agamoi-thytai Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Όταν κάποια ζώα σου στέλνουν μαιλ που λέει θα συνεχίσουμε να σου στέλνουμε μαλακιες, αλλα αν δεν θες ξεγράψου { ενώ στην πράγματατικοτητα δεν έχεις γραφτεί ποτέ ) , τι παίζει ;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Ξεκάθαρα το κομμάτι αυτό λέει ότι οι κανόνες εφαρμόζονται για την συλλογή προσωπικών δεδομένων με σκοπό την εμπορική τους χρήση Για να είμαστε ακριβείς λέει πότε ΔΕΝ εφαρμόζονται οι κανόνες του ΓΚΠΔ και όπως φαίνεται απο πάνω ΔΕΝ εφαρμόζονται ΕΝΤΟΣ της ιδιωτικής σφαίρας όταν ΔΕΝ συνδέονται με κάποια επαγγελματική δραστηριότητα (γιαυτό υπογράμμισα όλα τα ΔΕΝ μπας και δεν τα δει κάποιος και όπως φαίνεται δεν τα είδες μάλλον) Με συγχωρείς αλλά αυτό που παρέθεσες, αντέγραψες (όπως θες πες το) γράφει ξεκάθαρα Αναφορά σε κείμενο υπό την προϋπόθεση ότι δεν συνδέονται με κάποια επαγγελματική ή εμπορική δραστηριότητα. Δημόσιος τομέας, δικηγόροι, γιατροί κλπ που ανέφερε ο παρεδωσε αφορούν επαγγελματική δραστηριότητα και σύμφωνα με το παραπάνω, όλοι αυτοί ΔΕΝ εξαιρούνται, είτε βγάζουν λεφτά από τα δεδομένα είτε όχι. Επίσης το https://www.eugdpr.org/gdpr-faqs.html γράφει Αναφορά σε κείμενο Who does the GDPR affect? The GDPR not only applies to organisations located within the EU but it will also apply to organisations located outside of the EU if they offer goods or services to, or monitor the behaviour of, EU data subjects.
TopicStrarter Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, triapoulakiakathontan είπε Με συγχωρείς αλλά αυτό που παρέθεσες, αντέγραψες (όπως θες πες το) γράφει ξεκάθαρα Δημόσιος τομέας, δικηγόροι, γιατροί κλπ που ανέφερε ο παρεδωσε αφορούν επαγγελματική δραστηριότητα και σύμφωνα με το παραπάνω, όλοι αυτοί ΔΕΝ εξαιρούνται, είτε βγάζουν λεφτά από τα δεδομένα είτε όχι. Επίσης το https://www.eugdpr.org/gdpr-faqs.html γράφει Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεσαι σε συζήτηση άλλων τύπου εσύ είπες αυτός είπε ειδικά όταν λες ότι νά'ναι... 1) Ο πάρεδώσε είπε σωστά πως αφορά όλες τις οντότητες αλλά παρέλειψε πως η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να συμβαίνει για επαγγελματικές/εμπορικές δραστηριότητες και οι κανόνισμοι δεν εφαρμόζουν στον χώρο της ιδιωτικής σφαίρας το οποίο και συμπλήρωσα. 11 λεπτά πριν, triapoulakiakathontan είπε Δημόσιος τομέας, δικηγόροι, γιατροί κλπ που ανέφερε ο παρεδωσε αφορούν επαγγελματική δραστηριότητα και σύμφωνα με το παραπάνω, όλοι αυτοί ΔΕΝ εξαιρούνται, είτε βγάζουν λεφτά από τα δεδομένα είτε όχι. 2) Ναι όλοι αυτοί ΔΕΝ εξαιρούνται και αυτό γράφει στο λινκ που παρέθεσα...... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από TopicStrarter
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεσαι σε συζήτηση άλλων τύπου εσύ είπες αυτός είπε ειδικά όταν λες ότι νά'ναι... Γιατί δεν είστε σε πριβε τσατ αλλά σε δημόσιο φόρουμ που σημαίνει ότι και ο agamoi-thytai/opcorsa/vgiozo/diskimpex/econmis/mikej/triapoulakiakathontan/silverage μπορούν να μπερδεύονται σε όποιες συζητήσεις βλέπουν μπροστά τους. Ας συμφωνούσες εξ'αρχής τότε. Υπήρχε η ευκαιρία... 1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε Όταν κάποια ζώα σου στέλνουν μαιλ που λέει θα συνεχίσουμε να σου στέλνουμε μαλακιες, αλλα αν δεν θες ξεγράψου { ενώ στην πράγματατικοτητα δεν έχεις γραφτεί ποτέ ) , τι παίζει ; Υπάρχει επιλογή για unsubscribe ή κάτι παρόμοιο. Το λέω γιατί μου έστελναν αγγελίες/διαφημιστικά ενώ είχαν πάρει το μαιλ μου από αλλού (δεν είχα δηλαδή γραφτεί ποτέ απευθείας) αλλά το διέκοψα και δεν ξαναέστειλαν. Αλλιώς, η άλλη λύση είναι το flag spam για να πηγαίνουν όλα εκεί.
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, triapoulakiakathontan είπε Γιατί δεν είστε σε πριβε τσατ αλλά σε δημόσιο φόρουμ που σημαίνει ότι και ο agamoi-thytai/opcorsa/vgiozo/diskimpex/econmis/mikej/triapoulakiakathontan/silverage μπορούν να μπερδεύονται σε όποιες συζητήσεις βλέπουν μπροστά τους. Ας συμφωνούσες εξ'αρχής τότε. Υπήρχε η ευκαιρία... Υπάρχει επιλογή για unsubscribe ή κάτι παρόμοιο. Το λέω γιατί μου έστελναν αγγελίες/διαφημιστικά ενώ είχαν πάρει το μαιλ μου από αλλού (δεν είχα δηλαδή γραφτεί ποτέ απευθείας) αλλά το διέκοψα και δεν ξαναέστειλαν. Αλλιώς, η άλλη λύση είναι το flag spam για να πηγαίνουν όλα εκεί. Μα έτσι δεν σταματάει τίποτα. Πάλι αυτοί που είναι λαμογιάς και στέλνουν διαφημιστικά θα συνεχίσουν να στέλνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Μα έτσι δεν σταματάει τίποτα. Πάλι αυτοί που είναι λαμογιάς και στέλνουν διαφημιστικά θα συνεχίσουν να στέλνουν. Σε μένα έχουν σταματήσει να έρχονται πολλά (πάρα πολλά) διαφημιστικά με αυτόν τον τρόπο. Είναι σίγουρο ότι σταματάνε.
Diskimpex Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, vgiozo είπε To χειρότερο είναι ότι πολλές ιστοσελίδες δεν σου δίνουν καν την άμεση δυνατότητα έγκρισης ή απόρριψης της χρήσης των προσωπικών σου δεδομένων, σου λένε "ενημερώσαμε τη πολιτική μας, διάβασέ την" κτλ... ...και θεωρούν την επίσκεψη/χρήση της ιστοσελίδας σαν έμμεση συγκατάβαση στη συνέχιση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σου. Από το MediaMarkt δεν έχω λάβει ακόμη κανένα email, σε αντίθεση με άλλα καταστήματα... Στον δε Κωτσόβολο, είχα κάνει μια αγορά πριν από δύο μήνες από φυσικό κατάστημα και μαζί μού έδωσαν ένα χαρτί επιλογής του τύπου των ειδοποιήσεων που δέχομαι να λαμβάνω κοκ...δεν θυμάμαι όλες τις επιλογές τώρα, είχα επιλέξει ένα ελάχιστο ποσοστό/τύπο. Ο κωτσοβολος στο κινητο σου στελνει μηνυμα.Ποιος του ειπε να σε ενοχλει στο κινητο , αλλη ιστορια.
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Να στέλνετε μαζικά email χωρίς να φαίνονται οι διευθύνσεις όλων. Για τις εισπρακτικές λογικά έχει δοθεί η συγκατάθεση στην τράπεζα όταν κάποιος υπογράφει.
angmar Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 360p video και γράμματα, αμέ. Τι θα έπρεπε να δούμε;
4saken Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις γιορτες στελνω με e-mail μια καρτα με ευχες στους πελατες τις προηγουμενης χρονιας που περασε, θα εχω θεμα που εχω διατηρησει τα e-mail τους?
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, 4saken είπε Στις γιορτες στελνω με e-mail μια καρτα με ευχες στους πελατες τις προηγουμενης χρονιας που περασε, θα εχω θεμα που εχω διατηρησει τα e-mail τους? Αν μιλάμε για απλή ευχή χωρίς link προσφορές υπονοούμενα ψαρέματα κτλ κτλ τότε όχι γιατί δεν κάνεις κάποια εμπορική χρήση αν παράλληλα (πριν ή μετά τις ευχές δεν έχει σημασία πόσο καιρό πριν ή μετά) τους στέλνεις και άλλα πράματα εκτός απο ευχές και δεν έχεις πάρει την συγκατάθεση τους για αυτο τον σκοπό τότε θα έχεις θεωρητικά θέμα αν και δεν νομίζω να σε κυνηγήσει κανένας πρώην πελάτης γιατί για να έγινε πελάτης in the first place πάει να πει πως δεν τον ενοχλείς με κάποιο τρόπο πάντως θεωρητικά έχεις θέμα πρέπει να πάρεις συγκατάθεση.
4saken Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Ευχαριστω, οχι ουτε links, ουτε προσφορες τιποτα και ειναι ολοι πελατες ουτε τους στελνω κατι στην διαρκεια της χρονιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα