Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, doctorser είπε

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ οτι να ναι τελικα γραφουνε τυφλα να χουν τα τρολλς!!!!! :P

Χαχαχα ναι... μερικά μηνύματα παραπάνω ΑΝ διάβαζες και δεν έμενες στο ένα που απαντάω στον mp123... θα καταλαβαίνες ότι δεν είμαι τρολλ...

μήπως τώρα είσαι εσύ???

ΥΓ: Αν συνεχίζεις, και εσύ, να μην καταλαβαίνεις... ζητά μου εξηγήσεις, δεν με κουράζει...

Επεξ/σία από AtiX
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

BTW μόλις με ενημέρωσε ένας φίλος πως βρήκε νεκρο τον γάτο του επειδή κάποιος στη γειτονιά αποφάσισε να τη γεμίσει με φόλες. Ειναι περίοδος που γεννάνε πολλες αδέσποτες γάτες και κάποιοι βρίσκουν αυτον τον τρόπο να τις "καθαρίσουν". Με συγχωρείτε αλλά κάνω πάρα πολύ κακές σκέψεις για αυτούς τους ανθρώπους... Μα πάρα πολύ κακές... :/ 

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, billdanos said:

Προφανώς ο ανεύθυνος ή αναίσθητος ιδιοκτήτης σκύλου, θα προκαλέσει στη γειτονιά την ιδια δυσφορία με τον ανεύθυνο και αναίσθητο γονέα.

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου μπορεί να μετατρέψει το ζωντανό σε κίνδυνο για τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορεις να μπεις σε ένα random ειδησεογραφικό, όλοι και κάποια είδηση θα βρεις για επίθεση σκύλου σε άνθρωπο. 

Επίσης, υπάρχει μια λεπτή διαφορά: κατά κανόνα ο ανεύθυνος γονέας αγαπάει το παιδί του και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί, ενώ ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου είτε δεν αγαπαει το κατοικίδιο του και το έχει για μόστρα, είτε απλά δεν του καίγεται καρφί για τους υπόλοιπους (πχ δεν του φοράει λουράκι στην βόλτα). 

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε τρως το αρνακι στον φουρνο η την μπριζολα σου νιωθεις ετσι; 

Δημοσ.
4 hours ago, Ntinaras said:

Αμα ειχε μωρο και εκλαιγε τι θα της λεγανε?

Άμα είχε το μωρό στον κήπο όλη μέρα, μάλλον θα είχε σοβαρότερα προβλήματα από την φασαρία. 

• Like 1
Δημοσ.

Tα παιδιά και τα σκυλιά είναι όπως τα μάθεις. Δεν υπάρχει "αχ είναι ζωηρούλης και έξυπνος" για χοντρά μούλικα που κλωτσάνε αεροπορικά καθίσματα ουρλιάζοντας, όπως δεν υπάρχουν "ζώο είναι θα γαβγίσει 4 το μεσημέρι" για σκύλους. Όσοι αναλάβατε την ευθύνη πρέπει να ζήσετε με το βάρος αυτής, κι όσοι δεν την αναλάβατε ακόμη, καλό είναι να σκεφτείτε διπλά πριν το κάνετε, με αφορμή το παρόν θρεντ. :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Maarianna είπε

Μένουμε σε διπλοκατοικία εμείς στο ισόγειο στο πίσω μέρος έχουμε κήπο όπου έχουμε και τον σκύλο μας τς ώρες που λείπουμε από το σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι ο κήπος μας βλέπει στην αυλή του γείτονα και όταν ο γείτονας βγει έξω ο σκύλος νιωθει ότι απειλειται  ο χώρος του κ γαβγίζει ( να σημειωθεί ότι στο από πάνω διαμέρισμα υπάρχουν γάτες χωρίς ιδιοκτήτη. Έρχονται απλά μια φορά την μέρα και τις ταιζουν και οπότε τις βλέπει ο σκύλος γίνεται χαμός)  οι γείτονες μας κάνουν παρατήρηση για τον σκύλο ότι τους ενοχλεί όταν λείπουμε και λένε ν τον βάλουμε στο σπίτι . Τους απάντησα ευγενικά πως τους καταλαβαίνω αλλά τις ώρες που λείπω στην δουλειά δεν μπορώ να αφήσω μόνο του τον σκύλο μέσα στο σπίτι και πως για αυτό έχω τον κήπο. Όταν γυρίζω σπίτι φυσικά και ο σκύλος μπαίνει στο σπίτι. Ξεκίνησε η γειτόνισσα να φωνάζει και να λέει πως γαβγίζει πολύ και θα φέρει εισαγγελέα κτλπ.... 1ον τι μπορεί να μου κάνει ? 2ον τι μπορώ να κάνω για να μειωθεί το γάβγισμα γιατί καταλαβαίνω μιας και λείπω 9 με 6 ότι θα είναι ενοχλητικό όταν θα γαβγίσει. 

Ξεμάτιασμα δοκιμάσατε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξυ μας τωρα κανει οντως φασαρια...Ετσι δεν ειναι?

Μπες στη θεση του αλλου που γυριζει απο τη δουλεια μεσημερι να ξεκουραστει, και ακουει γαυγισματα ασταματητα.

Ειδικα τωρα καλοκαιρι αν γαυγιζει μεσημερι θα μπλεξεις να ξερεις.

Επεξ/σία από Howl
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AtiX είπε

Χαχαχα ναι... μερικά μηνύματα παραπάνω ΑΝ διάβαζες και δεν έμενες στο ένα που απαντάω στον mp123... θα καταλαβαίνες ότι δεν είμαι τρολλ...

μήπως τώρα είσαι εσύ???

ΥΓ: Αν συνεχίζεις, και εσύ, να μην καταλαβαίνεις... ζητά μου εξηγήσεις, δεν με κουράζει...

Ποιος ασχοληθηκε μαζι σου γενικα μιλησα omg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Malthador είπε

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου μπορεί να μετατρέψει το ζωντανό σε κίνδυνο για τον υπόλοιπο κόσμο. Μπορεις να μπεις σε ένα random ειδησεογραφικό, όλοι και κάποια είδηση θα βρεις για επίθεση σκύλου σε άνθρωπο. 

Επίσης, υπάρχει μια λεπτή διαφορά: κατά κανόνα ο ανεύθυνος γονέας αγαπάει το παιδί του και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί, ενώ ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου είτε δεν αγαπαει το κατοικίδιο του και το έχει για μόστρα, είτε απλά δεν του καίγεται καρφί για τους υπόλοιπους (πχ δεν του φοράει λουράκι στην βόλτα). 

Συμφωνώ απόλυτα... αλλά και η παιδική παραβατικότητα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια... όποτε μήπως δεν είναι και τόσο άκυρη η συσχέτιση που κάνει ο bill?? 

7 λεπτά πριν, doctorser είπε

Ποιος ασχοληθηκε μαζι σου γενικα μιλησα omg

Με διασκεδάζεις... και το ξέρεις... οπότε την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιον για να την πεις "γενικά", διάβασε τι γράφει πρώτα... έτσι για να μην εκτίθεσαι...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Ας σταματήσουμε επιτέλους τις εξισώσεις και τους παραλληλισμούς των ζώων με ανθρώπους. Δηλαδή αν είμαι ναυαγός σε σχεδία μαζί με το σκύλο μου και ένα παιδί, ετοιμοθάνατοι από την πείνα, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ποιός θα φαγωθεί;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Απο ένα σημείο και μετα νομίζω πως κάνετε επίτηδες πως δεν καταλαβαίνετε τι γράφω με σκοπό απλά να ...εντυπωσιασετε!

Απομονώνετε συγκεκριμένες λέξεις με σκοπό να αποδώσετε την ερμηνεία που θέλετε αγνοώντας κάθε λογική.

Συνοψίζω αν και δεν πρεπει:

Προφανώς και το παιδί δεν είναι σκύλος. 

Προφανώς η ενόχληση σε ωρες κοινής ησυχίας (ειδικά αν γίνεται συστηματικά) είναι ίδια ειτε μιλάμε για ουρλιαχτά παιδιού ειτε για γάβγισμα σκύλου.

Προφανώς ο ανεύθυνος ή αναίσθητος ιδιοκτήτης σκύλου, θα προκαλέσει στη γειτονιά την ιδια δυσφορία με τον ανεύθυνο και αναίσθητο γονέα.

Ο σκυλος μου θεωρείται μέλος της οικογένειας μου και οχι σερβαντα στο μπαλκόνι ή σύστημα συναγερμού.

Αγαπώ το σκύλο μου περισσότερο απο το παιδί του γείτονα. Αυτο ομως δεν σημαίνει πως θα σκεφτόμουν να του ριξω φόλα επειδη κλαιει, ενω ο γείτονας μπορεί να σκεφτεί το ίδιο για το σκυλί μου. Εξισωνω απόλυτα τη σκέψη κάποιου να ρίξει φολα σε ενα κατοικίδιο με αυτη της δολοφονίας ενός ανθρώπου.

Σε καθε περίπτωση αποφεύγω να τα "βαζω" με ανυπεράσπιστα ή πιο αδύναμα από εμένα πλάσματα που στην τελική δεν καταλαβαίνουν το φταιξιμο τους. Ασχολούμαι μόνο με τους πραγματικά υπεύθυνους της κάθε προβληματικής κατάστασης και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γεμίσαμε με ζωαδια δίποδα παντου! 

Πιο απλη περιγραφή από τα παραπάνω δεν έχω...

:)

Άστο να πάει φίλε... δεν είχα καταλάβει πόσο το τερματίζετε μερικοί (νόμιζα οτι είχα καταλάβει). Αλήθεια, γράψε λάθος και πάμε παρακάτω να τελειώνουμε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vali είπε

Ας σταματήσουμε επιτέλους τις εξισώσεις και τους παραλληλισμούς των ζώων με ανθρώπους. Δηλαδή αν είμαι ναυαγός σε σχεδία μαζί με το σκύλο μου και ένα παιδί, ετοιμοθάνατοι από την πείνα, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο ποιός θα φαγωθεί;

Οι πιο πολυ εδω θα φανε ενα  παιδι  πσρα το σκυλο. Κανιβαλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τρομερό επίπεδο για άλλη μια φορά από τους ντεμέκ φιλόζωους.

Να φοβάσαι αυτούς που κάνουν παρέα μόνο με ζώα απλά για δεν κάνουν με κανένα άνθρωπο 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...