Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Στα 800 καθαρά, ένα 15% πάει συνολικά για τις κρατήσεις σου (χαρτοσημα, συνταξη κτλ κτλ)

Εγω σου λέω οτι πάει ολο για το ΙΚΑ. (εννοειται οτι τις εργοδοτικές εισφορές δε θα τις βάλεις ποτέ στη τσέπη)

Έχεις 1400 ευρω περίπου για να καλύψεις, ότι σου καλύπτει αυτη τη στιγμη ο ΕΟΠΠΥ μέσω μιας ασφάλειας.

Θα σου πω μονο οτι ένα απλό φάρμακο για μια νοσο όπως η ρευματοειδή αρθριτιδα, ο λύκος ή οποιοδήποτε αυτοάνοσο, που θα το πάρεις για 1 μηνα μολις, κοστίζει γυρω στο 1000ρικο...

Ειλικρινά, πιστεύεις οτι θα σε ασφαλίσει κάποια ασφάλεια? 

Γιατι νομιζεις οτι διαμαρτυρονται οι Αμερικάνοι? Ειναι ευχαριστημένοι με αυτο που έχουν? Έχεις ρωτήσει κάποιον?

Γενικά, ξέρεις τι καλύπτει αυτη τη στιγμή ο ΕΟΠΠΥ στην Ελλάδα?

50.000 το χρονο να δινεις, δε προκειται μια επιχειρηση με σκοπο το κέρδος να σε καλύψει σε τέτοιο βαθμό.

Οταν εχω 20 χρονια ενσημα και το μονο που χρειαστηκα ηταν μια φορα ακτινογραφια μετα απο τροχαιο ατυχημα δηλαδη τι γινετε....?

Τοσα χρονια οι εισφορες μου πανε στις συνταξεις αυτων που βγηκαν με μειωμενη στα 45 επειδη και καλα ηταν αγροτες (τρωγαν τις επιδοτησεις και οι αλλοδαποι κανανε την δουλεια ανασφαλιστοι) 

Θα δεις οτι βγαινουν μια χαρα τα ποσα....

Οπως στην ασφαλεια αυτοκινητου...  Aλλος την πληρωνει 25χρονια και ειναι με bonus malus 0..

Αλλος βγαζει διπλωμα στα 18 και την 3 μερα καταστρεφει με το LADA του μια Ferrari....

Ταμειο ειναι οι ασφαλειες ολοι βαζουν αλλα δεν βγαζουν ολοι....

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, phanispal είπε

Απλά εμφανίσου στην εργασία σου ώστε τουλάχιστον να μη μπορούν να σε δηλώσουν ΑΑ, αν και δεν ξέρω εν τέλει πόση σημασία έχει.

Οπλίσου με υπομονή (όσο γίνεται) γιατί όλα δείχνουν ότι αν πας θα αντιμετωπίσεις εχθρική συμπεριφορά, και όσο και να απηυδήσεις, μη σηκωθείς και φύγεις, π.χ. μετά από τσακωμό.

Γενικά προσπάθησε να μην παίξεις το παιχνίδι τους, έχε ενήμερη την επιθεώρηση εργασίας και πράξε όπως σου πουν εκείνοι.

Όντως το ζήτημα δεν είναι απλό και μονοδιάστατο.

Ούτε πιστεύω πως είναι θέμα ελληνάρα εργοδότη. Νομίζω είναι στη φύση του ανθρώπου να πάει ο νους του εκεί.

Δεν είναι απίθανο ένα ζευγάρι να τρενάρει το (να μπει στη διαδικασία*) να κάνει παιδί για οικονομικούς λόγους, και μόλις ένας απ' τους δύο (ή και ο δεύτερος) πιάσει δουλειά, να βάλει μπρος.

*Αυτή είναι άλλη μία παράμετρος που μπορεί να παίξει το ρόλο του στο ηθικό του ζητήματος: Όπως θα ξέρουν οι περισσότεροι, το παιδί δεν πιάνεται κατά παραγγελία στις περισσότερες περιπτώσεις, συνήθως παίρνει καιρό, και αυτό είναι κάτι που το έχουν στο νου τους τα ζευγάρια.

Φίλε μου το θέμα είναι και απλό και μονοδιάστατο.

1) Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εφαρμόζονται.

2) όταν θέλεις να γίνει επιχειρηματίας και εργοδότης αναλαμβάνεις και το αντίστοιχο ρίσκο και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις. 

3) Προορισμός της γυναίκας είναι να γίνει μητέρα 

Όσο για το ηθικό του ζητήματος που γράφεις η άποψη σου είναι απλά εμετική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Οταν εχω 20 χρονια ενσημα και το μονο που χρειαστηκα ηταν μια φορα ακτινογραφια μετα απο τροχαιο ατυχημα δηλαδη τι γινετε....?

Θες να το ρισκάρεις? Να υιοθετήσεις ένα αποτυχημένο συστημα που βασιζεται στη κερδοσκοπία?

Τι θα έλεγες αν σε 20 χρονια ειχες γυρισει ολα τα νοσοκομεία επειδη ειχες ένα α αυτοάνοσο ας πουμε?

Τι θα πεις στα 60 σου που ξεκινάνε τα προβλήματα και κανεις δε θα σε ασφαλίζει? Θα έχεις ακομα εργασία? Θα μπορεις να πληρωνεις? 

Το οτι κάποιοι βγηκαν στα 45 και τους πληρωνουμε ειναι λάθη παλαιών συστημάτων. Πλέον δεν υπάρχουν αυτά.

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σωστό, εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι άπαξ και βρεις δουλειά πρέπει να σταματήσεις να τον τρως (sic).

Πάω να ασχοληθώ με κάτι υψηλότερου επιπέδου από αυτό το νήμα πλέον, για παράδειγμα με το Game of Love.

κοίταξε φίλε μου ως γνωστόν εσύ που είσαι και κουβαρδάς στην δικη σου επιχείρηση πάρε οποια θέλεις να μείνει έγκυος από τι πρώτη εβδομάδα και μετά να κάθεται σπίτι να την πληρώνεις , μην έχεις όμως την απαίτηση να συμπεριφέρονται όλοι κατά αυτό το τρόπο και όχι γιατί είναι απάνθρωποι γιατί δεν μπορούνε ίσος να στηρίξουνε οικονομικά κάτι τέτοιο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν ξέρω αν διάβασες ολο το ποστ μου, το συστημα υγείας ομως των ΗΠΑ αποτελεί την ντροπή των ΗΠΑ κατά γενικη ομολογία. Και ο λογος που δεν αλλάζει ειναι τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Σαράντα εκατομμύρια άτομα ανασφάλιστα ή με ελάχιστη ασφάλιση που δε τους καλύπτει ουτε τα βασικά, αυτη τη στιγμη. 

Εσυ μπορει τωρα να έχεις να πληρωσεις το 1000ρικο που θα χρειαστεις για μια ασφάλεια που δε θα καλύπτει ουτε το 30% απ ότι σου καλύπτει τωρα το ΙΚΑ. Οταν ομως θα φθάσεις 50 και ξαφνικά θα χάσεις τη δουλειά σου διοτι θα εισαι ακριβότερος απο έναν νέο, θα το σκεφτεις 2 φορές. Διοτι τοτε αυτά τα 1000 ευρω (τα οποία οπως εγραψα νωριτερα ειναι κοροιδία και απλά συμπληρωματικά) δε θα έχεις να τα δωσεις.

Το παράδειγμα με το τηλέφωνο δεν έχει σχέση. Το ένα έχει να κάνει με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Το άλλο με τη ζωή σου.

Να προσθέσω οτι και η energa ιδιωτικη ηταν...(μια που μου εθεσες το θέμα του ΟΤΕ) :P

Αρκετοί είναι ανασφάλιστοι από επιλογή τους στις ΗΠΑ.  Είναι άνθρωποι που προτιμάνε να αγοράσουν το νέο iphone... αντί να δώσουν χρήματα σε ασφάλεια... Σε αυτό τον τομέα ναι, ίσως θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η ασφάλιση.

Η energa τι σχέση έχει; Καταδικάστηκαν δικαστικά και θα επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν. Η αγορά ρυθμίστηκε σήμερα, και έχουμε δεκάδες εταιρείες.

Αντιθέτως τα επιδόματα σάντουιτς της ΔΕΗ, τα εφάπαξ και τα δισεκατομμύρια επιδοτήσεις συντάξεων εμείς τα πληρώνουμε. Είναι αυτό που έλεγα πιο πάνω για τις λεγόμενες "δωρεάν" δημόσιες παροχές.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MTX είπε

καλησπέρα , το μονο πράγμα που δέχομαι εγώ στην όλη υπόθεση είναι ότι είσαι έγκυος και βάση νομου και ανθρώπινα να το δεις πρέπει να τύχεις ευνοϊκότερης μεταχείρισης και πρόσεξε να μην ταράζεσαι , σε όλα τα υπόλοιπα είσαι λάθος πάντα κατά τι γνώμη μου και με τα σημερινά δεδομένα έξω στην αγορά , γιατί όλοι κοιτάνε τι πάρτι τους και δεν τους ενδιαφέρει τι γίνετε και με την επιχείρηση , δηλαδή με αυτή τι λογική ξεκίνησες εσύ τέλος μαρτίου δουλειά , γκαστρώθηκες μόλις έπιασες δουλειά και μετά από 2-3 βδομάδες έγκυος δεν πρέπει να δουλέψεις και σε φάση αρχής σεζόν για τα ξενοδοχεία , από την άλλη αυτή η λογική εγώ είμαι ταμίας δεν βάζω πράγματα στο ράφι δεν καθαρίζω έχει πεθάνει , δεν γίνετε μια επιχείρηση να έχει ένα υπάλληλο για κάθε πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει και όταν θα κλείσει θα μείνεις χωρίς δουλειά έτσι και αλλιώς , και τόσο λίγο καιρό που είσαι έγκυος δουλεύεις κανονικά εκτος και αν ο γιατρός σου δώσει κάποια άδεια ότι έχεις επικίνδυνη εγκυμοσύνη  ,  αν ήσουνα έγκυος πριν πιάσεις δουλειά και το απέκρυψες έχει το δικαίωμα να σε διώξει οποτε θέλει βάση νομου  ... και μην τρέξετε μερικοί να με φάτε ότι δεν σέβομαι το ρολο τις μάνας και αλλα τέτοια γιατί πάντα στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος χωρίς να μασάω τα λόγια μου ..

Δεν ξέρεις και γι' αυτό μη λες πολλά (και σεμνά, λίγος σεβασμός ποτέ δεν έβλαψε)!

"... γκαστρώθηκες μόλις έπιασες δουλειά και μετά από 2-3 βδομάδες έγκυος δεν πρέπει να δουλέψεις". Ποιος σου είπε πως μετά από 2-3 εβδομάδες δεν δουλεύεις; Σταματάς λίγο πριν τον τοκετό (1-2 μήνες).

Επίσης ανοίγεις μια επιχήρηση, αναλαμβάνεις κι ευθύνες! Αν δεν σ' αρέσει μην προσλάβεις κανένα και τρέξτη μόνος σου, ας είναι ξενοδοχείο ή οτιδήποτε κι οποιαδήποτε η φάση της. Υπάρχουν νόμοι κι εταιρική ευθύνη. Δεν σ' αρέσουν, καλά ξεκουμπίδια. Πολλοί θα βιαστούν να συγκρίνουν τη χώρα μας με τις άλλες πολιτισμένες ευρωπαϊκές. Καλό θα είναι να ξέρουν πως εκεί η μητρότητα προστατεύεται ακόμα περισσότερο και το θεσμικό πλαίσιο είναι αυστηρότερο (π.χ. Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολανδία, Γερμανία).

Αλλά εδώ προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μια απέραντη Μανωλάδα. Και το γελείο είναι πως οι περισσότεροι το δέχονται χωρίς τη παραμικρή αντίρριση!

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Θες να το ρισκάρεις? Να υιοθετήσεις ένα αποτυχημένο συστημα που βασιζεται στη κερδοσκοπία?

Τι θα έλεγες αν σε 20 χρονια ειχες γυρισει ολα τα νοσοκομεία επειδη ειχες ένα α αυτοάνοσο ας πουμε?

Τι θα πεις στα 60 σου που ξεκινάνε τα προβλήματα και κανεις δε θα σε ασφαλίζει? Θα έχεις ακομα εργασία? Θα μπορεις να πληρωνεις? 

Το οτι κάποιοι βγηκαν στα 45 και τους πληρωνουμε ειναι λάθη παλαιών συστημάτων. Πλέον δεν υπάρχουν αυτά.

Οταν ξεκινας μια ασφαλιση στα 18-20 αντε 25 χρονια δεν εχεις καποιο προβλημα ... Οταν φτασεις στα 60 μετα απο 40 χρονια ασφαλισης  θα σου πουνε οτι σταματαμε την ασφαλεια..?

Οκ το τεντωσαμε το θεμα.... Για αυτο ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι πρεπει να υπαρχει μια ρυθμιστικη εποπτευουσα αρχη.... Ωστε να μην μπορει η ασφαλιστικη να κανει τετοια κολπα...

Δημοσ.
Στις 9/5/2018 στις 1:40 ΜΜ, phanispal είπε

Δε συζητάω για το κλίμα και αν μπορεί κάποιος να εργαστεί υπό τέτοιες συνθήκες, μιλάμε για πρακτικά ζητήματα του τύπου χτυπάει το τηλέφωνο και σου λένε μην το σηκώνεις, ή έχουν βάλει άλλη στο πόστο σου, ή τους ρωτάς τι να κάνεις σήμερα και σου λένε τίποτα, ή κάνουν ότι δεν υπάρχεις.

Μακάρι στη δουλειά μου να κάναν ότι δεν υπάρχω

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Δεν ξέρεις και γι' αυτό μη λες πολλά (και σεμνά, λίγος σεβασμός ποτέ δεν έβλαψε)!

"... γκαστρώθηκες μόλις έπιασες δουλειά και μετά από 2-3 βδομάδες έγκυος δεν πρέπει να δουλέψεις". Ποιος σου είπε πως μετά από 2-3 εβδομάδες δεν δουλεύεις; Σταματάς λίγο πριν τον τοκετό (1-2 μήνες).

Επίσης ανοίγεις μια επιχήρηση, αναλαμβάνεις κι ευθύνες! Αν δεν σ' αρέσει μην προσλάβεις κανένα και τρέξτη μόνος σου, ας είναι ξενοδοχείο ή οτιδήποτε κι οποιαδήποτε η φάση της. Υπάρχουν νόμοι κι εταιρική ευθύνη. Δεν σ' αρέσουν, καλά ξεκουμπίδια. Πολλοί θα βιαστούν να συγκρίνουν τη χώρα μας με τις άλλες πολιτισμένες ευρωπαϊκές. Καλό θα είναι να ξέρουν πως εκεί η μητρότητα προστατεύεται ακόμα περισσότερο και το θεσμικό πλαίσιο είναι αυστηρότερο (π.χ. Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολανδία, Γερμανία).

Αλλά εδώ προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μια απέραντη Μανωλάδα. Και το γελείο είναι πως οι περισσότεροι το δέχονται χωρίς τη παραμικρή αντίρριση!

καλά πως γίνετε σε αυτή τι χωρα να λέμε το ίδιο με αλλα λόγια και να διαφωνούμε ποτε μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω , τώρα όσο αφορά τις χώρες με κοινωνικό πρόσωπο θα σε πάω στη Σουηδία που έχει και το πιο δίκαιο κοινωνικό σύστημα που έχω και συγγενικό μου πρόσωπο αυτή τι στιγμή και τυχαίνει να είναι και έγκυος και κοντεύει στον έβδομο μηνα και δουλεύει κανονικότατα σαν να μην είναι έγκυος από τι στιγμή που η κύηση τις κυλάει ομαλά ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Σταματας στην 32 βδομαδα για αυτο οι 56 μερες πριν γεννησεις και οι 63 μερες μετα μεταφραζονται σε 119 μερες γιατι παραδειγμα η γυναικα μου εχει ΠΗΤ 20 Ιουλιου αλλα της ειπαν οτι πρεπει επειδη ειναι καισαρτικη να το παρουν 2-3 βδομαδες νωριτερα αρα αρχες Ιουλη. Απο την στιγμη που θα σταματησει 25 Μαϊου μεχρι αρχες Ιουλη δεν ειναι 56 μερες αλλα αρκετες λιγοτερες.

Τι κανει χανει μερες απο τις 119; οχι για αυτο τις δινουν πακετο επειδη δεν ξερουν ποτε θα γεννησεις. Απλα το ΙΚΑ σε σταματαει στην 32 βδομαδα ασχετα αν γεννησεις στις 40 στις 38 η 37

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MTX είπε

καλά πως γίνετε σε αυτή τι χωρα να λέμε το ίδιο με αλλα λόγια και να διαφωνούμε ποτε μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω , τώρα όσο αφορά τις χώρες με κοινωνικό πρόσωπο θα σε πάω στη Σουηδία που έχει και το πιο δίκαιο κοινωνικό σύστημα που έχω και συγγενικό μου πρόσωπο αυτή τι στιγμή και τυχαίνει να είναι και έγκυος και κοντεύει στον έβδομο μηνα και δουλεύει κανονικότατα σαν να μην είναι έγκυος από τι στιγμή που η κύηση τις κυλάει ομαλά ...

Δεν βλέπω να λέτε το ίδιο..

Εσύ λες οτι πήγα και γκαστρωθηκα μετα απο 2 εβδομαδες και απαιτω ειδική μεταχείρηση ή να κάθομαι και να μην δουλεύω...

δεν νομιζω να έχει αναφερθεί πουθενα κάτι τέτοιο...

Το όλο θέμα είναι η ΑΠΟΛΥΣΗ μου( ακόμα και αν γκαστρωθηκα την πρωτη μέρα που έπιασα δουλεια και είπα να το γιορτασω με το αμορε μου το βράδυ απο την χαρά μετα απο τοσα χρόνια ανεργίας) η οποία απο τον ΝΟΜΟ απαγορεύεται..

Δεν λέω πουθενα οτι ζητησα άδεια ουτε οτι είπα οτι δεν μπορω να δουλεψω..

Λέω οτι σαν Δικαιολογία της απολυσης μου ειπαν οτι δεν καθαρίζω τις αντρικές τουαλετες και αν δεν το κάνω θα με διώξουν..Δουλεύοντας στη Ρεσεψιον σε ταμείο

Ειτε έγκυος ειτε οχι δεν επιασα δουλεια σαν καθαρίστρια..

Πως γίνεται σε αυτή τη χώρα να λέμε αλλα και να σου την λένε για αλλα που δεν έχουν ειπωθεί και ποτε

Επεξ/σία από dalibr
  • Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dalibr είπε

Δεν βλέπω να λέτε το ίδιο..

Εσύ λες οτι πήγα και γκαστρωθηκα μετα απο 2 εβδομαδες και απαιτω ειδική μεταχείρηση ή να κάθομαι και να μην δουλεύω...

δεν νομιζω να έχει αναφερθεί πουθενα κάτι τέτοιο...

Το όλο θέμα είναι η ΑΠΟΛΥΣΗ μου( ακόμα και αν γκαστρωθηκα την πρωτη μέρα που έπιασα δουλεια και είπα να το γιορτασω με το αμορε μου το βράδυ απο την χαρά μετα απο τοσα χρόνια ανεργίας) η οποία απο τον ΝΟΜΟ απαγορεύεται..

Δεν λέω πουθενα οτι ζητησα άδεια ουτε οτι είπα οτι δεν μπορω να δουλεψω..

Λέω οτι σαν Δικαιολογία της απολυσης μου ειπαν οτι δεν καθαρίζω τις αντρικές τουαλετες και αν δεν το κάνω θα με διώξουν..Δουλεύοντας στη Ρεσεψιον σε ταμείο

Ειτε έγκυος ειτε οχι δεν επιασα δουλεια σαν καθαρίστρια..

Πως γίνεται σε αυτή τη χώρα να λέμε αλλά και να σου την λένε για αλλά που δεν έχουν ειπωθεί και ποτε

Γιατι κοπελα μου πολλοι εδω μεσα ειναι εργοδοτες η εχουν μπαμπα εργοδοτη και θα ηθελαν να μην εχει κανενα δικαιωμα ο υπαλληλος και φυσικα χαρηκαν οταν εγιναν οι μειωσεις στον ιδιωτικο τομεα ειχαν δεν ειχαν προβλημα οι επιχειρησεις τους. Γιατι ετσι θα εχουν περισσοτερα για να χαλασουν αυτοι και τα παιδια τους το γνωστο "δουλεψε μου κακοριζικε μην γινω σαν εσενα"

Το μονο υπερ του εργοδοτη σου ειναι αν εχει αποδειξεις οτι ηξερες πως ησουν εγκυος πριν πιασεις δουλεια, το να ησουν και να μην το ηξερες δεν εχει απολυτως καμια σημασια.

Δεν εισαι υποχρεωμενη καθε βραδυ που κανεις κατι με τον ανθρωπο σου την αλλη μερα να κανεις τεστ εγκυμοσυνης

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγω παντως θα ανησυχουσα λιγοτερο για την τωρινη δουλεια και περισσοτερο για το αν μπορεις να ανταπεξελθεις οικονομικα γενικα με ενα παιδι.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει 13 σελίδες δεν ξέρω τι γράψατε πάντως αφεντικό που πάει να απολύσει κατευθείαν έγκυο εργαζόμενη δεν πρέπει να είναι και το πιο ηθικό άτομο του κόσμου οπότε μην δεχτείς τίποτα. Άστον εκεί να σε πληρώνει κι όλα καλά :)

4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γιατι κοπελα μου πολλοι εδω μεσα ειναι εργοδοτες η εχουν μπαμπα εργοδοτη και θα ηθελαν να μην εχει κανενα δικαιωμα ο υπαλληλος και φυσικα χαρηκαν οταν εγιναν οι μειωσεις στον ιδιωτικο τομεα ειχαν δεν ειχαν προβλημα οι επιχειρησεις τους. Γιατι ετσι θα εχουν περισσοτερα για να χαλασουν αυτοι και τα παιδια τους το γνωστο "δουλεψε μου κακοριζικε μην γινω σαν εσενα"

Το μονο υπερ του εργοδοτη σου ειναι αν εχει αποδειξεις οτι ηξερες πως ησουν εγκυος πριν πιασεις δουλεια, το να ησουν και να μην το ηξερες δεν εχει απολυτως καμια σημασια.

Δεν εισαι υποχρεωμενη καθε βραδυ που κανεις κατι με τον ανθρωπο σου την αλλη μερα να κανεις τεστ εγκυμοσυνης

Αυτό :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

οπα περιμενε γιατι και εγω κραζω αλλα εισαι αδικος. όσο καιρό ειναι σε άδεια λοχείας πληρώνει το ικα το μισθο της απο όσο ξερω

κατα τα αλλα συμφωνω, ειδικα σε ενα τοσο γερασμένο κράτος..

Πραγματικά, πλέον δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...