Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Για σχεσεις με αντιθετο φυλο λες; Καλό θα είναι να διευκρινιστεί αυτό.
sargio01 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, captain gold είπε πως νιωθετε οταν υπαρχουν καπια ατομα που σας εχουν πληγωσει στο παρελθον και στο μελλον ερχοντε και σας παρουσιαζουν ενα εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και πρωσοπο..? Αααααα!! Ρε βαλτός είσαι κι εσύ;;;; Μόλις τον Φλεβάρη μου 'στειλε αίτημα φιλίας στο facebook! Τρία χρόνια μετά!!! Με μήνυμα στο messenger το οποίο δεν διάβασα ποτέ! 2 ώρες πριν, christopher0016 είπε εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος αλλαζει στο χερι του ειναι να γινει καλυτερος ,να αλλαξει συμπεριφορες κτλπ. το θεμα ειναι και να αλλαξει καποιος πχ απο το παρελθον , δυσκολα να τον αποδεχτουμε στο μελλον , γιατι θα ειμασται καχυποπτοι απεναντι του Ισχύει αυτό στο 100%... Ενδεχομένος να έχει καταλάβει το λάθος του και προσπαθεί να σώσει τη ζωή που διάλεξε(υπερβολικός είμαι στο τελευταίο, αλλά εντάξει τώρα...) Το θέμα είναι πως μπορεί να γίνει επανασύνδεση, να το πω έτσι, όταν συνέχεια θα έρχονται στο μυαλό οι καταστάσεις που σας έσπασαν. Θα φιλάς τι; Το στόμα που φίλαγε ο άλλος;; Δεν έχεις ακούσει ts το τραγούδι του Τερζή που λέει "δίνει τα φιλιάαα... που της εχω μάθει";;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, sargio01 είπε Αααααα!! Ρε βαλτός είσαι κι εσύ;;;; Μόλις τον Φλεβάρη μου 'στειλε αίτημα φιλίας στο facebook! Τρία χρόνια μετά!!! Με μήνυμα στο messenger το οποίο δεν διάβασα ποτέ! Same here, τηλέφωνο 2,5 χρονια μετα την ημερα που άλλαξα συσκευή και έφυγε η φραγή 😂. Fucking karma? Με ενημέρωσε οτι είχε δοκιμάσει αλλη μια φορά όταν έμαθε οτι χωρισα. Μιλήσαμε 1-2 φορες ακόμα αλλα δυστυχώς δύσκολα αλλάζουν κάποια πραγματα. Δεν λέω οτι δεν θα ήθελα να ξαναδοκιμασουμε αλλα όταν τα δεδομενα δεν έχουν αλλάξει δεν υπάρχει λόγος. Πυροβόληστε με. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Μακιαβέλλι 1
sargio01 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, stamatisj1 είπε Αυτό έβαλα στο facebook, με ρύθμιση "δημόσια" για να το δει! Το εχω κλειστό οπότε βλέποντας μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι, το πήρε το μήνυμα πιστεύω...
momotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, captain gold είπε πως νιωθετε Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από momotis 3
sargio01 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Μακιαβέλλι είπε Same here, τηλέφωνο 2,5 χρονια μετα την ημερα που άλλαξα συσκευή και έφυγε η φραγή 😂. Με ενημέρωσε οτι είχε δοκιμάσει αλλη μια φορά όταν έμαθε οτι χωρισα. Μιλήσαμε 1-2 φορες ακόμα αλλα δυστυχώς δύσκολα αλλάζουν κάποια πραγματα. Δεν λέω οτι δεν θα ήθελα να ξαναδοκιμασουμε αλλα όταν τα δεδομενα δεν έχουν αλλάξει δεν υπάρχει λόγος. Πυροβόληστε με. Σε νιώθω... Η φάση σε 'μένα είναι οτι συνέβει την περίοδο που ξεκινούσα κάτι με κοπέλα και παρεξηγηθήκαμε, κοντέψε να διαλυθεί η φάση πρίν ακόμα ξεκινήσει!!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, splanis είπε Τελικά το Corsair το ποντίκι είναι καλό; Δεν έχει τον σενσορα των λογκιτεκ g5xx g9xx αλλα αν εχεις claw grip μετράει. Εκτός αν σε εχει πληγώσει παλιά η κορσαιρ οποτε μακρια, δεν αλλάζουν οι εταιρίες... Πάμε για αλλα. Μόλις τώρα, sargio01 είπε Σε νιώθω... Η φάση σε 'μένα είναι οτι συνέβει την περίοδο που ξεκινούσα κάτι με κοπέλα και παρεξηγηθήκαμε, κοντέψε να διαλυθεί η φάση πρίν ακόμα ξεκινήσει!! Και αυτο έχει γινει, αλλα τωρα με πέτυχε σε διάλειμμα που ήμουν πιο τσιλλ αλλα με ενα μέρος του σωματος μου επικίνδυνα κυανό! Dammit.
sargio01 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Αν κατάλαβα τι εννοείς: ΒΑΣΤΑ άνθρωπε, μην κυλάς!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αλλά θα χρειαστώ αρκετό χρόνο μέχρι να εμπιστευτώ ξανά το συγκεκριμένο άτομο.
Lanike71 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Όλοι λένε ότι δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος, κανείς δε λέει όμως πόσο δύσκολα πιστεύουμε ότι κάποιος άλλαξε... Η πρότερη εμπειρία δεν έχει να κάνει. Εγώ δεν αλλάζω, κάποιος άλλος αλλάζει όμως.
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ladakis είπε εξαρτάται από το αν έχουνε μεγάλα βυζά Και αν αυτα αλλαξαν. το βυζγια εχει γαμα μεσα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από webparts
captain gold Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω δεν μιλησα για βυζια. εγω μιλησα για συναισθηματα.. και καρδια.. και χαρακτηρα.. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από captain gold
mylo Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, captain gold είπε εγω δεν μιλησα για βυζια. εγω μιλησα για συναισθηματα.. και καρδια.. και χαρακτηρα.. Τι τα θες τα συναισθήματα και τη καρδιά όταν υπάρχουν ωραία βυζγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις