dimitra.kt Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας! Σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε με το σύζυγό μου απο το εξωτερικό στην Αθήνα, και ψάχνουμε σε ποιά περιοχή θα ήταν καλύτερο να μείνουμε. Θέλουμε μια περιοχή ασφαλή, με καλό κόσμο, καθαρή, με μετρό (και καλή συγκοινωνία για κέντρο) και πολύ ζωντανή. Ψάχνουμε για σπίτι 2 υπνοδωματίων, μέχρι περίπου 400Ε, και το πάρκινγκ δε μας ενδιαφέρει προς το παρόν. Κατά προτίμηση επίσης, θα θέλαμε περιοχές που να μην ειναι εξαιρετικά πυκνοκατοικημένες (να έχει πάρκα, πλατείες, θάλασσα κοντά αν ειναι νότια, να είναι ανοιχτά γενικά). Ποιές περιοχές θα προτείνατε; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από dimitra.kt
dimitra.kt Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε 90, 100 τετραγωνικα δηλαδή; Μέχρι 90 - 100, αλλά σίγουρα απο 50 και πάνω.
scyther666 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Lazkalai εχεις δει πολλά διαμερίσματα στην περιοχή που ανέφερες, πάνω απο 50τμ, μεχρι 400ε? On a serious note, το budget σας, dimitra.kt, το βρίσκω αρκετά χαμηλό και δεν νομίζω οτι θα έχετε πολλές, εως καμία, επιλογές. Είτε θα πρέπει να αλλάξετε budget, είτε τα κριτήρια σας όσον αφορά την περιοχή. Αν κρατήσετε τα κριτήρια που ανέφερες και ανεβείτε λίγο ακόμα στην τιμή, θα βρείτε κάποια πράγματα σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Νέα Σμύρνη, αλλά σίγουρα μιλάμε για παλιές κατασκευές. 5 1
Adanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, dimitra.kt είπε Γειά σας! Σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε με το σύζυγό μου απο το εξωτερικό στην Αθήνα, και ψάχνουμε σε ποιά περιοχή θα ήταν καλύτερο να μείνουμε. Θέλουμε μια περιοχή ασφαλή, με καλό κόσμο, καθαρή, με μετρό (και καλή συγκοινωνία για κέντρο) και πολύ ζωντανή. Ψάχνουμε για σπίτι 2 υπνοδωματίων, μέχρι περίπου 400Ε, και το πάρκινγκ δε μας ενδιαφέρει προς το παρόν. Κατά προτίμηση επίσης, θα θέλαμε περιοχές που να μην ειναι εξαιρετικά πυκνοκατοικημένες (να έχει πάρκα, πλατείες, θάλασσα κοντά αν ειναι νότια, να είναι ανοιχτά γενικά). Ποιές περιοχές θα προτείνατε; Ρίξτε μια ματιά Ν.Προάστια (Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα). Αν ψάξεις θα βρεις αλλά πρέπει να έχεις στα υπόψιν σου ότι ίσως να χρειαστεί να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα που ζητάς. Π.χ. Γλυφάδα δεν έχει μετρό, οπότε πρέπει να πάρεις ένα λεωφορείο για να πας Ελληνικό και να πάρεις το μετρό. 1
thory Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Αυτό το budget με αυτά τα θέλω είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εδώ νοικιάζουν κάτι σαπισμενα σπίτια του 60 κάτι βρωμογεροι, 300 ευρώ και πάνω σε πολύ μέτριες έως κακές περιοχές απλά και μόνο επειδή.. μπορούν. 2
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οντως πολυ περιορισμένο το Budget... προσωπικά θα πρότεινα να δεις προς μεγαρο μουσικής (εάν θελεις κεντρο), που εχει καποια παρκα-δασακια κλπ, αλλα σε αυτα τα λεφτα ειλικρινα μην ελπιζεις...εκτος αν θες να συμβιβαστείς με σαπακι (εγω δε θα συμβιβαζόμουν). Εαν δε θελεις κεντρο μπορεις να ξεκινησεις να κοιτας προς τα βόρεια αλλα και πάλι ξεχνας τα λεφτα αυτα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από paylidis 1
Thulogur Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Θα συμφωνήσω με τον Adanos, γενικα θα προτεινα να αποφυγεις το κεντρο. Στη θεση σου θα απεφευγα την Αθηνα γενικά, λογω συνωστισμου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχάς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη με το «μέχρι περίπου 400€». Έχει μεγάλη διαφορά αν εννοείς 370 ή 430 και αν μπορείς να φτάσεις 450. Γενικότερα αυτό που ψάχνεις θέλει τύχη, κοιτάζοντας στη χρυσή ευκαιρία και στο σπιτόγατο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι τέτοιο όπως το έχεις στο μυαλό σου. Εγώ βρήκα πέρσι σπίτι όπως το περιγράφεις από τύχη, αφού μπήκε η αγγελία στην εφημερίδα της χρυσής ευκαιρίας, και δεν είχαν προλάβει να τη βάλουν στο site. Η περιγραφή ήταν εντελώς λιτή και δε σε προδιέθετε να τρέξεις να το δεις, ειδικά όταν έχεις πάει να δεις άλλα που στις περιγραφές τα εκθειάζουν και είναι τρώγλες. Είχε πάρει τηλέφωνο άλλος ένας πριν από εμάς, και ευτυχώς δεν πήγε να το δει και το κλείσαμε με συνοπτικές. Μέσα σε λίγες ώρες όλα αυτά. Γενικά επειδή κι εμείς ψάχναμε το ίδιο πράγμα, καταλήξαμε στο ότι κάτω από 450€ είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλό, είναι πολύς ο κόσμος που ψάχνει για τέτοια τριάρια. Οπλιστείτε με υπομονή και λαγοπόδαρα, ή ανεβάστε το budget αν βιάζεστε. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από phanispal 1 1
duende Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εκτος τοπου και χρονου οι απαιτησεις σε σχεση με το budget. ξεκινα απο 600-650 κ *ισως* βρεις κατι. εκτος κ αν μιλαμε για τρωγλη του '60 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από duende
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, duende είπε εκτος τοπου και χρονου οι απαιτησεις σε σχεση με το budget. ξεκινα απο 600-650 κ *ισως* βρεις κατι. εκτος κ αν μιλαμε για τρωγλη του '60 Είσαι κάπως υπερβολικός νομίζω, δεν είπε ότι ψάχνει στην Άνω Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι ότι τα σπίτια σαν αυτό που ψάχνει ξεκινούν γύρω στα 450-500 και ανεβαίνουν ανάλογα με την τοποθεσία και την κατάσταση. Αλλά με τύχη και ψάξιμο μπορεί να βρει και κοντά στα 400€ σε Άγιο Δημήτριο, Νέα Σμύρνη, Δάφνη. Με 600-650 βρίσκεις τεσσάρια. 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Νότια προάστια και 400€ δεν πάνε μαζί,εκτός και αν πιάσεις καμία τρωγλη. Στο λέω υπεύθυνα επειδή είμαι ελ.επαγγελματιας και συνέχεια μπαίνω σε σπίτια που είτε επισκευάζουν για να νοικιάσουν,είτε να πουλησουν κτλπ κτλπ. Η ανεβάζεις το ποσό που διαθέτεις,η αλλάζεις προάστιο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα