Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/4/2018 στις 9:47 ΠΜ, opcorsa είπε

Μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ανοίγει στην περιοχή μου, και μου προτάθηκε να δουλέψω (λογω backround) τις εταιρικές πωλήσεις της εταιρείας , συνεπώς να πηγαίνω με εταιρικό αμαξάκι σε πελάτες για διατήρηση πελατολογίου, αλλά και σε καινούργιους για ανάπτυξη αυτού. Για χρήματα δεν μιλήσαμε γιατί κωλύομαι επαγγελματικά αυτή την περίοδο, αλλά θα το μιλήσουμε απο Ιούνιο και μετά.

Ποια είναι τα τινά. Πρέπει να πάω για εκπαίδευση 1 μήνα, και δεν ξέρω αν πληρώνεται αυτό. Φαντάζομαι πως ναί, όπως και τα έξοδα διαμονής-διατροφής. Δεν μιλήσαμε για μισθό αλλά θέλω να πιστεύω γύρω στα 800, με βασικό δεν το συζητάω κάν.

Απορίες:

Έχει κάνει κανείς αυτη την δουλεία για να μου πεί εμπειρίες? Φαντάζομαι τα ωράρια είναι ελεύθερα και ευέλικτα? Γενικά οτιδήποτε αναφορικά με την εμπειρία Business to Business θα ηταν ευπροσδεκτη

Ευχαριστω τυποι μου:rolleyes:

Χαρτικα να φανταστώ, μεγαλο κατάστημα το πλαίσιο να φανταστω ξανα.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, παπι είπε

Χαρτικα να φανταστώ, μεγαλο κατάστημα το πλαίσιο να φανταστω ξανα.

καμια ιδεα?

Δημοσ.

Το τι θα σου δινει το πλαίσιο, δεν το ξερω. Σα επάγγελμα εχει πολύ χρήμα, πανε δούλεψε να δεις τι παιζει απο πωλήσεις. Αν τζιραρεις 100κ ετος, τοτε να υπολογίσεις 2κ κερδος μηνα καθαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε με συνοδηγό.Θα σε βοηθάω με το Gps,Θα σου φέρνω καφέ όσο θα είσαι με τον πελάτη,θα βάζω αέρα στα λάστιχα,θα τσεκάρω λάδια,θα προσέχω το αμάξι,θα βρίζω αν θες όσους μας κάνουν μαγκιές στον δρόμο και όταν κουράζεσαι θα οδηγώ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πάρε με συνοδηγό.Θα σε βοηθάω με το Gps,Θα σου φέρνω καφέ όσο θα είσαι με τον πελάτη,θα βάζω αέρα στα λάστιχα,θα τσεκάρω λάδια,θα προσέχω το αμάξι,θα βρίζω αν θες όσους μας κάνουν μαγκιές στον δρόμο και όταν κουράζεσαι θα οδηγώ.

οτι ειναι πολυ καλα δηλαδη? :P

Δημοσ.

2 κ από πλαίσιο δεν το βλέπω. Σου λεω τι θα εβγαζες αν σολαρεις. Απλα για να σολαρεις θα πρέπει να εχεις πελατολόγιο συν αρκετα χρηματα στην ακρη λογω οτι θα δουλευεις πίστωση.

Γνωμη μου, δες τι παιζει απο πωλησεις (στα συμβατά μελανια γινεται το ελα να δεις) και αν εχει ψωμί, πας μονος.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, opcorsa είπε

οτι ειναι πολυ καλα δηλαδη? :P

Δεν την έχω κάνει την δουλειά.Στο μπλα μπλα το έχω,την οδήγηση δεν μπορώ.Θα μπορούσα πχ να εργαστώ ως πωλητής αλλά δεν αξίζει τα χρήματα και το σπαστό ωράριο.

Μου πρότεινε γνωστός για πωλήσεις προϊόντων με ποσοστά αλλά δεν ασχολήθηκα,χρειάζεται τρέξιμο και γνωριμίες για πελάτες.Ειδικά όταν μου'πε ότι πρέπει να βάλω 100€ για ξεκίνημα,του'πα οτι δεν τα έχω και αν θα το έκανα θα ξεκινούσα έτσι.Ενω είπε οτι γίνεται και έτσι και οτι θα με κάνει συνεργάτη του δεν δέχτηκα."Φούσκα",σιγά μην με πλήρωναν χωρίς να πουλήσω προϊόντα.Μου είχε πει οτι θα έπαιρνα συγκεκριμένο ποσοστό αλλά ήταν πολύ μικρό,δεν θυμάμαι πόσο,νομίζω 10%.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δεν την έχω κάνει την δουλειά.Στο μπλα μπλα το έχω,την οδήγηση δεν μπορώ.Θα μπορούσα πχ να εργαστώ ως πωλητής αλλά δεν αξίζει τα χρήματα και το σπαστό ωράριο.

Μου πρότεινε γνωστός για πωλήσεις προϊόντων με ποσοστά αλλά δεν ασχολήθηκα,χρειάζεται τρέξιμο και γνωριμίες για πελάτες.Ειδικά όταν μου'πε ότι πρέπει να βάλω 100€ για ξεκίνημα,του'πα οτι δεν τα έχω και αν θα το έκανα θα ξεκινούσα έτσι.Ενω είπε οτι γίνεται και έτσι και οτι θα με κάνει συνεργάτη του δεν δέχτηκα."Φούσκα",σιγά μην με πλήρωναν χωρίς να πουλήσω προϊόντα.Μου είχε πει οτι θα έπαιρνα συγκεκριμένο ποσοστό αλλά ήταν πολύ μικρό,δεν θυμάμαι πόσο,νομίζω 10%.

Φούσκα δεν είναι τα πάντα, εξαρτάται με ποιον συνεργάζεσαι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, παπι είπε

2 κ από πλαίσιο δεν το βλέπω. Σου λεω τι θα εβγαζες αν σολαρεις. Απλα για να σολαρεις θα πρέπει να εχεις πελατολόγιο συν αρκετα χρηματα στην ακρη λογω οτι θα δουλευεις πίστωση.

Γνωμη μου, δες τι παιζει απο πωλησεις (στα συμβατά μελανια γινεται το ελα να δεις) και αν εχει ψωμί, πας μονος.

πως να δουλεψω μονος ομως εννοεις.. και τι πιστωση, απο την στιγμη που υπαρχει κινδυνος πιστολιου ας πουμε..

Δημοσ.

όταν ακούτε για θέσεις πωλητή που "πρέπει να βάλεις 100ευρώ" ή δεν έχει εγγυημένο κατώτατο μισθό να παίρνετε δρόμο γιατί λειτουργούν με την λογική ότι βρίσκω συνεχώς καινούρια κορόιδα και όσο κάτσουν.

οι σοβαρές εταιρίες εγγυώνται ελάχιστο μισθό και αν ο πωλητής είναι "σκράπας" τον βγάζουν. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, opcorsa είπε

πως να δουλεψω μονος ομως εννοεις.. και τι πιστωση, απο την στιγμη που υπαρχει κινδυνος πιστολιου ας πουμε..

Ανοιγεις ατομική επιχείρηση.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, παπι είπε

Ανοιγεις ατομική επιχείρηση.

υπαρχει στα σχεδια μου αυτο επισης, το σκεφτομαι με την θεση για εμπειρια, δικτυωση , προυπηρεσια και πολλα αλλα βεβαια

3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

όταν ακούτε για θέσεις πωλητή που "πρέπει να βάλεις 100ευρώ" ή δεν έχει εγγυημένο κατώτατο μισθό να παίρνετε δρόμο γιατί λειτουργούν με την λογική ότι βρίσκω συνεχώς καινούρια κορόιδα και όσο κάτσουν.

οι σοβαρές εταιρίες εγγυώνται ελάχιστο μισθό και αν ο πωλητής είναι "σκράπας" τον βγάζουν. 

φανταζομαι πως ετσι θα ειναι κι εκει που λεω να παω... προφανως θα παιζει μισθος και bonus...

και οπως το ειπες αν δεν τα πηγαινω καλα με βγαζουν, αλλα με ποια εννοια το λες εσυ? εγω φανταζομαι απολυση κατευθειαν μετα απο 3-4 μηνε απραγιας

Δημοσ.

Ο μισθός σε αυτές τις θέσεις είναι 800€ περιπου συν το αυτοκίνητο .

8ωρο δεν υπάρχει για κανένα λόγο , πηγαίνεις σπίτι και θα θες άλλη 1 ώρα να γράψεις παραγγελίες /αναφορές /ραντεβού . 

Έχεις μόνιμα το τηλ ανοιχτό και ανεχεσε κάθε Καραγκιόζη ακόμα και Κυριακή 11 το βράδυ και αν δεν το σηκώσεις την επόμενη μέρα θ σου πει αν δεν μπορείς πες μου να πάω αλλού κτλ . Θα πηγαίνεις στο πελάτη και θα σε γράφει γιατί θα εξυπηρετεί κτλ κτλ

Είναι πιο εξασφαλισμένη από έναν πωλητη  καταστήματος και χει ένα πρεστίζ .Εγώ θα έστελνα cv . 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...