Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάστε ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξατε online και ποτέ; Ήταν σε pc, κονσόλα; Και τι χρονολογία;

Εμένα το πρώτο μου online ήταν σε pc το diablo 1 σε σύνδεση 56Κ το 2001.

Ενιωσα ένα ρηγος όταν  πρωτοείδα άλλο παίκτη να έχει σκοτώσει τέρατα και να έχει λουταρει την πίστα. Τόσα χρόνια έπαιζα μόνος..!

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Halo στο original xbox χωρις να υπαρχει xbox live στην Ελλαδα μεσω isdn 128 (με UK λογαριασμο).

Μετα απο αυτο εφτιαξα το www.xbox-live.gr με αναλυτικους οδηγους πως να το κανει ο καθενας, αφου μεγαλωσε η ιστορια μετανομαστηκε το site σε myxbox.gr αλλα πλεον το εχω δωσει σε αλλον να το τρεχει.

Ωραιες εποχες με αφθονο χρονο...

https://web.archive.org/web/20050517024141/http://www.xbox-live.gr:80/

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, redykt είπε

cs 1.6

Ομοιως και εκεινον τον καιρο  γυρω στο 2003 ξεκινησα και l2 με την 56ρα.

Καμια φορα αμα με παρασυρει η παλιοπαρεα να κανω create σε pvp server for fun ανοιγω στην αρχη και τους ηχους στον client για να θυμηθω κατι nooboεποχες που xpara στα μπλε επειδη μου αρεσε να xparw διπλα στο ποταμακι υπο τον ηχο της φλογερας η οτι αλλο ηταν.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ.

Ground Control.
Άγνωστη χρονιά, τέλος των 90s ίσως,  σε pstn γραμμή και modem στα 42000bps, 56k δεν είδα ποτέ μου. :P 

• Like 1
Δημοσ.

L2 tehgamers 2006-07 αν θυμαμαι καλα,τρελες αναμνησεις με χαβαλε στο skype κ πολυ καψιμο...DragonSlayers FTW😂

Δημοσ.

MotoGP 2 εποχες 2001, με PSTN, το game ειχε απιστευτο online και συναγωνισμο, πρεπει να μουν ο μονος Ελληνας που επαιζε σοβαρα :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mohaa από το πρωί μέχρι το βράδυ.Tο είχα αγαπήσει τόσο πολύ που δεν ξαναασχολήθηκα-αν και προσπάθησα- με κανένα άλλο online παιχνίδι.
Δεν θυμάμαι ημερομηνίες.Είχε πάντως πολύ κόσμο.

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι το πρώτο game που είχα παίξει ήταν το ultima online σε έναν φίλο και βασικά στην αρχή δεν το πολύ πίστευα ότι δεν είναι npcs μέχρι που άρχισαν τα μπινελίκια οπότε κατάλαβα τι παίζει! Πρέπει να ήταν το 1997 αν θυμάμαι καλά. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...