδιος από μόνος του..

Ούτως η άλλως δε μπορεί να γίνει κλήση προς 9ψήφιο αλλά θέλω να ξέρω, γιατί άμα είναι καμιά απάτη μπορεί ακόμα και απο κεκτημένη να το σηκώσω (δε θα κάτσω να μετρήσω τα ψηφία) και να φάω καμιά χρέωση απο δω ως αύριο

Δημοσ.

Είναι και παραείναι, όπως και για εισερχόμενα μηνύματα. Βέβαια γίνεται σπάνια έως ποτέ από μικροαπαταιώνες επειδή πολλές φορές αυτός που δέχεται την κλήση χρεώνεται αρκετά λιγότερο από αυτόν που την κάνει, αλλά παίζονται πολλά από πίσω (εταιρείες φαντάσματα, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις κινητό Android, εγκατέστησε εφαρμογή που μπλοκάρει αριθμούς της αρέσκειας σου. Έχω μπλοκάρει διαφημιστικές και άκυρα τηλέφωνα και ησύχασα.

Τώρα αν θες να μάθεις από που έρχεται η κλήση δεν μπορώ να βοηθήσω.

Επεξ/σία από Adanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...