heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το οτι κρινετε τις αγορες και τις αναγκες των αλλων βασει των δικων σας με ξεπερνα...σαν να ακουω καποιον 60αρη και βαλε να μιλαει... αν εσυ βολευεσαι με την 22αρα και το μεταχειρ αμαξι τον 5χιλ ευρω ειναι καθαρα δικο σου θεμα/προβλημα. Πρεπει να καταλαβεις οτι ο καθενας μας εχει αλλες αναγκες, οικονομικη δυνατοτητα, υποβαθρο και μυαλο για να κρινει τι και πως θα παρει... Οσονα φορα το δανειο ειναι απιθανο να δωσουν. Πιο "ευκολη" ειναι η πιστωτικη αλλα ζητανε πολλα χαρτια και πρεπει να μην χρωστας εννοειται σε τραπεζες και να μην εισαι κακοπληρωτης γιατι τα βλεπουν ολα... για την ιστορια φετος μου εβγαλαν πιστωτικη με οριο 2000 ενω ειχα 5500 εκκαθαριστικο, και οχι δεν ειχα καποιον γνωστο σε τραπεζα, απλα ποτε δε χρωστουσα, ποτε δεν πληρωνα ενω ειχαν ληξει λογαριασμοι ( εχω βεβαια ακινητα και μηχανη στ ονομα μου). Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από heavyrain
AristidisZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Το θεμα ειναι απλο. Οκ παιρνεις κατι με ατοκες δοσεις. Οταν πας και λες οτι ειναι τα λεφτα τωρα αμεσως χωρις δοσεις σου κοβουν και απο την τιμη. Όχι πάντα... Είχα πάρει πριν κάνα εξάμηνο δώρο ένα ρολόι των 500€ Πάω, το βλέπω, και λέω στον μαγαζάτορα: Τα θες cash να μου κάνεις κάτι καλύτερο ; (εννοείται πρότεινα και εναλλακτικό τρόπο τιμολόγησης ) Η απάντηση ήταν ότι δε μπορούσε να πέσει ούτε ένα ευρώ παρακάτω Ε, το έβαλα σε 6 άτοκες, so simple 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Γενικα ο Opcorsa εχει δικιο αλλιως δεν θα υπηρχαν τοσα κοκκινα δανεια,τοσες απληρωτες πιστωτικες καρτες κτλπ κτλπ,.. Ξεκιναει καποιος λεει θα παρει μια τηλεοραση με 70 ευρο τον μηνα,σιγα παιρνω 1000 ευρο και μου μενουν 300 στην ακρη κάθε μηνα αρα θα μου μενουν 230 και είμαι κομπλε...Μετα λεει ναι αλλα θελω και κινητο αντε ένα 50αρι τον μηνα. Αρα εχω παλι 180 στην ακρη κάθε μηνα... Ξαφνικα όμως σκαει ένα θεμα και θες 300 ευρο για εξετασεις τον έναν μηνα ας πουμε και τον επομενο πρεπει να πληρωσεις κατι άλλο εξτρα στο αμαξι ας πουμε ένα συνεργειο...Οτιδήποτε. Μπαμ πετιεσαι 2 μηνες εξω. Καπως ετσι την παταει ο κοσμος...Αυτό προσπαθει να πει και εχει δικιο αν κρινουμε από την κατασταση που επικρατει τριγυρω μας. Φυσικα υπαρχει κοσμος που πληρωνει τις δοσεις του στον χρονο που πρεπει η και νωρίτερα και δεν χρωστάει φραγκο. ΑΠλα είναι εξαιρέσεις στον κανονα. Ισως με αυτά που γινονται τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα εχει αυξηθεί η οικονομικη μας υπευθυνοτητα και εχουμε οριμασει ως καταναλωτες(οσοι τουλάχιστον είναι μικρότεροι των 40-4)...Για αυτό και αυξάνεται σιγα σιγα ο κοσμος που δεν εχει πιστωτικες δεν παιρνει δανεια κτλπ... 2
mechpanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Η πιστωτική είναι καλή και άγια. Το μόνο είναι ότι με την οικονομική στενότητα που έχουμε οι περισσότεροι της κάνουμε λάθος χρήση και μετά δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο, και φορτωνόμαστε επιτόκια και υπερημερίες που τα πληρώνουμε στο τέλος ~20% παραπάνω, αντί για άτοκα! 1
lak10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, opcorsa είπε αντι να παραπεμψω σε πολλα βιβλια και ερευνες καλυτερα ενα βιντεο η περιπτωση που λεει στο βιντεο ξοδευεις περισσοτερα με πλαστικο χρημα. Σε μενα δεν ισχυει γιατι ξοδευω με βαση το ρευστο που και οχι με βαση την πιστωτικη. Πληρωνω καθε κινηση της καρτας μολις γινει
Silverage Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, heavyrain είπε Το οτι κρινετε τις αγορες και τις αναγκες των αλλων βασει των δικων σας με ξεπερνα...σαν να ακουω καποιον 60αρη και βαλε να μιλαει... αν εσυ βολευεσαι με την 22αρα και το μεταχειρ αμαξι τον 5χιλ ευρω ειναι καθαρα δικο σου θεμα/προβλημα. Πρεπει να καταλαβεις οτι ο καθενας μας εχει αλλες αναγκες, οικονομικη δυνατοτητα, υποβαθρο και μυαλο για να κρινει τι και πως θα παρει... Οσονα φορα το δανειο ειναι απιθανο να δωσουν. Πιο "ευκολη" ειναι η πιστωτικη αλλα ζητανε πολλα χαρτια και πρεπει να μην χρωστας εννοειται σε τραπεζες και να μην εισαι κακοπληρωτης γιατι τα βλεπουν ολα... για την ιστορια φετος μου εβγαλαν πιστωτικη με οριο 2000 ενω ειχα 5500 εκκαθαριστικο, και οχι δεν ειχα καποιον γνωστο σε τραπεζα, απλα ποτε δε χρωστουσα, ποτε δεν πληρωνα ενω ειχαν ληξει λογαριασμοι ( εχω βεβαια ακινητα και μηχανη στ ονομα μου). Δεν παίζει να σου βγάλανε πιστωτική με τέτοιο εισόδημα εκτός και αν έχεις καμιά 50.000€+ καταθέσεις που και πάλι δύσκολα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Silverage
opcorsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, lak10 είπε η περιπτωση που λεει στο βιντεο ξοδευεις περισσοτερα με πλαστικο χρημα. Σε μενα δεν ισχυει γιατι ξοδευω με βαση το ρευστο που και οχι με βαση την πιστωτικη. Πληρωνω καθε κινηση της καρτας μολις γινει ειπαμε εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας... αυτα που λεει ο τυπος στο βιντεο ειναι αδιαμφισβητητα..
26ska Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μόλις ήρθα από την τράπεζα,έβγαλα πιστωτική με ετήσιο εισόδημα 10500 και έχει όριο 2000.Την έβγαλα και εγώ συγκεκριμένα για να μπορώ να αγοράσω με άτοκες δόσεις και ειδικότερα παιδικό δωμάτιο.Τα έχω τα χρήματα,απλά δεν μπορώ κ δεν θέλω για ασφάλεια να τα δώσω μαζεμένα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από 26ska
heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Silverage είπε Δεν παίζει να σου βγάλανε πιστωτική με τέτοιο εισόδημα εκτός και αν έχεις καμιά 50.000€+ καταθέσεις που και πάλι δύσκολα. Λες να μην ξερω τι εχω;!!! Και οχι δεν εχω καταθεσεις τοσες... ουτε εβαλα εγγυητη...
heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Ε τότε δεν γίνεται αυτό που λες. Ξαναρωταω.. λες να μην ξερω τι εχω και τι καρτα μου εβγαλαν; η να εχω καποιον λογο να λεω ψεμματα; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από heavyrain
Silverage Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μήπως έπιασες δουλειά με κάνα 3χίλιαρο το μήνα ή μπήκες σε κάνα δημόσιο τότε;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Παιδια τα πραγματα αλλαζουν...και οι τράπεζες εχουν αναγκη να παρουν λεφτα,αρα μπορει τα κριτηρια να είναι πιο χαλαρα πλεον...Μπορει να αρκει να μην χρωστας και να εχεις ένα εισοδημα πανω από 6000
l337 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Silverage είπε Ε τότε δεν γίνεται αυτό που λες. Μια χαρά γίνεται. Μην επιμένεις.
heavyrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Silverage είπε Μήπως έπιασες δουλειά με κάνα 3χίλιαρο το μήνα ή μπήκες σε κάνα δημόσιο τότε; Τιποτα απο αυτα... ισχυουν ακριβως αυτα που εγραψα πιο πανω... με βασικο μισθο ειμαι... απλα εχω ακινητα στ ονομα μου (και εισοδημα απο αυτα) και παντα πληρωνα εμπροθεσμα μεχρι και το λογαριασμο του νερου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα