Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιές συνθήκες πρέπει να πληρούνται από την εκάστοτε τράπεζα για να έχει κανείς τη μισθοδοσία του σήμερα; Με άλλα λόγια σε ποιά τράπεζα θα προτιμούσατε να την έχετε και γιατί;

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, zoranb said:

Ποιές συνθήκες πρέπει να πληρούνται από την εκάστοτε τράπεζα για να έχει κανείς τη μισθοδοσία του σήμερα; Με άλλα λόγια σε ποιά τράπεζα θα προτιμούσατε να την έχετε και γιατί;

Η Πειραιώς έχει το καλύτερο e-banking, η Eurobank έχει το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει καμία διαφορά.

• Moderators
Δημοσ.

Δες με πια τράπεζα δουλεύει η επιχείρηση που θα δουλέψεις και ανοίγεις ανάλογα λογαριασμό, ιυρ χρήματα θα χάνεις όταν σε πληρώνουν από εμβάσματα αλλά θα περνεις και τα λεφτά σου άμεσα

Δημοσ.
2 hours ago, G.bar said:

Στην πειραιώς γιατι έχει το καλύτερο e-banking.

Δηλαδή καλύτερο όσον αφορά τί πράγμα;
[η δική μου μισθοδοσία είναι στην alpha bank και χρησιμοποιώ συνέχεια το e-banking, μέσω του app, και μου φαίνεται πάρα πολύ βολικό με ξεκάθαρο interface, κατηγορίες πληρωμών, βλέπεις εύκολα το αφορολόγητο κλπ.]

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

το καλυτερο ειναι της εθνικης που εχει τις λιγοτερες προμηθειες στις δημοσιες υπηρεσιες και αλλου :D 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, G.bar είπε

Στην πειραιώς γιατι έχει το καλύτερο e-banking.

Πληρωνεις ομως για να κανεις e-banking στην Πειραιως

Δημοσ.

Eurobank ξεκάθαρα για το επιστροφή. Εμάς μας άλλαξαν και πήγαμε στην Alpha και μόλις πληρωθώ πάω και τα βγάζω όλα και τα πάω στην Eurobank. Έφτασα να είχα μαζέψει 55€ επιστροφή και πήγα Intersport και έγινα μάγκας. Το ίδιο και μια μέρα ο father στον Σκλαβενίτη, είχε κανα 60άρι € επιστροφή και γεμίσαμε ένα καρότσι μαλακιούλες

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Όταν είχα κάνει εγώ λογαριασμό μου είχαν δώσει την ίδια μέρα credentials για e-banking χωρίς να πληρώσω τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, logokrimenos said:

Eurobank ξεκάθαρα για το επιστροφή. Εμάς μας άλλαξαν και πήγαμε στην Alpha και μόλις πληρωθώ πάω και τα βγάζω όλα και τα πάω στην Eurobank. Έφτασα να είχα μαζέψει 55€ επιστροφή και πήγα Intersport και έγινα μάγκας. Το ίδιο και μια μέρα ο father στον Σκλαβενίτη, είχε κανα 60άρι € επιστροφή και γεμίσαμε ένα καρότσι μαλακιούλες

Έχω πάρει ολόκληρο κινητό και μισό PS4 από την €πιστροφή μέσα σε ένα χρόνο. Την ξεσκίζω την κάρτα όποτε βρίσκω προσφορά που με ενδιαφέρει.

Ο επόμενος στόχος μου είναι να πάρω ένα Macbook Pro χωρίς να δώσω ούτε ένα ευρώ. :P

37 minutes ago, eidikos33 said:

Ε; Έχω e-banking σε όλες τις συστημικές τράπεζες εκτός από την Attica. Σε καμία δεν μου έχουν ζητήσει λεφτά για το e-banking.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο η βρωμιάρα η Alpha ban ζητάει 8€ για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία που σου στέλνει στο κινητό κωδικό επιβεβαίωσης για μεταφορές. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Μόνο η βρωμιάρα η Alpha ban ζητάει 8€ για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία που σου στέλνει στο κινητό κωδικό επιβεβαίωσης για μεταφορές. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά

Ποτέ μου δεν πλήρωσα τα 8 ευρώ (κάποτε 5 ευρώ για τη παροχή της συσκευής τόκεν) που απαιτεί νταβατζιλίκι η 'Αλφα ώστε να πραγματοποιήσεις μεταφορά χρημάτων ακόμα και σε Άλφα λογαριασμό, πληρωμή λογαριασμών κάνω μέσω της Εθνικής που δεν απαιτεί πληρωμή εφάπαξ ποσού.

Επεξ/σία από delmparmpounel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Και μαύρα. Από όσο βλέπω μάλλον θα πάει για κλείσιμο ο λογαριασμός.

Επεξ/σία από agamoi-thytai

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...