DrLo Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, l337 είπε Δεν του πέφτει λόγος για το τι θα κάνουν και νομίζω το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Την προβληματισμό του εκφράζει απλά ανοίγοντας ένα νήμα. Το γιατί επιλέγει να κάνει κάποιος ένα τέτοιο βίντεο είναι ένας "αποδεκτός" προβληματισμός. Να θεωρείς ότι προσβάλουν τον εαυτό τους δεν είναι προβληματισμός, είναι κρίση.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα υπάρχει πολύ σαβούρα. Είτε συμφωνεί κάποιος είτε όχι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πλέον τα κοινωνικά μέσα έχουν μπει στην ζωή μας. Η καλή ή κακή χρήση εξαρτάται από εμάς. Δεν είναι όπως τα κανάλια που μας καθοδηγούν και δεν έχουμε πολλές επιλογές. Στο youtube υπάρχουν επιλογές και είναι ανοιχτό σε όλους... αλλά "εμείς" προτιμάμε να βλέπουμε μια χαζογκόμενα να μιλάει για το τι έφαγε για πρωινό και να έχει 2εκ views Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
citelis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ο κόσμος έχει ανάγκη και για χαβαλέ μες τη ζωή! Δεν σημαίνει ότι όποιος βλέπει χαζοvideo στο youtube είναι ασόβαρος. Μπορεί απλά να χαλάει τον ελεύθερο χρόνο του έτσι! Προσωπικά δεν παρακολουθώ κανέναν youtuber αλλά μπορεί να έχω κάποια άλλη συνήθεια που για κάποιους είναι χαζή!
webparts Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Χαβαλε εχουμε αναγκη,οχι αεργους καραγκοζιδες που επειδη δεν εχουν αναγκη να δουλεψουν ανεβαζουν οτι μ@λ@κια κανουν στη ζωη τους στο youtube. 2
th3ofilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το καλο με το γιουτιουμπ και γενικοτερα με το ιντερνετ ειναι οτι βλεπω διαβαζω με οτι μαρεσει και οτι γουσταρω δεν ειναι σαν την tv που εχει στανταρ προγραμμα, ανοιγεις το internet-youtube και βλεπεις και διαβαζεις για οτι σαρεσει οτι δεν σαρεσει δεν το βλεπεις... τα καναλια στην tv τα εχω κοψει χρονια τωρα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, DrLo είπε Ναί Υποτιμημένη απάντηση που αξίζει χιλιάδες likes. Μην τυγχόν κάποιος πει "ναι μ'αρέσει να βλέπω-κάνω από αυτά", αμέσως να πέσουν βροχή οι περιφρονητικές ανακρίσεις και το guilt trip. Είναι τουλάχιστον γελοίο να βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα, αρνητικά πάντα, για το επίπεδο του μέσου ανθρώπου από επιλεκτικά στοιχεία (πόσο μάλλον να αναφέρονται αυτά τα συμπεράσματα σε συγκεκριμένους κοινωνικούς χώρους που έχουν την τάση να τα ενισχύουν, με αποτέλεσμα την ανατροφοδότηση τους και τη ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για πραγματικότητα) Και σε όλα αυτά, να βλέπεις παράλληλα ανθρώπους να λένε στα σοβαρά "εμένα δεν με νοιάζει τι κάνουν/λένε οι άλλοι, ας λένε/κάνουν ό,τι θέλουν" ενώ έχουν δείξει αυτό, οπότε αρχίζεις ειλικρινά να αναρωτιέσαι κατά πόσο έχει νόημα να ασχολείσαι και να παίρνεις στα σοβαρά κάποια κείμενα.... ...ή να μπαίνεις στο τριπάκι να προσδιορίζεις την εκτίμηση του συνανθρώπου σου με το αν βλέπει συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομές ή συγκεκριμένα διαδικτυακά κανάλια στη ζωή του. Απαξίωση at its finest.
webparts Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, triapoulakiakathontan είπε ενώ έχουν δείξει αυτό Ημουν 100% σιγουρος οτι θα ειναι λινκ για sαrvivor. Μ'αρεσεις.
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, webparts είπε Eσεις στο μανχαταν να το λετε τουμπ φιλε,εμεις τιουμπ το μαθαμε απο το '06 και ετσι θα το λεμε μεχρι να πεθανουμε. Στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι εχω ακουσει. Μου θυμιζεις κατι γνωστούς μου που το πρέντατορ το λενε πριντειτορ γιατι "ετσι το εμαθαν απο παλια"
webparts Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, ADHD είπε Μου θυμιζεις κατι γνωστούς μου που το πρέντατορ το λενε πριντειτορ γιατι "ετσι το εμαθαν απο παλια" Και τα ζινον τα λεμε ξενον,τι να λεει;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) πρέε ντα τα στα αγγλικά. Τιούμπ είναι στα αγγλικά, τουμπ στα αμερικάνικα. https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/youtube#translations Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
NT1G Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, webparts είπε Και τα ζινον τα λεμε ξενον,τι να λεει; Και το sodium το λέμε νάτριο, τι να λέει. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από NT1G 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το ταμπόν πως το αλλάζουν οι γυναίκες χωρίς χέρια; που είδατε τέτοιο βίντεο
christopher0016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, DrLo είπε Δεν υπάρχει τίποτα άχρηστο. Το ότι δε σου αρέσει εσένα ή εμένα δε λέει τίποτα. Στη τελική δεν είσαι ούτε εσύ ούτε εγώ κάποιος που η άποψή του νοιάζει και κανέναν στη τελική. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν ειναι να λέμε τι δε μας αρέσει, προσωπικά μέχρι τώρα δε με έχουν απασχολήσει βίντεο σαν αυτά που περιγράφονται ούτε με έχεις ενοχλήσει κάνενα βίντεο στο youtube περισσότερο από το υφάκι του TS ότι αν δεν αρέσει κάτι σε 10, 100, 1000 insomniacs (που στη τελική θα μπορούσε να τους πει κάποιος "pathetic" ανθρώπους που περνάνε το χρόνο τους εδώ) σημαίνει αυτό το παραμικρό. για ποιο υφακι αναφερεσαι?? εγω λεω για το πως καταφερνουν αχρηστα καναλια που δεν παραγουν κατι αξιολογο πως λοιπον καταφερνουν να εχουν πολλα views. καθαρος προβληματισμος. δυσκολο να το αντιληφθουν μερικοι. 13 ώρες πριν, DrLo είπε Όχι ακριβώς. Το να πεις δε μου αρέσουν τα unboxing (τα οποία τα θεωρώ πραγματικά χαζομάρες και λίγη σχέση έχουν με ένα review) είναι ένα πράγμα. Το να πεις πόσο "αναρωτιεμαι ειναι πως ολοι αυτοι που προβαλουν στην ουσια τον ευατο τους και προφανως δεν παραγουν κατι . αυτοι λοιπον συνηθως εχουνε μεγαλο κοινο να τους ακουλουθει .." Λές και είσαι η μάνα τους ή ο πατέρας τους και σου πέφτει κανας λόγος τι κάνουν με τη ζωή τους είναι κάτι άλλο. Και στη τελική, το insomnia τι "παράγει" ? Το "προφανώς" πχ στη παραπάνω πρόταση είναι μια αντικειμενική χαζομάρα, με οποιοδήποτε μέτρο και αν το πάρεις, χαζοβίντεο στο youtube "παράγουν" περισσότερο από ότι το insomnia Σίγουρα υπάρχουν εδώ μέσα ανθρωποι που κάθονται και βλέπουν (και κάνουν) βίντεο που κάποιος παίζει κάποιο βιντεο παιχνίδι και καλά γράφει αντιφδράσεις, βρίζει κλπ κλπ Σε τι είναι καλύτερο αυτό από ένα βιντεο για οποιοδήποτε άλλο χαζοθέμα? Γιατί το πως περνάει κάποιος το χρόνο του παίζοντας παχνίδι στο PS4 είναι διαφορετικό από το κάποιος περνάει το πρωϊνό μη παίζοντας αλλά κάνοντας οτιδήποτε άλλο (αυτό που λέτε με τη πρωϊνή ρουτίνα)? δεν με αφορα τι κανουν δεν ειμαι γονιος τους οπως ειπες. ολοι μας εχουμε πρωινη ρουτινα δεν το ανεβασαμε στο youtube σιγα ρε φιλε ποιος εισαι να ανεβαζεις την ζωη σου στο youtube τι προσφερεις? το βιντεο με to ps4 ισως ειναι πιο χρησιμο ισως σου δειξει πως να ανεβεις κανα λεβελ.. το βιντεο "πρωινη ρουτινα " εινα αχρηστο τελιως και σκοπο εχει να προβαλει την μπουμπουκα με την σπιταρονα της την ζωαρα της κτλπ κτλπ
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, christopher0016 είπε για ποιο υφακι αναφερεσαι?? Το υφάκι σου ότι και καλά είσαι σε θέση να κρίνεις τι είναι χρήσιμο ή όχι. Ο όλος "προβληματισμός" σου στηρίζεται στην υπόθεση ότι αυτά είναι άχρηστα, πράγμα που ΄στηρίζεται αποκλειστικά στην άποψή σου γι αυτά. Άρα ο "προβληματισμός" σου δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη δήλωση μιας αυθαίρετης άποψης γι αυτά. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από DrLo 1
christopher0016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, DrLo είπε Το υφάκι σου ότι και καλά είσαι σε θέση να κρίνεις τι είναι χρήσιμο ή όχι. Ο όλος "προβληματισμός" σου στηρίζεται στην υπόθεση ότι αυτά είναι άχρηστα, πράγμα που ΄στηρίζεται αποκλειστικά στην άποψή σου γι αυτά. Άρα ο "προβληματισμός" σου δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη δήλωση μιας αυθαίρετης άποψης γι αυτά. και που ξερεις εσυ ποιο ειναι το υφακι μου εισαι και καλα σε θεση να το κρινεις αυτο? προτιμαω να προβληματιζομαι οταν βλεπω ενα trash θεαμα παρα να ειμαι σακουλα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από christopher0016
Προτεινόμενες αναρτήσεις