Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chill είπε

Να τρως τυροπιτάκια καρδίς με μουχλιασμένη lidlοφέτα ενώ παρακολουθείς champions league στην turbo-x και παίζεις πάμε στοίχημα με στυλό @work.  

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Το κρασί ξέχασες, σωστός papoy; :lol:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανοίγει αύριο Πέμπτη το είδα σε μια διαφήμιση την Δευτέρα το πρωί στον αντ1 και από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο και θα έχει event με μικρή Ολλανδέζα και Κώστα Βλαχάκη(techblog.gr)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρασα το μεσημέρι.Όλα έτοιμα.Βάζουν απέξω τραπέζια μπουφέδες τέντες κ.λ.π.

Ραντεβού αύριο στις 10.00 απέξω. Να είστε νηστικοί.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Super8anos είπε

Ανοίγει αύριο Πέμπτη το είδα σε μια διαφήμιση την Δευτέρα το πρωί στον αντ1 και από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο και θα έχει event με μικρή Ολλανδέζα και Κώστα Βλαχάκη(techblog.gr)

Δυστυχώς από εχθές μας έχουν ζαλίσει τα @@ (μένω πολύ δίπλα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Και γιατι ειπαμε το διαφημιζουμε στο φορουμ;;;;;;;;

Γιατί εχει lidl κοντά. Και έτσι μπορείς να συνδυάσεις ψώνια γκουρμεδιας με state of the art turbo X προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Και γιατι ειπαμε το διαφημιζουμε στο φορουμ;;;;;;;;

Μάλλον από βίτσιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Εν τω μεταξύ, παλιό μεν αλλά σχετικό...

as.jpg.c50e2b2ec6251e48c180147b51683c35.jpg

• Sad 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, l337 είπε

Μάλλον από βίτσιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Εν τω μεταξύ, παλιό μεν αλλά σχετικό...

as.jpg.c50e2b2ec6251e48c180147b51683c35.jpg

Παλιά καλή αφορμή για να κάνεις εμετό κάθε φορά που την βλέπεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/4/2018 στις 4:14 ΜΜ, greengr21 είπε

Επειδη κατι ακουστηκε παραπανω για @work,μια χαρα μπαταριες χρησιμοποιω σε τηλεκοντρολ κτλπ σορρυ κιολας δεν εχουμε ολοι λεφτα να αγοραζουμε energizer και duracell(καλα δεν μιλαω καθολου  για eneloop αυτες ειναι για μεγαλα πορτοφολια).

Μια χαρά είναι για αυτό που προσφέρουν και δεν περιμένεις κάτι παραπάνω

Στις 12/4/2018 στις 4:26 ΜΜ, papoys1 είπε

Μη σκας στο τέλος εμείς θα είμαστε κερδισμένοι στην τσέπη .Άστους να πληρώνουν βιτρίνα αυτοί.:P 

Ενημερωτικά και μόνο, εσείς είστε αυτοί που σε βάθος χρόνου πληρώνετε περισσότερα με τις απλές μπαταρίες, άρα μάλλον εσείς είστε τα μεγάλα πορτοφόλια.

Ουδέν πρόβλημα, δικά σας τα πορτοφόλια. Απλά λίγο παραπάνω ενημέρωση θα σας βοηθούσε.

Sorry για το offtopic του νήματος (από εμάς της..... βιτρίνας)

Δημοσ.
Στις ‎12‎/‎4‎/‎2018 στις 11:19 ΠΜ, papoys1 είπε

Λέες;;;;; Και τι να κάνω. Ορισμένα που δεν τα φέρνει το lidl τα παίρνω από εκεί.:huh:

και εσύ τεκνον Βρουτε;

Στις ‎12‎/‎4‎/‎2018 στις 1:50 ΜΜ, papoys1 είπε

Παιδιά μη μου λέτε τέτοια τώρα.Και το είχα σε υπόληψη το πλαίσιο.

Λέτε να μου δίνει χρησιμοποιημένους και ξαναγεμισμένους μαρκαδόρους για αυτό γράφουν μονόπατα;;;;;;;;;;;;;;;;;Yes And No Smiley Face, Emoticon

οπα οπα καλο ειναι να μην βριζουμε

12 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πέρασα το μεσημέρι.Όλα έτοιμα.Βάζουν απέξω τραπέζια μπουφέδες τέντες κ.λ.π.

Ραντεβού αύριο στις 10.00 απέξω. Να είστε νηστικοί.:P

εχω πεθάνει στα γελια και με την εικόνα του παππού με την γραβάτα απο το τοπικ φωτο-εαυτού -μας να κανει ντου στον μπουφέ και με όσους δεν έχουν πιάσει οτι δεν διαφημίζει το πλαίσιο αλλα το κάδρο του πλαισίου : Μπουφε, δωρακια, ξαναμμενες επισκεπτριες που ειναι έτοιμες να βουτηξουν στον βούρκο της καταναλωτικης-  και οχι μονο -ακολασιας

το όλο τζερτζελο τελος παντων

και θα σας πω και κατι στα σοβαρα: Τις προάλλες, σε εγκαινιου ψητοπωλειου της γειτονιας μου , ειχανε μισοκλεισει τον δρομο (λεωφόρο) , ριχνανε με μπιστόλι φωτοβολίδες και γκομενακια βγάζανε σελφις με την σούβλα για φόντο

ΨΟΦΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Παλιά καλή αφορμή για να κάνεις εμετό κάθε φορά που την βλέπεις. 

😡 Να ο μαγικός τρόπος με τον οποίο μειώθηκε η ανεργία από 28%+ στο ~20% ... 😜

Δημοσ.
Στις 12/4/2018 στις 5:00 ΜΜ, *nenya* είπε

TS, δεν καταλαβα τον σκοπο αυτου του thread...Διαφημιση για το Πλαισιο; :P

Ναι μου δίνει ποσοστά και το πλαίσιο και το lidl.Χοντρή κονόμα και δεν χρειάζεται να δουλεύω.:P

Πέραν της πλάκας, να συζητήσουμε για ωράρια και συνθήκες εργασίες ναι μαζί με όλους και να τα χώσουμε στο πλαίσιο και στα αφεντικά του αν και δεν τα γνωρίζουμε,για τις σκληρές συνθήκες εργασίας και για χαμηλούς μισθούς,για τα οποία δεν έχω άμεση γνώση αλλά συμφωνώ μαζί σας..

Για τα υπόλοιπα όμως ρε παιδιά τι πουλάει διαφορετικά από media markt , Κωτσόβολο και λοιπά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών;;;;;; Τα ίδια και στις ίδιες πάνω κάτω τιμές.Απλά έχει και κάποια προϊόντα που δεν είναι γνωστών πολυεθνικών ,αλλά με τη δική του φίρμα turbo-x , work κ.λ.π. τα οποία πουλάει σε πολύ πιο χαμηλές τιμές από τα φιρμάτα,για κάποιους που δεν διαθέτουν το πακέτο , δεν έχουν  πολύ μεγάλες απαιτήσεις και συμβιβάζονται με λιγότερα.

Προσωπικά αν δεν αντέχει το πορτοφόλι μου για φιρμάτο προτιμώ turbo-x από το πλαίσιο παρά  F U ή osio από το media.Μέχρι τώρα έχω πάρφει αρκετά (και ο συγκεκριμένος υπολογιστής 8-9 χρόνων turbo-x είναι) και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Τουλάχιστον αν χαλάσουν μετά την εγγύηση έχω κάπου να απευθυνθώ και μπορεί να επισκευαστούν.Τα υπόλοιπα κινέζικα νο-νέιμ αν χαλάσουν μετά την εγγύηση πάνε κατευθείαν  για ανακύκλωση.

Edit

α)Δηλαδή εγώ που προτιμώ το lidl είμαι Γερμανόφιλος ενώ όσοι προτιμούν media , Κωτσόβολο δεν είναι.

β)Πάλι θα μου τα χώσετε αλλά δεν βαριέσαι.Πάντα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος να ξεσπάνε κάποιοι τα νεύρα τους.:lol:

• Like 1
Δημοσ.

καλή κίνηση, όντως στο προηγούμενο δε χωρούσες ούτε καν να περπατήσεις μέσα.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιοί τα βάζουν μαζί σου και ξεσπάνε τα νεύρα τους αλλά το δικό μου μήνυμα μεταφράζεται ως εξής: ΓΙΑΤΙ να διαφημίζουμε με thread το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο ενώ ΗΔΗ έχει μεγάλη πελατεία και το ξέρει ο κόσμος όλος. Απλά ΓΙΑΤΙ.

Επίσης: δεν μου/μας πέφτει λόγος για το πού επιλέγεις να δώσεις τα λεφτά σου, αυτές είναι προσωπικές επιλογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...