Προς το περιεχόμενο

Καταχώρηση ενδείξεων ΔΕΗ


marmagia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Μήνες τώρα καταχωρούσα εγώ ηλεκτρονικά τις ενδείξεις του μετρητή στην σελίδα της ΔΕΔΔΗΕ. Αυτή την φορά σύμφωνα με τον τελευταίο λογαριασμό η περίοδος καταχώρησης των ενδείξεων είναι 9/5- 15/5. Μπαίνω κανονικά στην σελίδα, βάζω τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και μου βγάζει μήνυμα  "

Ο έναντι λογαριασμός σας έχει ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχατε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε την ένδειξη του μετρητή σας ήταν από 09/01/2018 έως 15/01/2018 .Με τον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό θα σας γνωστοποιηθεί το χρονικό διάστημα που μπορείτε να καταχωρήσετε την ένδειξη του μετρητή σας (σχετική εικόνα). "

 

Τι στο καλό πάει στραβά; Καμία ιδέα; Δοκίμασα να τις καταχώρισω και τηλεφωνικά αλλά βγαίνει το ίδιο μήνυμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω πάθει και εγώ αυτό που λες, να μη με αφήνει να δώσω ένδειξη λέγοντας μου ότι έπρεπε να την είχα δώσει σε προηγούμενη ημερομηνία. Τελικά έδωσα την ένδειξη τηλεφωνικά, την δέχτηκαν κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σογουρα είναι σωστές οι ημερομηνίες. Σκεφτομαι μήπως έχει να κάνει με το ότι λόγω του ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του παππού που πέθανε και δεν έχει φινει αλλαγή στο όνομα άρα δεν μπορω να επικαιροποίησω τα στοιχεία.

 

θα δοκιμάσω να πάρω τηλ αύριο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μωρε το καλό ξέρει. Πάνε χρόνια και δεν έχουμε αξιωθεί να αλλάξουμε το όνομα γιατί βγαίνει αρκετά μεγάλο ποσό προς πληρωμή για νέες εγγυήσεις τριφασικου και πιστοποιητικά. Όποτε είχα κάνει εγγραφή στο ebill καιρό και τώρα το απενεργοποίησα εντελώς επειδή δεν επικαιροποιήθηκαν τα στοιχεία. 

 

Πηρα τώρα έδωσα σε εκπρόσωπο τις ενδείξεις αλλά μου λέει έχουμε πρόβλημα αν καταφέρουν οι πηλροφορικαριοι να το φτιάξουν θα έχετε εκκαθαριστικό λογαριασμό αλλιώς έναντι πάλι 

Επεξ/σία από marmagia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...